HOROSCOP FEBRUARIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE

HOROSCOP FEBRUARIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE AFERENTE CELEI DE-A DOUA LUNI A ANULUI:  

Horoscop februarie 2017, Berbec:

In zilele de 1 si 2 februarie, se pot duce lupte pentru putere in parteneriatele de viata si/sau de afaceri in care sunteti implicati. Dupa data de 3 incolo, sarmul si carisma voastra se vor accentua. Incepand cu data de 5, pot aparea conflicte in relatiile sentimentale si/sau profesionale. Dupa data de 7 februarie, vi se poate mari anturajul, cel mai probabil gratie abilitatilor voastre de comunicare potentate.

Zilele de 20, 21, 22, 23 si 24 februarie pot sta sub semnul unor certuri cu persoanele autoritare din familie si/sau cu superiorii. In zilele de 21 si 22, amicii va pot ajuta sa va faceti ordine in viata de cuplu. Unele persoane cu intentii bune va pot sprijini sa va repuneti pe picioare parteneriatul de afaceri, mai ales daca acesta a intampinat dificultati in ultima perioada. Incredeti-va in sfaturile lor si lucrurile se vor indrepta mult!

Atitudinea usor agresiva de care ati putea da dovada in intervalul 25-28 februarie poate atrage dupa sine neintelegeri cu persoana iubita si/sau asociatul/a. Din data de 26 incolo, parca nu mai sunteti la fel de comunicativi, fapt pentru care preferati cercurile mai restranse de oameni sau chiar momentele de singuratate. Sfarsitul lunii februarie favorizeaza sesiunile de meditatie si introspectie dirijate sau pe cont propriu.

Horoscop februarie 2017, Taur:

Dupa data de 3 incolo, s-ar putea ivi ocazia de a incepe o relatie departe de ochii curiosilor ori chiar de a da curs unei aventuri. Incepand cu 5 februarie, puteti observa o usoara alterare a starii voastre de sanatate, motiv pentru care ar trebui sa aveti mai multa grija de corpul vostru.

Din data de 7 incolo, parerile voastre pot cantari mai mult in luare deciziilor la locul de munca. Zilele de 20, 21, 22, 23 si 24 februarie pot veni la pachet cu crize existentiale ori cu oscilatii intre credinta si tagada. Zilele de 21 si 22 se anunta a fi cele mai reusite din luna februarie pe plan profesional. Profitati la maximum de ele, nu treceti pe langa sansele care apar si achitati-va de sarcinile avute pe rol!

Bunastarea voastra fizica ori cea mentala pot avea de suferit in zilele de 25, 26, 27 si 28 februarie. Ori poate experimentati o perioada mai grea la serviciu. Oricare ar fi situatia, nu va pierdeti rabdarea si incercati sa fiti stapani pe voi insiva! Din data de 28 incolo, viata voastra sociala urmeaza o curba ascendenta, cel mai probabil gratie capacitatii voastre de a va intelege instinctual cu amicii vostri.

Horoscop februarie 2017, Gemeni:

Felul in care se prezinta viata voastra sentimentala si/sau cea sociala in zilele de 1 si 2 februarie va poate crea tot felul de griji. Din data de 3 incolo, vi se vor accentua sarmul si carisma, fapt pentru care nu veti duce lipsa de prieteni. Dupa data de 5 incolo, lucrurile pot evolua mai dificil in relatia cu persoana iubita sau cei mici. Fiti rabdatori!

Incepand cu data de 7 a lunii, aveti multe de castigat daca intreprindeti calatorii peste hotare sau la mare departare de casa, mai ales daca acestea implica unele destinatii noi. La fel de avantajate sunt si cursurile de ordin profesional sau care tin de dezvoltarea personala. In intervalul 20-24 februarie, stati departe de investitii in planuri de viitor sau proiecte de grup si nu imprumutati bani prietenilor!

