HOROSCOP FEBRUARIE 2016: CE REZERVA ASTRELE PENTRU FIECARE ZODIE

Luna FEBRUARIE vine cu o gramada de provocari pentru nativii din toate zodiile. In continuare va prezentam HOROSCOPUL detaliat pentru fiecare zodie in parte:

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, BERBEC:

In intervalul de zile 4-7 februarie, un superior sau coleg de serviciu situat pe o treapta mai inalta a ierarhiei profesionale v-ar putea face zile grele. Vestea buna este ca intre zilele de 5 si 7 februarie ati putea da dovada de un randament crescut la locul de munca, efectele pozitive ale acestei productivitati aparand candva din data de 9 pana in data de 11. Focusati-va deci in primele 10 zile ale lunii februarie pe profesie.

Incepand cu data de 14, abilitatile voastre de comunicare cresc, fapt care denota usurinta cu care v-ati putea face prieteni, precum si aceea cu care ati putea gasi sponsori pentru ideile voastre de afaceri. Nu este exclus ca aceste noi persoane sa va invite sa va alaturati unui proiect de grup. Dupa data de 17 februarie, ati putea incepe sa nutriti sentimente puternice pentru un/o prieten/a.

Din data de 27 pana in data de 29, nivelul vostru de energie ar putea fi ceva mai scazut decat de obicei, moment numai bun sa va intoarceti privirea catre interior. Ultimele zile ale lui februarie sunt prielnice deci meditatiei si introspectiei. Ati putea simti ca nu aveti de ales decat sa va lasati purtati de un curent pe care nu il puteti controla, dar adevarul este ca a venit vremea sa lasati lucrurile sa curga in felul lor.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, TAUR:

Zilele de 4, 5, 6 si 7 februarie ar putea plana greu asupra persoanelor nascute in acest semn care sunt implicate intr-o relatie la distanta sau care s-au indepartat, dintr-un motiv sau altul, de persoana draga, dar daca realizati candva din data de 5 pana in data de 7 a lunii ca mai rarut este mai dragut, discutiile voastre ar prinde mai mult sens, mai ales in perioada 9-11, ajutandu-va sa gasiti solutia problemelor voastre.

Dupa data de 14, comunicati parca mai bine cu superiorii sau alte persoane influente; parerile voastre vor fi ascultate. Din 17 februarie incolo, va poate cadea cu tronc un sef sau o persoana situata pe o treapta mai ridicata a ierarhiei sociale. Ganditi-va de doua ori inainte sa faceti primul pas.

Intre data de 27 si data de 29, puteti cunoaste figuri noi care au potentialul de-a ajunge cu repeziciune la statutul de amici, dar este posibil ca, cel putin in cazul unora, sa va inselati amarnic. Se prea poate, de asemenea, sa va faceti planuri cu bataie lunga nefezabile, deci ramaneti cu picioarele pe pamant.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016: PREVIZIUNI COMPLETE: SANATATE, CARIERA, DRAGOSTE, BANI, PENTRU FIECARE ZODIE

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, GEMENI:

In zilele de 4, 5, 6 si 7 februarie pot iesi la iveala informatii care sa va afecteze suficient de puternic increderea in partenerul de cuplu sau afaceri incat sa va ganditi daca va mai face parte din peisaj in viitorul apropiat. Motivul l-ar putea constitui banii sau lipsa de loialitate. Daca discutati cu cartile pe fata din data de 5 pana in data de 7, puteti reveni la sentimente mai bune candva in intervalul 9-11 februarie.

Incepand cu data de 14 februarie, sunt favorizate reluarea, dar si inceperea unor cursuri de perfectionare continua/reconversie profesionala. La fel de bine le va merge si persoanelor care participa la schimburi de experienta ori pleaca in delegatii in strainatate. Din 17 incolo, se prea poate sa incepeti o relatie la distanta ori cu cineva de alta nationalitate si/sau religie.

