HOROSCOP APRILIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE

HOROSCOP BERBEC APRILIE 2017, HOROSCOP TAUR APRILIE 2017, HOROSCOP GEMENI APRILIE 2017, HOROSCOP RAC APRILIE 2017, HOROSCOP LEU APRILIE 2017, HOROSCOP FECIOARA APRILIE 2017, HOROSCOP BALANTA APRILIE 2017, HOROSCOP SAGETATOR APRILIE 2017, HOROSCOP SCORPION APRILIE 2017, HOROSCOP CAPRICORN APRILIE 2017, HOROSCOP VARSATOR APRILIE 2017, HOROSCOP PESTI APRILIE 2017, PREVIZIUNI ASTRALE APRILIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE APRLIE 2017, PREVIZIUNI KARMICE APRILIE 2017, HOROSCOP APRILIE 2017, HOROSCOP LUNA APRILIE 2017, HOROSCOP APRILIE, HOROSCOP,

HOROSCOP APRILIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE AFERENTE LUNII CARE INCEPE CU O ZI A PACALELILOR

Horoscop Minerva Berbec aprilie 2017. Astrologul Minerva le recomanda Berbecilor sa treaca la munca pentru a nu o da in bara.

Previziunile Minervei pentru luna aprilie: Berbec

Zile bune: 1, 2, 11, 12, 20, 21, 29, 30

Zile proaste: 3, 4, 5, 18, 19, 25

Relational: 3, 4, 5, 13, 14, 15, 23, 24, 25

Financiar: 3, 4, 5, 8, 9, 13, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 25, 27 ..

Stiu ce vor inca de la inceput de luna. Stiu ce au nevoie. Stiu cine sunt cu adevarat si mai stiu si ceea ce nu sunt. Cu aceste caracteristici nu au cum sa o dea in bara, deci sa treaca la munca!

O luna caracterizata de intuitie si de inteligenta, atuurile lor pe parcursul intregii lunii aprilie. Entuziasmul Berbecilor este molipsitor si se va face simtit pe 2 si 3 aprilie cand, asa cum aminteam mai sus, intuitia le va spune sa porneasca cu toata viteza pentru a-si pune in practica ideile. Zilele de 9, 10 si 11 aprilie sunt zile bune pentru curatenia de primavara si se vor simti minunat cand vor termina.

Farmecul personal ii angajeaza intr-o relatie intensa pe 16 si 17 aprilie si ii vor face sa zburde emotional, sa freamate, sa traiasca acea senzatie inefabila de zbor planat pe 22 si pe 23 aprilie. Starea aceasta este dublata si de succesul in plan profesional, asa ca sa se astepte la surprize pe 29 si pe 30 martie, nu trebuie decat sa se bucure pentru fiecare moment.

Berbecii descopera directia in dragoste

Relational. Chiar daca pe 2 si pe 3 aprilie vor zburda la propriu, se pare ca in cele din urma, isi vor asculta intelepciunea interioara si vor privi cu alti ochii obiectul afectiunii lor. Tinerele cupluri simt ca a sosit momentul sa arunce toate vechiturile, toate carjele emotionale care mai mult ii blocau decat sa ii ajute, si sa mearga mai departe pe 9, 10 si 11 aprilie.

Ca apoi, sa o ia de la capat. Cuplurile harsaite de viata in doi gasesc acum echilibrul nevoilor interioare prin detasarea cu seninatate de tot ce a insemnat patima, graba, impuls, ca sa regaseasca in Trecut parghiile Prezentului pentru a merge ai departe altfel decat pana acum.

Tinerii dispun de fler pentru a gasi cel mai bun mod de a obtine ceea ce vor, dar si acea persoana speciala pe care o doresc pe 16 si 17 aprilie. Deci, sa porneasca la drum cu incredere, este cel mai bun mod de a descoperi directia in dragoste si de a fi romantici, in special pe de 22 si 23 aprilie, atunci cand sunt convinsi ca si-au gasit locul lor sub soare. Este primavara! Sa se bucure de anotimpul iubirilor dintai!

Berbecii trebuie sa renunte la tot ce nu le mai este de folos

Profesional. Din acest punct de vedere este posibil sa va indoiti cateva zile de ce isi doresc de la cariera lor. Succes? Recompense? Intariri pozitive, aliati puternici? Sau este ceva mai mult decat prozaicul bani, bani, bani? Traiesc acut impresia ca merg in sens invers, ba mai mult, traiesc sentimentul ca nici nu stiu sa faca diferenta! De aceea este important sa-si puna intuitia la bataie inca de la 1 aprilie, daca stiu sa-si asculte instinctele, clar nu sunt pe un drum gresit!

Mai de graba as spune ca este momentul sa renunte la tot ce nu le mai este de folos, la tot ce este perimat si anacronic si sa preia ideile noi, avangardiste care ii vor propulsa in viitor. Blocajele se vor resimti puternic pana in preajma datelor de 22, 23 aprilie, cand vor cere sfatul cuiva cu experienta, ca pe 29 si 30 aprilie, sa iasa la lumina.

Financiar. Aprilie este o luna de crestere a veniturilor si economiilor, mai mult, vin oportunitati financiare exceptionale. si, desi exista hopuri de-a lungul drumului, ma refer la surprizele unor cheltuieli neasteptate, valoarea neta a creste vertiginos pana la sfarsitul lunii.

Sprijinul concret vine adesea dinspre partenerul de viata, sotul/tia sau iubitul/a cu sustinere la nevoie, si la propriu, si la figurat. De asemenea, banii vin si din proiectele sociale in care sunt prinsi. Trosnetul articulatiilor si inchieieturilor vorbeste despre starea de sanatate, inseamna ca este momentul sa incetineasca, sa-si traga sufletul si sa-si faca niste analize.

Horoscop Minerva Taur aprilie 2017. Nativii zodiei Taur se vor intoarce la prieteni, la rude, la oamenii dragi lor.

Horoscop Minerva Taur aprilie 2017: Previziuni generalizate

Zile bune: 3, 4, 5, 13, 14, 15, 22, 23

Zile stresante: 6, 7, 20, 21, 27, 28

Relational: 1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 23, 24, 25, 27, 28, 29, 30

Financiar: 1, 2, 8, 9, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 27, 28

Vor simti nevoia sa dea telefoane. Isi vor apela prietenii, rudele, vor sporovai vrute si nevrute incat unii colegi de munca, de exemplu, vor fi surprinsi de locvacitatea lor. Cei cu care vorbesc ii vor inveseli, cel putin in prima saptamana a lui aprilie. In aprilie, starea lor de spirit va fi mult mai buna, sunt o baterie incarcata energetic si sa nu surprinda pe nimeni daca vor fi si romantici, cel putin pe 4, 5 si 6 aprilie. As vrea sa fie atenti la toate oportunitatile pe care le vor intalni, nu conteaza daca sunt mari sau mici, oportunitati sa fie, in drumul lor in aceste zile. Apoi, trebuie sa fie siguri ca au si timpul ca sa respecte responsabilitatile pe care si le-au asumat.

