HOROSCOP DECEMBRIE 2016. Afla cum stai cu DRAGOSTEA si BANII in ultima luna a anului

HOROSCOP DECEMBRIE 2016. Vedeta lunii decembrie 2016 este Uranus, maestrul surprizelor si initiatorul innoirii. Fiindca sta practic pe loc (se misca doar o jumatate de grad pe tot parcursul lunii decembrie), efectele lui Uranus sunt foarte puternice si, tipic lui, impredictibile. Si fiindca se afla in Berbec, efectele lui sunt cu atat mai viguroase, explicite, poate chiar explozive, conform eastrolog.ro.

Horoscop Berbec decembrie 2016

Luna decembrie 2016 se anunta agreabila in plan sentimental. Venus, planeta iubirii si stapana casei cuplului Berbecului, petrece cea mai mare parte a lunii decembrie intr-o casa norocoasa si intr-o relatie armonioasa cu Jupiter, Marele Benefic, situat el insusi in casa cuplului Berbecului. Concluzia: te poti astepta la evenimente placute, la distractii, la proiecte comune care isi ating implinirea si, in general, la o perioada de inflorire.

Iesirile in societate, participarea la activitati colective sau care presupun un auditoriu/un public, prietenii si protectorii au un impact pozitiv asupra vietii sentimentale a Berbecilor. Luna decembrie 2016 este interesanta si sub aspectul analizelor, al constientizarilor sau al formarii propriei filosofii cu privire la dragoste si sexualitate. In decembrie 2016 Berbecii nu duc lipsa de oportunitati in plan profesional.

Venus, Mica Benefica, petrece prima saptamana in casa carierei Berbecului, iar restul lunii decembrie in casa suporterilor si a protectorilor Berbecului. La randul lui, Saturn, stapanul casei carierei Berbecului, se intalneste cu stralucitorul Soare. In plus, evoluezi sub influenta norocoasa a trigonului dintre Marte, stapanul Berbecului, si Jupiter, Marele Benefic. Pe de alta parte, trebuie sa-ti cantaresti bine deciziile profesionale, fiindca Mercur, stapanul casei muncii Berbecului, se afla in casa statutului si a carierei Berbecului, unde va incepe sa retrogradeze pe 19 decembrie 2016, ceea ce inseamna ca lucrurile ar putea sa nu fie mereu asa cum par.

Informatia, studiul, comunicarea si media pot avea un impact mare asupra reusitei profesionale a Berbecilor. Este posibil sa reiei o initiativa mai veche. Luna decembrie 2016 este favorabila mai ales in materie de contracte, colaborari, actiuni colective, care-ti aduc succes si… bani.

Horoscop Taur decembrie 2016

Relatiile Taurilor au ceva de-a face cu cariera in decembrie 2016, cand atat Venus, planeta insotirii, cat si Marte, stapanul casei cuplului Taurului, se afla in casa carierei Taurului. Deciziile profesionale sunt acum influentate de sentimente, sau partenerul/partenera te ajuta sa avansezi ori are un succes socioprofesional care se rasfrange si asupra ta, sau se infiripa o idila cu cineva cu care ai legaturi profesionale etc.

Pe de alta parte, impusurile pasionale, romantice si, mai ales, erotice, pot avea legatura cu strainatatea, cu calatoriile sau distantele, ori cu anumite interese cultural-spirituale comune. Pot insa sa aiba o evolutie neasteptata, pot trece printr-o perioada complicata, intensa, critica, fiindca Mercur, stapanul casei dragostei si a sexualitatii Taurului, retrogradeaza intr-o zona incordata.

Decembrie 2016 este o luna excelenta pentru avansare si succes. Venus, stapana Taurului, se afla in casa carierei Taurului, unde se afla si Marte, planeta initiativei, a ambitiei si a actiunii. Este clar ca ai ceva de spus lumii, ca esti in mijlocul atentiei, ca te afli pe podium. Iar asta, cu atat mai mult cu cat Venus si Marte formeaza pe rand cate un trigon cu Jupiter, Marele Benefic, aflat in casa muncii si a responsabilitatilor Taurului!

Ti se deschid noi perspective, apar conjuncturi favorabile, care te propulseaza mai sus. Esti pe val si, daca mai dai si tu putin la vasle, poti avea realizari remarcabile. In decembrie 2016, banii Taurilor vin mai ales prin ceilalti (familie, parteneri, colaboratori), dar deciziile financiare trebuie luate cu mare grija.

