HOROSCOP DECEMBRIE 2016: PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU LUNA CADOURILOR

HOROSCOP DECEMBRIE 2016: Luna decembrie va fi luna cadourilor pentru mai multe semne zodiacale. Unele dintre ele isi gasesc marea dragoste, altele au parte de conflicte, insa cele mai multe traiesc magia sarbatorilor. Una dintre semnele zodiacale va primi o veste de milioane in decembrie.

HOROSCOP BERBEC DECEMBRIE 2016: Luna decembrie va fi luna cadourilor pentru tine. Vei avea parte de provocari atat de mari, incat nu te vei bucura de cine stie ce timp liber, dar asta e de bine!

Relatia cu superiorii se imbunatateste

In ultimele luni, ai avut o serie de conflicte la locul de munca. Faptul ca ai invatat ceva din izbucnirile de moment si din certurile pe care le-ai avut cu cei care te supervizeaza se va vedea mai ales din 2 decembrie incolo. Nu e exclus ca ideile tale sa iti ajunga niste avantaje financiare importante. Statutul tau social va cunoaste o curba ascendenta, asa ca e posibil ca functia ta de la serviciu sa fie mai importanta, mai ales din 6 decembrie incolo. Un cadou nemaipomenit de Mos Nicolae, nu-i asa?

Activitate, activitate si iar activitate

Casa Sanatatii va fi avantajata toata luna. Ai toate sansele sa iti schimbi stilul de viata, sa abordezi lucrurile mai usor. Nu e exclus sa urmezi un regim alimentar care sa iti puna in valoare fizicul. Sa fii in forma va fi cel mai important lucru, mai ales din 10 decembrie incolo. Vei avea ocazia sa faci miscare fara sa vrei neaparat. Drumurile frecvente pe care le vei face datorita jobului te vor face sa fii in forma maxima.

Reusite pe plan sentimental

Intervalul 24-26 decembrie va fi excelent din punct de vedere sentimental. Mos Craciun iti aduce cadouri minunate, pe care inima ta le va primi cu bucurie. Daca nu ai o relatie, fii cu ochii pe aceste zile pentru ca din sacul mosului ar putea iesi marea ta dragoste. Vei avea parte de surprize colosale si nu e exclus ca anul sa se termine cu un inel de logodna pe degetul tau. Asadar, decembrie e o luna a iubirii si a fericirii pentru tine!

HOROSCOP TAUR DECEMBRIE 2016: Viata ta se schimba radical. Dupa un dus rece suferit in luna noiembrie, urmeaza o perioada a schimbarilor.

Inceputul lunii, marcat de deplasari si experiente de neuitat

Din 2 si pana in 7 decembrie vei avea parte de o serie de evenimente care mai de care mai solicitante. Cele 5 zile sunt marcate de deplasari in interes de serviciu. E posibil sa iti schimbi profesia ori sa te muti intr-o alta tara. Vei avea ocazia sa vezi locuri la care altaoara doar visai, sa te incarci cu energie pozitiva. Vei face progrese din punct de vedere emotional. Aceste calatorii vor fi incarcate din punct de vedere spiritual si te vor ajuta sa vezi viata optimist.

Nu calatori dupa data de 19 decembrie

Daca in prima parte a lunii sunt incurajate excursiile, nu acelasi lucru se poate spune despre perioada de dupa 15 decembrie. Ritmul vietii sociale se schimba complet. Toate activitatile tale vor fi legate de casa, de disponibilitatea de a incerca lucruri noi.Vei avea ocazia sa iesi in evidenta in cercuri sociale de care te fereai in trecut. Ca vei fi expert in tehnici de persuasiune, nu mai merita precizat. Cu ajutorul cuvintelor bine alese vei putea obtine un post de conducere important.

Un Craciun plin de bani si primele predictii pentru 2017

Vei fi una din zodiile cele mai avantajate din punct de vedere financiar. Ploua cu bani din 20 decembrie, iar sarbatorile de iarna vor fi insotite de multe surprize placute. Unele vor veni din partea rudelor si a prietenilor.

Asadar, de bani nu te poti plange, de mici atentii, nici atat, iar cu dragostea vei sta extraordinar. Nu e exclus sa faci un pas important in ce priveste relatia ta de iubire. Inceputul lunii ianuarie ar putea sa te prinda cu un inel de logodna pe deget, iar anul 2017 poate fi anul tau din punct de vedere amoros.

