HOROSCOP IULIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE despre SANATATE, CARIERA, DRAGOSTE si BANI

HOROSCOP LUNA IULIE 2017. Astrele nu sunt foarte binevoitoare in primele doua decade din iulie 2017. Soarele si Marte se afla in Rac, de unde fac un careu cu Uranus din Berbec, un alt careu cu Jupiter din Balanta si o opozitie cu Pluto din Capricorn. Se formeaza astfel o cruce cardinala de toata frumusetea, iar nivelul de agitatie, stres si turbulenta poate atinge cote alarmante.

HOROSCOP LUNA IULIE 2017. Semnele cardinale sunt dinamice, lanseaza provocari, indeamna la actiune si pot genera evolutie. Dar prea multe disonante in aceste semne conduc la o razvratire a energiilor, care se traduce prin conflicte, agresiuni, violente, lupte pentru putere, accidente, cataclisme naturale, situatii de criza si alte evenimente cu impact dur.

HOROSCOP LUNA IULIE 2017. Evident ca Berbecii, Racii, Balantele si Capricornii se afla in focul actiunii, dar la fel si cei care au in aceste semne Ascendentul, stapanul Ascendentului sau alte elemente importante din astrograma natala. Adica foarte multi oameni. In cea mai mare parte a lunii iulie 2017, Mercur se afla in Leu (intre 6 si 26). Nu sta rau, nu face aspecte proaste – ba, dimpotriva, este in armonie cu Jupiter, Saturn si Uranus. Asadar, judecata functioneaza, atat pe modurile ”avantat” si ”ingenios”, cat si pe cel ”analitic”. Iar in multe situatii, comunicarea poate fi profitabila sau chiar salvatoare. Totusi, deciziile mari trebuie cantarite cu grija. Mercur a intrat pe un teren care va fi atins de retrogradarea viitoare, deci unele lucruri s-ar putea sa fie supuse ulterior revizuirii.

HOROSCOP LUNA IULIE 2017. In iulie 2017 se intampla insa si lucruri foarte frumoase. Pe cer se formeaza un trigon intre cele doua planete benefice, Venus si Jupiter, aspect aducator de noroc, optimism, bunavointa si sansa relationala. Principalii beneficiari sunt Gemenii si Balantele, apoi Varsatorii si, intr-o anume masura, Berbecii, Leii si Sagetatorii, precum si toti cei ce au Ascendentul, stapanul Ascendentului, Luna sau alte elemente importante din harta natala in semnele mentionate. Deci, din nou, foarte multi oameni. Si uite-asa, cel mai probabil vom avea o luna mixta: agitata si presarata cu incidente, dar si aducatoare de impliniri.

Horoscop Berbec iulie 2017

Dragoste si viata in doi

Chiar daca pe alte planuri este destul de stresanta, pe plan sentimental luna iulie 2017 este favorabila Berbecilor. Aflat in casa cuplului Berbecului, Jupiter face un frumos trigon cu Venus, planeta dragostei si insasi stapana casei in discutie. Chiar daca mai ai de trecut mici hopuri, sansa este de partea ta, oferindu-ti intalniri fericite, schimburi de idei menite sa inlesneasca bunul mers al relatiei, plimbari sau scurte deplasari romantice si alte intamplari care-ti bucura sufletul.

Perioada este provocatoare sub aspect erotic. Mercur indeamna la noi experimente si jocuri de budoar intre 6 si 26 iulie 2017, iar in ultima decada Marte si Soarele iti sporesc tulburator forta sexuala, intesitatea trairilor si inclinarea catre actiune si aventura.

Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe iulie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Berbec.

Munca si bani

Crucea cardinala din primele doua decade ale lunii iulie 2017 stimuleaza spiritul competitiv si intreprinzator al Berbecilor.  O buna parte din energie este consacrata preocuparilor privind casa, proprietatile si familia, sau indeletnicirilor legate de imobiliare, constructii, agricultura, resurse naturale, istorie, arheologie, genealogie. Este o perioada buna pentru a renova sau amenaja un sediu de firma, chiar daca agitatia este cam mare.

Toata luna iulie este importanta pentru negocieri, contracte, aliante sau colaborari; aici, se cere sa ai rabdare si sa iti evaluezi corect consecintele deciziilor. Iti poti manifesta din plin creativitatea pe tot parcursul lunii iulie 2017, dar in special in ultima decada. In plan financiar, intampini mici blocaje dar per total iesi in castig.

