HOROSCOP: Ei sunt NATIVII care abia asteapta sa se aseze la CASA LOR

Cu totii ne dorim acea persoana speciala langa noi, care sa ne ofere siguranta ca indiferent ce se va intampla va fi acolo. E greu de gasit un om demn de numit iubit/iubita, mai ales un partener stabil pentru casatorie.

Horoscopul ne vine in ajutor cu sfaturi si sugestii de compatibilitate. Trebuie de luat in seama caracteristicile fiecarei zodii in parte, poti face chiar o comparatie intre zodie si partener. O relatie sanatoasa care duce spre casatorie implica ambele persoane. Amandoi partenerii trebuie sa comunice constant si sa aiba o relatie deschisa. Chiar si atunci cand persoana iubita vorbeste cu o persoana de sex opus trebuie sa privesti cu detasare. Gelozia este un sentiment puternic, uneori de necontrolat, dar un partener de viata va sti cum sa te linisteasca.

CITESTE SI: HOROSCOP: ZONELE EROGENE pentru fiecare ZODIE

Taur
Taurii sunt persoane dedicate. Se dedica prea mult poate cuiva. Ei cauta o relatie onesta, loiala si apropiata. Si din cauza ca investesc mult intr-o relatie, se asteapta la randul lor sa fie iubiti la fel. Casatoria este sacra pentru ei. Se gandesc serios la o astfel de implicare si o planuiesc de mult timp.

Pesti
Toata lumea stie ca sensibilii Pesti viseaza cu ochii deschisi momentul cand vor pasi brat la brat cu persoana iubita si isi vor face juraminte eterne. Ei au crezul ca pentru fiecare om din lume exista sufletul pereche. Pentru ei, partenerul de viata este ceva pretios si stiu sa tina aproape un om.

Rac
Racii iau in serios fiecare relatie si se gandesc de doua ori inainte sa insele. Isi privesc persoana iubita ca pe ei insisi si nu sunt in stare sa raneasca sentimente. Daca cei din jur le spun ca relatia nu va merge, ei nu vor abandona ceea ce au inceput. Au incredere totala in partenerul de viata.

CITESTE SI: HOROSCOP: TOP 5 al celor mai ZGARCITE ZODII

Fecioara
Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt pretentioase cand vine vorba de partenerul de viata. Nu vor ramane in preajma ta daca nu sunt interesate. Fecioarele nu vor arata sentimente de iubire daca nu le simt. Atunci cand se implica intr-o relatie amoroasa sunt acolo trup si suflet. In casnicie predomina armonia, iar cand vine vorba de certuri nu trec cu vederea pana nu rezolva situatia.

Capricorn
Femeia Capricorn este sotia perfecta. In educatia copiilor pot fi dure, dar mereu au motive bune in spate. In general, Capricornii sunt interesati in relatii de lunga durata si de casatorie. Sentimentele cu care isi iubesc partenerul de viata se deosebesc de celelalte vizibil. Poti recunoaste un Capricorn indragostit doar prin felul cum isi priveste persoana iubita. Chiar si dupa ani de casatorie, Capricornii isi vor surprinde partenerii si ii vor curta.

CITESTE SI: HOROSCOP: Zilele NOROCOASE din APRILIE pentru fiecare ZODIE 

Scorpion
Relatiile amoroase ale Scorpionilor incep printr-o prietenie solida. Pentru ei e foarte importanta increderea reciproca, iar la primele intalniri iti vor testa aptitudinile. Nu treci testul pana nu treci prin foc. Poate de asta e greu sa isi gaseasca un partener de casatorie. Dar cand isi gasesc iubirea vietii e greu sa ii mai desparta cineva. Scorpionii sunt genul de parteneri de viata cu care faci orice, iar dupa cina veti spala amandoi vasele.

Sursa text:yve.ro