Comunicarea este importanta, dar sa nu supraliciteze pe 10 si 11 aprilie. Daca vorbesc, sa o faca la obiect, altfel enerveaza sau plictisesc. O sa fie si ei surprinsi cat de bine vor fi intelesi. Cand vine vorba de a obtine anumite favoruri, nu exista un moment mai bun ca prezentul, asa ca pe 16 si 17 aprilie, cereti si veti primi. Incepeti primavara, bine infipti pe picioare cum s-ar spune. in timpul liber va puteti inscrie la cursuri de dans, de inot, dar cum nu va place miscarea, sugerez un curs de gastronomie. Cea mai buna metoda de relaxare este sa-ti starnesti papilele gustative, pe 27 aprilie de exemplu. Sa nu le fie teama ca vor gresi, dimpotriva, vor fi aplaudati la scena deschisa pe 30 si 31 martie.

Taurii devin romantici in a doua luna a primaverii

Relational. Ca unii sunt indragostiti stiu, dar multi Tauri tineri vor cadea in mreaja lui Venus si vor incepe luna aprilie intr-un ciripit de pasarele, entuziasti, romantici, neatenti, aerieni si de aici micile dispute cu familia, in care vor intra pe 4 si pe 5 aprilie. Sa se concentreze si sa gandeasca pozitiv.

Daca nu reusesc sa se descurce singuri, sa sune un prieten. Acesta le va spune ca e bine ca s-au indragostit, ca este minunat sa iubesti, dar nu stiu ce sfat sa le dea. Cel mai bine este sa ia lucrurile asa cum sunt. Pana la urma, tot telefonul ii va scoate din bucluc si vor simti ca traiesc o noua primavara.

Comunicarea este cheia pentru inima lor pe 10 si 11 aprilie. Probabil va veti mira, dar eu spun nu va grabiti! Mai ales ca pe 16 si 17 vor trai acut sentimentul ca au probleme cardiace? Pare o prostie, dar metaforic vorbind, nu si pentru inima lor daca vor avea o mica disputa cu persoana pe care o idolatrizeaza.

Fac pusee de tensiune? in dragoste toate trec, nu va enervati, evitati acest stres pe 22 aprilie, prietenii oricum va iubesc si va vor demonstra asta undeva pe 27 – 28 aprilie. incetiniti ritmul, luati prea repede lucrurile, nu, cu calm si va veti da seama ca viata merita traita! Oricum, aprilie va fi o luna extraordinara din acest punct de vedere.

S-ar putea sa nu dea acelasi randament la munca

Profesional. Daca simt ca nu dau randament, sa nu intre in panica, este o perioada de recuperare a fortelor mai de graba, deci sa nu va surprinda ca veti intalni Tauri somnolenti, la birou, in ateliere unde pana la urma isi vor lua o zi, doua liber, ca sa se odihneasca.

Retrezirea primaverii pentru energia lor, si asa usor epuizabila, inseamna trezirea ursului din hibernare. Abia din a doua saptamana se vor simti energici si creativi, stare care va spori pana pe 10, 12 aprilie, ca pe 16 si 17 sa aiba parte de schimbarea pe care o doresc – alt loc de munca, alt birou, alta companie.

Taurilor li se recomanda sa investeasca in ei

Financiar: sunt sursa si creatorii veniturilor personale, vor simti cum banii se aduna in pusculita, ceea ce le va spori speranta ca pot si mai mult. Sa investeasca in ei, nu in altceva. Ca sanatate le sugerez multa odihna, mai ales in prima jumatate a lunii, care sa alterneze cu plimbarile lungi si cu o alimentatie echilibrata. Atentie doamnelor, la tiroida!

Horoscop Minerva Gemeni aprilie 2017. Gemenii au parte de o luna in care isi vor infrange dusmanii pe toate fronturile.

Horoscop Minerva Gemeni aprilie 2017: Previziuni generale

Zile bune: 6, 7, 16, 17, 25

Zile tensionate: 1, 2, 8, 9, 10, 22, 23, 29, 30

Relational: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 13, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 25, 27, 28, 29, 30

Financiar: 1, 2, 8, 9, 11, 12, 18, 19, 22, 27, 28

Inca de la inceputul lunii vor avea blocaje, cel putin pana pe 5 aprilie, dar din fiecare problema va invata cate ceva, lucru surprinzator, deoarece ei nu sunt prea atenti la asemenea detalii, ei iau lucrurile asa cum sunt, nu cauta sa vada ce se ascunde in spatele lucrurilor. Dar 7 si 8 aprilie vine cu rasplata, nu le va veni sa creada cum se va petrece asta.

Pe 12 aprilie vor da dovada de super-inteligenta, iar pe 13, daca isi vor pune in minte sa isi provoace dusmanii doar ca sa ii invinga pe toate fronturile, nu este decat o chestiune de strategie si din acest punct de vedere pot da clasa celorlalte semne.

Distractie mare pe 15 si 16 aprilie. Vor trebui sa socializeze mai mult, sa iasa, sa participe la evenimente. Le va face bine si la imagine, si moralului. in al treilea decan, dupa 20 aprilie, se vor implica in actiuni de caritate, vor face voluntariat, vor discuta despre un posibil parteneriat de afaceri cu un frate sau cu cel mai bun prieten. Pe 25 si 26 aprilie vor trebui sa-si apere pozitia, dar sa nu se implice in lupta pentru putere, nu merita.

Gemenii, intre fantezie si realitate din punct de vedere amoros

Relational. Fantezie si realitate. Poti face doua lucruri in acelasi timp? Unii nativi, da. Acestia sunt Gemenii. Doar ca este momentul sa treaca la fapte, sa transforme visele in realitate, vine un moment cand nu trebuie sa mai viseze, ci sa se exprime.

Daca sunt intr-o relatie, trebuie sa ia masuri in sensul de a o duce la un alt nivel si am putea asista la o cerere in casatorie. Da, este greu, mai ales pentru ei, dar trebuie sa o faca candva. in cupluri adie a romantism, a regasire, a reasezare. Pentru alte cupluri viata este si bolovanoasa, cu rape adanci si urcusuri obositoare.

Calea doar ei o pot gasi si o vor face, in special acolo unde exista sentimente, sa nu le fie teama sa caute solutii pentru a-si salva iubirea, ele exista. Pentru cei tineri, fara obligatii, zilele de 7, 8, 12 si 13 aprilie le pot aduce iubirea, asa, ca in prag de primavara.

Emotii si comunicare, asa s-ar putea caracteriza perioada 20 – 31 aprilie. Nimic nu este mai placut decat o lupta castigata, iar ceea ce simt dupa victorie trebuie exprimat.

Gemenii trebuie sa isi contureze bine ideile privind munca

Profesional. Niciodata sa nu-si subestimeze puterea fanteziei. Daca viseaza cu ochii deschisi la locul de munca, ar putea fi un semn ca nu se simt impliniti. Deci, sa verifice la ce anume viseaza ca sa poata identifica unde sunt problemele, apoi sa incerce sa redirectioneze energiile pentru a putea pune in practica ceea ce doresc, sa nu se lase desacurajati de la primul obstacol ivit.

Cuvantul de ordine al lunii aprilie ar trebui sa fie perseverenta, pentru a vedea dincolo de obstacole pe 7 si 8 aprilie, pentru a realiza ca cea mai buna arma a lor este mintea pe 12 si 13 aprilie, sa-si foloseasca reteaua de colaboratori pe 16 si pe 17 aprilie, si sa comunice intens dupa 20. Aceasta strategie va da roade pe 25 si 26 aprilie.

