Horoscop 9 aprilie 2018. Peștii au parte de discuții aprinse, iar Gemenii sunt prinși în tăvălugul schimbărilor

Horoscopul zilei de luni, 9 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii sunt prinși în tăvălugul schimbărilor

Horoscop 9 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poate te simți un pic intimidat de cel din fața ta, deși nu ai avea motive. Sunteți absolut la fel, vorbiți de la același nivel, deci timiditatea aceasta nu trebuie să iasă la iveală. Mai mult, chiar dacă partenerul tău de discuție pare cumva cu un cap deasupra sau cu un pas înaintea ta, el și-ar dori o discuție cu tine, pentru că de aici se poate naște o relație frumoasă. Nu te gândi oare ce ai tu de oferit aici, nu ai de unde să știi ce apreciază celălalt la tine, că atare lasă modestia la o parte, sentimentul de inferioritate care îți da târcoale și vorbește liber. Numai de tine depinde dacă accepți să legi această relație sau nu. Dacă nu te simți în largul tău aici, mai bine nu!

Horoscop 9 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă tu nu ai soluții la situația care te frământă, privește cu detașare în jur, pentru că soluțiile pot apărea de oriunde. Poate nu primești sfaturi concrete, foarte bine conturate sau argumentate, ci ideile cele mai bune pot veni și pe cai mai subtile, sub forma unor coincidențe ciudate, a unor sclipiri de moment, a unor asemănări izbitoare cu ceea ce se petrece în viața altora. Învață să captezi din jurul tău orice mic detaliu, aparent neînsemnat și banal, dar care, așezat la locul lui în puzzle, se va dovedi a fi piesă esențială. Fii deci atent la toate semnalele care îți parvin pe diverse cai, pentru că nu sunt deloc întâmplătoare!

Horoscop 9 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Schimbările pot veni că tăvălugul în viața ta, dar nu te poți opune lor! Sunt transformări pe care, vrei nu vrei, tot trebuie să le accepți, chiar dacă pe moment par complicate. Tu oricum ești un mare amator de provocări, ca atare o situație ca aceea de acum, care pică din senin în calea ta, nu-ți displace, ba dimpotrivă, pare incitantă și abia aștepți să vezi unde duce. Fii deci pregătit să răstorni munții, să schimbi major macazul, să dărâmi tot ce ai construi pentru a o lua în altă direcție, deoarece modificările pot fi radicale, dar ești de părere că sunt obligatorii și merită să le faci.

Racii au parte de schimbări în segmentul partenerial

Horoscop 9 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Multe fluctuații se întrezăresc în segmentul partenerial. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre cei din cadrul locului de muncă este greu să ajungi la un consens cu fiecare dintre ei. Cel mai bine ar fi să păstrezi o anumită distanță, mai ales afectivă și să privești la evenimentele, discuțiile care se derulează în preajma ta. Dacă ești nevoit să iei decizii sau să dai explicații, gândește-te bine înainte și apoi treci la acțiune.

Horoscop 9 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu sta să analizezi o situație negativă pe toate părțile, pentru că vei găsi din ce în ce mai multe motive de supărare și iritare. Mai bine îți pui mintea la contribuție pentru a găsi ieșiri din acest impas, pentru că mintea ta e creativă și descoperă unele din cele mai strălucite idei. Poate în momentele mai pesimiste nu ești tu chiar atât de îndrăzneț spre țeluri mărețe, dar suferința naște de multe ori soluții geniale. Nu te mai chinui atât cu suspine și lacrimi, ci ieși din starea ta nefastă cu un plan nou de zile mari, care e acolo în mintea ta și așteaptă să fie eliberată pentru a da roadele scontate. Nu-l lua, deci, pe nu în brațe, pentru nimic în lume!

Horoscop 9 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Unul din rolurile pe care ți le-ai asumat tu în această viață e să relaționezi în cel mai armonios mod cu putință și asta vei face și azi, pentru că te apropii de oameni cu un talent deosebit. Comunicarea merge ca unsă, prietenia e cel mai de preț dar pe care-l poți oferi iar lucrul în tandem sau în echipă dă roade în mod fericit. Cine te are astăzi alături simte din partea ta o energie aparte, de parcă ești trimis de undeva de sus în viața lor exact când au mai mare nevoie de tine. E o satisfacție maximă și pentru tine să vezi că sfatul tău are ecou, că prietenia ta este apreciată la justa valoare și că cel de lângă tine te privește cu recunoștință, semn că misiunea ta de iubire și dăruire a fost îndeplinită.