S-ar putea ca intre data de 27 si data de 29 sa asteptati degeaba o promovare promisa pentru care cel mai probabil ati muncit pe branci. Sau poate o primiti, dar nu se schimba mare lucru in ceea ce priveste autoritatea sau situatia financiara cu care vine la pachet o functie superioara. Daca va ingrijoreaza avansarea in cariera in ultimele 10 zile ale lunii februarie, fiti cat se poate de realisti.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, RAC:

In zilele de 4, 5, 6 si 7 februarie, cariera sau statutul social, al vostru sau a partenerului de viata sau afaceri, poate interveni intre voi, dar daca discutati serios pe acest subiect din data de 5 pana in data de 7 a lunii, intervalul 9-11 februarie va va gasi sigur mai sudati ca niciodata. Este in puterea voastra sa treceti peste acest hop din relatia voastra.

Din 14 februarie incolo, s-ar preta sa-i comunicati asociatului sau partenerului de cuplu cum intelegeti voi sa se cheltuiasca finantele detinute in comun si care ar fi limitele libertatii personale, astfel incat sa ajungeti la un numitor comun. Lucrati intens la acest capitol pana in data de 17 februarie, iar dupa aceasta data, relatia voastra, chiar si sectorul personal va avea de castigat.

Din data de 27 pana in data de 29 februarie, fie aveti parte de zile frumoase in compania partenerului de cuplu, fie ignorati mai mult sau mai putin deliberat ca mai exista inca probleme care sapa la fundatia relatiei voastre. Tot in acest interval, in spatele zambetului unui coleg de serviciu aparent binevoitor s-ar putea ascunde intentii rele in ceea ce va priveste. Fiti precauti cu colegii de munca!

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, LEU:

Daca primiti in zilele de 4, 5, 6 sau 7 februarie o sarcina de lucru care va testeaza experienta de munca, punandu-va in dificultate, evitati sa cereti sfatul unui coleg de serviciu intrucat s-ar putea sa va induca in eroare, fie intentionat, fie neintentionat. Puneti-va mintea la contributie intre zilele de 5 si 7 februarie si ii veti face fata cu succes. Candva in intervalul 9-11 va puteti alege cu o prima, un bonus sau marire salariala.

Dupa data de 14 februarie, comunicati parca mai bine cu partenerul de cuplu ori afaceri, precum si cu clientii si/sau colaboratorii, semn cum ca ultimele doua decade ale lunii sunt prielnice negocierilor. Incepand cu data de 17, atmosfera din cuplu se poate indulci in cazul persoanelor implicate intr-o relatie, iar cele singure isi pot intalni jumatatea.

Intre zilele de 27 si 29, fie va pare ca evitati mai usor capcanele vietii profesionale sau sentimentale in doi, fie ignorati mai mult sau mai putin voit faptul ca parteneriatul de viata ori afaceri schiopateaza. In orice caz, nu ar fi rau sa va trageti valul de pe ochi inainte de a o face soarta pentru voi. Priviti lucrurile dintr-o perspectiva obiectiva si incercati sa vedeti ce-ar fi de facut.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, FECIOARA:

Intre zilele de 4 si 7, puteti pierde controlul dragostei cu nabadai care exista intre voi si partener, facand accese de gelozie si posesivitate. Se prea poate, de asemenea, sa fiti extrem de protectori cu copiii in acelasi interval, fapt care va afecteaza relatia. Cautati sa va intelegeti aceasta pornire candva din data de 5 pana in data de 7 si nu veti ajunge ca intre zilele de 9 si 11 sa va faceti procese de constiinta pe seama acestui lucru.

Dupa data de 14 februarie, experimentati parca mai putine obstacole pe partea de comunicare cu colegii de serviciu decat de obicei, reusind in acelasi timp sa intelegeti mai usor ce aveti de facut la locul de munca si cum v-ati putea duce la bun sfarsit sarcinile. Din 17 incolo, vi se pot aprinde calcaiele dupa un/o coleg/a de munca, dar ganditi-va daca ar fi bine sau nu sa incepeti ceva.