Horoscop Gemeni decembrie 2016

Sub o conjunctie Soare-Saturn in casa cuplului Gemenilor, decembrie 2016 este o luna semnificativa pentru Gemeni in plan relational. Poate sa gazduiasca un eveniment important, o experienta sau o decizie marcanta. Cel mai probabil, este vorba despre ceva care are impact pe termen lung si care este de natura fie sa stabilizeze, fie sa puna viata in doi pe un fagas de normalitate, acordat la nevoile tale autentice.

In esenta, luna decembrie 2016 este favorabila vietii relationale a Gemenior, menita sa schimbe lucrurile in bine. Daca nu ai o relatie stabila si intalnesti acum pe cineva care ti se potriveste, este de asteptat ca evolutia relatiei sa fie serioasa. Decembrie 2016 indeamna la responsabilitate, dar este darnic deopotriva cu distractiile si cu placerile.

Configuratia astrala a intervalului noiembrie 2016 – ianuarie 2017 te invita sa examinezi indeaproape subiecte precum afaceri, investitii, credite, recuperari, fiscalitate, accesare de fonduri, bani din colaborari, bani si bunuri detinute in parteneriat. Este o perioada in care Mercur, stapanul Gemenilor, face du-te-vino prin zonele responsabile cu domeniile enumerate mai sus. Din acest interval, luna decembrie 2016 este cea mai importanta, cea mai activa si, poate, cea mai stresanta sau dificila, dar si cea mai bogata in constientizari si invataminte. Nu este o perioada potrivita pentru initiative financiare noi, ci pentru analiza si ordonare.

Altfel, munca Gemenilor este eficienta pe percursul lunii decembrie 2016, iar asocierile si colaborarile sunt foarte importante. Este posibil sa se nasca o alianta/cooperare utila.

Horoscop Rac decembrie 2016

Luna decembrie 2016 se anunta cam incurcata pentru Raci in plan sentimental, fiindca Mercur retrogradeaza in casa cuplului Racului. Pot aparea vicii de comunicare, lipsa de sincronizare, situatii contradictorii, razgandiri etc. Unele dintre acestea ar putea avea rostul de a te ajuta sa iti dai seama de anumite lucruri, de a te conduce cumva catre o reglare a vietii de cuplu.

Aceasta evolutie poate fi uneori neplacuta, enervanta, stresanta. Toata tevatura pare sa lege viata relationala a Racilor de responsabilitati, de munca, de obligatii sau necesitati. Este posibil ca in acest sens sa trebuiasca sa iei niste masuri sau o hotarare. In plus, ai predispozitia de a-ti face griji pentru tot felul de motive, de a avea o psihologie complicata cu privire la dragoste si sexualitate.

Sextilul pe care il formeaza Saturn, aflat in casa muncii Racului, cu Jupiter, stapanul acestei case, prevesteste un decembrie 2016 rodnic in plan profesional. Ai eficienta, iti organizezi bine treburile, faci fata cu brio unor sarcini de inalta responsabilitate, iar prestatia ta este solida, poate sta la baza unor proiecte pe termen lung, poate avea rol fondator.

In acelasi timp, daca doresti, poti sa faci unele schimbari, sa-ti modernizezi sau sa-ti innoiesti metodele, viziunea, mijloacele sau chiar ambianta de lucru. Probabil ca va trebui sa iei o decizie importanta. Decembrie 2016 este, de asemeni, o luna activa pentru Raci in plan financiar: initiative, achizitii, investitii, demersuri diverse. Pot aparea venituri din surse adiacente. Colaborarile si contractele trebuie abordate cu prudenta.

Horoscop Leu decembrie 2016

Decembrie 2016 este pentru Lei o luna plina de pasiune. Soarele, stapanul zodiei, se afla in casa dragostei si a erotismului Leului, iar in casa relatiilor Leului se afla senzuala Venus si infocatul Marte.

Ai o sexualitate debordanta, ai mult de daruit si, in acelasi timp, manifesti o imensa sete de afectiune. Raspunzi instantaneu si cu multa forta la orice provocare, la orice stimul, ai emotii intense, dogoritoare, iar adrenalina iti pulseaza cu putere in vene. In decembrie 2016 se intrevad saptamani fierbinti pentru Lei, in care iubirea se poate aprinde din te miri ce.

Ai grija, insa, fiindca vartejul sentimentelor iti poate umbri ratiunea, iar reactiile tale pot fi uneori prea impulsive si prea coplesitoare pentru celalalt! Situatiile critice nu sunt excluse. Reusitele lunii decembrie 2016 depind de felul cum relationezi: contracte, colaborari, aliante, munca de echipa si altele asemenea.