HOROSCOP GEMENI DECEMBRIE 2016: Au loc schimbari substantiale in Casa Banilor, a Carierei si a Iubirii. Cu alte cuvinte, viata ta cunoaste o noua etapa.

O relatie la distanta se poate transforma in ceva frumos

Daca esti intr-o relatie la distanta, nu e exclus ca situatia ta amoroasa sa se schimbe radical. Distanta se va reduce mai ales din 7 decembrie. In cazul in care esti singur, trebuie sa iti pregatesti inima. Va batea mai puternic si mai sincer ca niciodata: dragostea asteapta la poarta ei. Dupa cum poti observa, in Casa Dragostei ploua cu cele mai frumoase surprize.

Primesti sponsorizari din 12 decembrie

Perioada cuprinsa intre 12 si 25 decembrie este cea mai buna pentru orice fel de investitie. Daca ai un plan ceva mai sofisticat, e bine sa eviti orice decizie ce tine de contracte pana in dupa amiaza zilei de 12 decembrie. Mutarile favorabile afacerilor apar abia din aceasta perioada si se intind pana pe 25 decembrie. Evident, e greu de crezut ca vrei sa te apuci de munca in Ajun sau in prima zi de Craciun, dar nu poti sti niciodata de unde sare Mos Craciun cu tolba plina.

Sarbatorile te prind intr-o dispozitie excelenta. Plus: primele predictii pentru anul 2017

Zilele de 23, 24, 25, 26 si 27 decembrie vor fi pline de lapte si miere pentru tine. Vei avea sansa sa demonstrezi ca poti realiza lucruri marete. Toti cei care s-au indoit de tine te vor vedea cu alti ochi.

Va trebui sa te concentrezi mai mult asupra familiei, care va avea nevoie de tine ca de aer. Pana la urma, Craciunul in familie nu se compara cu nimic pe lume. Ce farmec au sarbatorile daca nu esti alaturi de cei dragi, povestind si ascultand colinde? Inceputul lui 2017 te va prinde pe picior de plecare. Se intrevad niste calatorii in interes de serviciu profitabile. Nu e exclus sa te stabilesti intr-o alta tara temporar.

HOROSCOP RAC DECEMBRIE 2016: Luna cadourilor este plina de surprize. Vei avea o serie de lucruri de invatat inca din primele zile.

Mos Nicolae iti aduce bucurii

Pana pe 7 decembrie vei avea parte de acea liniste pe care o cautai de cateva luni bune. Uneori te simti strain in propria ta piele, singur, chiar daca ai langa tine oameni minunati.

Aceste sentimente care aduc a depresie dispar din 4 decembrie. Vei avea parte de colaborari fructuoase. Succesul de la locul de munca se va vedea din plin in portofelul tau. Din punct de vedere amoros, cele mai avantaje zile din prima jumatate a lunii sunt 4, 5, 6 si 7 decembrie.

Relatia ta va trece prin transformari spectaculoase

Cel mai greu unui Rac, adica tie, ii este sa vorbeasca deschis despre ce il macina in relatie. Toate constrangerile vor disparea si totul se datoreaza fazelor Lunii din decembrie. Vei cadea de comun acord cu partenerul de viata in privinta multor aspecte ce tin de sanatatea relatiei voastre. Nu e exclus sa te trezesti intr-o relatie noua, chiar daca e vorba de aceeasi relatie. Cu alte cuvinte, veti da un restart definitiv si va veti promite o serie de lucruri care va vor consolida relatia.

Regretele apar spre final de luna

Anul se termina cu doze consistente de melancolie. Asa se intampla cu orice zodie de apa. Apar tot felul de regrete de pe 27 decembrie, care te vor urmari pana la inceputul lui 2017. Vei realiza unde ai gresit si ce poti face pe ultima suta de metri ca sa repari erorile.

Daca te gandesti sa mergi in vacanta de Craciun, s-ar putea sa nu fie excursia visurilor tale. Oricum, vei avea suficient timp la dispozitie sa cantaresti bine lucrurile. Evita pe cat poti un Craciun petrecut cu oameni pe care nu ii cunosti suficient de bine. Iti pot strica Sarbatorile, oricat de binevoitor si sociabil ai fi cu ei.

HOROSCOP LEU DECEMBRIE 2016: Ai trudit mult tot anul, iar unele dintre rezultate incep sa se vada abia in decembrie.