Forma fizica si moral

Primele doua decade din iulie s-ar putea dovedi foarte aglomerate si stresante. Marte, stapanul Berbecului, este prins intr-o configuratie planetara tensionata, asa ca este recomandat sa te concentrezi pe prioritati, sa iei lucrurile pe rand si sa abordezi situatiile intr-o maniera mai degajata. Aloca timp suficient odihnei si relaxarii si evita situatiile riscante sau conflictuale!  Sufleca-ti manecile si apuca-te de reparat, dereticat, redecorat!

Horoscop Taur iulie 2017

Dragoste si viata in doi

Situatia ar putea fi cam tensionata pentru Tauri in primele doua decade din iulie 2017, cand Marte, stapanul casei relatiilor Taurului, se afla intr-o conjunctura incordata, ce predispune la discutii aprinse si chiar la conflicte. Acestea pot porni de la orice, dar mai ales de la bani, munca, impartirea responsabilitatilor, proprietati sau chestiuni legate de parinti ori alte neamuri.

Faptul ca in aceasta perioada ai tendinta de a da replici mai acide si de a-i trata pe ceilalti fara tact si rabdare, nu imbunatateste deloc lucrurile. Ai grija in special la fazele Lunii, care pot potenta riscul – in jurul datelor de 1, 9 si 16 iulie 2017! Situatia se relaxeaza dupa 20 iulie, cand stapanul casei relatiilor Taurului formeaza aspecte mai binevoitoare.

Munca si bani

Venus, stapana Taurului, se afla in casa banilor Taurului aproape toata luna iulie 2017, indicand o preocupare particulara pentru acest subiect. Aspectele pe care le formeaza Venus sunt mixte, deci si evolutia financiara este inegala: unele surse de venituri se blocheaza, dar apar altele noi, unele tranzactii sunt aducatoare de castig, dar altele nu sunt nu prea reusite.

Este esential sa nu te pripesti in decizii si negocieri, sa incerci sa faci alegeri rationale si sa nu cheltuiesti prea mult pe obiecte frumoase dar inutile. Munca este stresanta, dar productiva, iar din cand in cand mai apare cate o sansa nesperata.

Luna iulie 2017 poate fi bogata in drumuri si intalniri, intensa la nivelul comunicarii si foarte solicitanta intelectual.

Forma fizica si moral

Nu prea esti in virf de forma, asa ca ai face bine sa-ti cheltuiesti energia cat mai eficient. Se poate sa treci printr-o stare de agitatie si irascibilitate si exista un risc de accidentare fie in miscare, fie prin intrebuintarea neindemanatica sau neglijenta a unor obiecte ori substante cu potential periculos. Atentie si prudenta! Invata ceva nou sau foloseste-ti puterea de convingere pentru o cauza importanta!

Horoscop Gemeni iulie 2017

Dragoste si viata in doi

Fiindca Venus, planeta dragostei si a cuplului, se afla chiar in zodia Gemenilor, luna iulie este pentru Gemeni una dintre cele mai favorabile din 2017. Prezenta lui Venus in zodia ta ar fi de ajuns pentru a-ti asigura o perioada implinita. Dar situatia este inca si mai buna: Venus face un superb trigon cu Jupiter, Marele Benefic, aflat in casa erotismului Gemenilor.

Configuratia este cu atat mai semnificativa daca luam in considerare faptul ca Venus este chiar stapana casei erotismului Gemenilor, iar Jupiter este stapanul casei relatiilor. Asadar, te asteapta saptamani deosebite, in care e musai sa se intample ceva special. Pe de alta parte, contextul general al lunii iulie 2017 este destul de tensionat si s-ar putea sa treci si prin momente complicate, dar vibrezi la unison cu omul drag, iar iubirea si bunavointa vor invinge.

Munca si bani

Jupiter, stapanul casei carierei Gemenilor, este aspectat armonios de Venus, care se afla chiar in Gemeni, ceea ce inseamna ca iulie 2017 iti promite noroc si realizari, indiferent de domeniul de activitate. Cu toate astea, ocupatiile creativ-artistice sau cele ce presupun talent si pasiune sunt favorizate.

