Horoscop erotic: Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii

Cele mai multe dintre semnele zodiacale au un comportament sexual destul de usor de prevazut. Cu toate acestea, toti barbatii au fantezii ascunse pe care le poti ghici in functie de zodia sub care s-au nascut.

Berbec

Berbecii sunt barbati foarte energici si rezista in pat mult si bine! Fanteziile lor sunt destul de usor de indeplinit pentru ca nu viseaza sa te atarne de tavan ca Spiderman. Ei au nevoie de aventura si adrenalina.

De aceea,lei place sa faca sex in locuri publice in speranta ca vor fi prinsi de o politista sexy care vrea sa se alature. Adora sexul de dimineata, pe nepusa masa si cu cat se zgaltaie patul mai tare, cu atat sunt mai multumiti de prestatia lor.

Taur

Nativii in Taur sunt persoane foarte senzuale insa in acelasi timp sunt si foarte introvertite. De aceea, singura maniera de a afla ce ii place mai exact unui Taur este sa incerci de toate pana striga BINGO! De cele mai multe ori, ei sunt foarte romantici asa ca nu ai nevoie de abilitati de acrobata.

Cea mai ascunsa dorinta a barbatului Taur este sa stea pe spate si sa isi lase partenera sa faca munca grea din cand in cand.

Gemeni

De felul lor, barbatii Gemeni sunt veseli, deschisi si foarte comunicativi. Au multa energie iar o buna parte din aceasta intentioneaza sa o arda in pat. Trebuie sa tii cont de faptul ca cea mai erogena zona a unui barbat Gemeni este creierul.

Pentru Gemeni, preludiul si tachinarile sunt foarte importante. De aceea, viseaza cu ochii deschisi la o partenera incitanta care sa-i tina sub presiune o zi intreaga cu mesaje picante si poze sexy (sexy, nu explicite).

CITESTE SI: TRAIESTE la MAXIM si INVATA! 8 idei GRESITE despre SEX

Rac

Barbatii Raci sunt niste oameni destul de complicati. Ca sa se dezbrace de haine si de inhibitii, ei trebuie sa se indragosteasca mai intai. Apoi le va va fi foarte usor sa isi exprime dorintele. De regula nu au o fantezie ascunsa pentru ca pun in practica aproape tot ce le trece prin cap atunci cand iubesc.

Cu toate acestea, poti sa condimentezi relatia voastra dandu-i intalnire in holul unui hotel si facandu-va de cap intr-un loc confortabil in care nu trebuie sa va faceti griji pentru cearceafuri si draperii.

Leu

Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte patimasi din fire si nu au fantezii secrete pentru simplul motiv ca se exprima pe sleau in pat si spun exact ce anume si cum isi doresc. Sunt foarte energici dar au obiceiul sa fie uneori egoisti.

Daca vrei sa-l surprinzi pe barbatul Leu trebuie sa ai multa incredere in tine si sa preiei controlul. Domina-l, da-i ordine si pedepeste-l daca nu e ascultator. Nu iti face griji, se va intoarce sa ceara mai mult.

Fecioara

In ciuda aparentei lor de barbati decenti, barbatii Fecioara sunt niste mici perversi in pat. Insa pentru a-si da curs fanteziilor, ei trebuie sa fie indragostiti de partenera lor si sa aiba incredere in ei. Una dintre dorintele secrete ale Fecioarelor necesita catuse si bice (de decor).

 Unii dintre ei merg inca si mai departe si nu ar spune nu unei partide de sex in 3, cu partener la alegerea ta.

Balanta

Nativii in Balanta sunt metodici, organizati si foarte politicosi in multe dintre aspectele vietii lor. Poleiala de eleganta se opreste insa pe pragul dormitorului. Aici nu mai exista limite pentru ei si una dintre marile lor fantezii este de fapt sa iti indeplineasca tie o dorinta erotica.

De asemenea, le plac femeile dominatoare si mai ales, cele slobode la gura care nu se tem sa foloseasca in pat cuvinte picante.

CITESTE SI: 5 DELICII SEXUALE pe care trebuie sa le INCERCI macar o data  

Scorpion

O partida de sex cu un Scorpion este un adevarat carusel de senzatii. In functie de starea lor de spirit, barbatii Scorpion pot fi foarte romantici si grijulii. Pe de cealalta parte, uneori piere si ultima doza de romantism din ei si devin foarte salbatici in pat. Trag de par, musca si zgarie.

Sa nu te mire daca a doua zi iti numeri vanataile de pe gat sau de pe sani, chiar si din alte locuri. Una dintre cele mai aprinse fantezii ale Scorpionilor este sa fie legati la ochi si sa fie surprinsi de partenera lor cu o partida de sex oral pe nevazute.

Sagetator

Cei nascuti sub semnul Arcasului sunt niste visatori fara pereche si au o doza de sensibilitate care ii face absolut irezistibili. Nu te lasa pacalita insa de alura lor misterioasa. In pat, ei sunt aventurieri si le plac experientele noi. Desi nu o vor recunoaste, ei isi doresc sa fie surprinsi de catre partenere, daca se poate intr-un loc public.

Nu sunt exhibitionisti insa le place fiorul de adrenalina. Sunt foarte sensibili la frumos si adora corsetele cu dantela si hainele semitransparente, de preferat foarte usor de rupt cu dintii.

Capricorn

Tine-te bine daca partenerul tau este Capricorn! De regula, barbatii nascuti in aceasta zodie sunt foarte ambitiosi si se concentreaza asupra carierei. In pat sunt foarte greu de strunit si au cele mai nastrusnice idei.

Au fantezii sexuale dintre cele mai variate, de la corsete de piele la tocuri cui pana la sexul la inaltime. Suspendat de o coarda daca se poate. Daca nu, se multumeste si cu sexul in natura pe piscuri de munte.

Varsator

Nativii in Varsator au o imaginatie bogata si vor transforma cu mintea lor in fetis tot ce pare nou si de inalta tehnologie. Asa ca asteapta-te sa aduca in dormitor cele mai noi jucarii sexuale sau cele mai traznite gadgeturi.

Una dintre fanteziile lor este sexul la telefon (sau pe webcam). De asemenea, ii incita ideea unui menaj a trois, a quatre, a cinq, pana unde il tin bateriile.

Pesti

Daca e sa-i crezi pe cuvant, Pestii sunt niste romantici pupaciosi si afectuosi nevoie mare! Sigur ca au si o latura foarte tandra insa daca reusesc sa scape de inhibitii, vei descoperi ca cea mai mare fantezie a lor este legata de picioare. La propriu.

Se dau in vant dupa senzatia de neputinta si le place ca partenera sa preia controlul. De aceea, se vor indragosti de femei cu caractere puternice, dominante si lipsite de inhibitii.

Sursa kudika