Iti gasesti marea iubire pana in 10 decembrie

Cine-ar fi zis ca inima ta va bate din nou ca in adolescenta? Fluturii din stomac vor prinde aripi si iti vor arata cat de frumoasa e viata. Iubirea pune stapanire pe mintea ta. Se poate spune ca din 10 decembrie devii mai bun, mai impaciuitor. Vei fi exemplul viu ca iubirea schimba tot. Faptul ca vei incepe sa gandesti cu inima va avea si cateva dezavantaje (pe plan profesional), insa abia ca le vei sesiza.

Relatiile de la munca devin tensionate in prag de sarbatori

Relatiile cu colegii de munca pot fi destul de tensionate incepand cu 18 sau 19 decembrie. Esti unul din semnele zodiacale care atunci cand are succes in iubire, are de furca in alta parte, in acest caz in sectorul carierei. Casa Muncii va fi putin zguduita. Tocmai de aceea, nu iti face planuri de vacanta pana nu vei afla cu certitudine suma de care dispui. S-ar putea sa te trezesti cu mai putini bani in portofel, asa ca fii pe faza din 19 incolo.

Sarbatorile de iarna, pline de iubire

Cu sau fara banii pe care ii voiai, sarbatorile de iarna vor fi cu adevarat magice. Este primul Craciun, dupa multi ani de zile in care ai fost singur, pe care il vei petrece in bratele sufletului pereche. Va fi un Craciun plin de aventura. Te vei simti ca un copil si vei descoperi semnificatia sarbatorilor de iarna.

Realizezi, intr-un bun sfarsit, ca banii nu inseamna nimic daca nu ai langa tine pe cine trebuie. Tonusul pozitiv se va reflecta si asupra celor dragi, asa ca familia va fi locul perfect in care sa iti petreci sarbatorile.

HOROSCOP FECIOARA DECEMBRIE 2016: Tragi linie si constati ca in 2016 lucrurile au mers ca pe roate. Si… stai! Inca nu le-ai vazut pe toate!

Vei fi un car de nervi intre 2 si 10 decembrie

Nu vei mai suporta ca cei din jur sa te faca sa te simti prost la locul de munca sau in familie. Vei avea suficient curaj sa spui tot ce te doare. De multe ori nu va fi usor, insa va fi sanatos pentru linistea sufletului tau. Atitudinea ta va fi cea mai importanta daca iti vei dori sa nu mai fi luat peste picior.

Asadar, astrele tin cu tine. Totusi, trebuie sa ai grija sa nu vorbeasca gura fara tine. Tentatia sa spui lucruri care dor, doar ca sa doara, va fi mare. Poti fi acid, insa cu o singura conditie: cei din jur sa ramana cu ceva in minte.

Criza sentimentala intre 11 si 20 decembrie

Daca ai o relatie, nu vei fi ferit de o criza in perioada 11 si 20 decembrie. Flirturile tale pot fi inteles gresit de persoana de langa tine, fapt care poate duce la ruperea relatiei daca intinzi mult coarda. Trebuie sa stabilesti o data pentru totdeauna care sunt limitele in relatia voastra.

Conflictele se atenueaza spre final de luna

Cele mai bune zile din luna vor fi 22, 23, 24, 25 si 26 decembrie. Asadar, Craciunul te prinde in toane bune. Discutiile aprinse dispar si vei ajunge la un compromis in ce priveste relatia de iubire. Pot aparea mici dispute in familie legate de mostenire, de vorbe intelese prost ori de angajamente nerespectate.

Daca esti nascut in luna august, s-ar putea sa mostenesti un bun important sau niste actiuni de care habar nu ai. Atentie mare la ce imprumuturi faci in preajma sarbatorilor! E bine sa te feresti sa dai bani cuiva. S-ar putea sa ii primesti inapoi abia prin 2018!

HOROSCOP BALANTA DECEMBRIE 2016: Luna decembrie vine pentru tine cu multe provocari. Insa anul se termina intr-un mod neasteptat si care te bucura, dupa un an complicat si plin de evenimente.

Relatia cu cei dragi devine din ce in ce mai buna

Ai avut parte de o perioada extrem de solicitanta pentru tine si care pur si simplu te-a secat de energie. De pe 2 decembrie, relatiile cu familia se imbuntatesc si vei avea ocazia sa le spui tot ce ai pe suflet. Inceputul lunii decembrie vine cu oportunitati, asa ca, daca ai negocieri in plan, persoane pe care vrei sa le inviti la o intalnire, profita de aceste ocazii si fructifica-le.