In primele doua decade, cand Soarele si Marte ocupa casa banilor Gemenilor, se intrevede foarte multa animatie in sfera financiara. Iei decizii, cumperi, vinzi, te straduiesti sa castigi. Si chiar poti castiga destul de bine, dar ai si tendinta de a cheltui, de a risca si, daca nu ai masura si simt de prevedere, de a te alge cu pagube. Sa speram insa ca Mercur, stapanul Gemenilor, aflat in casa mintii Gemenilor, va evalua situatiile corect.

Forma fizica si moral

Starea de spirit este excelenta, iar energie fizica ai cat cuprinde. Chiar daca, la modul general, este o luna destul de incordata, ai posibilitatea sa te relaxezi. Perioada este grozava pentru vacante, distractii si hobby. Totusi, stapanul casei bolilor Gemenilor, Marte, se afla intr-o situatie delicata in primele doua decade, cand trebuie sa te ingrijesti si sa nu treci cu vederea nicio problema de sanatate, oricat de marunta ar parea. Socializeaza, creeaza, danseaza, iubeste!

Horoscop Rac iulie 2017

Dragoste si viata in doi

Cu Soarele si Marte situati chiar in zodia Racului, in primele doua decade din iulie 2017 ai sangele fierbinte, multa vigoare sexuala si un elan pasional de nestavilit. Contextul astral este insa destul de tensionat, mai ales pentru Raci, iar riscul unui comportament sentimental nesabuit nu este exculs. Marte incita la cucerire dar, daca nu este bine strunit, poate sa predispuna la imprudenta, agresivitate sau conflict. Prin urmare, este recomandat sa ai grija cum iti dozezi si cum iti directionezi pornirile pasionale, ca sa nu te trezesti in vreo situatie neplacuta. Venus, planeta iubirii, se afla in casa a douasprezecea a Racului, amplasare care sugereaza fie iubiri secrete, fie dependente emotionale, dezamagiri sau insingurare.

Munca si bani

Iulie 2017 este o luna foarte activa pentru Raci in plan profesional, mai ales in primele doua decade. Aflati chiar in zodia Racului, Soarele si Marte iti amplifica ambitia, initiativa, spiritul de lider si de luptator si te inzestreaza cu o admirabila energie fizica, atat de necesara pentru implinirea unor actiuni importante. Fiindca Marte este stapanul casei carierei Racului iar Soarele este semnificatorul natural al pozitiei ierarhice, statutul socioprofesional capata o relevanta speciala pentru Raci in aceasta perioada. In orice parte te-ai intoarce, dai peste oportunitati sau provocari, asa ca nu poti sta de-o parte, ci trebuie sa te implici cu toata forta si cu incredere in succes si victorie. Luna iulie 2017 este activa si in plan financiar, ba chiar deosebit de activa in ultima decada.

Forma fizica si moral

Debordezi de vitalitate si energie, mai ales in primele doua decade. Ai insa parte de mult stres si de o expunre marita la accidentari, raniri prin imporudenta, arsuri, insolatii, infectii sau inflamatii. Te caracterizeaza o anumita irascibilitate, care iti poate atrage neplaceri relationale, si ai o tendinta catre graba si risc, care te pot afecta fizic. Straduieste-te sa initiezi ceva ori asuma-ti o intrecere sau o batalie!

Horoscop Leu iulie 2017

Dragoste si viata in doi

Luna iulie 2017 iti aduce o confruntare intre tendinta de a te lasa dus(a) pe aripile unui romantism idealist si tendinta de a privi lucrurile sub un unghi lucid si realist. Venus, planeta iubirii, si Saturn, stapanul traditional al casei cuplului Leului, primesc aspecte distonante de la amagitorul Neptun, in timp ce agerul Mercur, aflat in zodia Leului, incearca sa fie mereu pe faza. Lucrurile sunt putin cam amestecate, dar nu intr-un mod cu adevarat daunator. Planetele responsabile cu viata sentimentala a Leilor au, totusi, o pozitie suficient de norocoasa, astfel incat situatia sa evolueze pana la urma in favoarea ta.

Pilonii pe care se sprijina bunul mers al relatiei sunt, mai mult ca oricand, comunicarea si sexul.

