HOROSCOP de WEEKEND 29-30 aprilie 2017. Ce ti-au harazit ASTRELE la final de LUNA

HOROSCOP de WEEKEND 29-30 aprilie 2017. Acest final de saptamana va fi si un final de luna. Aprilie se incheie si vine cu multe surprize in aceste doua zile.

Berbec

Sambata: Ai mare grija astazi, pentru ca vei fi implicat intr-o cearta cu consecinte nefaste. Poti pierde un colaborator sau chiar un prieten!

Duminica: Nu neglija problemele partenerului de viata. Fa-ti timp sa il ascuti si impreuna puteti ajunge la un compromis benefic pentru amandoi.

Taur

Sambata: Ai un sentiment ca ceva nu este in regula cu un proiect la care ai lucrat indelungat. Poate ar fi bine sa reanalizezi ce ai facut.

Duminica:  Te simti depasit atat de problemele financiare cat si de cele sentimentale. Daca nu reusesti sa gasesti o solutie, risti sa iti pierzi partenerul.

Gemeni

Sambata:  Ai ocazia sa fii un adevarat salvator astazi, mai ales ca esti singurul care poate rezolva problema aparuta. Vei gasi imediat calea de solutionare.

Duminica:  Daca se iveste sansa unei calatorii, nu ezita nici o clipa! Simti nevoia de a te detasa de cotidian si un mediu nou este exact ce iti trebuie.

Rac

Sambata:  Incearca sa te gandesti bine la situatia in care te afli si sa judeci bine ce ai de facut. Este bine sa fii optimist, dar ai grija sa iti pastrezi luciditatea, mai ales ca intuitia te avertizeaza ca ceva nu merge bine.

Duminica: Azi ai doar motive de bucurie si incantare. Esti inconjurat de persoanele dragi si nimic nu poate sa-ti strice ziua. La randul tau, arata-le cat de mult ii apreciezi.

Leu

Sambata:  Esti foarte ingrijorat din cauza banilor. A sosit momentul sa iei o decizie majora in planul financiar si iti este foarte teama sa nu faci vreo greseala.

Duminica:  Pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai bine si esti perfect constient de asta. Daca vrei sa-ti salvezi relatia trebuie sa fii dispus sa lupti cu toate armele din dotare.

Fecioara

Sambata: Lupta sa te aperi daca te confrunti cu rautatea si minciuna celor din jur. Trebuie sa fii capabil sa iti faci dreptate si sa nu te lasi doborat.

Duminica: Astazi primesti un raspunsul dorit la o problema care te chinuie de ceva vreme. Chiar daca lucrurile nu se desfasoara pe cat de repede ai vrea, rezultatul final merita efortul.

Balanta

Sambata: Ai depus mari eforturi pentru realizarea unui plan, dar acum simti ca nu este bine ce ai facut. Nu este timpul pierdut sa repari acolo unde s-a gresit.

Duminica: Ar trebui sa dedici mai mult timp familiei. I-ai cam neglijat in ultimul timp si relatiile trebuie detensionate inainte de aparitia unui conflict.

Scorpion

Sambata: Ca sa ajungi la nivelul dorit de trebuie sa descoperi, sa inveti si sa explorezi cat mai mult din domeniul care te atrage. Doar cu mult efort vei ajunge la rezultatele pe care le vrei.

Duminica: Nu este momentul prielnic pentru a lua decizii importante. Oboseala si stresul s-au acumulat si poti comite erori grave daca incerci sa faci o schimbare radicala.

Sagetator

Sambata: Ai o mare sansa de a rezolva problemele din cuplu si din familie care au generat conflicte puternice in ultima perioada. Discuta cu ceilalti pentru a clarifica ceea ce provoaca nemultumiri.

Duminica: Simti nevoia de socializare si daca se iveste ocazia unei intalniri cu prietenii, nu o lasa sa-ti scape. Ai multe probleme care te macina si sfatul lor este binevenit.

Capricorn

Sambata:  Te afli in fata unui moment tensionat si te simti cuprins de o stare negativa care nu te lasa sa te relaxezi. Esti plin de stari de contradictorii.

Duminica: Ai grija ce spui astazi pentru a nu genera un moment de tensiune. Esti tentat sa ridici tonul si sa iti impui punctul de vedere cu orice pret, fara a tine cont de opiniile celorlalti.

Varsator

Sambata:  Azi esti lipsit de motivatie, determinare si curaj. Nu reusesti sa te mobilizezi si parca astepti sa ca motivarea sa vina din alta parte.

Duminica: Ai grija si nu te lasa influentat de sfaturile anumitor persoane din jurul tau. Nu toata lumea are intentii bune si poti sa fii incurajat sa faci alegeri gresite.

Pesti

Sambata: Iti iese in cale exact persoana care-ti face ziua mai buna. Ai o conversatie foarte placuta care te binedispune.

Duminica:  Vrei sa incepi ceva nou, dar ai unele temeri. Cel mai bine ar fi sa analizezi cu atentie optiunile pe care le ai dispozitie. Doar asa poti lua cea mai buna hotarare.

Sursa text: huff.ro