Balanțele ar putea face o călătorie

Horoscop 9 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ar fi perfect dacă ți-ai putea permite azi o escapadă undeva într-un decor romantic, de exemplu la mare sau în preajma unui lac, deoarece de acolo îți extragi azi energia pozitivă: din combinația ideală de elemente naturale (apă, aer, soare) și locuri noi de vizitat. O călătorie s-ar potrivi de minune atmosferei emoționante de azi, poate în compania persoanei iubite, sau, dacă nu există cineva alături momentan, însăși călătoria poate fi sursa unei posibile întâlniri din care să se nască o idilă. Ieși în lume și bucură-te de tot ce simți!

Horoscop 9 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu judeca lucrurile doar pentru că nu se petrec așa cum ai fi dorit tu, pentru că socoteală ta nu e neapărat cea mai bună. Undeva acolo sus lucrurile sunt programate complet altfel decât ți-ai propus tu și oricât te-ai strădui tu să sări peste etape sau termene, tot așa cum ți-e scris se întâmplă. Mai bine accepți ritmul firesc de evoluție al lucrurilor, fără a comenta atâta că nu e cum visai tu, pentru că, atunci când vei ajunge la capăt, vei descoperi că într-adevăr această era calea cea mai corectă și momentul cel mai potrivit. Ai încredere în cursul divin și nu mai carcoti atât!

Horoscop 9 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Starea ta depinde mult de starea vremii, eșți meteo sensibil așadar, pentru că te vei simți exact așa cum e cerul. Dacă ai norocul unei zile senine, cu soare strălucitor, vei avea o zi excelentă și tu, de parcă ți-ai extrage direct seva din soare. Dar dacă ai ghinionul să se abată nori peste zona ta, fii sigur că vei avea aceeași stare cenușie și neplăcută toată ziua… Caută pe harta un loc în care soarele strălucește și fugi acolo, la pădure, la mare, la iarbă verde, pentru a-ți reîncarca bateriile la capacitate maximă într-un decor natural superb.

Peștii au parte de discuții aprinse

Horoscop 9 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Aruncă o privire în interiorul tău, pentru că acolo se ascunde o piatră prețioasă pe care nu ai descoperit-o sau nu ai pus-o în valoare. Ai tu un talent al tău, pe care ți-a fost teamă să-l scoți la lumină că nu cumva să fii catalogat drept ciudat, dar tocmai această poate fi sclipirea ta specială care să-ți asigure succesul. Lasă părerile celor din jur la o parte, arată-te așa cum ești, cu ciudățeniile tale, pentru că doar așa te vei remarca. Dacă ai fi un oarecare în turmă, ai rămâne captiv în umbră, dar acum e șansa ta să atragi atenția.

Horoscop 9 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O problema de sănătate îți cam strică planurile de azi. În loc să te concentrezi la ce aveai de făcut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau ești consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru tine, în cazul în care aveai un program foarte încarcat. Astfel de momente au și ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, când depășești limitele propriei tale ființe, pentru că ce-i prea mult strică: ori alimentația greșită, ori stres prea mare, ori muncă prea multă. O pauză ți-ar fi benefică, în care să acorzi și tu mai multă atenției organismului tău.

Horoscop 9 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cele mai aprinse discuții vor avea loc în familie, pentru că părinții au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grijă la ton, indiferent din ce tabăra faci parte, pentru că se pot încinge dispute agresive dacă nu sunteți atenți și unii și alții. Energia această, care se resimte între pereții casei voastre, ar putea fi canalizată și într-o direcție pozitivă: părinții să-și mobilizeze copiii la diverse activități pe placul lor, iar copiii să anime atmosfera din casă printr-o atitudine jucăușă și amuzant, dar țineți departe, și unii și alții, ironiile și criticile!

Sursa foto: jurnalul