Horoscop ianuarie 2018. Nu pleca urechea la bârfe. Analiza resurselor și vești bune de la serviciu

Horoscop ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii fac o analiză completă a resurselor și riscurilor

Horoscop ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ianuarie 2018 ar putea fi o lună decisivă pentru Berbeci în plan profesional. În casa carierei Berbecului se află deja sobrul și perfecționistul Saturn și, în plus, se formează o triplă conjuncție Soare-Venus-Pluto. Soarele este semnificatorul autorității și al succesului, Venus promite șansă, iar Pluto vrea putere, control și bani.

În cursul sau în jurul datei de 6, se prea poate să te afli în cea mai bună formă mentală și fizică de anul acesta. În preajma sau în cursul zilei de 9, ai grijă să nu intri în conflicte cu șefii ori cu figurele autoritare din viața ta. Din 11 încolo, comunici parcă mai eficient cu superiorii. În jurul sau în cursul lui 13, tăcerea nu este cheia bunei înțelegeri cu șefii. Întreabă dacă ai nelămuriri.

Tot în preajma sau în cursul lui 13, riscă să apară din nou tensiuni între tine și superiori sau figurile autoritare din viața ta. Din 18 încolo, viața ta socială se animă considerabil, semn că devii parcă mai popular/ă decât până acum. Vorbești cu aplomb în cursul sau în preajma lui 24, semn că părerile tale contează mai mult decât de obicei. Caută să impui respect prin ceea ce zici.

Din 26 încolo, ai mai multă energie și nu este exclus să fii mai activ/ă în afara granițelor localității de reședință sau chiar ale țării. În cursul sau în jurul zilei de 28, gândește-te de două ori înainte de a spune ceva ce te-ar putea discredita într-un fel sau altul. Începând cu data de 31, comuncii parcă mai ușor pe limba prietenilor, ceea ce înseamnă că-ți cultivi relațiile cu aceștia.

Horoscop ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna ianuarie 2018 îți este favorabilă, cu condiția să faci o analiză corectă a resurselor și a riscurilor. Aflați în opoziție cu Soarele natal al Taurului, Marte și Jupiter te provoacă la acțiune, îți dau imboldul, dar te pot face și să pierzi controlul la un moment dat.

În jurul sau în cursul zilei de 6, se prea poate să te confrunți cu unele crize existențiale sau de natură spirituală. Dacă ești implicat/ă într-o relație la distanță, se prea poate ca în preajma sau în cursul zilei de 9 să întâmpinați probleme. Din 11 încolo, comunici însă mai ușor cu cei dragi care sunt plecați peste hotare sau cu rudele partenerului, dar evită subiectele sensibile în jurul lui 13.

S-ar putea ca acest lucru să te aducă în preajma aceleiași date pe marginea prăpastiei din punct de vedere emotional. Din 18 încolo, reușești să te faci mai ușor plăcut/ă în cercurile înalte și chiar în ochii superiorilor. Profită la maximum de cest lucru. În cursul sau în jurul zilei de 24, ar fi de dorit să nu susții examene importante sau să nu întreprinzi călătorii prea lungi în afara țării.

Din 26 încolo, atmosfera dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri, clienți și colaboratori ar putea devein mai încărcată, dar dacă manageriezi această tensiune bine, se prea poate să reglați cu această ocazie raportul de forte dintre voi. În cursul sau în jurul lui 28, te pot pândi frustrările la adresa propriei persoane. Din 31 încolo, vorbești parcă mai ușor pe limba superiorilor tăi.

Horoscop ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În cursul sau în jurul zilei de 6, ar fi de dorit să nu investești prea multă încredere sau bani în proiecte de grup, planuri de viitor sau prietenii. În preajma sau în cursul zilei de 9, se prea poate ca între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri să intervină unele tensiuni. Din 11 încolo, s-ar putea să comunicați mai bine. În cursul sau în jurul lui 13, apar însă din nou obstacole între voi.

În cursul sau în jurul zilei de 13, s-ar putea să te trezești cu o dezamăgire de pe urma unor amici sau a unei investiții. Din 18 încolo, se arată o perioadă bună pentru nativii/ele implicați/te într-o relație la distanță. În cursul sau în jurul zilei de 24, se prea poate ca parteneriatul tău de viață și/sau afaceri să aibă de suferit de pe urma raportului de forte dezechilibrat. Fă ceva în acest sens.