Data de 19 decembrie te gaseste in imposibilitatea de a comunica in casa cu cei dragi. Acest lucru te frustreaza, mai ales ca se apropie sarbatorile si tu iubesti aceste zile. Trebuie sa ai mare grija la ce vorbesti, pentru a nu strica relatiile fara sa vrei. Trebuie sa ai grija si la discutiile cu colegii, caci nu poti sti ce cuvinte pot ajunge la urechile sefilor si tu sa fii in centrul actiunii drept capul rautatilor.

Da dovada de diplomatia care te reprezinta si vorbeste strict ce esti intrebat. De sarbatori, lucrurile se schimba si vei fi binedispus, caci vei depasi perioada critica si iti va fi gandul numai la cadouri, cum sa aranjezi casa si la ce sa pui pe masa de sarbatori.

Anul se sfarseste intr-o nota pozitiva pentru tine, iar acest lucru nu poate decat sa te bucure. Ai traversat momente dificile anul acesta si ai nevoie de cateva clipe de liniste si de armonie. Ai tanjit luni intregi dupa aceste momente. Bucura-te ca ai reusit sa treci cu bine peste toate provocarile la care ai fost supus intreg anul. Trebuie sa te pregatesti sa infrunti anul viitor cu sufletul deschis.

HOROSCOP SCORPION DECEMBRIE 2016: Luna decembrie vine cu numeroase oportunitati financiare, de care toti Scorpionii vor trebui sa profite. Incepi sa fii mai apropiat de cei din jurul tau, iar comunicarea cu ei este mai usoara ca niciodata. Intreg anul pare ca te-ai retinut si ceilalti te-au considerat introvertit. A venit momentul sa le dezvalui sentimentele tale si sa te apropii din nou de ei.

Fata de celelalte luni din an, luna decembrie vine pentru Scorpioni cu oportunitati de care trebuie sa profite fara sa le para rau. „Bate fierul cat e cald” pare sa fie motto-ul lunii si trebuie sa fii atent mai ales la perioada 10-13 decembrie.

Se apropie sufletul pereche pentru Scorpion

In prima jumatate a lunii, vei avea sansa de a rezolva multe dintre problemele nerezolvate pana acum. Tine minte ca astfel de ocazii nu se intalnesc in fiecare zi. Sarbatorile te prind acasa, acolo unde te simti cel mai bine. Vei petrece zile intregi pentru a gasi cele mai bune cadouri pentru cei dragi. Vei reusi in acele zile magice sa ii surprinzi pe toti cu gusturile tale bune si vei avea cuvintele la tine, in orice context.

In cazul in care esti singur, apar si persoane care te vor face sa scoti cele mai bune replici de flirt. Daca vei sti cum sa gestionezi situatia, s-ar putea chiar sa ramai cu acea persoana . Sufletul tau pereche este aproape si trebuie sa iti deschizi mai mult sufletul. Nu uita sa inchizi ranile si sa te bucuri de fiecare clipa.

HOROSCOP SAGETATOR DECEMBRIE 2016: Ultima luna din an te prinde cu un simt practic mai ascutit ca oricand. Tu stii deja ca nu trebuie sa irosesti toti banii pe care i-ai strans tot anul si ca trebuie sa ii economisesti. Sfarsitul de an te va prinde facand drumuri dese la banca, pentru a vedea daca banii tai sunt in siguranta. Ideile pentru a teimbogati parca sunt mai prezente ca oricand, asa ca investiile inteligente chiar te pot imbogati.

In cazul in care iti cauti sufletul pereche, este foarte posibil ca la inceputul lunii decembrie sa apara acea persoana. Iti va da lumea peste cap si te va face sa vezi totul cu alti ochi. Sfarsitul de an nu te va prinde singur, ci la brat cu persoana de care te vei indragosti nebuneste. Daca pe plan sentimental totul merge excelent, pe plan familial, s-ar putea sa ai parte de niste discutii din care va trebui sa iesi cu capul sus.

Sagetatorii vor avea parte de certuri cu familia

Ai mare grija ceea ce vorbesti si cu cine vorbesti, caci poti pierde persoane dragi pentru totdeauna.

Nu este momentul ca sa reglezi conturi cu acestia, ci sa iti vezi de treaba ta si de relatia ta.

Toata luna vei fi pus in situatii din care va trebui sa inveti sa iesi cu capul sus. Evita orice discutie care ar putea degenera si propune-ti sa fii optimist, caci vine perioada ta preferata din an, pe care ai asteptat-o cu nerabdare.

HOROSCOP CAPRICORN DECEMBRIE 2016: Tu esti una dintre zodiile in care simtul practic e litera de lege, asa ca si ultima luna te prinde facand planuri. Nu uiti nici de cei dragi, iar intre deciziile pe care le ai de facut, alegi sa le faci surprize de neuitat.