Zilele de 21 si 22 vin la pachet cu intelegere in relatia de cuplu si in cea pe care o aveti cu copiii. Dar asteptati-va totusi ca in intervalul 25-28 sa va impartiti cu greutate intre viata sentimentala si cea sociala, fapt care v-ar putea atrage unele acuze din partea anumitor tabere. Ii puteti intelege mai bine pe superiori daca, din 26 incolo, va ascultati mai mult vocea interioara si le analizati gesturile.

Horoscop februarie 2017, Rac:

Conflictele pe care le-ati putea intampina in zilele de 1 si 2 in raport cu partenerul de afaceri se pot rasfrange asupra capacitatii voastre de a lucra eficient la serviciu si acasa. Daca dupa data de 3 apare ocazia sa incepeti o relatie cu un superior ori cu o persoana situata mai sus pe scara sociala si/sau profesionala, ganditi-va foarte bine inainte sa ii dati curs!

Din data de 5 incolo, parca nu va mai intelegeti le fel cu parintii, iar daca va ridicati o casa ori va redecorati locuinta, exista posibilitatea ca aceste proiecte sa sufere amanari in urmatoarea perioada. Incepand cu data de 7 a lunii, mizati pe comunicare daca ameninta sa izbucneasca conflicte pe marginea banilor si/sau a bunurilor detinute si/ori castigate cu ajutorul partenerul/ei de viata si/sau afaceri.

In intervalul 20-24 februarie, se poate ajunge la lupte pentru putere intre voi si persoana draga ori asociat/a. Asteptati-va ca in ziua/lele de 21 si/sau 22 sa va dati seama ca ati subevaluat sentimentele neamurilor pentru voi! Din data de 25 pana in data de 28, va poate fi greu sa va impartiti cum se cuvine intre cariera si familie. O discutie pe care o aveti candva dupa data de 26 cu o persoana de departe va produce revelatii.

Horoscop februarie 2017, Leu:

Zilele de 1 si 2 pot veni la pachet cu o multime de deplasari pe distante mai mici sau mai mari in interes de serviciu sau ca urmare a unei probleme de sanatate. Dupa data de 3 incolo, incepe o perioada favorabila pentru acele persoane intr-o relatie la distanta ori cu o persoana de o nationalitate diferita.

Din data de 7 incolo, reusiti totusi sa va intelegeti ceva mai bine cu persoana iubita si/sau partenerul de afaceri. Zilele de 20, 21, 22, 23 si 24 pot sta sub semnul termenelor-limita greu de indeplinit sau al sarcinilor care va depasesc ca experienta. Ingrijiti-va mai mult de voi!

Zilele de 21 si 22 se remarca prin faptul ca pot aparea ocazii noi de colaborare ori ajungeti sa renegociati unele contracte mai vechi. In intervalul 25-28 februarie, planeaza riscul certurilor din cauza diferentelor de viziune. Din data de 26 incolo, se pune ceata peste situatia banilor castigati cu partenerul/a de viata si/sau de afaceri.

Horoscop februarie 2017, Fecioara:

In zilele de 1 si 2 februarie, feriti-va de cheltuieli, mai ales daca ele nu reprezinta o prioritate! Din data de de 3 incolo, pot aparea sanse de valorificare a economiilor facute cu ajutorul partenerului/ei de viata si/sau afaceri. Se prea poate, de asemenea, sa revina spontaneitatea in cuplu. Incepand cu data de 5, pot scadea sursele de suplimentare a veniturilor. Incercati sa va fixati un buget pe care sa nu il depasiti!

Din data de 7 incolo, comunicati parca mai eficient cu colegii de munca, fapt care va influenteaza in bine randamentul. Nu lasati gelozia si posesivitatea sa preia controlul asupra comportamentului vostru in intervalul 20-24 februarie! In zilele de 21 si/sau 22 ale lunii pot aparea mici noroace de castig, suficiente incat sa va permita sa va imbunatatiti putin situatia financiara. Nu va dedati totusi exceselor!

