HOROSCOP: Care sunt cele mai mincinoase zodii

Aparent nu e foarte usor sa minti tocmai de aceea ai nevoie de un talent special. Unele zodii s-au nascut cu acest talent si se pricep de minune.

Iata care sunt cele mai mincinoase zodii:

Berbec

Berbecii nu se pricep foarte bine la mintit. Pentru ca sunt foarte dezorganizati nu pot tine minte foarte bine minciunile pe care le zic de aceea nici nu-si bat capul foarte tare cu inventat.

Taur

Nici Taurii nu mint pentru ca nu le place sa-si complice viata. Persoanele din zodia aceasta vor minti doar daca vor fi obligate si nu exista nicio alta varianta.

Gemeni

In schimb, cand vine vorba de Gemeni lucrurile stau diferit. Nicio alta zodie nu se pricepe la mintit atat de bine precum o persoana din zodia Gemeni. Partea interesanta este ca nu vei reusi niciodata sa prinzi un Geaman mincinos pentru ca se pricep de minune sa iasa din probleme.

Rac

E adevarat stiu sa minta. Persoanele nascuta in zofia Rac se mint singure pentru ca sunt foarte sensibile si simt tot timpul nevoia sa-si spuna ca totul este bine. Si nu, nu sunt capabila sa minta alte persoane pentru ca nu le sta in fire.

Citeste si: Ce SPUNE pozitia in care dormi despre PERSONALITATEA TA

Leu

Leii sunt puternici si orgoliosi si tocmai din acest motiv nu accepta ideea de a minti. Le place sa spuna lucrurilor pe nume si urasc minciuna si te vor pedepsi aspru daca incerci sa-i minti vreodata.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte agile si se pricep de minune la miciuni. Le place sa obtina tot timpul ceea ce vor tocmai de aceea sunt in stare sa recurga la tot felul de minciuni cand e cazul.

Balanta

Desi nu mint, uneori tind sa ascunda adevarul sau sa-l ocoleasca de dragul celor apropriati. Dar vorba aceea: scopul scuza mijloacele.

Scorpion

E foarte greu sa-ti dai seamana cand un scorpion spune adevarul sau cand minte. De aceea, se spune ca scorpionii nu mint intentionat sau cel putin asa vor sa creada. Sunt mereu la curent cu tot ce se intampla si reusesc tot timpul sa intoarca situatia in favoarea lor.

Citeste si: Ce spune marimea degetelor despre personalitatea ta – afla acum

Sagetator

Sagetatorii sunt cei mai cinstiti si sunt recunoscuti pentru sinceritatea lor. In cazul in care vrei o parere sincera trebuie sa apelezi la prietenul din zodia sagetator.

Capricorn

Iata o zodie care minte “ca la carte”. Obtin tot timpul ceea ce isi doresc chiar daca asta inseamna sa minta cu tupeu si fara nerusinare.

Varsator

Un Varsator nu stie sa minta si nici nu doreste sa invete. Daca ai un prieten in aceasta zodie trebuie sa stii ca nu te va minti niciodata sub nicio forma. Prefera tot timpul adevar chiar daca uneori acesta doare.

Pesti

Pestii sunt des acuzati ca n-ar sti sa faca diferenta intre realitate si fictiune si de aceea e greu de prins cu minciuna. Nu stiu cand e cazul sa spuna adevarul sau cand o minciuna i-ar putea salva.