Din 26 încolo, viața ta sentimentală se animă considerabil. Acest lucru poate marca debutul unei relații în cazul unor native/e care sunt burlaci/țe. În cursul sau în jurul lui 28, dă dovadă de prudență în raport cu investițiile și prietenii. Din 31 încolo, vorbești mai ușor cu rudele apropiate ale partenerului, dar și cu cei dragi ai tăi de peste hotare sau cu cel drag care este la distanță.

În debutul anului, Leii au parte de surprize bune la serviciu

Horoscop ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

În jurul sau în cursul zilei de 6, ai parte de multă armonie și liniște în cadrul vieții sociale și a celei de cuplu. Data de 9 sau ziua de dinaintea sau de după ea poate fi marcată de tensiuni pe plan sentimental sau în relație cu partenerii de afaceri. Din 11 încolo însă, este posibil să vorbiți mai ușor unii pe limba celorlalți. În cursul sau în jurul lui 13, se pot ivi din nou fricțiuni între voi.

Tot în cursul sau în preajma lui 13, diferența de statut social sau profesional dintre tine și cel drag își poate spune cuvântul. Din 18 încolo, este posibil să revină spontaneitatea și misterul în viața de cuplu. Acest lucru nu înseamnă însă că universul nu v-ar putea rezerva, ție și partenerului, surprize mai puțin plăcute în cursul sau în jurul zilei de 24. Trebuie să fiți tari.

Din 26 încolo, se deschide un capitol destul de solicitant și aglomerat pe plan profesional, dar este important să ai grijă de tine pentru a nu ajunge în pragul surmenării. Cariera ta sau a celui drag poate ajunge din nou subiecte de dispute între tine și cel drag în cursul sau în jurul zilei de 28. Din 31 încolo, comunici mai ușor însă cu partenerul de viață și/sau afaceri, dar și cu clienții.

Horoscop ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

În cursul sau în jurul lui 6, te bucuri de o perioadă mai mult decât bună pe plan profesional. În preajma sau în cursul lui 9, ești solicitat/ă și/sau aglomerat/ă la acel nivel, dar toate par să meargă în favoarea ta. Începând cu data de 11, comuncii parcă mai ușori cu colegii de muncă. În cursul sau în jurul zilei de 13, se prea poate totuși să ajungeți la unele tensiuni din pricina nelămuririlor.

În jurul sau în cursul lui 13, s-ar putea să te alegi cu sarcini de lucru care te depășesc ca experiență sau care vin cu termene-limită și așteptări greu de îndeplinit. Din 18 încolo, ai parte de o perioadă bună pe plan sentimental. Dacă ești burlac/iță, poate apărea cineva în viața ta. În cursul sau în jurul zilei de 24, se poate să apară unele tensiuni la locul de muncă. Vezi ce faci.

Din 26 încolo, viața ta sentimentală se anima considerabil, dar ai, de asemenea, parte de mai mult dinamism și în relație cu copiii. În cursul sau în jurul zilei de 28, se prea poate să apară din nou probe la serviciu. Din 31 încolo, vorbești parcă mai ușor pe limba partenerului de viață și/sau de afaceri, a clienților și colaboratorilor. Încearcă să spui imediat ceea ce te deranjează dacă e cazul.

Horoscop ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

În cursul sau în jurul zilei de 6, nativii/ele acestui semn implicați/te într-o relație la distanță au parte de o perioadă bună. Dacă nu este cazul, încearcă să evadezi din cotidian cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în jurul zilei de 9, se arată o perioadă intense pe plan sentimental. Din 11 încolo, comunici parcă mai ușor cu persoana iubită și/sau copiii. Caută să fii la obiect.

În cursul sau în jurul zilei de 13, pot apărea unele tensiuni între tine și persoana iubită și/sau copii. Tot în cursul sau în preajma lui 13, încearcă să nu dai dovadă de gelozie și posesivitate. Din 18 încolo, ai grijă să nu fi prea influgent/ă cu tine pentru că se va vedea pe silueta ta. În plus, te vei înțelege mai ușor cu colegii de muncă. În jurul sau în cursul lui 24, te poți certa cu cel drag.

