Horoscop 8 iunie 2019. Săgetătorii fac un pas înapoi, iar Balanțele au o zi agitată

Horoscopul zilei de sâmbătă, 8 iunie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 8 iunie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Legăturile cu trecutul și cu neamurile sunt foarte active. Sunt momente bune pentru a lămuri animozitățile și pentru a depăși situațiile trenante. Organizează o reuniune pentru cei dragi și depune eforturi pentru a împăca pe toată lumea. Pe de altă parte, ești solicitat dn plin în segmentul profesional. Găsește un echilibru între latura familială și cea profesională.

Horoscop 8 iunie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua este favorabilă planificării unor călătorii sau unor studii scurte, însă utile pe termen lung. Dialogurile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii sunt frecvente pe teme diverse. Sunt posibile animozități, evidențierea unor conflicte și depistarea unor nereguli în documentele profesionale. Orice neplăcere de acum se poate desfășura pe mulți ani de acum încolo.

Horoscop 8 iunie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se conturează discuții importante cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri sau colaboratorii referitoare la bani, câștiguri și investiții comune. Deocamdată, tu cheltuiești ceva mai mult decât ceilalți, aspect care te nemulțumește. Selectează prioritățile și evită șantajul emoțional. Unii chiar doresc să profite de pe urma muncii tale și sunt foarte abili în a face asta. Spre seara, relaxează-te la o șuetă cu un prieten.

Horoscop 8 iunie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Încă o zi în care beneficiezi de multă energie astrală, energie favorabilă îmbogățirii statutului tău personal. Gândește-te cum dorești să se desfășoare viața ta de acum încolo și așterne-ți pe hârtie, într-un jurnal pesonal, ideile, dorințele, planurile de viitor. Evită să povestești altora despre tine și slăbiciunile tale.

Horoscop 8 iunie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Foarte importante sunt dialogurile tăinuite cu prietenii sau cu persoanele din segmentul profesional. Unele informații îți displac sau chiar te alarmează, însă ai răbdare să prelucrezi mental corect și în timp cele aflate. Pe de altă parte, pot persista unele simptome legate de afecțiuni vechi. Ia-le în seamă, acceptă și urmează sfaturile specialiștilor. Spre seară, odihnește-te pe îndelete.

Horoscop 8 iunie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astăzi vei fi nevoit să te împarți între prieteni, îndatoriri socio-profesionale și relațiile cu cei dragi. Cum în ultimele zile ai fost preocupat mai mult de alții, cei dragi îți pot reproșa pe bună dreptate, faptul că îi negliezi. Totuși este nevoie să ții cont de ceea ce se petrece în segmentul prietenilor și în cel socio-profesional, însă cu puțin efort și bunăvoință ai reuși să împaci pe toată lumea.

Horoscop 8 iunie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Forfota din planul profesional continuă și astăzi. Mai ai de lămurit aspecte profesionale împreună cu șefii sau cu diverse autorități conexe locului de muncă. Ar fi bine să discuți deschis tot ce te nemulțumește sau ce nu înțelegi, astfel încăt să procedezi corect mai departe. Demersurile intelectuale au succes. Unii îți vor evidenția și aprecia eforturile depuse în câmpul muncii.

Horoscop 8 iunie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O zi în care ești preocupat de relaxarea mentalului tău și de reevaluarea filozofiei tale de viață. Sunt posibile contradicții între ceea ce îți dorești, ce valori morale ai și ceea ce trăiești concret în mediul înconjurător. Avalanșa de gânduri și idei te poate obosi și bulversa deopotrivă, deci fii prudent și depune eforturi conștiente pentru a te detașa.

Horoscop 8 iunie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ar fi bine să faci un pas înapoi, să fii cât mai discret în peisaj și să observi pe îndelete ce se petrece în jurul tău. Chiar dacă ești solicitat în plan socio-profesional sau chiar dacă partenerul de viață te provoacă în fel și chip, mai ales pe teme financiare, tu selectează prioritățile și ocupă-te numai de ele. Spre finalul zilei vei fi uimit de câte vei descoperi ascultându-ți simțurile extrasenzoriale.

Horoscop 8 iunie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este vremea marilor schimbări în segmentul relațiilor parteneriale. Sunt momente bune de a lămuri conflicte vechi și de a discuta deschis despre continuarea unor relații de acest fel. Poate itrta în discuție separarea, divorțul, destrămarea unor colaborări vechi sau anularea unor promisiuni recente. Fii ferm în decizii, vorbește direct și la obiect, evitând șantajul emoțional.

Horoscop 8 iunie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tema zilei o reprezintă activitățile de rutină, atât cele din planul personal cât și cele din planul profesional. Totuși, ar fi bine să-ți dozezi eforturile, să alegi prioritățile și să eviți escaladarea conflictelor. Se preconizează schimbări importante și definitive la locul de muncă. Discuții zgomotoase, activități de anvergură, emoții exacerbate.

Horoscop 8 iunie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cea mai potrivită activitate ar fi astăzi una legată de un hobby. Persoana iubită și copiii te solicită din plin, însă pe cât posibil evită să ajungi la discuții contradictorii. Se pare că cei dragi îți tot fac reproșuri pe seama faptului că ești preocuat mai mult de tine, iar pe ei îi îndepărtezi ori prin ignoranță, ori prin acuze nefondate. Prudență și fii alături de cei dragi!

Sursa foto: horoscope