Dupa 20 aprilie apar o serie de blocaje financiare

Financiar. Trebuie sa stie ce si cui sa ceara chiar daca se confrunta, pana dupa 20 aprilie, cu o serie de blocaje financiare, pentru ca acestea sunt temporare. Tendinta este de a-si spori veniturile chiar si din slujbe part-time, si o vor face, chiar daca va trebui sa munceasca mai mult spre surprinderea prietenilor si a familiei.

De asemenea, sugerez sa deschida ochii la oportunitatile pe care le intalnesc, pentru ca acestea sunt pline de promisiuni si chiar daca unele promisiuni ascund munca din greu, sa nu le respinga.

Sanatate. Sa-si imagineze ce s-ar intampla daca ar trece pragul unei sali de fitness, daca ar face putina miscare, daca ar avea pasul mai arcuit?! Pai, nu ar mai fi tentati sa manance pe fond de stres.

Horoscop Minerva Rac aprilie 2017. Racii vor avea o luna plina de succes. Vor avea parte si de multe impliniri amoroase.

Horoscop Minerva Rac aprilie 2017: Previziuni generale

Zile bune: 8, 9, 10, 18, 19, 27, 28

Zile tensionate: 3, 4, 5, 11, 12, 25

Relational: 3, 4, 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25

Financiar: 1, 2, 8, 9, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 22, 27, 28

Si ei incep luna debordand de energie. Sa nu ii surprinda, mai ales ca vorbim de si despre o energie mentala neobisnuita, asta e bine, pentru ca mobilitatea de idei poate duce la lucruri extraordinare. Vor socializa pe 5 si 6 aprilie deoarece au nevoie de aceste iesiri pentru programele in care doresc sa se implice si pot testa limita pana unde pot merge in relatiile cu colegii, dar si cu cei care ii sprijina in munca.

Emotii puternice pe 9, 10 si 11 aprilie cu scopuri bine directionate, mai ales ca instinctul sau intuitia, cum vreti sa-i spuneti, va fi cel care le va directiona actiunile. Vor avea parte si de succes si de iubire, nu trebuie decat sa le foloseasca cu intelepciune.

Totusi, pe 16 si pe 17 aprilie vor fi ceva mai duri, mai inflexibili, chiar vor da dovada de indaratnicie, lucru care nu ii caracterizeaza si asta numai pentru ca au momente in care se indoiesc pana si de ei. Dar din 20 vor fi iar rasfatati de soarta, increderea in ei revine si se poate discuta cu ei.

Nu le-ar strica cateva iesiri din decor, un weekend la munte sau unde le place lor. Cu bateriile incarcate vor putea sa-si uimeasca colegii si sefii cu ideile lor menite sa rezolve problemele de serviciu, pe 25, 26 si 27 aprilie. Posibil ca pe 29 sau 30 sa fie convocati de un personaj cu autoritate care sa le ofere un alt job.

Relatiile se construiesc treptat

Relational. Tinerii sunt surpinsi cum de nu pot sa fie remarcati de cine doresc ei sau de ce nu pot intalni pe cineva asa cum isi doresc. Nu se gandesc nicio clipa ca sunt persoane care i-au remarcat, dar ca sunt prea timide sa recunoasca asta. Ia sa priveasca mai atent in jurul lor, nu de alta, dar ar putea da cu piciorul la fericire si cand? Tocmai acum, cand primavara bate la usa, cand natura revine la viata cu aceeasi forta ancestrala de milioane de ani.

E drept o discutie se leaga mai greoi, mai cu temeri, mai cu tatonari, trebuie sa dirijeze discutia in directia dorita si lucrurile se vor limpezi. Si din punct de vedere afectiv si emotional, pe 9, 10 si 11 aprilie, intuitia in cuplu functioneaza ceas.

Sa fie atenti la unele derapaje care se pot ivi pe 16 si pe 17 aprilie, intr-o confruntare despre ceea ce a fost si ceea ce este. Dar cum fiecare incercare este urmata de rasturnari de situatie, si relatia lor va reveni la normal. Spre sfarsitul lunii vor trebui sa faca fata bolii unui copil.

Adio promovare, adio marire de salariu!

Profesional, cand vine vorba sa faca progrese in cariera, nimic nu este destul ca sa elibereze o doza din energia de care aminteam la inceput. Din fericire, au flerul de a opta pentru variante care intotdeauna ii aduc in poll position. Conditia este sa nu li se urce la cap, altfel, adio promovare, adio marire de salariu.

Consuma multa energie cu echipa de oameni care ii sustin cu adevarat ambitiile in cariera, ceea ce nu este rau. Ultimul lucru de care au nevoie acum este ca oamenii sa le spuna ca nu vor reusi. Acum, cei mai buni oameni sunt cei care inteleg exact cum se simt ei in lupta pentru pastrarea locului de munca. Lucrurile se vor lamuri pe 13 si 14 aprilie, chiar vor fi felicitati de sefi pentru performanta. Abia dupa 20 aprilie o vor lasa mai moale, ca dupa o saptamana sa o ia de la capat.

Financiar, totul e ok

Financiar stau bine. Le intra bani toata luna, mai ales dupa 20 aprilie. Pana in 20 aprilie banii vin din munca proprie si din cresterea salariala. Cei care sunt pe cont propriu pot conta pe bani care pot veni de pe urma unui proiect de anvergura. Apoi, dupa 20 aprilie se returneaza imprumuturi – de la prieteni, de la frati s.a.

Sanatate – conteaza foarte mult sa invete sa isi dramuiasca energia. Catre sfarsitul lunii ii sfatuiesc sa faca plimbari lungi si toata luna sa isi respecte orele de odihna, deoarece va fi o luna extrem de dinamica pentru ei.

Horoscop Minerva Leu aprilie 2017. Leii sunt nevoiti sa evolueze din punct de vedere spiritual daca vor sa obtina lucruri frumoase.

Horoscop Minerva Leu aprilie 2017: Previziuni generale

Zile bune: 1, 2, 11, 12, 20, 21, 29, 30

Zile tensionate: 6, 7, 13, 14, 15, 27, 28

Financiar: 3, 4, 5, 7, 13, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26

Relational: 1, 2, 8, 9, 12, 13, 18, 19, 22, 23, 27, 28

I-as sfatui sa evite graba indiferent de oferta pe care o vor primi chiar la inceput de luna. Parerea mea este sa nu raspunda imediat, pur si simplu sa spuna ca au nevoie de timp ca sa se gandeasca. In tot acest timp se pot informa legat de ceea ce li se propune, pot verifica informatiile care li s-au dat si abia dupa aceea, daca ii intereseaza domeniul cu adevarat, sa spuna da.

In asemenea momente cel mai bun instrument este mentalul lor, spiritul analitic, chiar daca la inceput nu gandesc, asa vor trebui sa persevereze pentru ca predispozitia este de a analiza orice mult timp de acum inainte. Creativitatea lor cunoaste o amplitudine de top pe 9 si pe 10 aprilie si este posibil sa castige noi admiratori, dar si prieteni.