Din 26 încolo, pot apărea unele tensiuni între tine și anumiți membri ai familiei tale. În cursul sau în jurul zilei de 28, încearcă să nu cedezi tendinței de a fi posesiv/ă și gelos/oasă. Din 31 încolo, se arată o perioadă bună pentru a te interesa cum anume ți-ai putea îmbunătăți stilul de viață și/sau alimentație. De asemenea, te înțelegi mai bine cu colegii de muncă. Ține-o tot așa.

Viața sentimentală a Balanțelor trece printr-o perioadă bună

Horoscop ianuarie 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

În cursul sau în jurul zilei de 6, apelează la cei dragi ai tăi dacă treci printr-o perioadă mai puțin bună. În cursul sau în preajma zilei de 9, pot apărea unele tensiuni între tine și membrii familiei. Din 11 încolo, comunici însă mai ușor cu cei dragi ai casei. În jurul sau în cursul zilei de 13, se prea poate totuși să mai apară înțepături. Tot atunci, nu-i lăsa să se amestece între tine și cel drag.

Din 18 încolo, viața ta sentimentală trece printr-o perioadă bună. De asemenea, se prea poate să te înțelegi mai bine cu copiii. În cursul sau în jurul lui 24, se prea poate să intervină iar fricțiuni între tine și cei dragi ai casei. Din 26 încolo, ești ceva mai asertiv/ă în comunicare decât în mod normal. De asemenea, se prea poate ca alergătura de colo-colo să se înmulțească simțitor.

În cursul sau în jurul lui 28, ar fi de evitat să vorbești prea mult cu cei dragi despre ceea ce se întâmplă între tine și persoana iubită. Acest lucru i-ar putea face să se amestece prea mult între tine și partener, cee ace nu vă va face deloc bine. Din 31 încolo, vorbești mai ușor pe limba persoanei iubite și a copiilor, semn că se răresc exponențial neînțelegerilor dintre voi acum.

Horoscop ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În cursul sau în jurul zilei de 6, se prea poate că stai destul de bine pe plan financiar. În preajma sau în cursul lui 9, ești mai asertiv/ă în comunicare și atragi pe cei din jurul prin felul în care vorbești. Din 11 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se îmbunătățesc exponențial. În cursul sau în jurul lui 13, s-ar putea să ai parte însă de unele blocaje în comunicarea cu ceilalți.

Tot în cursul sau în preajma lui 13, așteaptă-te la unele tensiuni între tine și colegii de muncă, poate de pe urma unor defecțiuni care intervin la aparatura de la birou. Din 18 încolo, atmosfera din interiorul familiei pare să se îndulcească pe zi ce trece. În cursul sau în jurul zilei de 24, ai o capacitate de convingere care o depășește chiar mult pe cea obișnuită. Profită de ea la maxim.

Din 26 încolo, s-ar putea să faci bani mai ușor și mai repede decât în mod normal, dar există riscul ca aceștia să ți se scurgă printre degete mai ceva decât de obicei. În cursul sau în preajma zilei de 28, caută să nu intri în polemici cu colegii de muncă și dă dovadă de atenție sporită pentru a nu acuzat/ă că ai stricat ceva la birou. Din 31 încolo, comunici mai ușor cu familia.

Horoscop ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În cursul sau în jurul zilei de 6, se prea poate să te bucuri de o perioadă bună din toate punctele de vedere. În cursul sau în preajma datei de 9, stai destul de bine din punct de vedere financiar, dar caută să economisești câte ceva. Din 11 încolo, îți parvin tot felul de ponturi despre cum ți-ai putea valorifica mai bine economiile și/sau suplimenta veniturile. Folosește-le pe cele care trebuie.

În jurul sau în cursul datei de 13, se prea poate să ai parte însă de unele lipsuri bănești. În cursul sau în preajma zilei de 13, caută să te limitezi la cheltuielile care sunt absolut necesare. Din 18 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare devin parcă mai potențate decât în mod normal. În cursul sau în jurul date de 24, pot interveni unele cheltuieli. Încearcă să le reduci.

