HOROSCOP: CUM TE COMPORTI IN PAT IN FUNCTIE DE ZODIE

Femeia Berbec nu are complexe si prefera sexul fara obligatii, in timp ce Capricornul se implica profund si nu concepe sexul fara iubire. Vezi care este comportamentul tau sexual in functie de zodia ta!

Berbec (23.03 – 20.04)

Femeia Berbec ramane la fel de energica si cand vine vorba de latura amoroasa. Nu asteapta sa fie curtata si, atunci cand isi doreste ceva, exprima acel lucru fara ocolisuri. in general, nativele acestui semn prefera sa-si satisfaca nevoile carnale fara sa se implice afectiv. Ele evita sa se indragosteasca, de teama ca ar putea fi distrase de la obiectivele profesionale propuse.
Compatibilitati: Gemeni, Leu si Balanta.

Taur (21.04 – 21.05)
Embleme ale feminitatii, femeile Taur asteapta, inainte de toate, sa fie rasfatate. Barbatul care vrea sa-i intre in gratii unei native Taur trebuie sa aiba toate calitatile: aspect fizic placut, personalitate puternica, simt al umorului, sarm, abilitati sexuale si financiare consecvente.
Compatibilitati: Scorpion, Pesti si Sagetator.

Gemeni (22.05 – 21.06)
Provocatoare si maestre in arta flirtului, nativele acestui semn nu trec niciodata neobservate. Perfect constiente de faptul ca feminitatea e o unealta valoroasa, fac apel la tot felul de artificii pentru a-si atinge scopurile. Sunt curioase si au un simt dezvoltat al aventurii, fapt pentru care se implica in tot felul de relatii riscante, periculoase chiar.
Compatibilitati: Gemeni, Leu si Scorpion.

CITESTE SI:  5 LUCRURI PE CARE AR TREBUI SA LE STII DESPRE SADO-MASOCHISM

Rac (22.06 – 22.07)
Femeile Rac se lasa conduse de emotii mai mult ca oricare alt semn al zodiacului. Ele au reputatia de a fi niste visatoare si niste romantice incurabile, care sunt in stare sa sfideze toate regulile societatii pentru a-si implini iubirea. Cu toate astea, nativele acestui semn nu-si vor putea exprima iubirea cu adevarat decat daca au un sentiment de incredere si de securitate afectiva.
Compatibilitati: Scorpion, Rac si Fecioara.
Leu (23.07 – 22.08)
Hotarate si arzand de dorinta, nativele acestui semn reprezinta incarnarea unor nevoi romantice si, in acelasi timp, sexuale. Stralucitoare si seducatoare, ele sunt in pat adevarate pantere insatiabile. Problema lor este insa ca, orgolioase si foarte pretentioase, gasesc greu un partener care sa se ridice la nivelul asteptarilor lor.
Compatibilitati: Leu, Scorpion si Balanta.

Fecioara (23.08 – 22.09)
Fragile si feminine, adesea cu un aer matern, nativele zodiei Fecioara le inspira barbatilor dorinta de a le proteja. Cu toate astea, fragilitatea lor nu este decat o aparenta. Sexual si in viata sentimentala in general, dau totul, fara rezerve, facandu-si partenerul sa se simta ca un rege. Aceeasi abnegatie si daruire o asteapta insa si de la partenerul de viata, care trebuie sa le fie fidel.
Compatibilitati: Taur, Varsator si Pesti.

Balanta (23.09 – 23.10)
Dintre toate prezentele incantatoare ale zodiacului, femeia Balanta este cea mai draguta, avand un farmec aparte, care fascineaza din punct de vedere estetic. Mai putin conventionala in relatiile amoroase, ea nu refuza relatiile pasagere si nici nu si face probleme de constiinta atunci cand accepta legatura cu un barbat insurat. Este o experta in arta seductiei, dar relatiile de durata nu sunt punctul ei forte.
Compatibilitati: Taur, Berbec si Pesti.

CITESTE SI: SOCANT? 4 GENII DESPRE CARE NU STIAI CA AU FOST OBSEDATI SEXUAL

Scorpion (24.10 – 21.11)
Femeia fatala a zodiacului, pasionala nativa Scorpion acorda mare importanta vietii sale sexuale. Ea isi alege partenerii pe criterii personale, altele decat cele sociale sau financiare, pe care le considera absolut ridicole. Adora sa faca lucruri interzise si, daca relatia in care este implicata este armonioasa, isi va pune in practica fanteziile, care nu sunt intotdeauna tocmai pasnice.
Compatibilitati: Scorpion, Taur si Leu.
Sagetator (22.11 – 21.12)
Stralucitoare, regala, adesea foarte frumoasa, femeia Sagetator este o prezenta care nu are cum sa treaca neobservata. Pentru aceste native, a seduce inseamna a iesi la rampa, a fi in centrul atentiei. Cochete, aranjate ca niste printese, ele au o atitudine deschisa si isi arata disponibilitatea fata de barbatii care le plac.
Compatibilitati: Leu, Scorpion si Varsator.

Capricorn (22.12 – 20 .01)
Sofisticata si eleganta, nativa din Capricorn isi organizeaza viata cu rabdare si curaj. Ea nu este genul de femeie care se aventureaza cu ochii inchisi intr-o relatie, punandu-si inima pe tava, ci prefera sa ia lucrurile treptat. in dragoste si in pat, femeia Capricorn se implica profund, da maximum si gaseste mereu modalitatea prin care sa-si recucereasca partenerul.
Compatibilitati: Gemeni, Fecioara si Pesti.

Varsator (21.01 – 19.02)
Excentrica nativa din Var-sator are in general tendinta de a-si alege un partener autoritar, usor trufas. I se reproseaza adesea pasionalei Varsatoare ori ca iubeste prea cu foc, ori ca se descotoroseste prea usor de partenerii pe care i-a cucerit. insa prioritatile sale sunt trasate clar in societate, in afara patului.
Compatibilitati: Sagetator, Leu si Balanta.

Pesti (20.02 – 20.03)
Nativa din Pesti este intangibila zodiacului. Foarte “cum trebuie” cu barbatii, ea se simte atrasa si, in aceeasi masura, amenintata de barbati. Nimic nu ii repugna mai mult decat barbatii foarte virili, fiind atrasa mai degraba de barbati mai tineri, cu care poate avea relatii platonice. Nu e foarte interesata de viata sexuala, idealul sau fiind mai degraba o casnicie care sa ii asigure protectie si confort.
Compatibilitati: Gemeni, Pesti si Taur.

Sursa www.unica.ro