Altfel, puteti fi nevoiti sa faceti multe sacrificii din data de 25 pana in data de 28 doar pentru a putea sa faceti fata cheltuielilor pana la urmatorul salariu. Din data de 26 incolo, vorbiti parca mai eficient cu persoana iubita si/sau asociatii, fapt pentru care puteti aborda subiecte de discutie care altfel v-ar fi fost greu sa le puneti pe tapet.

Horoscop februarie 2017, Balanta:

Zilele de 1 si 2 pot veni la pachet cu probleme casnice sau de familie. Dupa data de 3 incolo, incepe o perioada prielnica pentru persoanele implicate intr-o relatie sau care isi cauta jumatatea. Din data de 5 incolo, parca nu mai sunteti la fel de exuberanti/te. Din data de 7 incolo, comunicati mai eficient cu persoana iubita, dar si cu cei mici.

Sarcinile gospodaresti sau problemele de familie pot atarna greu pe umerii partenerului/ei de viata in zilele de 20, 21, 22, 23 si 24. Cu toate acestea, cele mai reusite zile din aceasta luna se anunta a fi cele de 21 si 22. Comportamentul agresiv de care poate da dovada cel/a drag/a in intervalul 25-28 februarie risca sa isi puna amprenta pe linistea si armonia care domneste peste cuplul vostru.

Incepand cu data de 26 februarie, vorbiti parca mai usor pe limba colegilor de munca. Tot din data de 26 incolo, puteti incerca metode prin care sa va imbunatatiti stilul de viata si alimentatie intr-o maniera acceptabila. Cereti clarificari suplimentare cand dati peste nelamuriri!

Horoscop februarie 2017, Scorpion:

Daca intampinati probleme de ordin medical ori profesional in zilele de 1 si 2 februarie, ar fi bine sa ii intrebati pe cei care dispun de experienta pe aceste planuri ce ar fi mai bine de facut. Din data de 3 incolo, se poate infiripa o poveste de dragoste intre voi si un coleg/a de munca. Incepand cu data de 5, contati pe introspectie si meditatie.

Din data de 7 incolo, comunicati parca mai eficient cu neamurile, dar mai ales cu parintii vostri. In intervalul 20-24 februarie, puteti experimenta defectiuni tehnice ale unor aparaturi pe care le folositi zilnic, de aceea ar fi bine sa va salvati proiectele prin mai multe mijloace. Zilele de 21 si 22 se pot dovedi mai mult decat reusite daca le petreceti in compania persoanelor dragi.

In intervalul 25-28 februarie, va puteti confrunta cu dificultati in ceea ce priveste sanatatea sau serviciul, fapt pentru care se recomanda sa ramaneti stapani/e pe situatie. Din data de 26 incolo, vorbiti parca mai usor pe limba partenerului/ei si a celor mici, fapt pentru care relatia voastra cu ei are numai de castigat. In plus, daca va aflati in cautarea jumatatii voastre, se inmultesc vizibil sansele de a o descoperi.

Horoscop februarie 2017, Sagetator:

Ar fi bine ca in zilele de 1 si 2 februarie sa nu exagerati cu cumparaturile. Altfel, puteti ajunge sa puneti presiuni de prisos pe bugetul vostru. Din data de 3 incolo, se anima atmosfera pe plan sentimental si se indulceste relatia cu cei mici. Din data de 5 incolo, viata voastra sociala poate fi mai putin animata decat de obicei, moment numai bun sa contati pe calitate.

Incepand cu data de 7, comunicati mai usor parca pe limba neamurilor, dar mai ales a parintilor vostri, lipsindu-va astfel neintelegerile. In intervalul 20-24 februarie, nu exagerati cu cumparaturile! Zilele de 21 si 22 se arata a fi mai mult decat placute daca le petreceti in compania persoanelor dragi.