Venus, stapana casei carierei Leului, se afla in casa relatiilor Leului. Tot acolo este, insa, si Marte, ceea ce inseamna ca poti sa-i mobilizezi pe ceilalti pentru atingerea unor tinte comune, sau ceilalti te pot mobiliza pe tine, dar exista si perspectiva concurentei, a rivalitatilor, ba uneori si a disensiunilor.

Cat priveste munca propriu-zisa, in decembrie 2016 s-ar putea sa ai impresia ca bati pasul pe loc sau sa te confrunti cu tot felul de situatii incurcate ori neprevazute. Ai nevoie de o organizare riguroasa si de multa concentrare ca sa le duci pe toate cu bine la capat. La fel si in privinta banilor: fii chibzuit(a), nu te pripi, nu risipi!

Horoscop Fecioara decembrie 2016

Relatiile Fecioarelor sunt, si in decembrie 2016, amprentate de preocuparea pentru bani si responsabilitati. Pentru cele mai multe Fecioare, preocuparile pot fi impartasite si banale, de genul “cum facem rost de mai multi bani”, “hai sa profitam de promotia asta”, “du tu copilul la gradi, ca eu fac curat” etc. Pentru alte Fecioare, banii, serviciul si obligatiile constituie motivatia, scanteia care aprinde flacara, oxigenul care o intretine. Astfel, poti nutri o atractie pentru cineva care iti ofera confort financiar, te poti indragosti de omul cu care lucrezi, de cel pe care il admiri pentru seriozitate si profesionalism etc.

Oricum, in decembrie 2016 ratiunea si simtul practic domina viata relationala a Fecioarelor. Dar asta nu inseamna ca vor face mereu cele mai fericite alegeri. Complicat… Decembrie 2016 este aglomerat. Ai o droaie de lucruri pe cap dar, culmea, in general iti place ce faci, ai energie si tragere de inima.

Munca iti ofera satisfactii sufletesti si financiare, fiindca Venus si Marte se afla in casa muncii Fecioarei. Amplasarea lui Mercur, care iti stapaneste nu doar semnul natal, ci si casa carierei, spune ca cel mai bine te descurci in activitatile care combina dotarea ta intelectuala, abilitatea pentru comunicare, agilitatea si dexteritatea cu creativitatea, expresivitatea si… sansa. Poate ca in decembrie 2016 lucrurile nu merg mereu foarte lin (fiindca Mercur se afla in ciclul retrogradarii), poate ca treci prin perioade de indoieli, cautari si dificultati, dar rezultatele (care se vor vedea in ianuarie-februarie 2017) merita osteneala.

Horoscop Balanta decembrie 2016

Decembrie 2016 este pentru Balante o luna incarcata de senzualitate. Nici nu ar putea fi altfel, atata timp cat Venus, planeta iubirii, si Marte, planeta dorintei, se afla simultan in casa dragostei Balantei.

Prezenta tandemului Venus-Marte in casa dragostei iti starneste impulsurile sexuale, romantismul si spiritul de aventura, iti ofera circumstante amoroase favorabile si te predispune la indragostire. Perioada este grozava pentru redescoperirea propriei sexualitati, pentru noi experimente erotice si pentru relansarea relatiei existente prin sex. Cum Marte este si stapanul casei cuplului Balantei, prezenta lui in casa dragostei arata ca in decembrie 2016 sexul este cheia fericirii cuplului.

Pentru unele Balante, se poate ca accentul sa cada pe subiecte legate de copii, sarcina sau calitatea de parinte. Iata o luna excelenta pentru promovarea propriilor talente, a propriei imagini ori a produselor/serviciilor pe care le oferi. In decembrie 2016, Venus si Marte sunt de partea ta nu doar in dragoste, ci si in atragerea sansei profesionale. Bine plasati si in aspect armonios cu Jupiter (stapanul casei muncii Balantei), Venus si Marte te ajuta sa te prezinti in cea mai buna lumina, sa iti expui cat mai atractiv calitatile si te sustin in actiunile de lansare, prezentare etc. In plus, iti impulsioneaza creativitatea si expresivitatea artistica, ba chiar si activitatile sportive.

Un alt domeniu in care Balantele exceleaza in decembrie 2016 este cel al informatiei si comunicarii. Toata luna este favorabila studiilor, scrisului, discursurilor, interviurilor, negocierilor etc. In plan financiar, esti in avantaj.

