HOROSCOP IUNIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE despre BANI, SANATATE, DRAGOSTE si CARIERA

HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2017. Iunie 2017 este o luna cu cate ceva bun pentru fiecare zodie. Venus, situata in Taur, este vesela, tonica si prefera sa vada partea frumoasa a lucrurilor.  Soarele si Mercur, aflati in Gemeni, sunt ageri, curiosi si dornici de innoire si pot fi chiar performanti, deoarece sunt bine sustinuti de Jupiter, Uranus si nodurile Lunii, chiar daca uneori se mai poticnesc sau mai bat campii cu gratie.

HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2017. In iunie 2017, majoritatea planetelor se afla in semne cardinale sau duble. Prin urmare, lucrurile se misca repede, sunt in continua schimbare, iar cine este adaptabil si tine pasul, are de castigat; cine nu, va fi derutat si ineficient.  Perioada nu este lipsita de pericole: ajuns in Rac, Marte pune de-o cruce cardinala de toata frumusetea, impreuna cu Jupiter din Balanta, Uranus din Berbec si Pluto din Capricorn. Configuratia este stimulanta si provocatoare, dar dinamica actiunilor poate deveni excesiva, iar pericolul de violenta, conflicte, accidente, cataclisme, bulversari si turbulente de toate felurile creste dramatic.

HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2017. Pe de alta parte, Soarele si Mercur, situati in Gemeni, formeaza in primele doua decade din iunie 2017 un careu mutabil cu Saturn din Sagetator si cu Neptun din Pesti, cu efecte insidioase, toxice, debusolante si cu risc de decizii gresite.  Singura planeta aflata intr-un semn fix este Venus (in Taur). Este mare lucru ca Venus e stabila si cu picioarele pe pamant, fiindca Venus este responsabila cu dragostea, cu cooperarea si cu bucuria de a trai. Iar daca le avem pe astea, trecem mult mai usor peste greutati.

Horoscop Berbec iunie 2017

Dragoste si viata in doi

Prima saptamana din luna iunie 2017 sta sub semnul conjunctiei Venus-Uranus, care se produce chiar in Berbec. Aceasta conjunctie poate sa-ti aduca o surpriza, o rasturnare de situatie sau o innoire. Perioada ar putea corespunde cu intrarea sau iesirea brusca a cuiva in/din viata ta. Pe 6 iunie 2017 Venus (care nu este doar planeta dragostei, ci si stapana casei relatiilor Berbecului), intra in casa banilor Berbecului. Prin urmare, romantismul se diminueaza, preocuparile practice sau financiare ale cuplului primeaza, iar alegerile sentimentale ar putea fi influentate de factori materiali.

Pe de alta parte, luna iunie iti usureaza comunicarea si iti aduce o atractie pentru persoanele cu care rezonezi mental, cu care impartasesti aceleasi opinii sau preocupari. 

Munca si bani

O veste buna: luna iunie 2017 este favorabila Berbecilor in plan financiar. Cresc castigurile si apar cadouri sau alte avantaje materiale. Cariera, prestigiul sau pozitia ta sunt confruntate cu provocari legate de comunicare, negocieri, interviuri, calatorii, examene sau munca intelectuala. Ca idee generala, in fata acestora te descurci mult mai bine in echipa sau beneficiind de ajutorul unor aliati. Oricum, iunie 2017 este de bun augur pentru colaborarile profesionale.

Locuinta, imobilele si proprietatile (inclusiv masina) iti suscita un viu interes si provoaca un mare consum de energie. Poate ca te muti, repari, renovezi. Incurcaturile cu proprietarii sau chiriasii nu sunt excluse – si nici bataile de cap legate de parinti. 

Forma fizica si moral

Iunie 2017 este o luna foarte solicitanta pentru Berbeci, mai ales pentru sistemul nervos. Trebuie sa faci fata unei presiuni destul de mari, iar asta te oboseste, te irita, te dezechilibreaza. In plus, Marte, stapanul Berbecului, face un careu cu Jupiter, ceea ce te predispune suplimentar la excese. Asadar, Berbecilor li se recomanda prudenta pe tot parcursul lunii iunie.

Horoscop Taur iunie 2017

Dragoste si viata in doi

Pe 6 iunie 2017 Venus, planeta dragostei si a cuplului, intra in zodia Taurului, unde va sta pana pe 5 iulie. Este una dintre cele mai placute perioade din 2017 si, probabil, cea mai fericita in plan sentimental.