Va recomand ca din data de 27 pana la sfarsitul lunii sa nu purtati negocieri cu potentiali noi clienti sau colaboratori intrucat s-ar putea sa nu ramaneti cu nimic sau sa iesiti in pierdere. In cuplu, fie aveti parte de momente frumoase alaturi de partener, fie se intampla totul doar in mintea voastra pentru ca ignorati problemele. Persoanele singure si-ar putea face iluzii in privinta cuiva.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, BALANTA:

Din data de 4 pana in data de 7, unele probleme care tin de bucataria interna a cuplului sau chiar parintii vostri s-ar putea amesteca intre voi si partener. Daca nu le ignorati intre data de 5 si data de 7, nu numai ca treceti peste aceste piedici, dar puteti reusi sa va consolidati relatia, fapt care devine vizibil in intervalul de zile 9-11 februarie. Trebuie sa va rezolvati problemele fara a va spala rufele murdare in public.

Dupa data de 14 februarie, parca discutati mai bine cu persoana draga si/sau copiii, iar persoanele care sunt singure ar putea avea mai mult chef, precum si ocazii de flirt. Incepand cu data de 17, atmosfera din cuplu devine mai calda, reusind chiar sa va apropiati mai mult de copii. Persoanele care isi cauta inca jumatatea ar putea cunoaste pe cineva cu totul special.

Acordati mai multa atentie treburilor voastre profesionale intre data de 27 si data de 29 intrucat sunteti pasibili de erori. Confuziile s-ar putea strecura si intre voi si colegii de serviciu. Se prea poate, de asemenea, sa va dea tarcoale stari de disconfort a caror cauza va scapa. Daca sunt persistente, poate ar fi cazul sa consultati un medic. Nu va neglijati sanatatea!

CITESTE SI: HOROSCOP CHINEZESC 2016: AFLA CE TE ASTEAPTA IN ANUL MAIMUTEI DE FOC

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, SCORPION:

Daca participati la interviuri de angajare, purtati negocieri sau aveti intalniri de afaceri importante intre zilele de 4 si 7 februarie, pregatiti-va serios. Ganditi-va bine care-ar fi finalitatea lor in intervalul de zile 5-7 februarie intrucat se prea poate sa vedeti deja efectele lor din data de 9 pana in data de 11. Asadar, faceti-va bine temele deoarece deznodamantul lor isi va pune amprenta pe cariera voastra.

Dupa data de 14, discutiile purtate cu familia se deruleaza parca fara riscul de a degenera in conflicte si se prea poate sa va vina idei de reamenajare a locuintei. Daca ii implicati si pe cei apropiati intr-un asemenea proiect incepand cu data de 17, s-ar putea sa va apropie mai mult decat ati fi crezut. Cert este ca va prieste faptul ca atmosfera din familie este armonioasa si confortabila.

Intre zilele de 27 si 29, v-ati putea bucura de momente speciale in compania partenerului de cuplu si/sau a copiilor. Sau asta simtiti voi in timp ce ei se straduiesc sa va ascunda faptul ca ii nemultumeste ceva la voi de ceva timp incoace. Daca simtiti ca nu sunt in apele lor, interesati-va ce-i intristeaza. Persoanele fara partener si-ar putea face sperante desarte in privinta cuiva.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, SAGETATOR:

Pretentiile costisitoare ale partenerului si/sau copiilor ori pasiunile voastre extravagante risca sa va dea gaura in buget intre zilele de 4 si 7 februarie. Desi mai reduceti din cheltuieli, va puteti da seama candva din data de 5 pana in data de 7 ca ar fi momentul sa cereti o promovare, sa cautati un alt job sau sa va angajati intr-un al doilea loc de munca. Intr-un fel sau altul, situatia se rezolva intre zilele de 9 si 11.

Abilitatile voastre de comunicare si socializare se amplifica din astral din 14 februarie incolo, fiindu-va parca mai usor sa abordati orice subiect cu persoanele apropiate, dar mai ales cu familia si vecinii. Acest lucru va sporeste popularitatea incepand cu data de 17, ajungand astfel sa fiti la mare cautare pe plan social. Tineti-va deci mereu telefonul si laptop-ul pe aproape.