Din 26 încolo, nivelul tău de energie crește considerabil, dar încearcă să nu o disipezi fără a realiza nimic notabil. În cursul sau în jurul zilei de 28, apar din nou cheltuieli, dar le poți Evita dacă te limitezi la strictul necesar. Din 31 încolo, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează vizibil. Încearcă să faci în așa fel încât să profiți la maximum de ele. Exprimă-te.

Vărsătorii nu trebuie să creadă toate bârfele

Horoscop ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În cursul sau în jurul zilei de 6, vorbești cu cei dragi ai casei dacă treci printr-o perioadă mai puțin bună pentru tine. În cursul sau în preajma datei de 9, dispui de un șarm și o carismă care sunt greu de neobservat. Din 11 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare devin mai vizibile decât de obicei. În cursul sau în jurul lui 13, s-ar putea însă să fii destul de introspectiv/ă.

Tot în cursul sau în preajma lui 13, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și anumiți membri ai familiei. Din 18 încolo, s-ar putea să ai parte de mai mult success în cee ace privește valorificarea economiilor realizate până acum și/sau supliemntarea veniturilor pe care le ai perioada aceasta. În cursul sau în jurul zilei de 24, carisma și șarmul tău se potențează mult.

Din 26 încolo, se prea poate să fii destul de neliniștit/ă din punct de vedere emotional și sufletesc. Nu lăsa nemulțumirile, frustările, obsesiile și viciile să te acapareze. În cursul sau în jurul zilei de 28, există riscul să apară unele certuri între tine și cei dragi ai casei. Din 31 încolo, îți parvi unele ponturi despre cum să-ți rotunjești veniturile. Caută să profiți de ele la maximum.

Horoscop ianuarie 2018   Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În cursul sau în jurul zilei de 6, ideal ar fi să nu pleci urechea la bârfe și să nu te implici în intrigi. În cursul sau în preajma datei de 9, este posibil ca un fost partener să reapară în viața ta sau doar ca partenerul să afle ceva despre tine care nu-i cade tocmai bine. Din 11 încolo, nu persista în tipare de gândire negative și coercitive. În cursul sau în jurul lui 13, acestea pot ricoșa urât.

Tot în jurul sau în preajma lui 13, evită din nou să crezi zvonuri ori să fii tu cel/a care le răspândește. Din 18 încolo, șarmul și carisma ta se potențează mai mult decât vizibil, ceea ce face să te faci plăcut/ă cu ușurință. În cursul sau în jurul zilei de 24, evită să cazi pradă gândurilor negre care îți dau târcoale. Din 26 încolo, viața ta social urmează o curbă ascendentă.

În cursul sau în preajma datei de 28, nu te implica în intrigi și nu da crezare tuturor bârfelor care apar. S-ar putea ca acestea să nu fie adevărate și să-ți creeze unele prejudicii. După data de 31, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil, indiciu cum că nu-i exclus să-ți faci prieteni noi ori să discuți unele chestiuni sensibile fără a ajunge la ceartă sau alte tensiuni.

Horoscop ianuarie 2018  Pești (19 februarie – 20 martie)

În cursul sau în jurul zilei de 6, încearcă să nu faci investiții prea mari în planuri de viitori și/sau proiecte de grup și gândește-te de două ori înainte să acorzi împrumuturi prea mari. În cursul sau în preajma datei de 9, poate reapărea în peisaj un fost partener sau se complică lucrurile în cazul unei relații sentimentale pe care o ții departe de ochii curioșilor. Caută să dai dovadă de sinceritate.

Din 11 încolo, relaționezi mai ușor cu prietenii, semn că nivelul tău de popularitate crește destul de mult. Totuși, există riscul ca, în cursul sau în jurul zilei de 13, să apară unele neînțelegeri între voi. În preajma sau în cursul aceleiași date, caută să nu arunci cu banii în amici sau să faci infuzii prea mari de capital în proiecte sau planuri de viitor insuficient finisate. Nu e tocmai momentul.

Din 26 încolo, se arată că începe o perioada dinamică pe plan profesional, deci caută să o fructifici la maximum. În cursul sau în preajma zilei de 28, evită să acorzi împrumuturi și încearcă să nu cedezi gândurilor negre legate de stabilitatea zilei de mâine. Din 31 încolo, se prea poate să fii tentat/ă să cultivi tipare de gândire negative și coercitive. Caută să nu le dai curs.

Sursa foto: jurnalul