Horoscop 7 iunie 2019. Leii sunt foarte retrași, iar Peștii au o stare de spirit contradictorie

Horoscopul zilei de vineri, 7 iunie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 7 iunie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este multă forfotă în segmentul familial. Pe de o parte ai multe treburi restante de rezolvat. Pe de alta însă, membrii familiei te solicită petnru problemele lor personale sau comune. Ai spor în tot ce îți propui referitor la casă și familie, însă nu forța nota. Există animozități între neamuri, care pot lua turnuri nebănuite pe termen lung. Evită contradicțiile și depune eforturi constante de a lămuri orice diferend.

Horoscop 7 iunie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

O zi cu multe activități intelectuale și cu dialoguri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut demult. Se recomandă prudență, deoarece mentalul este suprasolicitat, riscând să vorbești mult și păbugos. Sunt momente bune pentru a învăța să asculți, să selectezi informația potrivită ție și acțiunilor tale. Evită să oferi sfaturi necerute! Provocările din partea celorlalți sunt majore și cu efecte pe termen lung.

Horoscop 7 iunie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aspectele financiare sunt tema principala a zile. Sunt momente favorabile cumparaturilor cotidiene, dar si pentru cadouri si mici favoruri. Pe de alta parte, vor intra în discutie conditiile de munca de la un serviciu si remunerarea muncii depuse. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile usoare, intrucat energia vitala este fluctuantă. La finalul zilei, programeaza-ti o plimbare in aer liber sau conversatii placute cu persoana iubita.

Horoscop 7 iunie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dai tonul la viata astazi pentru toata lumea. Ai chef sa te implici in mai multe treburi deodata, insa bine ar fi sa te rezumi doar la ale tale. Sunt momente favorabile vizitelor la saloanele de intretinere corporala și pentru planificarea treburilor personale. Ești foarte combativ, riscând să strici relații și situații bune. Controlează-ți reacțiile și evită implicarea în treburile celorlalți. Spre seara, plimbă-te printr-un loc drag sufletului tău.

Horoscop 7 iunie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Astazi esti foarte retras, iar ceilalti iti vor simti lipsa. Sunt momente bune pentru a sta de vorba cu tine insuti si de afla clar ce te nemultumeste. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile usoare si detaseaza-te de tot ce te inconjoara. Există multă ostilitate în plan profesional, iar informațiile primite prin căi neconvenționale îți sunt de mare folos pe termen lung. Depinde de tine să gestionezi situațiile în favoarea ta.

Horoscop 7 iunie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Multe și mărunte provocări se conturează astăzi de la și prin prieteni. Discuți aprinse, planuri de anvergură, implicare în treburile altora pentru a le oferi o mână de ajutor. Paleta de situații create în mediul socio-profesional împreună cu prietenii sau protectorii de la serviciu te poate obosi mult. Dozează-ți eforturile, selectează strict ce te intereseză pe tine și acționează în consecință. Unii doar profita de pe urma ta.

Horoscop 7 iunie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Este o zi buna pentru a te ocupa de cariera si de imaginea ta in ochii celorlalti. S-ar putea sa primesti oferte de colaborare din partea unei persoane cu autoritate. Pe de o parte, unii iti fac reprosuri, iar pe de alta parte, altii iti fac mici favoruri. Sunt momente favorabile pentru schimbarea pozitiei sociale si bine ar fi să-ți asculti intuitia, dar si sfaturile celorlalti. Spre seara, prietenii apropiati te vor inconjura cu mult drag.

Horoscop 7 iunie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu esti astazi preocupat de rafinarea sufletului tau. Activitatile culturale si recreative sunt potrivite acestei perioade si bine ar fi sa le abordezi din plin. Relatiile cu strainatatea sunt un alt subiect principal al zilei. Poti afla vesti de la persoanele aflate departe de tara sau despre demersuri legate de calatorii. In a doua parte a zilei bucura-ti sufletul cu vizita la o galerie de arta, cu o plimbare in aer liber sau cu o lectura deosebita.

Horoscop 7 iunie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ziua este potrivita pentru achitarea taxelor, impozitelor si datoriilor de orice fel. Pe de alta parte, cei implicati in relatii cu institutiile financiare ar trebui să-și verifice documentele specifice si situatia conturilor. La sfarsitul zilei, indreapta-ti atentia catre domeniile spirituale ale vietii si priveste oamenii si evenimentele din jurul tau si prin prisma lor. Vei constata ca multe ți se vor revela și totul va deveni mai interesant.

Horoscop 7 iunie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua îți aduce în prim-plan relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile neintelegeri intre parteneri, dialoguri aprinse, dar si stagnari sau amanari ale activitatilor comune. Abține-te de la comentarii nefondate si asculta cu atentie ce au de zis ceilalti. Dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Spre seara, se recomandă o plimbare in aer liber, o vizită la o galerie de arta sau o meditașie intr-o biserica.

Horoscop 7 iunie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astrele te sfatuiesc sa te ocupi de treburile de la serviciu. Ai multe de facut, colegii iti pun bete in roate, iar sefii te provoaca in permanenta. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de indatoririle tale si nu raspunde la provocari. Sanatatea este vulnerbila. Asculta semnalele organismului, evita terapiile artificiale si foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale de spirit. Odihneste-te mai mult!

Horoscop 7 iunie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

O zi cu stări de spirit contradictorii. Esti vesel, pus pe glume, dar demonstrezi si ca vrei sa daruiesti iubire si sa primesti si tu la randul tau. Relatia cu persoana draga este destul de tensionta, insa cu prudenta si discernamant, totul se poate rezolva cu brio. Sunt momente bune de a te ocupa de un hobby. In partea a doua a zilei organizeaza o petrecere surpriza pentru cei apropiati.

Sursa foto: horoscope