HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016. AFLA CUM O SA STAI CU BANII

Pentru Balanta si Capricorn astrele s-au aliniat perfect, astfel incat pe plan financiar sa aiba parte de cele mai mari satisfactii. Pentru alti nativi, insa, noiembrie se va dovedi o luna dificila, cu multe cheltuieli neprevazute. Tie ce iti rezerva HOROSCOPUL FINANCIAR AL LUNII NOIEMBRIE 2016?

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Berbec

Desi luna noiembrie este una lipsita de evenimente pe plan financiar, fara incasari substantiale sau cheltuieli peste buget, indicat este sa fii cumpatat si sa nu cazi in capcana samsarilor. Ai in preajma cativa amici care fac tot posibilul sa te convinga sa faci o investitie importanta, care presupune sa te indatorezi la banci.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Taur

Pentru cei nascuti sub aceasta pecete astrologica, noiembrie este luna dedicata cheltuielilor pentru placerile personale. Ai ceva economii puse deoparte pe care esti decisa sa le investesti intr-un proiect de suflet. Ai incredere in intuitia ta si fa ce crezi ca este mai bine pentru a fi fericita.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Gemeni

Nativilor Gemeni li se pregateste o surpriza de proportii. Cineva drag este hotarat sa te scoata din rutina zilnica si sa te duca intr-o vacanta la care visezi de mult. Desi personal nu stai excelent cu banii, lasa-te rasfatata de altii.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Rac

Racii se vor bucura din plin in aceasta luna de venituri suplimentare pe care le vor obtin fie din orele de munca prestate in afara programului, fie din recuperarea unor datorii mai vechi. Ai grija pe ce cheltuiesti banii. Mai bine faci economii pentru sarbatorile care se apropie cu pasi repezi.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Leu

Pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal, banii sunt un capitol destul de sumbru. Daca lunile trecute ai gasit solutii pentru a iesi din impas, probabil ca nici luna aceasta nu se va incheia pe minus, dar cert este ca nu iti va fi deloc usor sa te mentii pe linia de plutire. Faci mari economii, doar esti experta la asta.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Fecioara

Din cauza unor datorii mai vechi, pe care a venit timpul sa le achiti, luna aceasta ar putea fi una mai dificila. Vei fi cu banii la limita, insa privesti partea plina a paharului. Nu intri in luna cadourilor cu datorii.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Balanta

Esti o norocoasa. Pentru tine socoteala din targ chiar se potriveste cu cea de acasa. Semnezi un contract important care iti va asigura stabilitatea financiara o buna perioada de acum incolo. Fii totusi cumpatata. Niciodata nu se stie ce iti rezerva astrele.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Scorpion

Investitiile si cheltuielile au nevoie si de aprobarea familiei, asa ca este indicat sa te impaci cu partenerul, daca vrei sa mergi in minivacanta de final de luna. Resurse financiare sunt destule, numai la capitolul armonie familiala par sa fie mici probleme.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Sagetator

Luna aceasta vei culege roadele muncii tale din ultima perioada. Asadar, nu degeaba ai stat luni intregi peste program la serviciu. Este posibil sa obtii o promovare sau o prima importanta care va starni reactii din partea colegilor.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Capricorn

Progresul financiar va prinde contur in noiembrie. Iti vei gasi un nou job, mai bine platit, sau vei fi avansata in functie. Este posibil chiar sa primesti o mostenire sau sa obtii imprumutul dorit.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Varsator

Pe plan financiar stai foarte rau in prima parte a lunii, dar situatia se remediaza spre finalul lui noiembrie. Esti in plina armonie cu cei din jur, iar asta te ajuta sa treci peste faptul ca bugetul tau este la limita.

HOROSCOP FINANCIAR NOIEMBRIE 2016 – Pesti

Vei incasa in sfarsit banii pe niste proiecte mai vechi, iar asta te scoate din impasul financiar in care ai fost in ultimele luni. Pentru a te bucura de bani, ai grija la cheltuielile inutile. Altfel risti sa ramai curand iar fara ei.

Sursa text: clickpentrufemei.ro