Venus iti sporeste senzualitatea si puterea de seductie, iti aduce buna intelegere si creste frecventa circumstantelor cu potential amoros. Cu alte cuvinte, daca ai o relatie buna, va merge si mai bine, iar daca nu ai, poti intra intr-o noua relatie fara mare efort.

Pe de alta parte, Marte, stapanul casei cuplului Taurului, pune accentul pe comunicare si iti indreapta preferintele catre persoane cu un mod similar de a gandi. Corespondenta sau drumurile ar putea avea in aceasta perioada o insemnatate speciala pentru viata sentimentala a Taurilor. 

Munca si bani

Munca si responsabilitatile sunt pentru Tauri o constanta a lunii iunie 2017. Din fericire, lucrezi cu placere si te achiti de numeroasele sarcini fara a face eforturi deosebite. Inca nu te bucuri de recunoasterea pe care ai merita-o, dar eforturile tale sunt contabilizate undeva, iar intr-un viitor nu prea indepartat vor fi apreciate la justa lor valoare. Luna iunie are o miza financiara importanta. Axa formata de casele financiare ale Taurului este activata de Soare, Mercur si Saturn. Te mobilizezi pentru afaceri si tranzactii, pentru sporirea veniturilor sau pentru rezolvarea unor probleme.

Ai obligatii carora nu e simplu sa le faci fata, dar fiindca Mercur, stapanul casei banilor Taurului, se afla in domiciliu, pana la urma sansele sunt de partea ta. 

Forma fizica si moral

Luna iunie 2017 ar fi foarte potrivita pentru reglarea micilor neajunsuri legate de sanatate, ca si pentru controalele medicale periodice ori pentru a pune la punct chestiuni care au de-a face cu igiena de viata sau cu intretinerea corporala.

Perioada este buna chiar si pentru ingrijiri cosmetice si pentru tot ce este legat de tinuta si de frumusete. Chiar daca-ti fug ochii dupa tot felul de lucrusoare dragute, este cazul sa-ti dramuiesti atent banii.

Horoscop Gemeni iunie 2017

Dragoste si viata in doi

Cu Soarele si Mercur situati in Gemeni, in iunie 2017 te simti superb in pielea ta. Ai dezinvoltura, radiezi energie si atragi atentia imediat, oriunde te-ai duce. Ceilalti se simt atrasi de tine ca fluturii de lampa. Fiindca Soarele si Mercur formeaza un aspect favorabil cu Jupiter, stapanul casei cuplului Gemenilor (care, apropo, se afla chiar in casa erotismului Gemenilor), ofertele amoroase curg, iar soarta potriveste lucrurile in asa fel incat sa nimeresti frecvent in conjuncturi sentimentale propice. Trebuie doar sa vrei.

Venus, planeta iubirii, ramane insa in umbra: reticenta, misterioasa, discreta – ca si cand ar prefera legaturile secrete in locul celor la lumina zilei, sau ca si cand ar avea o nemultumire bine disimulata.

Munca si bani

Iunie 2017 este excelent pentru cariera Gemenilor. In Gemeni se afla Soarele, cel ce-ti da forta, autoritate, prestigiu si capacitatea de a te remarca, de a culege laude si distinctii. Tot in Gemeni se afla si Mercur, stapanul Gemenilor, care-ti confera pricepere, indemanare, o excelenta judecata si sansa in actiunile intreprinse.

Sansa Gemenilor este amplificata de trigonul pe care Jupiter, Marele Benefic, il face cu Soarele si cu Mercur. Este rost de avansare, de realizari si progres. Uneori ti se pun si bete in roate (Saturn, bata-l vina!), dar ai puterea de a birui.

Banii si afacerile sunt un capitol extrem de important pentru Gemeni pe tot parcursul lunii iunie 2017, dar mai ales in ultima decada. Poti castiga mult, dar este recomandat sa nu te grabesti, sa nu risti si sa nu exagerezi.

