Horoscop 8 ianuarie 2018. Evită rutina, vești bune și nevoia unei pauze

Horoscopul zilei de luni, 8 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au parte de vești bune

Horoscop 8 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu te lasă influențat de colegii din jur care au tendința de a trata o problema că pe o bagatelă. Deoarece se va dovedi a fi cu mult mai serioasă decât cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci privește cu atenție fiecare detaliu. Dacă ignori cine știe ce aspect, cu gândul că e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi când exact acel lucru banal va ieși la lumina și va cere de la tine un bagaj de experiențe pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivită pentru că ai crezut că nu va fi niciodată necesar.

Horoscop 8 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Veștile bune vin de la oamenii la care ții cel mai mult, care te răsfață cu vorbe dulci, cu încurajări și aprecieri care îți fac bine. Descoperi cât de important e să ai pe cineva drag aproape care să-ți ridice moralul atunci când ești mai obosit. În astfel de momente sensibile din punct de vedere emoțional, poți număra câți prieteni adevărați mai ai, care sunt alături de tine necondiționat și cred în tine, exact atunci când tu te îndoiești cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tău, pentru că te readuc pe linia de plutire.

Horoscop 8 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

S-a întâmplat ceva care ți-a mai calmat energia și ai un ciudat sentiment de teamă, că nu cumva să te avânți în direcții cu un oarecare factor de risc. Nu-i rău să pornești ceva nou sub influența prudenței și a calmului, pe care va trebui încet-încet să le înveți, dar e ciudată atitudinea ta atât de retrasă și de tăcută, când toată lumea te știe mult mai pasional. Ai nevoie de ceva care să te motiveze, să te stimuleze, să-ți reaprindă flacăra pasiunii, dar deocamdată sufli și-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precaută pentru o fire dinamică și tonică, așa că tine!

Fecioarele au nevoie de o pauză

Horoscop 8 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu ești sigur pe forțele tale sau, dacă ai totuși încredere în forțele proprii, atunci nu ai toate motivele și condițiile exterioare pentru a fi convins că te îndrepți într-o direcție favorabilă unei evoluții bune în plan profesional. Ți-e frică de un eșec, poate pentru că ai mai trăit cândva un moment similar când nu te-ai descurcat prea bine și de aceea ești atât de nervos și capricios, fără a reuși să îți menții dispoziția de la o ora la alta. Ai frecvente modificări de atitudine, nu ești consecvent în comportament și idei și asta nu te pune într-o lumină bună, ceilalți neavând încredere în cei care acum spun una, mâine alta. Ești foarte tăcut, închis, rezervat la serviciu, de aceea comunicarea e defectuoasă, generatoare de mari neînțelegeri între colegi.

Horoscop 8 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Participi la o întrevedere din care ar putea ieși mai târziu niște bani, fiind obligat să-ți pui în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta. Pot apărea conflicte legate de bani, neînțelegeri și confruntări aprinse din această cauză, de parcă e timpul să-ți ceri drepturile în cazul în care cineva uită să te plătească sau să-ți returneze vreo datorie. Se simte o stare tensionată în jurul bugetului, dar vei face tot posibilul să faci rost de banii necesari, chiar și cu riscul unor dispute aprinse în care fiecare emite opinii adverse. Nu te lua după nici unul, căci fiecare are modul propriu de a-și administra și câștiga banii.

Horoscop 8 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Azi ai nevoie de pauză, de o rupere totală de ceea ce te preocupa până mai ieri. Nici carieră nu mai trebuie să-ți încarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie să fie o obsesie, ci încearcă să mergi într-un loc care înseamnă pace și odihnă pentru sufletul tău și să te relaxezi. Că ieși pe undeva sau rămâi acasă, simți că-ți încarci bateriile cu o energie nouă, chiar dacă nu s-ar spune că faci ceva special. Chiar și o oră în plus de somn sau puțină lene în propriul tău cămin au efecte benefice asupra psihicului și fizicului, pentru că această pasivitate te ajută să redevii tu însuți.

Rutina este cel mai mare inamic al Scorpionilor

Horoscop 8 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viață de familie, de relația ta cu oamenii pe care-i îndrăgești cel mai mult. Când discuți cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi că și ei au aceleași așteptări, deci vă puteți combină forțele pentru a ajunge la același rezultat care să va satisfacă pe toți deopotrivă. Ești un visător, așa e, dar încurajările care vin de la cei dragi te fac să țintești și mai sus, să speri și mai mult de la ziua de mâine, tocmai pentru că știi că te vor sprijini și ei.

Horoscop 8 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ți place să te împotmolești în cele mai banale detalii. Ai vrea că toate să meargă direct la țintă, fără să consumi timp prețios pe etape pe care le consideri nesemnificative. Nu poți scăpa însă de elementele intermediare, că atare nu le trata cu indiferență, pentru că exact acestea pot sta la baza unui eșec când ți-e lumea mai dragă. Nu le ignora, pentru că ele există!

Horoscop 8 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ești într-o formă excelentă și ar fi bine să folosești energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi păcat să o lași să se stingă ocupându-te de activități minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, dacă nu ai cu cine face echipa pentru a te apucă de ceva interesant, e firesc să pierzi elanul și să aluneci spre o stare de dolce far niente, așa cum îți dictează anturajul. Ai în preajmă oameni care nu au chef de mișcare sau de aventură și te trag și pe tine alături de ei, când tu ai fi putut azi să urci și Everestul!

Planurile Peștilor sunt date peste cap de o veste oficială

Horoscop 8 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Bucură-te din plin de această zi, pentru că vine la pachet cu o mulțime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poți trăi în relație cu persoana iubită, care te așează pe un piedestal de unde te simți important, răsfățat mai mult că oricând, ceea ce că îți place grozav. Oferă-i și tu aceeași atenție, pentru că o relație de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune și gesturi de afecțiune, deci nu aștepta doar de la celălalt! Dacă îți place ție, și lui îi place la fel!

Horoscop 8 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Azi nu poți face ce vrei, din cauza unor persoane care au grijă să-ți atragă de fiecare dată atenția că nu ești decât un simplu executant, un pion pe tabla altuia de șah, stând la cheremul celor mai puternici. Nu ești lăsat să te exprimi în voie, și stai în banca ta din cauza acelor condiții ostile care te reduc la tăcere. Te afli într-un mediu marcat de restricții, de reguli severe, de o oarecare rigiditate în care nu te poți simți în largul tău, chiar dacă ești genul de om care își acceptă ușor poziția de subaltern.

Horoscop 8 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

O veste cu tentă oficială îți cam da peste cap unele planuri, de parcă ți se interzice să duci mai departe ce ai început în felul în care ți l-ai propus înainte. Ești nevoit să te supui unor reguli mai stricte, cu care nu ai fi de acord în mod normal, dar pentru că ordinul vine de sus, de la cei mai puternici decât tine, nu poți face altceva decât să spui da. Dacă nu te supui acestui ordin, consecințele ar fi mai grave, deci mai bine taci și faci cum ți se spune decât să atragi critici sau sancțiuni.

Sursa foto: jurnalul