HOROSCOP de WEEKEND, 24-25 IUNIE 2017. O ZODIE trebuie sa consulte un MEDIC

HOROSCOP DE WEEKEND 24-25 IUNIE 2017. O zodie nu se simte prea bine si este sfatuita sa mearga la medic, iar o alta este extrem de obosita.

Berbec

Sambata:  Te afli intr-un mediu care te deprima. Trebuie sa incerci sa te detasezi de oamenii care te influenteaza negativ si sa nu mai pui la suflet toate rautatile.

Duminica: Te gandesti sa faci o serie de schimbari in viata ta. Analizeaza cu atentie optiunile pe care le ai inainte de a lua o decizie.

Taur

Sambata: Treci printr-un moment mai sensibil al relatiei tale, insa nu ar trebui sa intri in panica. Toate problemele se pot rezolva prin toleranta, intelegere si conversatii calme.

Duminica: Daca vrei sa iti cumperi ceva pentru aceasta vara, nu ezita! Acum este momentul perfect sa faci unele cumparaturi. Doar ca ar fi bine sa te consulti cu partenerul de viata inainte.

Gemeni

Sambata: Incerci sa fugi de schimbare si sa ignori lucrurile care se modifica in jurul tau. Ar trebui sa iesi din starea de negare si sa accepti faptul ca uneori trebuie sa te confrunti cu unele situatii mai putin placute.

Duminica: Prima parte a zilei se anunta a fi foarte aglomerata pentru tine, dar spre seara reusesti sa te bucuri de putine momente de relaxare alaturi de persoane dragi.

Rac

Sambata:  Daca unele persoane incearca sa profite de tine, nu le lasa. Ai muncit din greu pentru a ajunge unde esti acum, asa ca nu permite nimanui sa profite de bunatatea ta.

Duminica: Ar trebui sa faci tot posibilul pentru a evita o noua cearta cu partenerul de viata. O ruda iti da unele vesti care nu te vor bucura foarte tare.

Leu

Sambata:Esti pe drumul cel bun pentru a-ti realiza visul. Nu da inapoi si lupta in continuare pentru a duce la bun sfarsit ce ti-ai propus.

Duminica: Ai o zi perfecta si primesti o veste minunata din partea persoanei iubite. Astazi bazeaza-te pe intuitie.

CITESTE SI: HOROSCOP IULIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE despre SANATATE, CARIERA, DRAGOSTE si BANI

Fecioara

Sambata:Te amagesti singur si faci promisiuni desarte care ii dezamagesc si pe ceilalti. Ar fi bine sa deschizi ochii si sa iti pui ordine in viata.

Duminica: Primesti o suma de bani importanta care te ajuta sa rezolvi unele probleme pe care le aveai in casa. Sfatuieste-te cu partenerul de viata, pentru a evita discutiile in contradictoriu.

Balanta

Sambata: Nu te mai multumeste nimic si faci viata ta si a celor din jur un cosmar. Esti recalcitrant si nu te gandesti deloc la sentimentele celorlalti. Te sfatuim sa fii mai calm si mai tolerant.

Duminica: Sunt probleme in familie si ar fi bine sa nu le mai ignori. Incearca sa discuti despre ce te nemultumeste si ce ai vrea sa se schimbe.

Scorpion

Sambata: Te-a cuprins oboseala si trebuie sa iti incarci bateriile. Bucura-te de o pauza binemeritata si profita de libertatea din acest weekend.

Duminica: Nu mai lua hotarari fara a te consulta cu persoana iubita. Incearca sa pui niste bani deoparte pentru zile negre. Invata sa fii mai econom.

Sagetator

Sambata: Persoanele apropiate au nevoie de interventi ta. Nu rata ocazia pentru a-i ajuta. Tot binele pe care il faci acum se va intoarce asupra ta.

Duminica:Ai grija al vorbele unei femei din anturajul tau, intrucat acestea pot provoca un adevarat scandal cu persoana iubita. Pastreaza-ti calmul!

Capricorn

Sambata: Ai parte de o sambata nu foarte placuta. Te afecteaza atitudinea ostila a celor din jur si vrei doar sa te izolezi de lume. Nu este cea mai buna varianta!

Duminica: Nu prea ai tinut cont de sanatate pana acum, iar acest lucru incepe sa se vada. Ar trebui sa consulti un doctor daca ai simtit o stare accentuata de rau in ultima perioada.

Varsator

Sambata:Fii pregatit sa pui capat unei situatii care s-a intins pe prea multa vreme si care te-a afectat. Chiar daca te vei simti debusolat, este decizia corecta.

Duminica:  Daca ai planificat o excursie cu prietenii sau persoana draga, nu o amana! Bucura-te de o duminica relaxanta.

Pesti

Sambata:Stai bine cu banii, chiar daca tie ti se pare ca ai putin. Invata sa te multumesti cu ce ai si sa vezi si partea plina a paharului.

Duminica: Treci printr-o perioada buna in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Iubirea este in jurul tau si asta e tot ce conteaza pentru tine in acest moment. Bucura-te si traieste clipa!

Sursa text: Huff.ro