HOROSCOP: FIECARE ZODIE ARE PROVERBUL POTRIVIT

HOROSCOP. Fiecare ZODIE are un PROVERB care i se potriveste. Afla ce PROVERB se potriveste ZODIEI din care faci parte.

HOROSCOP PROVERB BERBEC – Omul incapatanat, nu asculta niciun sfat! Ce alt proverb s-ar potrivi mai bine acestui nativ? Daca vedeti un Berbec ascultator, inseamna ca ceva este in neregula cu el.

HOROSCOP PROVERB TAUR  – Ochii vad, inima cere. Acest nativ este printre cei mai pofitciosi din zodiac, astfel ca se va comporta ca un copil atunci mergeti prin oras. „Vreau aia, aia si asta!” Va suna cunoscut?

CITESTE SI: HOROSCOP 2016: PREVIZIUNI COMPLETE: SANATATE, DRAGOSTE, BANI, CARIERA pentru fiecare zodie

HOROSCOP PROVERB GEMENI – Cand de multe te apuci, mai pe toate le incurci. Da, Gemenii se pricep de minune la a incepe lucruri. Problema este atunci cand trebuie sa le si finalizeze.

HOROSCOP PROVERB RAC  – Rufele murdare se spala in familie. N-ai sa vezi vreodata un Rac tipand la partener in public, ori umbland cu barfa pe la spatele tau. Daca are ceva de reprosat, o va face in intimitatea caminului.

HOROSCOP PROVERB LEU – Obrazul subtire cu cheltuiala se tine.. Cam acesta este proverbul care ii va urma toata viata pe acesti nativi, asta din cauza faptului ca profita de orice ocazie de a iesi in evidenta.

HOROSCOP PROVERB FECIOARA – Nu te baga unde nu-ti fierbe oala. Aparet inocenta, Fecioara este extrem de bagacioasa si nu suporta sa-i vada pe ceilati ca vorbesc fara ca ea sa stie despre ce este vorba.

HOROSCOP PROVERB FECIOARA – Frumusetea la om e ca floarea la pom. Chiar daca sunt mereu in centrul atentiei, in special datorita aspectului fizic, acesti nativi nu trebuie sa uite ca totul este trecator, asa ca nu ar strica sa-si dezvolte si alte atuuri.

CITESTE SI: HOROSCOP CHINEZESC 2016: AFLA CE TE ASTEAPTA IN ANUL MAIMUTEI DE FOC

HOROSCOP PROVERB SCORPION – Scopul scuza mijloacele. Trebuie sa recunoastem, Scorpionii nu sunt cei mai cinstiti oameni de pe pamant. Cu toate acestea, scopul lor in viata este bine definit, astfel ca nu se dau in laturi de la nimic pentru a-l atinge.

HOROSCOP PROVERB SAGETATOR – Calatorului ii sade bine cu drumul. Ca orice Sagetator care se respecta, viata de familie nu prea este de el, asa ca prefera sa umble toata viata in cautarea de noi experiente.

HOROSCOP PROVERB CAPRICORN  – Cu rabdarea, treci marea. Aici vorbim de doua categorii de Capricorni: unii care nu au deloc rabdare si se lipsesc repede, ori aceia care, indiferent cat de mult le-ai gresi, tot vor fi alaturi de tine.

HOROSCOP PROVERB VARSATOR – Viata fara dragoste este ca primavara fara soare. Pe acest principiu merge Varsatorul, care, neavand prea mare noroc in dragoste, cauta toata viata pe cineva care sa-i fie alaturi.

HOROSCOP PROVERB PESTI  – Bine faci, bine gasesti. Acest proverb ar trebui sa i se potriveasca acestui nativ. Spunem „ar trebui”, pentru ca de multe ori este de fapt „Bine faci, rau gasesti”.

Sursa text: revista Teo