Horoscop 8 martie 2018. Ce prevăd astrele de Ziua Femeii. O zi perfectă alături de familie

Horoscopul zilei de joi, 8 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii se bucură de o zi perfectă

Horoscop 8 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În sfârșit soarele a ieșit și pe strada ta: e o zi frumoasă, fără că vreun nor să strice orele petrecute în compania persoanei iubite. Totul e în perfectă armonie, ca un joc în care va răsfățați unul pe celălalt cu gesturi tandre. Abordezi o atitudine copilărească, ceea ce-l face pe partener să se simtă mai important în ochii tăi. Ai în mâinile tale fericirea celuilalt și faci tot posibilul să i-o oferi pe tavă! Preocuparea pentru cel de lângă tine e la cote maxime, dorind să-i dăruieșți celui drag tot ce are nevoie, ba chiar mai mult, cu o generozitate iesită din comun.

Horoscop 8 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ia-ți tot timpul necesar pentru a face lucrurile perfecte! Nu te grăbi la rezultate imediate, pentru că nu se vor ridica la nivelul înalt al viselor tale, că atare implică-te în proiecte de anvergură pe termen lung, pentru că e nevoie de zile, de luni, de ani, pentru a le duce pe toate la desăvârșire. Nimic nu se construiește peste noapte sau ce se ridică repede nu durează sau nu are valoare, că atare tu eșți acum implicat într-o acțiune de durată care te va împlini pe de-a-ntregul. Continuă-ți procesul de îmbunătățire a vieții, de auto-perfecționare, pentru a deveni din ce în ce mai bun: ai toate șansele de reușită!

Horoscop 8 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relația de iubire capătă din ce în ce mai multă stabilitate. A trecut vremea incertitudinii și a tatonarii, ajungi la un răspuns clar prin care știi exact dacă poți avea încredere în partener. Ajungi la concluzia că e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relației, de aceea te gândeșți la un pas major: la logodnă, la căsătorie sau la o promisiune însoțită de dovezi palpabile prin care te arăți dispus să va creați un drum comun împreună.

Leii trebuie să fie atenți la impresia pe care o lasă în jurul lor

Horoscop 8 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Că să nu dezamăgești pe nimeni eșți tentat să accepți două sarcini în același timp cu riscul de a le rasoli pe amândouă. Nu poți lucra pe două fronturi, ca atare alege dintre cele două provocări pe cea care ți se pare, în acest moment, mai accesibilă. Ți se va părea, la prima vedere, că ambele sunt la fel de banale și de simple, de aceea vrei să te apuci de amândouă simultan, dar după primii pași vor începe să se ivească și piedicile care te vor pune în făța propriilor tale limite. Nu e atât de simplu sau de banal pe cât pare la prima vedere!

Horoscop 8 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ești într-o pasă bună ce te avantajează, mai tonic și mai optimist că de obicei. Parcă ai fi la un început de drum într-o relație promițătoare, pentru că ai în preajma o persoană care va avea un efect foarte stimulativ asupra ta, jucând rol de „hei-rup” în cazul unei situații în care dai semne de oboseală sau de plictiseală. Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieșind proiecte deosebite. Ai numai de câștigat de pe urma acestei cunoștințe, deci fă tot posibilul să-i intri în gratii. Ai contacte frecvente și importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parcă s-ar decide ceva major pentru cariera ta, deci fii atent la impresia pe care o lași.

Horoscop 8 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele următoare ale unui proiect în care ești direct implicat. Sfatul pe care îl primești astăzi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de învățat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situație similară și s-a lovit de probleme similare, că atare ai numai de câștigat dacă asculți ce-ți împărtășește din experiențele sale. Vei putea aplica ușor ceva din îndrumările sale, astfel încât să nu pierzi vremea cu aceleași hopuri ca și el. Oferă soluții deja testate.

