Horoscop 9 decembrie 2017. Agitație multă, drumuri de făcut și nevoie de rafinare sufletească

Horoscopul zilei de sâmbătă, 9 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii sunt numai pe drumuri

Horoscop 9 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi cu distracții și voie bună. Ești pus pe șotii, ai chef de aventuri, dar și cu ceva iz de amor. Însă cei din jur vor gustă puțin sau deloc din umorul tău. Relațiile sentimentale și cele cu copiii pot cunoaște neplăceri, de aceea fii prudent. Sunt momente bune pentru a te ocupă și de un hobby. La sfârșitul zilei, adună-i pe cei dragi la o mică agapă.

Horoscop 9 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Activitățile gospodărești sunt favorizate. Poți face mai ușor curatenii generale, reparații sau reamenajari locative. Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar vei depăși situațiile cu puțină bunăvoință. De reținut că aspectele legate de casă, patrimoniu familial și relații cu rudele necesită eforturi susținute, prudență și discernământ.

Horoscop 9 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

S-ar părea că ești mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, atât în interesul tău, cât și pentru a rezolva problemele altora. Bine ar fi să te rezumi doar la ale tale. Poți primi vești alarmante de la cineva apropiat. Selectează informațiile și nu te lasă impresionat. Pe de altă parte este o zi bună pentru demersuri necesare instruirii profesionale.

A venit vremea ca Leii să se ocupe și de ei

Horoscop 9 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Finanțele câștigate din muncă proprie sunt tema principală. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de condițiile de muncă. De reținut informațiile care se vehiculează în preajma ta, întrucât schimbările din sfera muncii sunt frecvente și apar când te aștepți mai puțin. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a-ți răsfață sufletul la cumpărături.

Horoscop 9 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Splendidă zi pentru tine! Ești plin de energie, vrei să te ocupi de tot și toate, dar cel mai bine întoarce-ți privirea și eforturile doar către tine. Verifică-ți sănătatea, garderoba, gândește-te la diete de sezon sau planifică activități dragi sufletului tău. Spre finalul zilei rezervă momente pentru o plimbare în aer liber, lecturi deosebite sau meditații în locuri sfinte.

Horoscop 9 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O zi potrivită izolării de cotidian și plimbărilor în aer liber. Sufletul tău are nevoie de introspecție și bine ar fi să-ți aranjezi programul de așa natură, încât să poți stă mai mult cu ține însuți și să eviți activitățile deosebite. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator. Momente bune pentru a trasă noi planuri de viitor.

Săgetătorii simt nevoia de rafinare sufletească

Horoscop 9 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Vrei nu vrei, ai de-a face cu prietenii. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți vor aduce în atenție chestiuni legate de bani și investiții. Reține sfaturile și soluțiile primite, pentru că îți vor fi de folos în curând. Cotroversele sunt la ordinea zilei, dar prudența te poate feri de neplăceri. În a două parte a zilei organizează o petrecere-surpriză pentru cei dragi.

Horoscop 9 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Multe provocări dinspre segmentul profesional. Sunt posibile vești importante legate de șefi sau de poziția ta în cadrul unui loc de muncă. Reproșuri vizavi de modul în care îți îndeplinești atribuțiile la serviciu. Sunt momente pasagere, însă reține informațiile primite și ai mai multă grijă de imaginea ta în ochii celorlalți.

Horoscop 9 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O zi în care dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Programează-ți activități culturale și participarea la seminarii pe teme spirituale. Pe de altă parte, relațiile cu străinătatea pot intră în sfera ta de interes. Este vorba despre călătorii îndepărtate, fie de agrement, fie pentru studii. La finalul zilei, astrele îți recomandă o petrecere alături de cei dragi.

Peștii au parte de multă forfotă

Horoscop 9 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Momente favorabile achitării taxelor, impozitelor și datoriilor de orice fel. Pe de altă parte s-ar putea să primești un cadou sau o recompensă când te aștepți mai puțin. Oricum, tema principala a zilei sunt banii și bunurile materiale provenite de la alții. Detașează-te de laturile materiale ale vieții și gândește-te pe îndelete de ce ai parte de anumite evenimente în jurul tău.

Horoscop 9 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Interesanta zi la capitolul relații parteneriale. Sunt posibile discuții importante cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Ascultă ce au de zis ceilalți, chiar dacă unele lucruri nu îți sunt pe plac. În cazul colaborărilor, ar fi bine să te gândești la încetarea celor care nu te mai reprezintă și să-ți orientezi eforturile către altele mai profitabile.

Horoscop 9 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Te așteaptă multă forfota la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de distorsionate, dar cu prudență și discernământ vei putea evita provocările și situațiile delicate. Recomandabil este să te ocupi doar de treburi ușoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Rezervă momente pentru detașare de cotidian și plimbă-te mult în aer liber.

Sursa foto: jurnalul