Horoscop 8-14 ianuarie 2018. Atenție la oferte și detalii, mai multă generozitate și determinare

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii ar trebui să fie ceva mai generoși

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Berbec

Tu o duci cel mai bine din punct de vedere sentimental dintre toate zodiile. Ești încântat de viața ta, deși unele persoane din jurul tău nu sunt convinse că fericirea afișată este reală. Au ei motivele lor pentru a crede asta, important este că tu să fii împăcat cu tine însuți.

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Taur

E o perioadă bună să fii mai generos. Poți dărui cuiva ceva ce își dorește foarte mult. O să renunți la ceva important pentru tine de dragul persoanei respective. Gestul tău îl va impresiona. Nu se anunță schimbări notabile în această săptămâna.

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Gemeni

Ți-e dor de mare, de litoral, de călătorii pe apă încât dacă s-ar ivi ocazia de a pleca într-un astfel de loc, ai lasă orice activitate deoparte. Până atunci mai ai de așteptat, așa că te poți mulțumi cu activități distractive chiar la tine în oraș.

Leii pot primi niște oferte interesante

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Rac

Treci printr-un loc care te face să te simți foarte bine, iar simpla vizită îți ridică moralul și îți crește motivația. O să vezi lucrurile altfel decât până acum și o să iei niște decizii care pe mulți îi vor surprinde.

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Leu

O persoană anume te duce într-o stare pe care nu ai mai experimentat-o de ceva timp. Te pune pe gânduri acest aspect. În privința jobului, așteaptă-te la oportunități demne de luat în seama. Nu spune “nu” la nimic înainte să analizezi foarte bine detaliile.

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Fecioara

Ești iubit și iubești și vrei să strigi în gură mare cât ești de fericit. Totuși, ai grijă cui spui, pentru că bucuria ta ar putea face pe cineva să sufere. Nu e vorba de gelozie, ci doar să singurătatea omului respectiv.

Balanțele trebuie să aprecieze detaliile care fac diferența

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Balanță

Ignoră întregul și apreciază, mai degrabă, micile detalii care fac diferența. Te concentrezi pe ceva ce nu contează și uiți să te bucuri la anumite bucurii simple. Odată rezolvat acest aspect o să fie ceva mai interesantă săptămâna ta.

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Scorpion

Se anunță o săptămâna cu provocări la locul de muncă. Au loc niște discuții ce se vor dovedi constructive, dar la început vor fi tensionate. Pe plan personal te simțit din ce în ce mai bine cu alegerile făcute. Dacă ești implicat într-o relație serioasă și până acum nu te-ai gândit la căsătorie, acum discutați și despre asta.

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Săgetător

Profitând de serile libere pe care le ai încearcă să petreci mai mult timp cu partenerul de viață. Acesta se simte cam singur în ultima vreme și deși nu îți spune, are nevoie de atenția ta. Dacă te-ai certat cu partenerul de viață în ultimul timp, nu te aștepta că începutul anului să schimbe ceva de la sine, ci trebuie să depui efort.

Vărsătorii știu exact ceea ce vor să facă

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Capricorn

Luna va influența persoanele cu obiective clare și care știu ce trebuie să facă în avantajul lor. Fii determinat în ceea ce faci, deoarece aceste zile se pot dovedi foarte importante pentru tine.

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Vărsător

Unii oameni s-au născut cu o agenda în mâna. Dacă te numeri printre ele, în această săptămâna vei știi exact ce trebuie să faci, de unde să pornești și unde vrei să ajungi. Ai niște obiective clare pe care vrei să le îndeplinești.

Horoscop 8-14 ianuarie 2018 Pești

O să participi cu partenerul de viață la un eveniment foarte important în familia voastră. Acesta este în prilej perfect de a-l lasa să ia câteva hotărâri importante. În schimb, dacă ești singur, ar fi bine să îți oferi răgazul să te cunoști mai bine.

Sursa text: ziare.com / Zaza