Zile extraordinare in care sa puna in valoare aceasta creativitate sunt 12 si 13 aprilie, cand gasesc si calea si modul in care ideile lor sa devina realitate. Sunt pe val, ca sa spun asa, pana pe 19, 20 aprilie, ca pe 24, 25 sau 26 sa se elibereze de stres si sa poata spune la final de luna ca au invatat o importanta lectie de management profesional.

Punerea sub lupa a aspectelor sensibile strica totul in iubire

Relational toate ar fi bune si frumoase, daca nu ar avea tendinta sa puna sub lupa si sa analizeze si ideea de dragoste si de iubire. si, desi nu pare, s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care li s-a intamplat vreodata. Asa ca, daca este cazul, de ce sa nu lasati timpul sa vorbeasca?!

Si, daca exista lucruri pe care par sa le afle cu surprindere despre ei, ca pot fi fericiti daca stiu sa astepte chemarea iubirii, dupa cum, la fel de bine, lucrul acesta se poate intampla pornind de la un simplu flirt. Vreti sa va impresionati iubita, iubitul, sotul sau sotia? Lasati-va dusi de val, spontaneitatea va fi la cote maxime, pe 9 si 10 aprilie.

Vor sti care este calea spre inima lor pe 12 si 13 aprilie, iar emotiile se vor ciocni intens, dand nastere la o explozie de sentimente pe pe 18 si 19 aprilie. Sa priveasca lucrurile in ansamblu, sa lase amanuntele pe alta data, pentru ca distrug romantismul cu observatii neavenite.

Doamnelor si domnisoarelor, daca va simtiti nepregatite pentru o relatie, ramaneti in stand by, daca insa rezonati cu partenerul, fiti pregatite de riposta. Aveti tot timpul la dispozitie intre 24 aprilie si 25 mai.

Leii nu trebuie sa se grabeasca din punct de vedere profesional

Profesional: daca vine vorba despre implicarea intr-un nou proiect sa ia broasca testoasa drept exemplu: in loc de graba, prin cumpatare si prudenta, au timpul necesar sa verifice si sa puna de acord toate aspectele cu asperitati. Pot verifica atent resursele, bugetul, esalonarea etapelor de lucru ca acesta sa aiba o finalitate sigura.

Rigurozitatea lor dovedeste ca sunt cei mai bine calificati pentru a rezolva acest aspect dintre colegi. Ideile inovatoare fac din ei o vedeta pe 9 si 10 aprilie, ca sa nu mai spun ca nimeni nu poate tine pasul cu ei pe 13, 14 aprilie astfel incat dupa 20 aprilie, sefii se vor gandi serios ca a venit momentul sa ii promoveze. Daca nu se va intampla acum, sigur se va petrece in octombrie.

Leii pot obtine lucruri frumoase si scumpe

Financiar: este o luna in care pot trece la achizitia a ceea ce au nevoie. De asemenea, acum este momentul pentru a face investitii pe termen lung, flerul si simtul lor financiar este foarte puternic si vor sti cum si pe ce sa se bata pentru banii lor.

Putin probabil sa fie cheltuitori, desi nu se pot plange, toata luna vor avea bani – dinspre relatia cu strainatatea, mediul academic, institutii religioase. Dupa 13 aprilie banii vin dintr-o promovare. Pot antama proiecte pe fonduri nerambursabile. Ca sanatate, pe primul loc sta odihna, apoi alimentatia echilibrata si cand simt ca sunt obositi, sa ia pauza, fara comentarii, si astfel lucrurile vor merge in ritmul dorit.

Horoscop Minerva Fecioara aprilie 2017. Fecioarele isi schimba atitudinea si evita sa mai critice inainte sa verifice.

Horoscop Minerva Fecioara aprilie 2017: Previziuni generale

Zile bune: 3, 4, 5, 13, 14, 15, 22, 23

Zile tensionate: 1, 2, 8, 9, 10, 16, 17, 29, 30

Rational: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25

Financiar: 3, 4, 5, 8, 9, 13, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 25, 27, 28

Fecioara nu mai simte nevoia de a critica inainte de a avea dovada ca stie ce spune atunci cand deschide gura. Pe 2 si 3 aprilie sunt gata de orice – calatorii, experiente noi, prietenii noi. Cu cat va da dovada ca este mai organizata in proiectele sociale in care lucreaza, cu atat va fi mai apreciata pe 9, 10 si 11 aprilie.

La urma urmei, Fecioara este o fiinta sociala prin excelenta. Desi nu pare, alaturi de nativii Varsator, sunt cei mai iubiti povestitori la petreceri. stiri foarte bune ii gasescc cu sufletul deschis pe 14 si 15 aprilie, nu trebuie decat sa se bucure. Se pare ca dupa 20 aprilie vor trai o serie de experiente din care au de invatat ceva.

Ce? Ei vor realiza, nu trebuie decat sa fie atenti la ce se ascunde in spatele lucrurilor, fapt pe care il vor constientiza undeva pe 24, 25 si 26 aprilie. De ce fac aceleasi lucruri, de ce au aceleasi tipicarii de o viata intreaga? Pentru ca aceasta este filosofia lor de viata, iar pe 30 si 31 aprilie, opteaza pentru latura filosofica a vietii.

Convinsi de iubirea pe care le-o poarta cine trebuie

Relational. Sunt zile cand sunt convinsi ca cineva acolo sus ii iubeste si de ce povestea lor de dragoste se desfasoara intr-un anumit ritm, dar si care este cel mai bun plan ca povestea sa mearga mai departe fara probleme. Se pare insa ca pe 1 aprilie nimic nu mai este asa.

Ii sfatuiesc sa se gandeasca si sa analizeze lucrurile inainte de a da orice ultimatum sau de a spune ceva care apoi vor regreta, si nici sa nu ceara termen limita. Nu trebuie decat sa astepte si toate se vor clarifica in urmatoarele zile.

Super-romantici, pe 2 aprilie vor fi gata de orice. Au o gramada de atuuri. Nu isi vor uita prietenii pe care ii vor inconjura cu atentie si afectiune. si totul va culmina cu o petrecere in una din zilele de 9, 10 sau 11 aprilie.

Se pare ca pot invata mereu ceva nou pana dupa 25 aprilie, indiferent daca sunt singuri si in cautarea iubirii, fie ca sunt in cuplu sau la senectute.

Profesioanal. Totul este sa nu simplifice obligatiile de serviciu, doar pentru ca asa cred ei ca e bine, indiferent daca vorbim despre colegul de birou sau despre reactiile exagerate in fata sefului cu cereri nerezonabile.

Lucrurile sunt mult mai complexe, asaca ii sfatuiesc sa se gandeasca bine inainte de a actiona. Nu spun ca nu exista nici un motiv ca sa actoneze asa, dar vreau ca ei sa stie exact ce fac. Daca se da concurs pentru vreun post, sunt poate nativii cei mai pregatiti, cu conditia sa nu subestimeze importanta muncii in echipa.

Asa ca pe 14 sau 15 aprilie se pot astepta la promovare. Vor sa incerce ceva nou dupa 20 aprilie si pe 24, 25 sau 26 aprilie dorintele lor pot fi incununate cu succes. Ies din orice problema catre sfarsitul lunii. Posibile cursuri de specializare sau un al doilea masterat.