Munca si bani

In primele doua decade din iulie 2017 ai face bine sa-ti iei o vacanta. Fiindca Soarele si Marte sunt situate in discreta casa a douasprezecea, nu prea e rost de actiune in plan profesional si nici nu ai prea multa tragere de inima. Adica nu este cazul sa te astepti la cine stie ce fapte marete. Perioada este potrivita insa pentru calcule si evaluari diverse, fiindca Mercur se afla in Leu, si pentru participarea la intruniri, congrese sau activitati de grup, precum si pentru intarirea relatiilor de natura profesionala, fiindca asa doreste Venus, stapana casei carierei Leului.

Elanul iti revine in ultima decada din iulie 2017, cand proiectele incep sa se concretizeze si sa dea roade. Aceasta perioada propice succesului se va prelungi si in luna urmatoare.  In plan financiar, inregistrezi progrese.

Forma fizica si moral

Mintea iti merge brici, dar cu rezervele de energie nu stai grozav in primele doua decade. Este un interval care reclama mai multa odihna si mai multa grija pentru sanatate, mai ales daca ai deja anumite afectiuni. Cu conjunctia Soare-Marte prost aspectata si plasata intr-o casa nefavorabila, exista un risc de slabire a imunitatii, contagiune sau accidentare.  Tonusul iti revine in forta in ultima decada.  Abordeaza sarcinile in ordinea prioritatii si incearca sa mai delegi din responsabilitati!

Horoscop Fecioara iulie 2017

Dragoste si viata in doi

Aspectele pe care le primeste in luna iulie 2017 Jupiter, stapanul traditional al casei cuplului Fecioarei, sugereaza ca relatia ar putea fi supusa anumitor presiuni in primele doua decade, dar ca va inregistra si o realizare notabila. Realizarea s-ar putea situa in planul banilor si al bunurilor comune sau in planul statutului social: este posibil sa aiba loc o oficializare, sau perechea sa fie plasata sub lumina reflectoarelor, sa inregistreze un succes profesional care se rasfrange asupra confortului psihologic si material al cuplului, ori sa aiba loc alt eveniment din aceeasi gama.

Atmosfera relationala continua sa ramana mai degraba de natura practica, iar romantismul, daca e sa apara, are sanse mai mari spre sfarsitul lunii.

Munca si bani

Trecerea lui Venus prin casa carierei Fecioarei si trigonul pe care il formeaza cu Jupiter, situat in casa banilor Fecioarei, sunt semne de sansa si succes cu efect atat asupra renumelui, cat si asupra buzunarului. Amplasati in casa a unsprezecea a Fecioarei, Soarele si Marte vorbesc despre efort sustinut, actiune si initiativa manifestate in cadrul unei colectivitati sau al unei retele.

Luna iulie 2017 ofera insa un camp generos si pentru analize, reevaluari si munca solitara sau de culise. Mercur, stapanul Fecioarei si al casei carierei Fecioarei, se situeaza in casa a douasprezecea si tot catre aceasta casa migreaza in ultima decada Soarele si Jupiter. Este ca si cand s-ar coace ceva, ceva ce va iesi la lumina zilei mai tarziu.

Forma fizica si moral

Intre 6 si 26 iulie 2017, Mercur, stapanul Fecioarei, se afla intr-o casa defavorabila sanatatii Fecioarelor, iar in ultima decada Soarele si Marte se vor afla in acelasi loc. Nu este de glumit. Se recomanda sa te protejezi, sa eviti ceea ce stii ca iti face rau, sa-ti tratezi constiincios afectiunile existente (daca ai) si sa iei in serios orice orice disfunctie a organismului.  Concentreaza-te pe ceea ce este important si evita devierile, oboseala si suprasolicitarea!

Horoscop Balanta iulie 2017

Dragoste si viata in doi

In iulie 2017 nu prea te pierzi in sentimentalisme. Marte, stapanul casei cuplului Balantei, apreciaza mai mult pozitia, presigiul si faima, decat emotia subtila si amorul siropos. Te atrage genul de partener(a) care starneste admiratie sau care se situeaza pe o treapta ierarhica superioara. Se mai poate ca eforturile cuplului sa se indrepte catre implinirea unei ambitii sociale sau catre atingerea unui tel comun, ori ca perechea sa aiba o realizare in cariera. Luna iulie mai favorizeza relatiile in care partenerii vor sa exploreze impreuna alte dimensiuni ale univesului cultural, spiritual sau geografic. Nu este exlusa o legatura la distanta sau cu un strain/o straina. Posibil blocaj in ultima decada.

