Horoscop 9 februarie 2018. Păstrează-ți echilibrul, taci din gură și află informații importante

Horoscopul zilei de vineri, 9 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii își vor rezolva numeroase probleme vechi

Horoscop 9 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aspectele financiare comune cu alții reprezintă tema principală a zilei. Sunt posibile cheltuieli importante, dar și lămurirea unor chestiuni vechi ce privesc moștenirile, bunurile comune sau administrarea unor bani. Partajele sunt de luat în calcul, atât la nivel personal între parteneri de cuplu, cât și la nivel profesional, la nivel de parteneri de afaceri sau colaboratori. Spre seară, analizează evenimentele petrecute.

Horoscop 9 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Delicate sunt astăzi relațiile parteneriale. Există aspecte pozitive în aceste tipuri de relații, dar acum ies la iveala cele mai puțin bune și care au nevoie de îmbunătățiri urgente. Analizează pe îndelete ceea ce se petrece în acest segment și decide în consecință. Chiar ar fi indicat să renunți la unele persoane sau colaborări care îți obstrucționează, în vreun fel, progresul. Spre seară, te vei linișți alături de cei dragi.

Horoscop 9 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

La serviciu ai multe de rezolvat, însă pe deasupra relațiile colegiale sunt tensionate și în orice moment poate izbucni un conflict pe termen lung. Fii prudent, pentru că hiba este la tine, în sensul că eșți subiectiv, predispus la erori de gândire și acțiune. Acceptă opiniile sau ideile celorlalți. Rezervă-ți momente de odihnă, întrucât sănătatea este deficitară și ai nevoie de îngrijiri de specialitate.

Leii ar putea organiza o masă festivă

Horoscop 9 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dorința de a fi alături de persoana iubită, de copii sau de anturajul apropiat este accentuată. Este minunat că ai șanse să ți-o îndeplineșți. Chiar dacă vor apărea și niscai discuții aprinse fie pe teme profesionale, fie pe teme medicale, ai încredere că poți gestiona totul foarte bine. Pe de altă parte, ascultă atent ceea ce îți spun ceilalți. Sunt informații prețioase care, undeva, cândva îți vor fi de mare folos.

Horoscop 9 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

În plan familial există tot felul de frământări sufletești, discuții aprinse pe teme patrimoniale, astfel că este dificil să se ajungă la un numitor comun cu membrii familiei. Vorbele și gesturile celor dragi te pot necăji, însă fii deschis și acceptă și alte fațete atât ale relațiilor cu aceste persoane, cât și a personalității fiecăruia. Organizarea unei mese festive va îmbunătăți starea de spirit a tuturor.

Horoscop 9 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astăzi îți dă târcoale o mare dorință de comunicare, însă eșți prea critic fără să-ți dai seama. Sunt posibile întâlniri și dialoguri multiple, care spre finalul zilei te pot duce la oboseală accentuată. Fii prudent și vorbește strictul necesar. Unii vor dori de la tine sfaturi, iar alții vor țiclui în taină să-ți răpească ideile. Călătoriile și studiile de scurtă durata reprezintă alte teme importante de luat în calcul.

Săgetătorii pot afla niște informații extrem de importante

Horoscop 9 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Este posibil să primești bani sau bunuri dinspre segmentul profesional. Cheltuielile sunt în așteptare de multă vreme, iar astăzi ai șanse să rezolvi o parte din ele. Totuși, rezumă-te la strictul necesar și lasă mofturile pentru săptămânile următoare. Cineva din anturajul apropiat îți poate cere sprijin material sau moral. Oferă numai după ce ți-ai rezolvat trebuințele tale și fără să te implici emoțional.

Horoscop 9 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua îți poate aduce neplăceri atât în relațiile cu ceilalți, cât și în desfășurarea activităților tale personale. Pentru că ești combatant, provocator, tot ce te înconjoară reacționează pe măsură a ceea ce transmiți tu. Controlează-ți reacțiile, lasă grijile deoparte și ferește-te de a folosi conceptul conform căruia cea mai bună apărare este atacul permanent. Amintește-ți că eșți puternic, strălucitor și generos!

Horoscop 9 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Contextul astral de astăzi te predispune la introspecție, autoanaliză și dorința de meditație în locuri sfinte. De mare ajutor ți-ar fi vizitarea unor locașuri de cult sau plimbările în aer liber, dar singur. Cu greu accepți compania celorlalți, fapt care este bine să-l maschezi politicos. Discuțiile de taină cu cineva din anturajul apropiat îți vor aduce informații deosebite. Însă, tu ferește-te de a vorbi prea mult.

Capricornii trebuie să-și păstreze echilibrul 

Horoscop 9 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Multe și mărunte pot veni dinspre segmentul prietenilor, dar și dinspre segmentul profesional, prin colegi și șefi. Evenimentele și dialogurile se vor succede în ritmul una caldă, una rece, dar la finalul zilei dacă ai să faci bilanțul s-ar putea să fie mai multe reci. De aceea fii prudent vizavi de aceste persoane și nu te lasă impresionat de prestația lor. Tu păstrează-ți echilibrul și farmecul nativ, pentru că poți!

Horoscop 9 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O zi cu multă forfota în segmentul profesional. Senzația că te afli pe o scenă și ești nevoit să joci rolul principal te urmărește întreaga zi. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile, pentru că există riscul să atragi dizgrația șefilor și colegilor de muncă. Deocamdată, ideile sau propunerile tale privitoare la dezvoltarea activităților profesionale nu sunt înțelese sau acceptate de către ceilalți.

Horoscop 9 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Mentalul îți este animat de idei deosebite, dar este posibil să intri în contradicții majore cu ceilalți. Chiar dacă ai dreptate, indiferent cu cine ai de-a face astăzi este dificil să ajungi la un consens sau să poți dialoga de la egal la egal. Evita divulgarea opiniilor tale vizavi de alții sau de mersul lucrurilor în lume. Subiectivismul este o altă trăsătură accentuată astăzi. Călătoriile și studiile merită luate în calcul.

Sursa foto: jurnalul