Obtin banii promisi

Financiar. Obtin banii promisi. Fecioarele care se ocupa de investitii sau activitati de brokeraj vor trebui sa se orienteze spre domeniul imobiliar, agricultura si telecomunicatii. Pentru cei angajati, numeroase oportunitati de crestere a veniturilor fie prin cresterea salariului, fie prin adaugarea unor sporuri, fie prin venituri dintr-o alta sursa, extra-profesionala. Ca sanatate nu cred ca se pune problema daca ne gandim ca Fecioara este foarte atenta la ceea ce mananca si la viata pe care o duce, totusi vor trebui sa fie atenti la tulburarile glandulare.

Horoscop Minerva Balanta aprilie 2017. Lucrurile marunte conteaza cel mai mult in descoperirea fericirii, iar de asta isi vor da seama Balantele in luna aprilie.

Horoscop Minerva Balanta aprilie 2017: Previziuni generale

Zile bune: 6, 7, 16, 17, 25

Zile tensionate: 3, 4, 5, 11, 12, 18, 19

Relational: 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 23, 24, 25

Financiar: 1, 2, 8, 9, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 27, 28, 29, 30

O luna cu suisuri si coborasuri pentru Balante

Uneori, lucrurile marunte sunt cele care ne lumineaza viata – zambetul unui copil, buna dispozitie a unui prieten, buchetele de narcise in galetile cu apa din fata florariilor, sunt, cum spuneam mai sus, micile lucruri care intotdeauna ne fac viata mai placuta. Printre toate acestea, nativii Balanta sunt adesea prinsi intre suisuri si coborasuri, intrari si iesiri, si rutina in care sunt literalmente prinsi, si uita cum este sa simti miresmele naturii.

Deci, daca pe 1 aprilie rutina Balantelor va fi perturbata de parfumul unei flori, sa se bucure! Este o sansa pentru a incetini si a vedea ceea ce conteaza cu adevarat in viata lor. O situatie delicata ii poate ajuta sa-si puna in valoare talentul diplomatic pe pe 5 sau 6 aprilie, pe 12 vor fi inspirati, ca pe 13 aprilie sa fie preocupati de arta sau de crearea unei lucrari spciale. Flirtul va culmina dupa 17 aprilie cand nu vor mai putea rezista tentatiei si vor intra in jocul lui Cupidon, ca apoi intre 22 si 28 aprilie sa-si traga sufletul, sa se odineasca.

Balantele, coplesite de iubire

Relational inteleg ca lucrurile mici sunt cele care fac o poveste de dragoste sa fie implinita – el aduce o glastra cu o floare pentru ea, ea vede cand ceasca lui de cafea s-a golit si o umple din nou, el isi amintesc ca ea bea cafeaua mai dulce. si sarutul pe obraz in loc de multumesc. Toate acestea fac ca sufletul nativilor Balanta sa exulte.

Daca mai persista unele asperitati in viata de cuplu, daca inca adie a suparare, gasesc acum solutiile pentru a media supararile, se folosesc de ceea ce stiu ei mai bine ca sa-si faca partenera/ul sau iubita/ul mai fericiti, mai ales intre 5 si 13 aprilie. Oricum, atmosfera se va detensiona si lucrurile vor intra pe fagasul lor.

Daca vor sti sa-si foloseasca creativitatea si vor fi disponibili sa o si puna la lucru, Balantele vor avea o luna aprilie extraordinara din acest punct de vedere. Cei tineri pot flirta pana in jurul datei de 17 aprilie, atunci cand lucrurile sugereaza ca devin serioase. Daca vor sa mearga mai departe, sa o faca, daca nu, sa se reorienteze.

Cum spuneam la inceput, ei sunt cei care vor simti nevoia sa-si incarce bateriile prin somn, ca apoi, de pe 27 aprilie, sa se gandeasca serios ce vor de la relatia care e pe cale sa se infiripe. Nu de alta, dar sunt semne ca va fi una serioasa si de durata.

Multe intrebari vor rascoli mintile Balantelor

Profesional vor petrece mult timp cautand sa inteleaga elementele de baza ale metabolismului familial de fiecare zi. Cum se simt cand se trezesc? Obositi si tafnosi? Odihniti si gata pentru a incepe o noua zi? Se bucura de micul dejun sau il iau in viteza? Se opresc cateva clipe pe drumul spre serviciu sa observe ca natura reinvie? Posibil sa se implice insa intr-o disputa la locul de munca pe 5 sau 6 aprilie si sa medieze conflictul pe cale sa izbucneasca, intr-o maniera impartiala, ceea ce le va aduce nu doar multumirea, ci si respectul celor implicati.

Apar cheltuieli in casa

Financiar: ar putea fi cheltuieli in casa – petreceri, redecorarea apartamentului, cumpararea unei case sau cheltuieli sociale care vor lovi destul de puternic in soldul lor bancar. Cu toate ca ideea de a cumpara o casa pare a fi o investitie buna, au sentimente amestecate cu privire la acest lucru. Dar au cum sa suporte toate aceste cheltuieli pentru ca se gandesc la familie, la viitorul copiilor si chiar a relatiei lor.

Sanatatea lor este direct proportionala cu ceea ce se intampla, daca lucrurile merg bine, si somnul va fi bun si vor avea dispozitia necesara pentru altele, daca insa lucrurile nu merg cum si-ar dori, se va reflecta in atitudinea lor, in insomnii si in inapetenta alimentara.

Horoscop Minerva Scorpion aprilie 2017. Luna aprilie va fi una extrem de romantica pentru Scorpioni.

Horoscop Minerva Scorpion aprilie 2017: Previziuni generale

Zile bune: a 8, 9, 10, 18, 19, 27, 28

Zile stresante: 6, 7, 13, 14, 15, 20, 21

Relational: 3, 4, 5, 13, 14, 15, 23, 24, 25

Financiar: 1, 2, 8, 9, 18, 19, 27, 28, 29, 30

Aprilie, o luna plina de romantism

Romantism. Frumusete. Iubire. Plimbari sub clar de luna, tinandu-se de mana. Cineva care nu ii cunoaste ar ramane cu gura cascata apoi ar zambi, deci se poate si la ei. Da, se poate, cand iubesc, nativii Scorpion sunt de un romantism extraordinar. Eu le spun sa se bucure din plin de aceste momente! Pana dupa 7 aprilie, mintea lor va fi preocupata de probleme legate de relatii – ce pot da, de ce am nevoie, cum pot comunica, intrebari firesti pentru cei care isi doresc o relatie serioasa.

Datorita sensibilitatii din aceasta perioada, artistii Scorpion pot da dovada creativitatii lor pe 9, 10 si 11 aprilie, cand vor atrage atentia asupra lor, este bine sa foloseasca aceasta perioada pentru a-si rezolva si alte probleme. Pe 18 – 19 aprilie, brusc lucrurile se tensioneaza profesional si o sa iasa scantei daca nu au rabdare pana dupa 24 aprilie.

Scorpionii, imprevizibili din punct de vedere amoros

Relational. Nimeni nu este mai imprevizibil decat romanticul Scorpion. Nimic nu este mai frumos decat dragostea. El si partenera/ul, iubita/ul, un cuplu tanar precum si cei maturi pot reinvia iubirea sub o forma sau alta, intensa la tinerete, puternica la maturitate si imbatabila la senectute, au o luna la dispozitie sa se regaseasca, sa-si aminteasca si sa retraiasca cele mai intime amintiri.

