HOROSCOP IANUARIE 2017: PREVIZIUNILE ASTRALE complete pentru prima luna a anului

HOROSCOPUL LUNII IANUARIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE DIN PRIMA LUNA A NOULUI AN:

Zodia Berbec

Daca in ianuarie 2017 se deschide un ciclu in plan sentimental, in plan profesional este pe cale sa se inchida un altul: Mercur, care se plimba din noiembrie intre Sagetator si Capricorn, reintra in mers retrograd in Sagetator pe 4 ianuarie 2017, isi reia mersul direct pe 8, iar pe 12 reintra in Capricorn, in casa carierei Berbecului, unde ramane pana pe 7 februarie.

Efectul acestor miscari ale lui Venus este de a aduce in cariera Berbecilor ceva foarte semnificativ din sfera intelectului, studiilor, publicarii, culturii ori spiritualitatii, sau poate din sfera legaturilor cu lumea larga (internet, colaborari la distanta, calatorii de afaceri etc), ceva ce te ajuta sa progresezi, sa-ti integrezi mai bine telurile. In plan financiar, pana in mai-iunie 2017 ai nevoie de multa ordine, claritate si prudenta.

Zodia Taur

In ianuarie 2017 astrele sunt binevoitoare cu Taurii, punandu-le la indemana resursele necesare pentru a reusi: conjuncturi avantajoase, sprijin din partea prietenilor sau a grupului, protectie din partea superiorilor sau a autoritatilor. Nu este nevoie decat sa vii cu un plan bun, iar usile ti se deschid. Apropo de planuri: cauta sa iti fixezi obiective cat mai clare si fezabile!

In februarie 2017, simtul practic proverbial al Taurului ar putea sa fie diminuat, lasandu-te prada fanteziei, idealismului si lipsei de masura. Succesul este mai probabil sa apara in ultima decada. Financiar, lucrurile incep usor sa se aseze, dar s-ar putea sa mai ai de rezolvat niste incurcaturi in prima parte a lunii.

Zodia Gemeni

Mercur, stapanul Gemenilor, care din noiembrie se tot plimba din Sagetator in Capricorn si invers, isi reia pe 8 ianuarie 2017 mersul direct in casa colaborarilor Gemenilor, iar pe 12 ianuarie intra intr-o casa financiara. Ca efect al acestor miscari ale lui Mercur, este posibil sa se clarifice un contract, o relatie de lucru sau chiar un litigiu, cu impact asupra banilor. Se mai poate ca un asociat sau poate chiar perechea sa se redreseze financiar, sau sa se produca alt eveniment legat de banii pe care ii imparti cu cineva sau care depind de altii.

Ceilalti au impact si asupra carierei, in sensul ca te motiveaza, te inspira, dau un impuls ambitiei si initiativei, care se manifesta, oricum, din plin. Ca nota generala, actiunile Gemenilor devin mai coerente si mai productive incepand din a doua decada a lunii ianuarie.

Zodia Rac

Ianuarie 2017 vorbeste despre binomul responsabilitati-cooperare, despre lucrul in comun, despre cum alegerile profesionale ale Racilor depind de ceilalti sau munca le poate (re)configura peisajul relatiilor sociale. Este o perioada de analiza, evaluare, revizuire si, poate, de reorganizare, care incearca sa pozitioneze colaborarile si impartirea sarcinilor intr-o zona a echitatii si adevarului.

Cariera Racilor, in general, ar putea trece printr-un moment de resetare a prioritatilor, in functie de o scara de valori morala, culturala, intelectuala sau spirituala. Familia, radacinile sau proprietatile sunt si ele puncte de reper. In tot acest context, luna ianuarie 2017 pregateste terenul pentru noi actiuni si initiative aducatoare de bani si succes.

Zodia Leu

Ianuarie 2017 are pentru Lei puternice conotatii profesionale si financiare. Soarele, stapanul Leului, strabate casa muncii Leului in primele doua decade; Mercur, stapanul uneia dintre casele banilor, ajunge si el in casa muncii pe 12 ianuarie; iar cealalta casa a banilor Leului este intens mobilizata de Venus, stapana casei carierei, si de Marte, planeta actiunii.

Sub asa influente insistente, este de asteptat sa iti dirijezi fortele catre rentabilizarea prestatiei profesionale si sa faci o mutare semnificativa pe esicherul financiar. Venus deschide o perioada de cateva luni cu puternice conexiuni intre cariera si bani si intre cariera si studii, cultura, legislatie, calatorii sau colaborari la distanta, internet, publicare, comunicare la nivel larg.

Zodia Fecioara

Dupa o perioada ceva mai indecisa, neclara sau ineficienta, generata de ciclul retrogradarii, Mercur, stapanul Fecioarei si coordonatorul carierei, revine, in decada a doua din ianuarie 2017, la un comportament mai rational si mai organizat. Acum Mercur iti stimuleaza talentele creative si abilitatile strategice, iti furnizeaza oportunitati, te sprijina in orice initiativa de promovare, lansare sau (re)prezentare.

Dintr-o alta perspectiva, energia plina de entuziasm pe care o dezvolta conjunctia Venus-Marte in casa relatiilor Fecioarei conduce la o intensificare a efortului de echipa, cu rezultate financiare excelente, mai ales daca liderul de proiect esti tu. Concurenta si competitia pot si ele sa apara in peisajul lunii ianuarie 2017.