Munca si bani

Luna iulie 2017 este extrem de motivanta, provocatoare, solicitanta. In casa carierei Balantei se afla Soarele si Marte, amandoi cu atribute speciale in privinta competitivitatii, initiativei si leadership-ului.

Soarele iti hraneste aspiratiile inalte si nevoia de prestigiu si de aplauze si te ajuta sa te impui, sa atragi atentia, sa stralucesti. Marte iti inspira dorinta de actiune, curaj si hotarare, indemnandu-te sa lupti, sa te afirmi, sa dovedesti ca ai ceva de spus lumii. Combinatia este foarte puternica si te poate determina sa iei unele decizii ferme cu privire la cariera. Asteapta-te insa si la agitatie, confruntari si alte turbulente. Studiile si calatoriile ar putea face parte din peisajul lunii iulie 2017. Situatia financiara depinde mult de actiunile si deciziile profesionale.

Forma fizica si moral

Luna iulie poate fi deosebit de stresanta pentru Balante, mai ales in primele doua decade. Este important sa gasesti metode de detensionare, sa-ti aloci scurte pauze de relaxare si, mai ales, sa abordezi situatiile critice intr-o maniera cat mai detasata, mai filosofica. Este recomandat sa eviti excesele si riscurile si sa-ti menajezi sanatatea. Priveste lucrurile cu umor si cauta sa nu te ambalezi prea tare!

Horoscop Scorpion iulie 2017

Dragoste si viata in doi

In luna iulie 2017 Venus, planeta iubirii si stapana casei cuplului Scorpionului, se afla in casa a opta a Scorpionului, ceea ce te indeamna sa sapi adanc in relatie, sa incerci sa strapungi dincolo de aparente, sa intelegi situatii, sa analizezi resorturile psihologice ale partenerului, sa-i afli cele mai ascunse secrete. Vrei sa detectezi potentialele pericole pentru relatia de cuplu, iar uneori chiar le detectezi. Alteori, bajbai printr-un hatis de temeri, banuieli si nelinisti nefondate. Poate ca n-ar fi o idee rea sa citesti in aceasta perioada o carte despre inteligenta emotionala sau despre psihologia cuplului. Ai avea de castigat daca ai combina intuitia cu informatia de calitate. Privind lucrurile din alt unghi, finantele si bunurile comune pot fi acum un subiect foarte viu.

Munca si bani

In iulie 2017 atat Soarele, stapanul casei carierei Scorpionului, cat si Marte, care iti stapaneste casa muncii si a sarcinilor curente, se afla in casa a noua a Scorpionului. Prin urmare, te implici viguros si ai multa energie de cheltuit in domenii care au legatura cu strainii si strainatatea, internetul, colaborarile la distanta, calatoriile cu scop educativ sau profesional. Studiile, cercetarea, cultura, activitatea editoriala sau demersurile spirituale sunt la fel de motivante. Intersectarea intereselor profesionale cu drumurile, informatia, comunicarea si cunoasterea sunt reflectate si de prezenta lui Mercur in casa carierei Scorpionului. Mercur se pricepe insa si la socoteli, iar asta poate fi foarte profitabil, avand in vedere ca axa banilor si a afacerilor Scorpionului este destul de activa.

Forma fizica si moral

Stapanul casei bolilor Scorpionului se afla intr-o pozitie de slabiciune si, in plus, este bombardat de aspecte distonante din partea altor planete. Forma fizica nu este stralucita, si ar trebui sa tii seama de asta, chiar daca ai impresia ca esti mare si tare. Nu ai aceeasi rezistenta ca de obicei. Complicatiile pot veni pe neasteptate si exista si un risc de raniri si accidentari.  Inscrie-te intr-o asociatie (studenteasca, profesionala sau de hobby), intr-o fundatie sau alta organizatie cu multi membri!

Horoscop Sagetator iulie 2017

Dragoste si viata in doi

Fiindca Venus, planeta dragostei, traverseaza casa cuplului Sagetatorului, fericirea este aproape. Iar daca mai socotim si splendidul trigon pe care Venus il face cu Jupiter, stapanul Sagetatorului, concluzia este limpede: se intmpla ceva. Ceva bun pentru sufletul tau, pentru dragoste, pentru viata in doi. Un eveniment pe care, probabil, vei vrea sa-l impartasesti tuturor sau la aparitia caruia mai contribuie si altii. Aflat in casa a noua solara, Mercur, stapanul casei cuplului Sagetatorului, formeaza mai multe aspecte armonioase, care pot vesti o evolutie favorabila legata de un proiect de calatorie in doi, de o legatura la distanta sau de impactul pozitiv pe care il pot avea asupra relatiilor mediile cultural-stiintifice sau spirituale.