Intre 4, 5 si 6 aprilie sa fie atenti, nu cumva sa aiba probleme cu o relatie din trecut pe care erau convinsi ca au incheiat-o, care vine si destabilizeaza confortul interior al Scorpionilor. Sau ceva din prezent impieteaza asupra nevoilor lor in tentativa de a le abate atentia de la ce-si doresc cu adevarat. Indiferent de reactie sau ce decizie vor lua, sa nu reactioneze cu agresivitate.

Vulnerabili emotional sunt, cum aminteam mai sus, pe 9, 10 si 11 aprilie si de aici riscurile de a patina – fie intr-o relatie pe care cred ca o controleaza, dar in realitate nu este deloc asa, fie respingand, punand punct cand nu este momentul si de aici suferinta pe care o vor provoca. Daca tot vorbim despre vulnerabilitati, isi pot folosi intuitia daca vor sa nu faca o prostie sau ca sa se mentina pe linia de plutire.

In schimb, pe 17 si 18 aprilie, nimeni nu poate rezista farmecelor lor si, sincera sa fiu, nimeni nu-si doreste sa cada in mreaja abil intinsa a unui Scorpion decat daca isi doreste asta. Pe 24 sau 25 aprilie vor recurge la un compromis pentru ca si-au neglijat sanatatea si iataa cum inima lor larga sufera, si la propriu si la figurat.

O luna plina din punct de vedere profesional

Profesional vor avea multe de facut luna aceasta. Doar ca la locul de munca nu sunt inconjurati de atata iubire cat si-ar dori. si atunci nu stau cu mainile in san, in loc sa-si vada de munca, incep sa faca avansuri unor colege si de aici belele in care se vara singuri, pentru ca a-ar putea ca respectiva colega sa fie casatorita!

Cel mai bun lucru este sa-si vada de munca, daca nu au chef, sa-si ia cateva zilede concediu. Dupa 11 aprilie dau dovada de un instinct aproape supranatural care ii aduce in centrul atentiei. Sa-si foloseasca talentul spre a dezamorsa situatia, pentru ca o pot face.

Obtin banii pe care ii doresc

Financiar: obtin banii pe care ii doresc. Vor avea grija sa investeasca pentru a-si imbunatati imaginea si aspectul personal. Continua sa se adapteze, sa coopereze si sa cultive spiritul de negociator pentru contractul pe care il doresc. Oportunitatile vin dinspre un nou loc de munca si in diverse moduri – de la sefi sau superiori, la obiectivele legate de cariera, de la oameni care sunt implicati in cariera lor. Ca sanatate, mare grija la problemele cardiovasculare – de la cardiopatii la nivelurile triglicerideor si colesterolului, la tensiunea arteriala.

Horoscop Minerva Sagetator aprilie 2017. Sagetatorii trebuie sa fie foarte atenti la tot ceea ce fac pentru ca risca sa treaca de la o extrema la alta.

Horoscop Minerva Sagetator aprilie 2017: Previziuni generale

Zile bune: 1, 2, 11, 12, 20, 21, 29, 30

Zile tensionate: a 8, 9, 10, 16, 17, 22, 23

Relational: 1, 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 22, 23, 24, 25

Financiar: 3, 4, 5, 6, 7, 8 , 9, 16, 17, 18, 19, 25, 27, 28

Nimic nu este ceea ce pare a fi, desi poate au pierdut cheia, nu-si gasesc ochelarii sau daca au uitat vreo suma de bani in puloverul pe care l-au bagat in masina de spalat! Cel putin in primele doua zile ale lui aprilie totul va fi cu susul in jos. Trebuie sa ia lucrurile cum sunt si sa mearga mai departe.

Nu ar strica si putina improvizatie! si sa nu uite ca solutiile de ultim moment pot fi uneori mai bune decat cele super-gandite. Poate nu au antrenament in a se calma, dar il vor deprinde cu siguranta pana pe 8 aprilie, apoi, aventura va fi la mare cautare pana pe 18 – 19 aprilie si de la care nativii Sagetator nu vor da inapoi.

In preajma zilei de 17 aprilie sa fie atenti ca cineva va avea grija sa le sifoneze imaginea. Dupa 20 aprilie increderea in sine functioneaza ceas astfel ca vor face orice ca sa gaseasca un teren comun de discutie cu cineva mai in varsta, carora vor sa ii intre in gratii.

De la 1 aprilie e posibil sa isi piarda capul si inima

Relational este posibil ca de 1 aprilie sa-si piarda capul si inima in fata unei persoane interesanta si speciala, si vor uita de tot si de toate si degeaba vor incerca sa se impotriveasca, pentru ca nu vor face fata.

Atunci, singurul lucru care le ramane de facut este sa se decida sa se casatoreasca, cei care sunt singuri, pentru cei care sunt casatoriti este o problema, deoarece povestea ia o alta turnura, nu de alta, dar probabilitatea unui divort este foarte mare si in coditiile acestea vor trebui sa aiba suflu ca sa duca lupta cu fostul sau cu fosta. Cuplurile care nu se confrunta cu asemenea probleme incep sa caute deja destinatii pentru petrecerea concediului de odihna, alearga pentru rezervari de bilete; alte cupluri decid sa se mute dintr-o zona aglomerata intr-una mai linistita, nu neaparat rezidentiala, ci mai linistita. Iar oferta de a face aceasta schimbare se poate ivi intre 19 si 25 aprilie.

Au sanse mari sa le iasa toate planurile

Profesional: daca au mizat pe o carte mare, au toate sansele sa le iasa, inca de la inceput de luna. Chiar daca ideea prinde contur in prima zi a lunii, proiectul nu se va concretiza intr-o strategie propriu zisa decat undeva dupa 19 aprilie. in toata aceasta perioada este bine ca ei sa adune informatii de peste tot, legat de ceea ce vor sa faca, sa le analizeze,sa le supuna unor indici de fiabilitate si unor tehnici de evaluare modera. Sa creeze o baza de date care sa le permita nu sa se faca neaparat remarcati, ci sa aduca imbunatatiri in munca lor si a celorlalti, in general.

Apoi, dupa 12 aprilie sa puna toate aceste date intr-un draft, intr-un proiect de prezentare, pentru ca dupa 19 aprilie au sanse foarte mari ca proiectul lor sa fie aprobat, cu amendamente cu care isi vor bate capul apoi, pentru o serie de neconcordante intre informatiile culese personal si cele venite pe cale oficiala. Sa nu intre in panica, sa ia partea buna a lucrurilor, ca va fi bine. Nimic nu se pierde, ci totul se recastiga pe alte cai. Sa asculte sfatul pe care il vor primi pe 25 sau 26 aprilie.

Financiar, vor sa lucreze pe cont propriu

Financiar, cei care vor sa lucreze pe cont propriu, sa fie atenti, deoarece un parteneriat de afaceri bate la usa. Singurul dezavantaj este ca multe dintre oportunitati intra in conflict cu propriile idealurile spirituale deoarece incalca unele principii personale legate de corectitudinea politica sau de responsabilitatea sociala.