Horoscop Scorpion decembrie 2016

In viata sentimentala a Scorpionilor, decembrie 2016 este o luna in care predomina nevoia de intimitate. Daca s-ar putea, ai vrea sa-ti iei perechea si sa va cuibariti intr-o ascunzatoare secreta, calda si confortabila, in care sa va savurati impreuna fericirea. Daca nu, este bun si caminul, iar din peisaj mai pot face parte cei foarte apropiati.

Un alt scenariu este cel in care preocuparile cuplului Scorpionului se indreapta catre zona domestica (amenajarea/redecorarea locuintei, treburi gospodaresti, achizitionarea de bunuri casnice etc.) sau catre evenimente de familie. Se mai poate sa te bantuie amintirile sau sa reintalnesti o fosta iubire.

In ultima decada din decembrie 2016, cresc apetitul sexual, avantul romantic si pasiunea. Se pregateste ceva…

In decembrie 2016 Soarele se afla in casa banilor Scorpionului. Prin urmare, cauti sa-ti sporesti veniturile, ti se ascute simtul afacerilor, iei decizii care privesc bugetul personal, al familiei si al firmei (daca ai) si esti tentat sa cumperi tot felul de lucruri. Proprietatile imobiliare si bunurile de patrimoniu antreneaza, de asemeni, multa actiune in jurul lor. S-ar putea sa te mai tenteze ceva legat de mijloacele de transport sau sa vrei sa investesti in informatie (calculatoare, cursuri etc.).

Orice demers financiar trebuie judecat cu multa precautie, iar negocierile trebuie purtate abil. Ai mare grija ce tocmesti si ce semnezi! In general, pe tot parcursul lunii decembrie este recomandat sa fii foarte atent(a) la ceea ce spui, scrii, decizi.

Horoscop Sagetator decembrie 2016

In decembrie 2016 viata relationala a Sagetatorilor pare sa fie cumva conditionata de bani, sau poate ca deciziile financiare au motivatii de natura relationala. In orice caz, este clar ca exista o legatura bani-relatii, iar aceasta legatura nu este prea fericita. Mercur, stapanul casei cuplului Sagetatorului, se afla in casa banilor Sagetatorului, dar se afla in ciclul retrogradarii si in relatii tensionate cu Uranus, situat in casa dragostei Sagetatorului. Si nu numai cu Uranus. Altfel, afectiunea si dorintele Sagetatorilor sunt stimulate de interesele intelectuale sau profesionale comune, de conversatie, corespondenta, drumuri. In general, in decembrie 2016 Sagetatorii sunt atrasi de persoanele cu mintea agera.

Se poate sa afli informatii utile pentru imbunatatirea vietii sentimentale sau sexuale, sa citesti despre asta, sa participi la o conferinta sau sa te sfatuiesti cu cineva. Decembrie 2016 este o luna importanta pentru finantele Sagetatorilor. Este timpul sa faci un bilant, sa analizezi ce-a fost bine si ce-a fost rau si sa tragi concluziile. Este timpul sa-ti pui ordine in actele contabile, sa-ti reglezi restantele etc.

Nu este o perioada favorabila deciziilor in plan profesional, fiindca Mercur se afla in ciclul retrogradarii. Acum este timpul analizelor, iar deciziile, daca nu sunt urgente, se pot lua dupa 8 ianuarie, cand Mercur iese din retrogradare. Exceptia de la regula de mai sus o constituie chestiunile legate de cariera si finante, care au mai fost abordate in trecut dar au fost intrerupte sau abandonate si acum revin in atentie. Aici poti actiona fara grija. Ai insa mari sanse de reusita in tot ce tine de intelect, informatie si comunicare.

Horoscop Capricorn decembrie 2016

In prima saptamana din decembrie 2016, inca te mai scalzi in influxurile senzuale transmise de Venus. Esti sexy, il ai pe vino-ncoace, ai parte de sansa in amor si armonie in cuplu. Pe 7 decembrie 2016, Venus paraseste Capricornul si, astfel, intri intr-o perioada mai anosta. Viata relationala, atractiile si preferintele tale asculta mai mult de vocea ratiunii si a intereselor. Sau, pur si simplu, ai prioritati de natura mult prea practica pentru a-ti mai arde de romantisme.

Se mai poate sa ai o relatie functionala, dar necesitatile momentului sa canalizeze atentia cuplului catre chestiuni legate de bani, bunuri etc. Tranzitele Lunii pot sa-ti mai aduca din cand in cand emotii mai intense, ca, de exemplu, pe 10-11, 15-16 sau 28-29 decembrie.