Munca si bani

Iulie 2017 are pentru Sagetatori pronuntate conotatii financiare. Pluto, Soarele si Marte activeaza axa caselor banilor Sagetatorului, in timp ce Saturn, stapnul uneia dintre aceste case, se afla chiar in Sagetator. Ai grija ce decizii iei si ce tranzactii faci, fiindca luna iulie 2017, desi are potential, este riscanta! Este preferabil sa foloseste primele doua decade pentru a accesa fonduri (altele decat imprumuturi), pentru a recupera bani sau bunuri, pentru a-ti pune ordine in socoteli si pentru a-ti achita restantele. Nu cheltui fara socoteala! In cariera, in iulie debuteaza o perioada importanta, de analize, reevaluari sau reorganizari, care se va intinde pana la toamna. Chiar daca deocamdata semnalele sunt discrete, este bine sa incepi sa urmaresti mai atent dincotro bate vantul.

Forma fizica si moral

Fiindca Saturn se afla in Sagetator si Jupiter, stapanul Sagetatorului, este atacat de aspectele adverse ale mai multor planete, primele doua decade din iulie nu sunt prea favorabile sanatatii. Afectiunile deja existente s-ar putea manifesta mai activ si exista un pericol de crize neasteptate sau de accidentari. Moralul este si el destul de afectat. In ultima decada, starea generala se imbunatateste. Daca vrei sa faci un imprumut sau sa pornesti o afacere, evalueaza-ti foarte lucid resursele!

Horoscop Capricorn iulie 2017

Dragoste si viata in doi

Luna lui cuptor se anunta… fierbinte! Prin casa cuplului Capricornului trec Soarele si Marte, amandoi atat de plini de energie incat combinatia lor poate capata accente incendiare. Toata energia, toate initiativele si toate actiunile Capricornilor se indreapta catre celalalt, se consuma pentru celalalt sau impreuna cu acesta. Configuratia lunii iulie 2017 creste nevoia de interactiune sub toate formele, putand da nastere atat la campanii indraznete de cucerire, cat si la dispute pline se scantei. Pasiune sau razboi, la bal sau la spital… Cea mai buna utilizarea a suplusului energetic ar fi implicarea alaturi de partener/partenera intr-o activitate energica indreptata spre atingerea unui scop comun.  Atmosfera se destinde in ultima decada.

Munca si bani

Trigonul pe care-l face Venus, situata in casa muncii si a indatoririlor zilnice ale Capricornului, cu Jupiter, situat in casa carierei si a renumelui, este de bun augur pentru luna iulie 2017. Cele doua benefice promit sansa, realizari sau oportunitati profesionale. In rest, perioada nu este prea comoda: aduce stres si agitatie, evolutii buste sau situatii ambigue. Munca de echipa, aliantele, parteneriatele, colaborarile, clientela si contractele ies in prim-plan, reclamand implicare, consum de forte si spirit de decizie. Este momentul cand poti iesi dintr-o combinatie dezavantajosaa, dar si cand poti avea necazuri din partea celorlalti. In plan financiar, lucrurile incep sa ia o noua turnura, mai vizibila in ultima decada.

Forma fizica si moral

Cu Venus in casa bolilor Capricornului, este posibil sa rezolvi o problema medicala sau sa interactionezi mai lesne cu medicii si cu terapeutii. Dar Venus face aspecte distonante cu Saturn si Neptun, iar stapanul casei bolilor Capricornului se afla intr-o pozitie dificila, asa ca se poate la fel de bine sa ai parte si de neplaceri. Una calda, una rece. Ingrijeste-te, nu lasa garda jos!  Nu cheltui chiar tot, pasteaza-ti un fond de siguranta!

Horoscop Varsator iulie 2017

Dragoste si viata in doi

Cu Mercur in casa relatiilor Varsatorului, in iulie 2017 te pricepi de minune sa flirtezi si chiar sa seduci, prin conversatii stimulante, idei noi sau subiecte interesante. Nu-ti poate trezi sentimentele decat cineva ager si locvace.