Forma fizica si moral

Luna iunie este mult mai relaxata decat luna precedenta. Ai sufletul mai liber, ai mai mult optimism, iar in primele doua decade te bucuri de o forma fizica de exceptie.  Daca ai probleme de sanatate mai vechi, ar fi bine, totusi, sa te feresti de excese si tensiuni, fiindca Marte, stapanul casei bolilor Gemenilor, nu este intr-o pozitie prea buna. Ultima decada ar putea fi delicata.  Promoveaza-ti cat de mult poti imaginea, produsele, talentele!

Horoscop Rac iunie 2017

Dragoste si viata in doi

Cu Marte in Rac, in iunie 2017 dorintele iti sunt mai fierbinti, instinctele mai puternice, iar impulsul de a cuceri, mai manifest. Ai atractii instantanee, nevoi afective urgente si emotii patimase. Nu eziti sa faci primul pas, iar daca crezi ca este util atingerii scopurilor, poti sa iei decizii rapide sau sa intreprinzi cele mai nebunesti demersuri. Venus, planeta dragostei, se afla intr-o casa buna, care promite sansa, si face un aspect armonios cu Pluto, aflat in casa cuplului Racului.

Pronosticul lunii iunie 2017 ar fi bun in linii mari, dar pozitia lui Saturn, stapanul casei cuplului Racului, aduce unele limitari sau impune anumite responsabilitati. In plus, Marte, daca nu este bine strunit, te poate pune in situatii riscante sau conflictuale.

Munca si bani

Iunie 2017 este pentru Raci luna initiativei si actiunii in plan profeional. Aflat in Rac, impetuosul Marte (care este si stapanul casei carierei Racului) iti trezeste ambitia si spiritul intreprinzator, te imboldeste sa preiei controlul, sa pui lucrurile la punct si sa demarezi operatiunile necesare pentru indeplinirea obiectivelor. Iar obiectivele sunt destul de indraznete, fiindca esti foarte competitiv(a) si simti ca ai ceva de spus lumii.

Fiindca in casa muncii Racului se afla deja de ceva vreme cumpanitul Saturn, este posibil ca Marte sa te ajute sa pui in aplicare proiecte la care te gandesti de ceva timp dar pentru care nu ai avut energia sau curajul necesare. Succesul va veni probabil in ultima decada, iar tot atunci vin si banii.

Forma fizica si moral

Aparent ai foarte multa energie in luna iunie 2017, dar in primele doua decade s-ar putea sa fie mai mult vorba despre dinamism si agitatie decat despre o buna forma fizica. Maximum de forma vine in ultima decada, cand Soarele intra in Rac. Pana atunci, exista un risc medical, fie de recidiva a unor afectiuni mai vechi, fie de inflamatii, infectii, raniri sau accidentari. Nu te pripi! Masoara de doua ori inainte de a taia o data, cum spune proverbul.

Horoscop Leu iunie 2017

Dragoste si viata in doi

In primele doua decade din iunie 2017 stapanul Leului, Soarele, este in opozitie cu stapanul casei cuplului Leului, Saturn. Din aceasta cauza, viata relationala a Leilor ar putea sa fie presarata cu contradictii, neconcordante, piedici sau intarzieri, ori sa ai senzatia ca celalalt nu te intelege, ca are o atitudine mai distanta s.a.m.d. Pe de alta parte, si tu ridici stacheta cam sus.

Cu Venus in tranzit prin zona culminanta a horoscopului tau solar, ai tendinta de a aprecia la persoanele care te atrag indeosebi statutul social sau performantele profesionale si mai putin alte calitati, care nu contribuie la o prea mare vizibilitate. Din fericire, stapanul casei cuplului Leului este destul de bine pozitionat, asa ca inconvenientele sunt pasagere.

Munca si bani

Iunie 2017 este o luna buna pentru cariera profesionala a Leilor. Venus se afla in casa carierei Leului, netezindu-ti drumul catre reusita, care pare sa vina in special prin sansa, relatii sau farmec personal, dar se poate datora, la fel de bine, talentelor tale sau pasiunii pe care o pui in ceea ce faci.

Soarele, stapanul Leului, strabate o casa norocoasa, legata de popularitate, public, protectori sau sustinatori, dar si de activitatile de grup sau de organizatie. Din cand in cand, se poate sa mai dai piept si cu unele blocaje sau adversitati, dar acestea pot fi invinse cu rabdare si perseverenta. Ca idee generala, atat in profesie cat si in afaceri, in iunie 2017 este de preferat sa te concentrezi pe lucruri sigure, pe care le poti controla.