Atmosfera de acasa, dar si relatia cu rudele apropiate ar putea parea armonioase din data de 27 pana in data de 29, dar s-ar putea sa nu fie asa decat in imaginatia voastra. Ascultati-le mai atent vorbele si urmariti-le obiectiv gesturile intrucat v-ar putea ajuta sa va dati seama daca sunt suparati dintr-un motiv sau altul. O imagine idealizata despre familia de origine poate face mai mult rau decat bine.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, CAPRICORN:

Atitudinea rece sau asteptarile prea mari pe care le-ati putea avea in raport cu rudele apropiate din data de 4 pana in data de 7 risca sa isi puna amprenta asupra relatiei voastre, dar daca incercati sa va dati seama in intervalul de zile 5-7 februarie de unde vine aceasta tendinta, nu numai ca s-ar putea sa va inmuiati fata de ei, cel putin intre zilele de 9 si 11 februarie, ci ati putea sa descoperiti mai multe despre propriile persoane. Fiti sinceri cu voi insiva.

Dupa data de 14 februarie, v-ar putea veni idei despre cum v-ati putea suplimenta veniturile, dar si despre cum v-ati putea valorifica economiile si posesiunile. Se poate spune deci ca a doua si a treia decada a lunii, dar mai ales dupa data de 17, sunt favorabile suplimentarii castigurilor. Bine ar fi sa va concentrati pe acest aspect in cazul in care nu exista alte chestiuni presante care necesita atentia voastra.

Desi nu se poate spune ca abilitatile voastre de comunicare si socializare exceleaza din data de 27 pana la sfarsitul acestei luni, tot exercitati o mare putere de atractie in randul persoanelor apropiate. Chiar si asa, relatiile pe care le aveti cu familia si/sau vecinii ar putea trece printr-o perioada ciudata zilele acestea. Cereti-le lamuriri pentru a intelege cu ce anume va confruntati.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, VARSATOR:

Unele frustrari, nemultumiri, griji sau evenimente neplacute din trecut va pot impinge sa vorbiti si sa va purtati intr-un fel care nu va face cinste intre zilele de 4 si 7 februarie. Dar daca acordati timp meditatiei si introspectiei din data de 5 pana in data de 7, rezultatele pozitive se vor vedea chiar in intervalul de zile 9-11 februarie. Este important asadar sa va puneti ordine in ganduri si sa invatati sa va controlati impulsurile.

Dupa data de 14 februarie, s-ar putea sa fiti mai comunicativi decat de obicei, reusind, cu putin efort, sa vorbiti pe limba oricui, fapt care va face mai populari decat in mod normal. Incepand cu data de 17, sarmul si carisma voastra caracteristice sunt potentate de astre, semn cum ca ati putea exercita o mare putere de atractie in a doua si a treia decada a lunii februarie. Revitalizati-va viata sociala.

Intr-una din zilele de 27, 28 si 29 este imperios necesar sa va tineti o evidenta cat se poate de clara a bugetului vostru intrucat ati putea pierde bani fara sa va dati seama, constatand abia atunci cand este prea tarziu. De asemenea, bine ar fi sa va ganditi de doua ori inainte de a va investi economiile sau a va pune posesiunile la bataie pentru o idee de afacere fara nicio garantie.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, PESTI:

Feriti-va sa derulati afaceri cu prietenii sau sa le acordati imprumuturi intre zilele de 4 si 7 februarie intrucat puteti sa nu va mai vedeti in graba banii inapoi, rupand astfel prietenia care va leaga. Explicati-le ca nici voi nu stati tocmai bine pe acest plan candva din data de 5 pana in data de 7 si vor intelege. Daca manageriati corect situatia, veti remarca schimbari in bine in relatia voastra in intervalul de zile 9-11 februarie.

Dupa data de 14 februarie, s-ar putea inmulti vizibil pasele introspective in care va surprindeti uneori, dar nu va lasati mintea sa fie acaparata de ganduri pesimiste, frustrari, nemultumiri, griji sau de amintirea unor evenimente neplacute. Candva dupa data de 17 a lunii ar putea reaparea in viata voastra un fost partener care nu v-a ramas indiferent sau cineva pentru care nutriti inca sentimente puternice.

Cel putin intre data de 27 si data de 29, le va fi greu, mai ales persoanelor care nu va cunosc foarte bine, sa isi dea seama ce hram purtati deoarece s-ar putea sa fiti perceputi drept niste persoane misterioase, poate chiar intangibile. Retineti ca unora le-ar putea placea aceasta alura enigmatica, dar altii ar putea fi intimidati de ea. Uneori ar fi bine sa nu lasati loc de interpretari.

Sursa text: urania