Horoscop 9 iunie 2018. Taurii ar face bine să se calmeze, iar Leii au mari șanse să-și întâlnească jumătatea

Horoscopul zilei de sâmbătă, 9 iunie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii ar face bine să se calmeze

Horoscop 9 iunie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă este o perioadă în care să fie necesar a avea o strategie clară, apoi aceasta este. Ziua de astăzi corespunde unei perioade de timp în care provocările sunt prezente pretutindeni, dar evită să acționezi înainte să gândești. Bucuriile vor veni, dar numai după ce le vei permite să ajungă la tine.

Horoscop 9 iunie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Poate că ar fi mai bine dacă te-ai calma, astăzi, uitând de tot stresul de care ai avut parte în ultimul timp. Este o zi în care fiecare provocare pe care o întâlnești necesită multă energie pentru a fi întâmpinată, dar dacă vei alterna perioadele de muncă cu cele de relaxare, rezultatele vor fi excelente.

Horoscop 9 iunie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se pare că nimic nu-ți prea poate sta în cale. Se întrevede un viitor luminos, atât timp cât asculți de sfaturile celor înțelepți, mai ales dacă aceste persoane îți sunt prieteni. Viața ta pare mai complicată decât de obicei, dar vei reuși să îți atingi scopul propus, chiar dacă nu imediat.

Leii au mari șanse să-și întâlnească jumătatea

Horoscop 9 iunie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ceea ce poți oferi tu, puțini pot da. Însă, chiar dacă îți dorești să îi protejezi pe toți cei care sunt alături de tine, la locul de muncă, amintește-ți că a te bagă în viața altora și să oferi un ajutor care nu îți este cerut, poate face mai mult rău decât bine. Nu cauta să câștigi inima unei persoane care nu te vrea.

Horoscop 9 iunie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Se înmulțesc șansele de a întâlni o persoană care să poată fi considerată “jumătatea ta”, poate chiar cineva foarte special pentru tine. Dar, ca întotdeauna, există și o condiție: anume aceea de a nu uita să visezi, să îți imaginezi tot ceea ce poate fi mai frumos și mai bun. O zi splendidă, de altfel.

Horoscop 9 iunie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Îți sunt favorizate dialogurile cu persoane care mai de care mai extravagante și mai interesante. Însă, nu uita că (dacă vrei) ale tale cuvinte pot fi dure precum loviturile, atunci când ești supărat. Poate că ar fi mai bine să lași lucrurile să meargă de la sine.

Balanțele au nevoie de șansa de a alege

Horoscop 9 iunie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Tu ai nevoie de opțiuni, de ocazia de a alege. Cei cu care ai de-a face au nevoie de confirmări, de rezultate clare și de eficientă. Însă, este o zi în care frustrările tale vor crește din ce în ce mai mult dacă te vei lasă condus de doleanțele celorlalți. Festina lente.

Horoscop 9 iunie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este posibil ca persoana cu care împărți totul să facă anumite investiții de care tu să nu ai habar. Ceea ce te va supăra, atunci când vei afla – sau, cel puțin, această pare a fi prima ta reacție. Însă, nu te grăbi să te pronunți; multe amănunte esențiale sunt ascunse privirii tale.

Horoscop 9 iunie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Capacitatea ta creatoare nu da deloc greș, astăzi. Având în vedere și faptul că te înțelegi din ce în ce mai bine cu persoana iubită, se poate spune că trăiești momente de beatitudine. O zi în care și relațiile pe care le ai cu partenerii de afaceri au parte de o îmbunătățire evidență.

Potențialul de creștere al Vărsătorilor este fantastic

Horoscop 9 iunie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se poate spune că nu este momentul pentru a-ți împărtăși planurile cu ceilalți. Cu atât mai puțin a-ți expune aspirațiile și de a încerca să descoperi ce ascund reacțiile celor cu care interacționezi. Șlefuiește-ți ideile până în momentul în care acestea devin mai fine decât perlele perfecte.

Horoscop 9 iunie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai capacitatea și șansa de a vedea ceea ce poate aduce viitorul, în viața ta și a celorlați. Potențialul de creștere este fantastic, gândurile tale se pot materializa foarte ușor în această zi, dar este de preferat să fi analizat foarte bine toate opțiunile pe care le ai, înainte de a face vreo alegere.

Horoscop 9 iunie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este una dintre zilele în care vei avea nevoie de acel pas în plus pentru a-ți atinge scopurile. Ai nevoie de ambiție și de voință, indicat fiind să te concentrezi asupra tuturor obiectivelor pe care ți le propui. Norocul și-l face fiecare cu mâna sa.

Sursa foto: jurnalul