Balanțele se apleacă asupra vieții de familie

Horoscop 8 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Viața de familie este punctul tău principal de atracție. Dacă ai deja copii, te apleci asupra lor și îți faci tot felul de planuri cu privire la creșterea lor, la educația lor, încât aproape că ajungi cu planurile până la ce facultate ai dori tu să facă! Dacă nu ai copii, încă, visezi deja la clipa când vei deveni părinte și chemi cu gândul acest plan că și cum nici nu mai e mult până la materializarea lui, crezând în realizarea acestui vis cu tărie. Poate deja discuți cu partenerul tău despre această posibilitate sau, că printr-o minune, chiar se întâmplă deja ceva în acest sens! E o plăcere să te ocupi de cei mici și te bucuri de fiecare clipă în compania lor, de parcă ei sunt sursă ta de energie pozitivă.

Horoscop 8 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Neatenția te va costa mult, deci, înainte de a porni un proiect, gândește-te la consecințe. Eșți tentat să tratezi totul că pe o joacă, de parcă nu ai avea nimic de pierdut dacă iei totul peste picior, dar efectele superficialității tale vor ieși la un moment dat la iveală. Își poți știrbi reputația de bun profesionist. Poți spune o vorba aiurea greu de reparat. Poți face o glumă proastă care poate deranja enorm pe cineva care nu prea gustă umorul tău. Că atare fii atent exact la acele lucruri pe care le consideri nesemnificative, pentru că pot avea efecte mai mari decât ai putea crede!

Horoscop 8 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Norocul tău, astăzi, e o minunată și o oportunitate de a te exprima liber, ușor, la obiect, astfel încât mesajul tău să-și atingă extrem de ușor ținta. Ai mereu ceva bun de spus lumii, ai pentru oricine o vorba frumoasă și un compliment ce face plăcere, iar ceea ce ai tu de transmis are un rol asupra cuiva care caută cu înfrigurare o cale sau o soluție. Practic, apari în calea unui prieten la momentul cel mai potrivit pentru a-i transmite o veste sau o informație de care această are neapărată nevoie, deci vei deveni eroul lui! Spune ce știi, transmite ce ai în minte, pentru că mulți se vor folosi de informațiile pe care tu le deții astăzi.

Vărsătorii sunt lipsiți de curaj

Horoscop 8 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Imaginația poate fi motorul care să te motiveze să-ți transformi visele în realitate. Nu te lua după cei care te trag de mânecă și-ți spun că visezi frumos, dar imposibil de atins, pentru că numai tu știi cum să-ți transpui în realitate gândurile și ideile. Apucă-te de treabă, dar în tot acest timp lasă mintea să zburde liberă, pentru a găși noi și noi idei curajoase. Dacă ai găși și câteva persoane care să gândească la fel că tine, care să participe alături de tine, ar fi ideal, dar dacă nu ai în preajma ta oameni care să creadă în ceea ce par a fi simple iluzii, continuă să crezi în ele și să lupți că să le transformi în fapte. Le vei arata că se poate!

Horoscop 8 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Simți că ceva urmează să se întâmple în viața ta, că eșți în fața unei alegeri importante, dar îți cam lipsește curajul. Liniștește-te un pic și privește în inima ta și ai să descoperi colosale resurse de elan și de curaj, perfecte pentru a da drumul acum acelui plan care te atrage că un magnet. Hai, pornește, nu mai amână, pentru că poate fi o schimbare de bun augur, dar succesul depinde enorm de felul cum iei tu acum startul. Deci cu fermitate, încredere, siguranță și optimism, fă primul pas, pentru că restul vor veni de la sine! Eșți protejat de tot felul de auspicii norocoase, deci n-ai de ce să-ți faci griji. Spune start!

Horoscop 8 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai avea nevoie de o zi de odihnă, de detașare, de relaxare, pentru că ai acumulat unele emoții negative care ți-au împovărat inima, fără rost. Caută o cale de a elimina aceste emoții care nu-ți fac bine și ai suficiente căi de vindecare și de eliberare, dacă încerci! Sigur există ceva frumos care face plăcere inimii tale și care poate contrabalansa perfect situația către optimism, deci folosește-te mai mult de acele instrumente de gândire pozitivă. Caută acele plusuri ale vieții tale din acest moment și umple toate golurile din inima ta. Ai să descoperi cu uimire că balanța înclină vizibil mai mult către cât de multe lucruri frumoase ai la dispoziție!

Sursa foto: jurnalul