Pentru cei care lucreaza, ritmul de la locul de munca creste, dar aduce si o multime de oportunitati. Cei care cauta un loc de munca sa nu uite ca acesta nu aduce numai bani, dar este si cel mai bun mod de a promova in cariera. Ca sanatate, plimbarile lungi si cateva exercitii de respiratie in aer liber nu le vor face rau. Daca vor sa arda mai multe calorii sau sa scape de stres, sa adopte odihna activa, adica cateva ore la o sala de sport.

Horoscop Minerva Capricorn aprilie 2017. Luna debuteaza cu multa energie pentru Capricorni. Vor avea parte numai de surprize.

Horoscop Minerva Capricorn aprilie 2017: Previziuni generale

Zile bune: 4, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20 21

Zile stresante: 1, 2, 7, 9, 12, 16, 17, 29, 30

Relational: 4, 5, 6, 16, 18, 21, 25, 26, 27, 30

Financiar: 1, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 21, 24, 25, 28, 29

Luna debuteaza cu multa energie creatoare, asa ca sa-si foloseasca cat mai constructiv creativitatea. Sa profite de moment si sa puna in practica tot ce le vine in minte, cel putin in prima saptamana a lunii, fie ca vorbim despre o cina de afaceri, cu prietenii sau una romantica, fie se pun pe munca si elaboreaza strategia despre care vorbesc de mult timp, fie se astern pe scris daca simt nevoia sa faca asta, fie se apuca de compus muzica daca sufletul le vibreaza, vor fi cateva zile extraordinare in care vor reusi sa puna in valoare tot ce-si doresc. De asemenea, vor fi extrem de romantici pe 5 si 6 aprilie, nu trebuie decat sa se imbrace in culorile care ii avantajeaza si sa arboreze un zambet fermecator. Pe 10 sau 11 aprilie posibil sa apara cativa nori la orizontul profesional si bugetar sau relational, vor fi pusi in fata unor provocari interesante, daca se ridica la nivelul acestora, vor vedea in zilele urmatoare.

Pe 16 si pe 17 aprilie vor trebui sa se concentreze si sa actioneze punctual, este singura modalitate de a reusi, iar pe 22 si 23 aprilie vor culege roadele. Catre sfarsitul lunii revine puseul de creativitate, asa ca pot profita de el ca sa se puna in valoare.

Capricornii trebuie sa profite de momentele frumoase in dragoste

Relational au ocazia ca in respiroul reprezentat de plimbarile lungi sa se gandeasca la persoana iubita, ca este sotia/sotul, prietena/prietenul, si sa analizeze ce anume i-a facut sa se indragosteasca. Sa profite de aceste momente si daca relatia este monotona, acum au darul de a o revigora. Cu toate acestea, pericolul este ca pe 5, 6 aprilie sa se indragosteasca iar, daca este partenerul de cuplu este foarte bine, dar daca nu, vor trebui sa gaseasca solutii.

Pentru cei care sunt singuri este extraordinar, mai ales ca fericirea functioneaza ca un afrodisiac, nu de alta, dar pe 10, 11 aprilie apar nori in paradis. Totusi, cei care doresc sa-si intemeieze o familie, vor lua o decizie in acest sens. Nu vor intampina refuzuri, iar mariajul va fi unul de cursa lunga. Pe 27 si 28 aprilie incep sa faca planuri de vacanta.

Ideile lor vor fi bine remunerate

Profesional au idei extraordinare care vor fi foarte bine primite, asa ca nu trebuie sa fie surpsinsi daca sefii le cer parerea legat de o serie de proiecte. Daca sunt lucruri care le scapa si lor, nu trebuie sa intre in panica, exista solutii, trebuie cautate cu atentie si vor incheia ziua fara probleme.

Toata lumea stie ca secretul lor sta in concentrare, dar au descoperit un lucru fantastic, ca respiratia pe meditatie amplifica nu doar puterea de concentrare, ci si creativitatea. Vor folosi acest lucru pe 16 si pe 17 aprilie indeosebi, iar pe 22 sau 23 aprilie vor primi confirmarea. si, bineinteles, fie vor avea parte de o promovare, fie vor primi o marire de salariu.

Financiar, trebuie sa fie mai blanzi cu cheltuielile

Financiar vor trebui sa fie atenti cu fiecare cheltuiala pe care o vor face, deoarece riscul de a fi inselati este foarte mare, desi se spune ca sunt destul de prudenti cu banii lor. Castigurile se vor accelera undeva dupa 20 aprilie. Dar vor lucra din greu pentru acesti bani.

Daca doresc sa investeasca intr-o afacere sau sa cumpere un teren ori un apartament, dupa 25 aprilie o pot face. Finantele lor vor cunoaste o imbunatatire vizibila. Ca sanatate, doza de energie creatoare de care aminteam la inceput, nu le da certitudinea ca o pot folosi fara a se gandi la partea de sanatate. Plimbarile lungi, exercitiile in aer liber, drumetiile sunt o sursa de sanatate pentru intreg organismul, nu doar pentru articulatii.

Horoscop Minerva Varsator aprilie 2017. Varsatorii trebuie sa fie foarte atenti la deciziile pe care le vor lua pana la jumatatea lunii.

Horoscop Minerva Varsator aprilie 2017: Previziuni generale

Zile bune: 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Zile stresante: 3, 9, 10, 18, 19, 20, 21

Relational: 1, 2, 6, 7, 8, 9, 18, 19, 21, 23, 27, 28, 29

Financiar: 4, 5, 6, 23, 24, 25

Risca sa treaca de la o extrema la alta

Inca de la inceputul lunii vor fi obsedati de intrebari de tipul chiar am nevoie de o pereche noua de pantofi, de un nou calculator sau chiar de o noua masina?! Sau despre ce lucruri ar mai avea nevoie si cum pot face rost de ele, ori daca intr-adevar au nevoie de ele. Apoi, vor trece in extrema cealalta si se vor intreba cum pot economisi bani, exceptand situatiile cand chiar au nevoie de anumite lucruri in casa sau la birou si care trebuie cumparate.

Catre sfirsitul saptamânii ar putea fi invitati la o ceasca de cafea de un/o vecin/a, sa accepte pentru ca s-ar putea ca toata sporovaiala de jumatate de ora, o ora, toate acele amintiri depanate sa retrezeasca copilul din ei si sa le dea imboldul sa faca lucruri mari. Vor trebui sa fie atenti cum gestioneaza o problema emotionala pe 10 si 11 aprilie, deoarece acest lucru va fi trambulina de pe care pe 16 sau 17 aprilie se vor lansa in propspectarea de idei, exersându-si memoria si stiinta, nu doar in dezlegarea cuvintelor incrucisate, ci in crearea de strategii menite sa le deschida calea afirmarii profesionale, cu un vârf de sarcina undeva pe 21 aprilie, apoi se vor confrunta cu limite impuse de planurile, visele si viziunile pe care le au, ca dupa 26 aprilie sa fie nevoie de eforturi serioase de concentrare pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ei.

Varsatorii trebuie sa isi depoziteze energia

Relational ii sfatuiesc sa nu-si risipeasca energia afectiva pe lucruri sau stari de care nu au nevoie, ci doar pe cele constructive. Daca isi inchipuie ca romantismul este doar orz stricat pe gâste, ei bine, il vor simti usturator pe pielea lor, in sensul ca exista riscul ca relatia lor sa se rupa, partenerii sa-i lase cu ochii in soare cum s-ar spune, sau ceea ce credeau ei o relatie pe cale sa se infiripe, sa se piarda, nici ei nu stiu unde!?