Perioada atrage discutii despre convietuire, casatorie si, bineinteles, despre sex, avand in vedere ca Mercur stapaneste casa erotismului Varsatorului. Si cum in aceasta casa se afla Venus, luna iulie promite si ceva mult mai concret decat discutiile. Iti delectezi simturile, dar nu-ti pierzi capul: deciziile sunt dictate de logica si obiectivitate. Asta, cel putin in primele doua decade. In ultima decada, in casa relatiilor Varsatorului apar Soarele si Marte, iar atmosfera se incinge, devine pasionala, impulsiva si, uneori, chiar exploziva.

Munca si bani

Daca nu ti-ai programat vacanta in aceasta perioada, asteapta-te ca in iulie 2017 sa lucrezi mult, intes, in ritm alert, eficient si cu tragere de inima, fiindca Soarele si Marte se afla in casa muncii Varsatorului. Vei vedea lucrurile miscandu-se, dar vei avea de tras din greu, uneori in conditii de presiune, de urgenta sau chiar de criza. Provocarile si incidentele nu vor lipsi, dar ai posibilitatea de a te remarca si de a-ti delimita clar teritoriul pe care il controlezi.  Asocierile si colaborarile sunt importante acum, atat prin potentialul lor innoitor si purtator de informatie, cat si prin efectele financiare pe care le vor genera in lunile ce vin.  Se recomanda sa negociezi pragmatic si sa analizezi atent toate detealiile contractuale legate de bani.

Forma fizica si moral

Prezenta lui Marte si a Soarelui in casa a sasea a Varsatorului nu stimuleaza doar munca, ci pot stimula si interesul pentru sanatate. In unele cazuri, benevol, in altele, de nevoie.  Benevol, fiindca perioada este buna pentru controale curente, investigatii sau mici interventii programate. De nevoie, fiindca nu sunt excluse afectiunile acute, dureroase, inflamatorii si nici accidentarile sau ranirile. Ai grija! Planifica-ti munca astfel incat sa nu intri in criza de timp – si mai deleaga din sarcini!

Horoscop Pesti iulie 2017

Dragoste si viata in doi

Iulie 2017 este pentru Pesti o luna de avant romantic si pasiune. Soarele si Marte se afla in casa erotismului Pestilor, generand o sexualitate exuberanta si plina de forta si o nestavilita pofta de aventura. Iubirea se poate naste dintr-o data, cand nu te astepti, si e genul de iubire care arde cu flacara mare si atrage incurcaturi sau gesturi necugetate, dar care risca sa paleasca deindata ce dispare noutatea provocarii. Acolo unde nu se pune problema unei noi iubiri, poate fi vorba despre o revigorare a celei vechi, mai ales la nivel fizic. Poate ca e vremea sa experimentezi sau sa incerci senzatii mai tari. Luna iulie promite si alte satisfactii pentru cuplul Pestilor, cum ar fi cele legate de camin, familie, proprietati.

Munca si bani

Trigonul dintre Venus si Jupiter iti este de bun augur in iulie 2017 pentru investitii, mai ales in case, terenuri, apartamente, bunuri de patrimoniu sau bunuri de folosinta indelungata. Poate fi si un semn de castig din munca la domiciliu, de sprijin din partea familiei, de mostenire, de cadou valoros sau sau de alt aport material, in afara celor curente. Puterea de creatie si forta de expresie sunt la apogeu, favorizand preocuparile artistice. Ai multa energie fizica, deci te poti remarca si in sport. Excelezi cand este vorba de a prezenta, promova sau lansa un brand sau un produs si te descurci de minune in demersurile intelectuale. Pe de alta parte, luna iulie 2017 marcheaza intrarea intr-o perioada de reexaminare si reevaluare a vietii profesionale.

Forma fizica si moral

Interesul Pestilor pentru sfera medicala este stimulat in luna iulie 2017. Se poate sa te informezi in acest sens, sa discuti sau chiar sa faci un drum. Sistemul nervos si cel respirator trebuie menajate/supravegheate. In ultima decada sunt posibile demersuri mai energice sau pot aparea afectiuni acute, probleme neasteptate, raniri sau accidentari.  Nu cheltui mai mult decat este cazul pe distractii, placeri sau hobby!

Sursa text: eastrolog.ro