Horoscop 7 septembrie 2018. Fecioarele primesc laude, iar Scorpionii ar putea obține o sumă minoră

Horoscopul zilei de vineri, 7 septembrie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii ar trebui să muncească singuri

Horoscop 7 septembrie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Schimbările de locuință se vor desfășura haotic și în nici un caz așa cum ai plănuit. Obstacolele te vor trage înapoi în ceea ce privește cariera și succesul. Dacă vrei să obții rezultate bune lucrează în liniște singur.

Horoscop 7 septembrie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Din cauza discuțiilor pe teme personale cu partenerul tău te vei simți confuz. Cineva pe care îl considerai prieten te va părăsi. Mai bine îi asculți pe ceilalți decât să-i lași să-ți cunoască gândurile.

Horoscop 7 septembrie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cineva poate că se îndoiește de abilitatea ta de a-ți face treaba bine. Va trebui să te ocupi de interesele proprii. Lucrează puțin “în rețea” și îți vei rezolva problema.

Fecioarele primesc laude

Horoscop 7 septembrie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu te grăbi să tragi concluzii atunci când vorbeșți despre problemele personale cu partenerul tău. Dacă refuzi să faci compromisuri te vei simți frustrat. Decepțiile la nivel personal sunt evidente.

Horoscop 7 septembrie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Problemele emoționale îți vor deschide ochii. Ar trebui să iei parte la cursuri care te vor face să înțelegi mai bine natura umană. Ai fost prea generos și altruist în trecut.

Horoscop 7 septembrie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Poți să contezi pe faptul că vei primi laude pentru eforturile tale. Hotărârea de care dispui îți va fi de folos în abordarea hobby-urilor tale sau proiectelor.

Scorpionii ar putea obține o sumă minoră

Horoscop 7 septembrie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Caută o proprietate și dacă îți place ar fi bine să o cumperi. Nu-ți fie teamă să faci o mutare dacă nu eșți mulțumit cu situația actuală. O schimbare este bună în orice caz.

Horoscop 7 septembrie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu cauta să schimbi nimic. Trebuie să lucrezi cu atenție dacă vrei să obții chiar și o sumă minoră. Nu-ți lasă partenerul să te înlăture.

Horoscop 7 septembrie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Schimbarea de carieră poate că nu este alegerea corectă în momentul de față dar pe termen lung va fi în avantajul tău. Acceptă poziția care ți se oferă sau plătește cursuri care să te ajute să te perfecționezi.

Peștii se confruntă cu o situație ieșită de sub control

Horoscop 7 septembrie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Poate că ești interesat de mai multe persoane în același timp. Nu face nici o mișcare, confuzia se datorează acestei dileme și cel mai bine ar fi să stai departe și să reanalizezi situația.

Horoscop 7 septembrie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Așteaptă-te la unele schimbări în căminul tău. Mutările sau posibilitatea de a avea pe cineva drept musafir mai mult timp ți se vor părea dificile. Stai calm, lucrurile nu sunt atât de rele pe cât par.

Horoscop 7 septembrie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Vei constata că trebuie să te confrunți cu o situație care îți scapă de sub control. Stai de vorba cu părțile implicate și asigură-te că îți vor spune ce se întâmplă de fapt.

Sursa foto: jurnalul