HOROSCOP FINANCIAR: 4 ZODII lovite de noroc in WEEKENDUL 15/16 OCTOMBRIE 2016

InWEEKEND-ul 15/16 OCTOMBRIE 2016, 4 zodii se vor bucura din punct de vedere financiar. Vor primi bani din toate partile. Cele 4 zodii care primesc bani in urmatoarele zile:

1. TAUR

O ruda sau un prieten vrea sa te recompenseze pentru tot ajutorul acordat pana acum. Vei primi fie cadouri, fie bani in semn de apreciere. Vei avea parte de momente placute in acest weekend si iti recomandam chiar sa mergi la petrecere, sa te mai distrezi si tu.

2. SCORPION

O suma de bani importanta ajunge in buzunarul tau. Poate fi vorba despre o suma pe care o credeai pierduta, pe care ai uitat-o cu desavarsire. Te asteapta tot felul de surprize si din punct de vedere afectiv. Nu vei uita niciodata zilele de 15 si 16 octombrie, cele mai bune din luna aceasta din toate punctele de vedere.

3. VARSATOR

Primesti niste bani cu intarziere, insa niciodata nu e prea tarziu sa iti vezi portofelul doldora de bancnote. Ai ocazia sa iesi la shopping, sa faci pregatiri pentru marele tau plan, care va iesi la iveala incepand cu luna octombrie. Banii pe care ii primesti trebuie sa ii gestionezi cu multa atentie, sa ii chivernisesti cum trebuie. Investeste-i in ceva.

4. LEU

Cine-ar fi zis ca dupa atatea luni de saracie vin doua zile in care vei primi bani din toate partile? Iata ca surprizele nu sunt putine si norocul tau financiar abia din 16 octombrie va incepe.

Tot ce trebuie sa faci pentru a te pastra pe linia de plutire este sa continui in acelasi ritm, sa nu renunti la munca, sa nu te intristezi singur pentru ca pierzi energia cu care poti obtine succese incredibile.

Sursa text si foto: teotrandafir.com