Zilele de 25, 26, 27 si 28 februarie pot sta sub semnul incapacitatii voastre de a va imparti corect intre viata sociala si cea sentimentala, dar daca sunteti organizati/e, veti reusi sa le impacati pe amandoua. Incepand cu data de 26, comunicati mai usor pe limba neamurilor, dar mai ales a parintilor vostri, fapt pentru care puteti aduce pe tapet subiecte de discutie care in trecut vi s-ar fi parut deranjante.

Horoscop februarie 2017, Capricorn:

In zilele de 1 si 2 v-ar putea fi greu sa va impartiti cu succes intre viata de familie si cea profesionala, dar daca va folositi timpul cum trebuie, va veti multumi si superiorii, dar si pe apropiati. Din data de 3 incolo, se indulceste mult atmosfera de acasa. Incepand cu data de 5 februarie, ascensiunea voastra sociala si profesionala poate fi ceva mai dificila decat pana acum, dar incercati sa nu va descurajati prea mult!

Incepand cu data de 7 februarie, va pot veni mai usor idei despre cum anume ati putea sa va suplimentati veniturile. Perioada 20-24 februarie risca sa stea sub semnul neintelegerilor dintre voi si parinti. In zilele de 21 si 22 pot aparea mici noroace de castig care va permit sa va stabilizati bugetul oarecum.

In intervalul 25-28 februarie, incercati sa vedeti cum poti readuce echilibrul intre viata voastra ca profesionisti si cea de familisti intrucat se pare ca cele doua sectoare de viata au ajuns in contradictie una cu cealalta. Din data de 26 incolo, abilitatile voastre de comunicare si socializare se vor accentua, deci programati-va pe sfarsitul lunii eventualele negocieri salariale sau de contract!

Horoscop februarie 2017, Varsator:

Zilele de 1 si 2 risca sa nu va gaseasca intr-o stare de spirit prea buna. Din data de 3 incolo, sarmul si carisma voastra se vor accentua. Daca urmati cursuri sau v-ati programat deplasari peste granite sau la mare distanta de casa dupa data de 5 februarie, pot aparea intarzieri sau amanari.

Incepand cu data de 7, abilitatile voastre de comunicare si socializare se potenteaza. In intervalul 20-24 februarie, nu va implicati in intrigi si ganditi-va foarte bine inainte sa emiteti judecati de valoare pe baza zvonurilor sau a barfelor! Zilele de 21 si 22 par a fi cele mai reusite din luna aceasta in ceea ce va priveste. Profitati de ele la maximum petrecand timp cu persoana iubita si/sau cu cei mici!

Zilele de 25, 26, 27 si 28 februarie pot veni la pachet cu neintelegeri pe seama diferentelor de mentalitate dintre voi si interlocutorii vostri. Din data de 26 incolo, vi se pot inmulti ideile despre cum anume va puteti rotunji veniturile. Bine ar fi totusi sa realizati la timp ca nu toate dintre ele sunt posibile! Investiti timp si energie doar in cele ce pot fi puse in practica!

Horoscop februarie 2017, Pesti:

Nu se recomanda ca in zilele de 1 si 2 sa investiti sume importante in planuri de viitor si proiecte de grup care nu prezinta nicio garantie. Incepand cu data de 3 februarie, se arata noroace de castig sub forma ocaziilor de a va fructifica economiile si/sau suplimenta veniturile.

Incepand cu data de 7 februarie, sunteti parca mai putin comunicativi/e, preferand in schimb cercurile de prieteni ceva mai restranse si momentele de singuratate. Incercati ca in intervalul 20-24 februarie sa nu acordati imprumuturi ori sa investiti in proiecte care nu prezinta garantii.

Cheltuielile pot depasi destul de mult profiturile in intervalul 25-28 februarie. Incercati sa nu intrati in economii, ci sa mai reduceti din cheltuielile care nu reprezinta prioritati! Incepand cu data de 26, abilitatile voastre de comunicare si socializare se vor accentua, indiciu ca daca vreti sa iesiti in evidenta, la sfarsitul lunii ar fi momentul sa va expuneti mai mult.

Sursa text: horoscop-urania.org