HOROSCOP IANUARIE 2016. AFLA CE ITI REZERVA ASTRELE IN DEBUTUL ANULUI

HOROSCOP IANUARIE 2016. Sub o conjunctie Soare-Pluto si o conjunctie Venus-Saturn, prima decada din ianuarie 2016 este intensa si sobra. Pare a fi potrivita mai degraba pentru activitati care cer seriozitate, concentrare si perseverenta, decat pentru socializare, dragoste si divertisment. Atmosfera ar putea fi viciata de neincredere si suspiciuni, pe care lipsa de comunicare nu face decat sa le adanceasca.

HOROSCOP IANUARIE 2016. A doua decada din IANUARIE 2016 se petrece intr-un un climat ceva mai relaxat, dar nu lipsit de peripetii. Pe 20 ianuarie 2016, Soarele intra in Varsator, iar in decada a treia se va indrepta catre formarea unui careu cu Marte din Scorpion. Careul Soare-Marte se va perfecta pe 8 februarie, dar devine activ imediat ce Soarele intra in Varsator, adica pe 20 ianuarie.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016: PREVIZIUNI COMPLETE: SANATATE, CARIERA, DRAGOSTE, BANI PENTRU FIECARE ZODIE

HOROSCOP IANUARIE 2016. Careul Soare-Marte poate fi periculos fiindca instiga la agresivitate si conflict si predispune la accidentari. Avertismentul este cu atat mai serios cu cat avem de-a face cu un careu superior, caz in care efectele distructive ale lui Marte sunt si mai accentuate. De fapt, toata luna IANUARIE 2016 prezinta un risc de evenimente bulversante, violente, neprevazute.

In continuare va prezentam HOROSCOPUL LUNII IANUARIE 2016 pentru fiecare ZODIE in parte:

HOROSCOP BERBEC IANUARIE 2016. Ingenios si descurcaret, incepe o luna importanta pentru tine, in care va trebui sa te afirmi. Pentru un Berbec autentic nu este o problema nici vorbitul in public, nici interactiunea cu cei din jur, insa acestea vin la pachet cu o mare provocare: va trebui sa ii convingi si pe cei din jur sa ti se alature! Asta inseamna ca va trebui sa faci apel la diplomatie, o calitate care in unele circumstante iti este destul de straina.

Totusi, sa nu uitam ca adori provocarile si dai randament destul de bun intr-o competitie. Esti dispus luna aceasta sa lucrezi in conditii destul de dificile, iar faptul ca cei din jur vor remarca eforturile tale nu reprezinta decat o motivatie in plus sa dai tot cei mai bun din tine si sa te afirmi.

HOROSCOP TAUR IANUARIE 2016. Invata sa taci din gura si sa ii asculti cu mai mare atentie si pe cei din jur. S-ar putea sa fie bine intentionati si sa te avertizeze asupra unor pericole care te pandesc.

In aceasta luna este un risc crescut sa ai parte de sicane cauzate de un barbat care fie iti vizeaza pozitia pe care o ocupi, fie este invidios pe felul in care iti desfasori viata.

Cu starea de sanatate nu prea stai bine, insa nu trebuie sa te ingrijorezi! Esti mai vulnerabil pe zona digestiei, si pe cea a  aparatului respirator.

HOROSCOP GEMENI IANUARIE 2016. Ai initiative deosebite in domeniul afacerilor, sau al reinventarii personale. Chiar daca in perioada 6-26  ianuarie  va trebui sa te abtii sa le pui in pratica, nimeni si nimic nu te impiedica sa planifici sau sa stabilesti strategia de actiune. Sunt avantajate povestile de dragoste si ai mari sanse sa cunosti o persoana speciala, cu care, dupa data de 15 ianuarie  sa incepi o poveste de iubire.

Invata sa iti gestionezi finantele cu intelepciune. Ai tendinta sa cheltui mai mult decat iti permite bugetul. La locul de munca poti avea unele conflicte cu o femeie, iar din strainatate te poti ciocni de incapatanarea unor persoane care incearca sa iti dicteze ce sa faci cu viata ta.

HOROSCOP RAC IANUARIE 2016. Uneori, cei dragi ne pot crea cele mai mari probleme. Si tot uneori, cei dragi sunt o reflectie a comportamentului nostru. Luna Ianuarie poate fi o luna destul de dificila pentru Racii mai putin evoluati, insa pentru cei care inteleg sa respecte liberul arbitru al celorlalti va fi o adevarata luna-miracol.

Harta se axeza numai si numai pe sectorul relatiilor, de orice tip: relatii de iubire, parteneriate de afaceri, contracte importante. Insa cuvantul care le uneste este: ,,ordine”. Pluton (moartea si renasterea) se aseza pe casa parteneriatelor si te va forta, in aceasta luna, sa hotarasti foarte clar ce vrei de la tine, ce astepti de la cei din jur si cum vrei sa mediezi situatiile aparute.

Vestea buna vine dinspre sectorul banilor, unde te poti bucura de un mare noroc sau de o mare oportunitate. La locul de munca esti sustinut de persoane importante, care cred in planurile si obiectivele tale si sunt dispuse chiar sa te si sponsorizeze.

HOROSCOP LEU IANUARIE 2016. In viata, indiferent de felul in care ne comportam, manifestam cu totii acelasi tel: sa fim fericiti. Iar in luna Ianuarie Leii vor incerca sa atinga acest deziderat mai mult decat nativii altor zodii. Insa cum poti sa fii fericit, daca te vei confrunta cu cel mai mare dusman, si anume cu negativitatea. Aceasta te va ataca din toate partile. Vei vedea persoane dragi care vor repeta ,,nu se poate” cu indarjirea unui bulldog. Te vei ciocni de sefi inchistati care iti vor reaminti cat de dificil este sa ia o decizie sau sa semneze o hartie. Prietenii vor cauta sa iti planga pe umar si lista poate continua. In aceasta sitatie, ai o singura solutie: sa tai raul din radacina si sa eviti sa intri in contact cu persoanele care iti pot strica pacea interioara. Iar daca viata te forteaza sa interactionezi cu acestea, atunci numara pana la zece si nu te grabi sa dai replici pe care le vei regreta ulterior.