CITESTE SI: HOROSCOP 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Zodia Balanta

In plan profesional, luna ianuarie 2017 se anunta intensa, foarte activa, ba chiar entuziasta. Ai mereu ceva de facut, adesea cate doua-trei lucruri deodata; uneori te confrunti cu urgente, alteori cu situatii dificile, care cer curaj, combativitate si decizie. Cu toate astea, gasesti placere in ceea ce faci, ai satisfactia de a-ti putea folosi creativitatea si talentele.  Luna ianuarie 2017 este deosebit de favorabila mai ales pentru Balantele care muncesc din chemare sau pasiune. Iar vestea buna este ca eforturile le sunt rasplatite financiar cu generozitate.

Studiul, prelucrarea informatiilor, scrisul si comunicarea (sub toate formele) raman o provocare pentru Balante in prima parte a lunii. Chestiunile domestice si proprietatile imobiliare intra si ele in sfera ta de interese.

Zodia Scorpion

Ianuarie 2017 este o luna creativa, in care forta de expresie a Scorpionilor este la cote maxime si puterea de a transmite mesaje si emotii este neasemuita. Intervalul este adecvat activitatilor artistice sau care se bazeaza pe imaginatie si fantezie, pentru prezentari diverse, spectacole, actiuni de promovare (a unui produs, brand, talent etc.). Competitiile sportive sunt favorizate.

Prin pozitia sa, stapanul casei carierei Scorpionului incurajeaza demersurile intelectuale, dar si comunicarea, drumurile si comertul. In ceea ce priveste banii, luna ianuarie 2017 nu este din cale-afara de generoasa cu Scorpionii. Totusi, partea a doua a lunii aduce unele reglari sau clarificari. In plus, dispui de o deosebita putere de convingere, care-ti poate fi foarte utila in negocieri.

Zodia Sagetator

Luna ianuarie 2017 pare sa aiba o importanta miza financiara pentru Sagetatori: Soarele trece prin casa banilor Sagetatorului; tot pe aici se plimba insistent Mercur, stapanul casei carierei; Soarele se intalneste cu Saturn (7 ianuarie); cei doi stapani ai caselor financiare, Saturn si Luna, formeza o opozitie (9-10 ianuarie); Luna Plina are loc pe axa financiara a Sagetatorului (11-12 ianuarie); Saturn, stapanul casei banilor Sagetatorului, formeza un careu cu Marte (19 ianuarie); Mercur se intalneste cu Pluton (29 ianuarie). Mai clar de-atat nu prea se poate.

Prin urmare: unele situatii ajung la apogeu, apar provocari si obstacole, castiguri sau pierderi insemnate, decizii profesionale puternic influentate de considerente pecuniare.  Cu tot contextul astral incarcat, te bucuri de sustinere si protectie. Cu rabdare si strategii bune, poti avea succes.

Zodia Capricorn

Mercur, stapanul casei muncii Capricornului, care s-a comportat destul de imprevizibil in ultimele luni, face cateva miscari interesante in ianuarie 2017: trece din Capricorn inapoi in Sagetator pe 4 ianuarie, pe 8 isi reia mersul direct, pe 12 intra din nou in Capricorn, unde, spre sfarsitul lunii, face o conjunctie decisiva cu Pluto.

Aceste manevre bizare ar putea fi semnul unui inceput de an capricios in plan profesional, cu reveniri, razgandiri, intarzieri si incurcaturi. Toate astea sunt, de fapt, menite sa-ti clarifice niste ganduri si strategii, astfel incat sfarsitul lunii ianuarie 2017 sa aduca o binevenita precizare a obiectivelor si a cailor de atac si sa te puna pe traiectoria catre succes. Banii Capricornilor vin mai ales din colaborari sau depind de vointa altor persoane.

Zodia Varsator

Pornirea este mai grea in prima parte a lui ianuarie 2017. Nu ai o putere de concentrare prea grozava, actiunile tale sunt cam dezlanate, obiectivele cam neclare. Ceea ce iti este insa limpede, este ca vrei sa faci bani: Marte si Venus sunt in casa banilor Varsatorului, iar Marte este stapanul casei carierei si iar Venus este semnificatoarea traditionala a banilor, mai ales cash, si a valorilor mobile.

Ca sa faci bani, insa, trebuie sa lasi de-o parte ideile fanteziste si sa te ancorezi bine in realitate. Treptat-treptat vei reusi, iar ultima decada din ianuarie 2017 promite Varsatorilor realizari profesionale ce pot antrena si profitul dorit. Atentie insa la actele si socotelile contabile si la relatiile cu bancile, fiscul si alte institutii financiare!

Zodia Pesti

Cu Marte si Venus in Pesti, in ianuarie 2017 ai carisma, entuziasm si pofta de actiune. Te inflacarezi lesne pentru o idee, o cauza ori un proiect si ai capacitatea de a-i mobiliza si pe ceilalti. Activitatile care implica o echipa, un auditoriu, o colectivitate sau o organizatie sunt punctul forte al lunii ianuarie, dar si piatra ei de incercare. Buna comunicare si claritatea conditiilor de cooperare sunt esentiale.

Fiindca Marte este stapanul casei banilor Pestilor, motivatiile financiare sunt prioritare in ianuarie 2017 si s-ar putea sa ai o initiativa menita sa-ti sporeasca veniturile, ori sa apara ceva care sa dea un impuls unor planuri mai vechi. Asadar banii vin. Dar, cu exploziile temperamentale ale perioadei, pot sa se si duca rapid.

Sursa text: horoscop20.com