HOROSCOP de WEEKEND 15-16 iulie 2017. Probleme financiare pentru DOUA ZODII

HOROSCOP de WEEKEND 15-16 iulie 2017. Doua zodii se confrunta cu probleme financiare, in timp ce altele se relaxeaza si se bucura de sfarsitul de saptamana.

Berbec

Sambata: Vestea pe care o primesti astazi iti va schimba atat starea de spirit, cat si planurile. Pastreaza-ti calmul si fii optimist. Totul are o rezolvare.

Duminica: Nu mai pleca urechea la barfele din jur. Niciodata nu vei putea fi pe placul tuturor, asa ca mergi inainte cu capul sus. Lumea va vorbi indiferent de actiunile tale.

Taur

Sambata: Vizita pe care o vei primi astazi te va bucura nespus de mult! Veti sta la povesti si amintiri, lucru care te va incarca de energie pozitiva.

Duminica: Esti irascibil si ai tendinta sa ridici tonul la toata lumea. Incearca sa te calmezi sau sa petreci mai mult timp doar tu si gandurile tale. Risti sa-ti strici relatiile cu apropiatii.

Gemeni

Sambata: Te-ai trezit cu o stare de spirit excelenta! Profita de ea, distreaza-te si incearca sa petreci timpul liber si cu prietenii, pe care i-ai cam neglijat in ultima perioada.

Duminica: In aceasta duminica esti sfatuit sa te relaxezi, sa te odihnesti. Fa lucruri care te bucura si te linistesc. Urmeaza o saptamana plina.

Rac

Sambata:  Lasa orgoliul deoparte si fa tu primul pas spre discutii deschise cu partenerul de viata. Daca nu vei face asta, tensiunea dintre voi va persista.

Duminica: Un telefon, mesaj sau mail primit astazi iti intorc lumea pe dos. Nu lua decizii la cald si incearca sa tii cont de intuitie.

Leu

Sambata: O persoana foarte draga tie are nevoie de ajutor pentru a depasi o problema delicata. Nu ezita sa ii acorzi ajutorul tau atat timp cat poti sa-i fi alaturi!

Duminica: Este posibil sa fie nevoie sa faci o calatorie neasteptata, lucru care iti da planurile peste cap. Pastreaza-ti calmul si evita discutiile inutile.

Fecioara

Sambata:  Astazi, te coplesesc emotiile si esti mai sensibil si mai vulnerabil ca de obicei. Ai grija cum te comporti si ce decizii iei! Axeaza-te pe lucruri care te bucura!

Duminica: Esti putin tensionat azi, iar acest lucru poate duce la unele discutii in contradictoriu cu persoanele din anturajul tau. Atentie mare la ce spui!

Balanta

Sambata: Daca vrei sa scapi de o grija, cel mai bine ar fi sa spui ce ai pe suflet. Vei simti o eliberare puternica atunci cand vei vorbi deschis despre ce te supara.

Duminica: Ziua aceasta se anunta a fi una buna pentru tine, cu realizari in planul social, dar si in cel material. Profita din plin de sansele care se ivesc azi!

Scorpion

Sambata:  Norocul este de partea ta azi, asa ca trebuie sa valorifici aceste momente. Gandeste-te cu mare atentie in ce vrei sa investesti. Nu neglija persoanele din jurul tau!

Duminica:  Pot avea loc evenimente deosebite azi, care iti schimba viata in bine. Totodata, ai de luat o decizie importanta intr-o problema de natura sentimentala. Gandeste bine inainte de a actiona!

Sagetator

Sambata: Daca vrei ca visele sa ti se indeplineasca, trebuie sa muncesti din greu pentru ele. Nimic in viata asta nu se poate face fara putin efort. Concentreaza-te si nu te impiedica de mici obstacole!

Duminica: O problema in dragoste, mai veche, nu iti da pace. De asemenea, situatia financiara iti da unele batai de cap.

Capricorn

Sambata: Poti face lucruri minunate si fara sa-i pui pe altii sub presiune. Aminteste-ti ca trebuie sa dai dovada de rabdare in unele momente.

Duminica: O veste primita dimineata te irita. Ai mare grija: nu provoca o cearta cu persoana iubita din cauza faptului ca tu te simti nervos.

Varsator

Sambata: O discutie cu un prieten de incredere te mobilizeaza si te face sa te simti increzator in propriile forte. Asculta de sfaturile primite de la oamenii care tin la tine.

Duminica: Poti avea o mica disputa cu partenerul de viata, din cauza faptului ca acorzi multa atentie locului de munca. Este nevoie de putina intelegere.

Pesti

Sambata: Alaturi de tine este o persoana cu care ai o relatie cu totul speciala. Ar fi bine sa asculti de sfaturile acestei persoane si sa pretuiesti aceasta relatie.

Duminica: Dorinta de a castiga mai multi bani te face sa pui in plan secundar partea sentimentala. Trebuie sa iti stabilesti cu grija prioritatile.

Sursa text: huff.ro