CITESTE SI: HOROSCOP CHINEZESC 2016: AFLA CE TE ASTEAPTA IN ANUL MAIMUTEI DE FOC

HOROSCOP FECIOARA IANUARIE 2016.  Anul 2016 debuteaza cu tine in mare forma! Dupa cativa ani buni in care ai fost stresat, tensionat, tras in toate partile si te-ai luptat cu toti si cu toate, acum pasesti intr-o noua viata.

Anul acesta, Marele Benefic, Jupiter, iti tranziteaza semnul zodiacal asa incat poti reusi sa schimbi atat lumea ta, cat si pe a celorlalti. Si o poti face in stil mare, asa cum nu ai mai facut-o de mult. Ai incredere in tine si fortele tale pentru ca vei ajunge exact acolo unde iti propui!

HOROSCOP BALANTA IANUARIE 2016. Balantele  care se afla in relatii de  ceva timp vor avea o luna in care isi vor pune ordine in ganduri. Din pacate, multi nativi vor constata ca nu se mai simt impliniti, fie de partener, fie de situatia in care au ajuns si vor cauta sa porneasca pe un alt drum. 

Daca te numeri printre acestia, iti recomand  sa nu iei decizii importante in aceasta luna (Marte— razboinicul zodiacului tranziteaza chiar semnul tau, aducand conflicte deschise si instabilitate). Iti recomand sa fii prudent, sa urmarestii tot ce se intampla in jur, sa iti faci un plan bine gandit si abia apoi, inarmat cu toate uneltele necesare schimbarii sa actionezi.

HOROSCOP SCORPION IANUARIE 2016. In luna Ianuarie esti mai mult decat avantajat pe sectorul afirmarii sociale. Chiar daca pot fi unele tensiuni la locul de munca intre tine si sefii tai, le vei depasi cu multa diplomatie. Esti foarte bine sustinut pe casa relatiei cu strainatatea, asa incat daca ai de gand sa pleci peste hotare, la munca sau la studii, poti sa incepi demersurile necesare.

Starea de sanatate iti poate da unele suisuri si coborasuri, insa toate afectiunile declansate in aceasta perioada sunt cauzate de stres, tensiune mentala si presiune sufleteasca.

HOROSCOP SAGETATOR IANUARIE 2016. Este timpul sa intelegi, sa iti clarifici cine esti, ce vrei de la tine si de la cei din jur. Cel mai benefic aspect din astrologie iti stimuleaza casele afirmarii personale, iubirii, copiilor si drumurilor lungi. O multime de domenii, nu crezi? Insa, ca orice Sagetator care se respecta si caruia ii place sa se arunce in 1001 de activitati, iti recomand sa iti alegi unul sau doua domenii si sa lucrezi asupra lor. Prea multe carari vor duce la confuzie si la un rezultat mediocru, in timp ce tu iti doresti sa fii victorios in tot ceea ce faci.

Este o luna foarte buna pentru a  stabili ce cariera sa urmezi, dar sa si iei decizii importante  privind propria persoana. In familie, un barbat iti va da idei bune si te va sustine  fie cu un sfat, fie financiar in tot  ceea ce ai de facut.

HOROSCOP CAPRICORN IANUARIE 2016. Se pare ca este multa agitatie pe harta ta in luna Ianuarie. Insa este o agitatie productiva, pentru ca iti imbunatatesti relatia cu strainatatea.

Poti avea chiar parte de o poveste de dragoste in lumea virtuala, care sa se finalizeze cu o logodna, casatorie sau cu o relatie oficiala. Comunici bine, stii sa punctezi lucrurile care te intereseaza in mod special si sa intorci sortii in favoarea ta in negocierile pe care le porti.

HOROSCOP VARSATOR IANUARIE 2016. Este o luna complicata, in care cineva iti cere sprijinul pentru a media fie un conflict, fie sa ii oferi sprijin in consolidarea pozitiei sale sociale. Iar pentru asta va trebui sa convingi oamenii, sa faci lobby si mai ales, sa iti pui la bataie toate abilitatile tale varsatoriene. Partea interesanta este ca vei si reusi sa obtii tot ce doresti.

Exista insa si niste minsuri in luna Ianuarie. Relatia cu autoritatile nu este dintre cele mai bune. Iti recomand, mai ales daca sofezi, sa ai grija sa acorzi prioritate la trecerile de pietoni, sa fii atent unde parchezi pentru ca risti sa te alegi fie cu permisul suspendat, fie cu o amenda usturatoare. In cuplu s-ar putea sa te ciocnesti de incapatanarile partenerului, iar asta sa dea nastere la niste conflicte destul de rasunatoare. Nu fa exces de alimente si alcool, pentru ca sistemul digestiv se va resimti profund.

HOROSCOP PESTI IANUARIE 2016. E o luna in care vei interpreta rolul judecatorului de pace. Pe retrogradarea mercuriana, care va dura intre 6-25 Ianuarie judecata, logica si ratiunea tuturor semnelor zodiacale vor fi bulversate.

Singura zodie care va reusi sa isi pastreze capul pe umeri este cea a Pestilor, asa incat te vei gasi in ipostaza de a negocia multe impacari si vei face de multe ori apel la rabdare pentru a aplana conflicte ce vor aparea la orizont.

Sursa text: roastrolog