Daca iau lucrurile in serios, este posibil ca participarea la un eveniment social sa le scoata in cale o persoana interesanta, si pe 4 sau 5 aprilie sa simta ca le bate inima mai puternic si vad perspectiva dintr-un unghi foarte personal. Pe sau 11 sau 12 aprilie, cu putin inainte de Paste, problema emotionala a cuiva din familie merita toata atentia si toata sinceritatea lor. Vor trai un sentiment ciudat, pentru ca au impresia ca de parerea lor depinde soarta unui om; ideea este ca nu trebuie sa traga concluzii pripite si nici sa dea un raspuns imediat, doar trebuie sa analizeze ceva mai atent problema. Faptul ca stiu clar ce vor, ii va ajuta sa depaseasca momentele de cumpana.

Trebuie sa fie atenti la modul cum gestioneaza eforturile de la munca

Profesional, trebuie sa fie atenti la modul cum gestioneaza eforturile la locul de munca. Daca simt ca sunt blocati intr-un loc care nu le mai aduce nimic, sa plece, sa nu-si faca probleme ca nu vor gasi ce sa faca, pentru ca sansa este de partea lor si ar putea gasi ceva care sa le placa, undeva dupa 6 aprilie. Sunt deschisi noilor experimente, inteligenta lor acum ii poate ajuta sa ajunga departe.

Financiar, totul va depinde de ei

Financiar: totul va depinde de cum stiu sa-si joace sansa schimbarii locului de munca. Daca vor sti ce sa faca, vor primi ceea ce vor cere si vor semna actele pentru noul contract pe 11 aprilie; apoi, vor da dovada capacitatii lor, dar si a logicii tipice, undeva pe 16 sau 17 aprilie când isi vor da masura talentului, lasându-si colegii fara suflu. Cineva pe care l-au ajutat in trecut vine si le rasplateste gestul. Ca sanatate vor trebui sa se concentreze pe ceea ce este cu adevarat important, adica pe odihna mentala, care ii ajuta sa mentina ritmul.

Horoscop Minerva Pesti aprilie 2017. Nativii acestei zodii incep luna cu un dram de romantism.

Horoscop Minerva Pesti aprilie 2017: Previziuni generale

Zile bune: 1, 3, 4, 5, 10, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Zile tensionate: 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 21, 22, 23

Relational: 2, 3, 4, 9, 10, 11, 21, 22, 23, 29, 30.

Financiar: 6, 7, 8, 25, 26, 27.

Ei ar incepe luna cu o mica vacanta dar… se simt bine, arata bine si tocmai vor da lovitura! In dragoste, profesional, in viata, cred ca vor intra in fiecare arena in urmatoarele zile, asta da mod de a intra in primavara. Picanteriile nu ii vor ocoli, ba chiar le vor aduce un dram de romantism pe 4, 5 si 6 aprilie.

Cui nu ii place sa se simta iubit sau cine nu-si doreste putina iubire atunci cand lucrurile din jur ameninta sa o ia razna undeva pe 9, 10 sau 11 aprilie? As spune sa nu isi scoata sabiile si nici sa nu imbrace armura, poate dupa 15 aprilie, dar nici atunci, ca ar putea scapa potul cel mare. Atunci, ce este de facut?

Nu cred ca un compromis este o solutie, mai bine sa puna toate cartile pe masa ca sa isi formeze o imagine de ansamblu si vor gasi si cea mai buna solutie pe 20 si 21 aprilie, chiar daca nu este una obisnuita. Pe 25 si 26 aprilie vor deveni visatori, doar ca trezirea la realitate ar putea fi nitel cam dura, peste doua zile: 27 si 28 aprilie. Vor incheia luna dubitativ, asa ca cel mai bun lucru este sa traga un pui de somn, sa se odihneasca pentru ca va urma o luna mai extrem de dinamica, as spune.

Luna arata interesant din punct de vedere amoros

Relational: nimic nu ajunge sau nu este destul atunci cand se pune problema sa fie atenti cu partenerii lor sau cu sine, dar si sa fie sinceri fata de sine si de prieteni, ca sa se confrunte cu propriile emotii care sa ii transforme in candidatul ideal pentru o eventuala poveste de dragoste.

Intr-adevar, vor incepe luna interesant din acest punct de vedere, adaugati succesul profesional recent si stralucirea care radiaza in jurul lor, este numai bine ca pe 4 sau 6 aprilie sa aiba parte de o seara romantica.

Din pacate, nu vor avea parte de seri linistite pentru ca sunt inca prinsi in vartejul activitatilor de la locul de munca. Vor face unele planuri concrete abia undeva dupa 15 aprilie. Sa nu piarda din vedere nevoile celorlalti, pe 20 si 21 aprilie, sa analizeze ideile pe care le au si ce isi doresc de fapt, de la cuplul lor vor afla abia pe 25 si 26, iar este ceea ce isi doresc sau trebuie sa schimbe in relatia dintre ei vor afla abia pe 27 sau pe 28 aprilie. Cel mai bun lucru este sa-si ia o zi libera numai pentru ei si lucrurile se vor aranja.

Trebuie sa se concentreze asupra aspectelor care sa le usureze munca

Profesional: nu trebuie decat sa vizualizeze ceea ce isi doresc si ce curs trebuie sa ia cariera lor, ce latura trebuie sa dezvolte si la ce trebuie sa renunte. Au destula energie ca sa ia ab abrupto toate problemele pe care le ridica munca lor, pot gasi solutii viabile care sa le usureze munca. Daca se simt distrasi, atunci trebuie sa ia o pauza lucrativa, sa-si limpezeasca ideile si nevoile.

Este cel mai bun mod daca doresc sa se concentreze pe aspecte care sa le usureze munca. Sunt apreciati si admirati de colegi pe 5 si 6 aprilie, iar entuziasmul lor ii va molipsi si pe ceilalti si vor primi recomandari pentru o virtuala promovare pe 10 sau pe 11 aprilie. Pe 15 aprilie sa-si fundamenteze cerintele, iar dupa 20 aprilie sa-si puna creativitatea la bataie. Vestea cea mare va veni pe 27 sau 28 aprilie.

Financiar, nativii zodiei Pesti vor sta excelent

Financiar stau foarte bine, dar strategiile lor financiare vor suporta o serie de transformari majore atunci cand vor detecta o serie de scurgeri nejustificate – bani aruncati pe fereastra, pe chefurile cu prietenii pe care insa le vor elimina rapid. Oricum, bugetul lor se imbunatateste vizibil, mai ales ca flerul financiar ii va insoti toata luna!

Finantele pot fi consolidate prin contacte sociale si prin actiuni de promovare a vanzarilor. Sanatatea lor nu reclama nimic iesit din comun, ceea ce este excelent. in schimb, vor trebui sa se obisnuiasca cu un regim de viata propriu care sa implice ore fixe de culcare si de strezire, precum si o alimentatie echilibrata.

Sursa text: teotrandafir.com/ HOROSCOP-MINERVA