Tot anul ai stat peste program la serviciu, ai economisit si ai ajuns tarziu acasa, iar in luna decembrie trebuie sa o lasi mai usor. Mergi in vizita la cei dragi, stai cu ei, spune-le ce ai mai facut si petreceti timp de calitate.

Ai grija la discutiile cu cei dragi

Trebuie insa sa ai grija la ceea ce vorbesti, pentru ca ceea ce zici poate fi interpretat. Apeleaza la calmul tau si foloseste-ti diplomatia pe care o folosesti cu succes in fiecare zi.

Discutiile cu partenerul ar trebui sa fie facute cu calm, pentru a avea parte de niste sarbatori linistite. Chiar daca stii ca ai dreptate intr-o situatie, ar trebui sa vorbesti calm si a aduci argumente. Este o perioada mult prea frumoasa pentru a o irosi cu gandri negative.

De tine depinde cat de fericite vor fi sarbatorile si cu cine le vei petrece, caci cineva ar putea sa fie deranjat de ceea ce spui. Sfarsitul de an te va prinde cu zambetul pe buze si sarbatorind alaturi de cei dragi un an fructuos. Acest lucru va continua si la anul.

HOROSCOP VARSATOR DECEMBRIE 2016: Luna decembrie te gaseste facandu-ti planuri si visand la vacante indepartate. Daca ai facut economii anul acesta, ar putea chiar deveni realitate. Esti mai prietenos ca niciodata si stii ca doar asa poti sa legi relatii si sa iti faci cunostinte de care ai putea avea nevoie mai tarziu.

Chiar daca a venit sfarsitul anului, nu renunti nici la ideile de afaceri si la planurile tale. Ai putea gasi niste colaboratori in primele zile ale lunii, cu care sa dezvolti o idee de succes. Trebuie insa sa ai mare grija la alegerile financiare pe care le faci in ultimele zile ale anului. Gandeste-te de mai multe ori, pentru a nu intra in anul urmator in pagub.

Cat timp esti deschis la idei noi si lucrezi in echipa, totul merge ca pe roate. Incepi sa te gandesti si la cadourile pentru cei dragi si nu te zgarci la cheltuieli. Stii deja cam ce isi vrea fiecare. Stii ca sarbatorile sunt niste zile in care vrei sa ii vezi pe toti zambind.

Sfarsitul de an te prinde alaturi de cei dragi

Vei reusi sa dovedesti inca o data ca esti o persoana sarmanta si carismatica, iar toti cei din jurul tau vor fi coplesiti. Refuza invitatiile de a merge in excursii si petrece zilele de Craciun alaturi de cei dragi tie. Te vei incarca de bucurie si te vei pregati sa infrunti anul care te asteapta.

HOROSCOP PESTI DECEMBRIE 2016: Luna decembrie vine pentru nativul Pesti cu multe promisiuni si cu surprize neasteptate. Pragmatismul de care a dat dovada intregul an se risipest, iar in luna decembrie isi permite sa faca extravagante.

In cazul in care este singur, nativul Pesti ar putea reinnoda o relatie cu o iubire pierduta. Va avea ocazia sa o redescopere si sa vada daca mai poate simti acelasi lucru pentru ea. Inceputul lunii va fi tumultuos din acest punct de vedere si depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile.

La mijlocul lunii, s-ar putea sa apara o suma de bani care sa te scoata din impas, asa ca nu poti decat sa te bucuri de acest lucru. Ai nevoie sa le cumperi cele mai frumoase cadouri celor dragi si stii deja pe ce sa dai banii. Nu esti deloc egoist si te gandesti numai la bucuria de pe chipul pe lor.

Pestii vor reintalni o veche iubire

Finalul de an te prinde intr-un mic impas, care poate fi reparat printr-o discutie serioasa. Energia de care dai dovada trebuie sa fie consumata intr-un mod pozitiv, asa ca poti sa petreci zilele cu prietenii.

Daca mergi acasa de Craciun, vei avea parte numai de clipe de bucurie, de surprize din partea celor dragi si de promisiuni. Va veti face declaratii si promisiuni importante. De Revelion, s-ar putea sa te resimti dupa zilele in care ai petrecut cu cei dragi si s-ar putea sa nu te mai prinda Revelionul atat de entuziasmat. Dozeaza-ti energia si bucura-te de toti cei pe care ii ai aproape.

Sursa text: teotrandafir.com