Horoscop 8 februarie 2018. Se deschid niște uși, intuiția trebuie luată în seamă și informează-te

Horoscopul zilei de joi, 8 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecilor li se deschid niște uși care le ușurează viața

Horoscop 8 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi numai bună pentru a cere acel sprijin pe care până acum te-ai sfiit să-l ceri. De fapt, e posibil să primești și daruri la care nu te aștepți sau să ți se deschidă niște uși care-ți ușurează munca și viața. E o zi e beneficiilor primite și a generozității manifestate de cei din jur, în semn de recunoștință pentru ce reprezinți pentru ei.

Horoscop 8 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna stă și astăzi în Scorpion, în zona relațiilor, parteneriatelor și imaginii sociale. E posibil că astăzi să ți clarifice și indice calea de urmat și soluțiile de aplicat pentru a trece o relație de cuplu la nivelul următor sau pentru a îmbunătăți un parteneriat profesional. Totul este să faci alegerile care te aduc cel mai aproape de inima ta și să eviți analizele și judecățile.

Horoscop 8 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru tine poate fi o zi fructuoasă în ce privește proiectele profesionale și sarcinile pe care ți-ai propus să le duci la bun sfârșit. Pentru asta, e nevoie să te ocupi de toate pe rând, concentrându-te pe priorități și folosind cât mai inteligent resursele de care dispui. În același timp, ține cont de sfaturile celor dragi și lasă-i să te sprijine.

Fecioarele trebuie să aibă încredere în intuiția lor

Horoscop 8 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Luna în Scorpion activează astăzi zona creativității, iubirii și pasiunii. Îți vin idei inspirate, găsești calea către inima cuiva drag sau pur și simplu ți se pare mai ușor să comunici cu cei din jur. În orice caz, deși contextul astral e destul de agitat și generează experiențe neobișnuite, neprevăzute sau dificile, astăzi reușeșți să vezi lucrurile mai în profunzime și să pătrunzi o logică a acestora, cu mai multă încredere și optimism, dincolo de drama și credințele limitative.

Horoscop 8 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Spațiul de siguranță și sprijin îți este creat astăzi de către familie. Ai nevoie de un repaus, ai nevoie să te simți îngrijit și protejat, poate chiar scutit de unele sarcini și cheltuieli. Nu te mira dacă primești astăzi mai mult decât ai cerut și mai mult decât te-ai fi așteptat. Fii gata să deschizi brațele și mai ales mintea, pentru a permite să vină spre tine toate binecuvântările care-ți sunt pregătite și pe care la un anumit nivel le-ai chemat în viața ta.

Horoscop 8 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Discreția, comunicarea empatică și ascultarea atentă la tot ce e în jur te sprijină astăzi să creezi conexiuni profunde și valoroase cu cei din jur. Se pare că se vor naște idei prețioase și vor ieși la suprafață, revelații care sunt precum o gură de aer proaspăt în tumultul emoțional al acestei perioade. Ai încredere în intuiția ta și rămâi concentrat pe ceea ce e cu adevărat important acum.

Balanțele nu au parte de cea mai ușoară perioadă

Horoscop 8 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu e cea mai ușoară perioadă pentru tine, toate par să se clatine în interiorul și în jurul tău, dar ceea ce contează este că motivația de a schimba ceva și a te mișca înainte este din ce în ce mai puternică. Ai grijă, totuși, să eviți să pui presiune pe ceilalți sau să încerci să le controlezi și ordonezi viețile. În altă ordine de idei, Luna în Scorpion îți aduce astăzi șanse de prosperitate și noroc în demersurile financiare.

Horoscop 8 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna prezentă în semnul tău solar te face mult mai atent la ce simți, ce ai nevoie, ce e important acum să fii și să faci. E o zi cu multe trăiri profunde, cu revelații și viziuni care mai de care mai îndrăznețe. Și tot ce trăiești e că o lumină nouă, într-o perioadă de frământare și instabilitate așa cum este aceasta.

Horoscop 8 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Așteaptă-te la revelații minunate, daruri de natură spirituală, sprijin discret de la persoane care cred în tine, precum și informații cu iz de secret, care ajung la tine. În orice caz, discreția este cheia succesului, pentru tine, astăzi. Observă ce se întâmplă în jur, intervenind doar când simți cu adevărat că e momentul potrivit.

Se anunță o zi excelentă de informare pentru Pești

Horoscop 8 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Punctul forte, în această perioadă a vieții tale, sunt prietenii, cunoștințele, anturajul. Izolarea ar trebui evitată pe cât posibil, chiar dacă e tentantă, având în vedere stările și situațiile tensionate prin care probabil treci. Există oameni în jurul tău, care te pot inspira, sprijini și îți pot contribui în diverse moduri, așa că fii deschis.

Horoscop 8 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru tine, această zi poate însemna reamintirea și recunoașterea puterii și autorității personale. Deși evenimentele din ultima vreme e posibil să te fi fragilizat emoțional, astăzi se pare că te repui pe linie și devii determinat să treci prin toate cu mai multă încredere și curaj. E un moment cheie, în care poți realiza și ce e nevoie să lași în urmă, pentru a-ți netezi drumul, mai ales în carieră.

Horoscop 8 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Astăzi e necesar să privești în zare, să capeți o viziune nouă asupra ta și a asupra vieții. Luna în Scorpion îți stimulează intuiția și chiar clarviziunea, așa că ai încredere în flash-urile interioare dacă apar, și în ceea ce primeșți că răspuns la întrebările pe care le adresezi. În altă ordine de idei, este o zi excelentă pentru informare, documentare, demersuri juridice sau călătorii.

Sursa foto: jurnalul