Pentru Capricorni, in decembrie 2016 predomina interesele financiare, tranzactiile, calculele, negocierile si discutiile. Te deplasezi mult, te intalnesti cu diversi oameni, primesti sau transmiti multe informatii. S-ar putea ca luna decembrie sa-ti impuna un efort intelectual (studiu, munca de conceptie, redactare, invatare s.a.), sa-ti supuna atentiei rezolvarea unor sarcini sau obligatii mai vechi, sa te indemne sa-ti faci un bilant al eficientei muncii sau sa iti analizezi si sa-ti reevaluezi obiectivele profesionale.

In decembrie 2016 Capricornii pot beneficia de unele oportunitati generatoare de castiguri sau de ivirea unor avantaje financiare, dar banii au o dinamica foarte rapida, cheltuielile sunt destul de mari, deci nu prea e rost de economisit.

Horoscop Varsator decembrie 2016

Pasiune! In cea mai mare parte a lunii decembrie 2016, in Varsator se afla Venus, planeta iubirii si a senzualitatii (dupa 7 decembrie) si Marte, planeta dorintei si a cuceririi (pana pe 19 decembrie). Emotiile sunt puternice, romantismul este avantat, nevoia de dragoste este uriasa, iar puterea ta de atractie este… enorma!

Relatiile sunt in centrul atentiei in decembrie 2016, cu atat mai mult cu cat Soarele, stapanul casei relatiilor Varsatorului, il intalneste pe Saturn, stapanul traditional al Varsatorului. Este rost de un eveniment important, de o decizie, o initiativa, o scanteie sau chiar o valvataie! Daca esti intr-o relatie pasionala sau daca apare o noua iubire, ai grija sa nu te arzi: Mercur, stapanul casei dragostei Varsatorului, se afla in ciclul retrogradarii.

Pana in Sarbatori te agiti mult, esti intr-o activitate febrila, ai tot felul de initiative, simti nevoia sa iei taurul de coarne, sa te intreci sau sa te bati pentru indeplinirea unui scop sau a unui ideal, fiindca Marte, stapanul casei carierei si a renumelui Varsatorului, se afla chiar in Varsator. Luna decembrie promite sa fie productiva in plan financiar, mai ales daca preocuparile tale au tangenta cu strainii sau strainatatea, cu munca la distanta, cu internetul, cu mediul cultural, universitar, juridic sau spiritual.

In decembrie 2016 te avantajeaza colaborarile, munca in echipa, efortul colectiv, de grup. Poti beneficia de unele oportunitati prin relatiile personale sau gratie farmecului propriu. Ai grija: in spatele cortinei, cineva barfeste sau comploteaza impotriva ta!

Horoscop Pesti decembrie 2016

Cu Venus in casa a douasprezecea solara, decembrie 2016 nu este cea mai fericita luna pentru viata sentimentala a Pestilor. Se poate sa ai o senzatie de insingurare sau sa resimti o dezamagire, o deziluzie. Alta varianta ar fi savurarea unei iubiri ascunse sau interzise. Dar iubirile de acest gen sunt, vrand-nevrand, insotite de frustrari…

Daca ai o relatie stabila, este posibil sa existe unele discutii cu privire la un proiect comun sau sa revina in atentie un proiect mai vechi, fiindca Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, retrogradeaza intr-o casa care are de-a face cu sperantele si planurile de viitor. Privind lucrurile din alta perspectiva, este posibil sa reinnozi o relatie cu ajutorul unor prieteni sau sfatuitori, ori sa reintalnesti o fosta dragoste cu ocazia unui eveniment colectiv.

In decembrie 2016 viata profesionala a Pestilor primeste un impuls: Soarele trece prin casa carierei Pestilor, iar stapanul casei carierei, Jupiter, este bine aspectat de Marte (initiativa, actiune) si de Venus (sansa, oportunitate). O chestiune legata de o colaborare sau de un contract s-ar putea sa te faca sa-ti reconsideri proiectele de viitor si sa faci o schimbare. Oricum, se pare ca in decembrie 2016 trebuie sa iei o decizie. In alta ordine de idei, se poate sa reiei ori sa reconsideri o colaborare mai veche, sau sa reevaluezi o intentie abandonata sau intrerupta in trecut. Colectivitatile si grupurile de persoane manate de aceleasi interese sau pasiuni joaca un rol important in viata profesionala a Pestilor pe tot parcursul lunii decembrie 2016. In plan financiar, desi nu e usor, te descurci.

Sursa text: e-astrolog.ro