Forma fizica si moral

In linii mari, in luna iunie ar trebui sa fii OK, fiindca Soarele se afla intr-o casa buna.  Situatia poate fi insa fluctuanta, fiindca, desi face un tonic si revigorant trigon cu beneficul Jupiter, Soarele face si o opozitie cu maleficul Saturn, in timp ce Marte si Pluto tensioneaza axa medicala a Leului. Asadar, nu lua lucrurile prea lejer, ci ingrijeste-te si evita riscurile! Fereste-te de inamicii si de pericolele care te-ar putea pandi din umbra!

Horoscop Fecioara iunie 2017

Dragoste si viata in doi

In iunie 2017 viata de cuplu a Fecioarelor curge cam in aceeasi directie ca in ultimele luni. Este destul de stabila, fondata mai ales pe considerente practice, cu un interes mai marcat pentru bani, afaceri, locuinta, sedii de firma sau alte locatii si proprietati. Totusi, in aceasta perioada se mai disting cateva particularitati. Mai intai, partenerul/partenera te poate sustine in obtinerea unei realizari profesionale ori sociale – sau invers, o astfel de realizare poate avea efecte pozitive asupra relatiei.

Apoi, casnicia sau legaturile deja consolidate merg mult mai bine decat aventurile si povestile noi de amor, care pot fi marcate de necazuri si complicatii. In fine, barbatii Fecioara sunt avantajati: masculinitatea lor este evidentiata.

Munca si bani

Fiindca Soarele si Mercur (stapanul Fecioarei) se afla in casa carierei Fecioarei, primele doua decade din iunie 2017 sunt excelente pentru succes, prestigiu si evidentiere.  Opozitia pe care Soarele si Mercur o formeaza cu Saturn poate ingreuna putin lucrurile pe la mijlocul lunii, dar amplasarea extrem de puternica a stapanului casei carierei Fecioarei si sustinerea de care se bucura din partea lui Jupiter, a lui Uranus si a nodurilor lunare, iti garanteaza reusita.

Vestile sunt bune pentru Fecioare si in privinta banilor. Conjunctia Venus-Uranus aduce un castig sau un avantaj-surpriza in prima saptamana din iunie 2017, iar bunele aspecte dintre casa carierei si casa banilor Fecioarei, precum si pozitionarea armonioasa a lui Venus, stapana casei banilor Fecioarei, anunta o perioada prospera.

Forma fizica si moral

Esti in plina activitate si ai un tonus fizic bun. Moralul este si el la cote ridicate. Cu toate astea, nu trebuie sa neglijezi sanatatea. Amplasarea Nodului Sud in casa bolilor Fecioarei si opozitia pe care o face stapanul casei bolilor cu Soarele si cu Mercur ar putea sa-ti creeze surprize cand ti-e lumea mai draga. Se recomanda atentie in deplasari si la manevrarea obiectelor cu potential periculos. Fixeaza-ti obiectivele si nu mai sta pe ganduri, da-i bataie!

Horoscop Balanta iunie 2017

Dragoste si viata in doi

In iunie 2017 cariera si banii ocupa un loc atat de important in preocuparile tale incat iti ramane putin timp pentru a te gandi mai adanc la ale amorului. In viata de cuplu a Balantelor, subiectele de discutie se invart in jurul banilor si al carierei, iar eforturile comune au motivatii de acest gen. Tu si perechea vizati un progres social sau profesional, partenerul/partenera s-ar putea sa te sustina in atingerea unor teluri in cariera sau s-ar putea sa aiba chiar el/ea niste realizari deosebite etc.

Daca traiesti o poveste de dragoste pasionala sau incipienta, in iunie este de asteptat sa treci printr-un blocaj de comunicare sau printr-un alt moment de cumpana, care-ti provoaca ingrijorare. Din fericire, neplacerile nu sunt de durata.

Munca si bani

Cu Marte in casa carierei Balantei, iunie 2017 este o luna foarte competitiva. Ai ambitii mari, doresti sa te impui, lupti cu indarjire pentru a-ti atinge obiectivele. Te bazezi doar pe fortele tale si vrei sa-ti demonstrezi valoarea si sa-ti exerciti aptitudinile de lider.  Amplasarea lui Marte in casa carierei Balantei poate sa-ti aduca victorii importante, dar este si un indiciu de insubordonare, iar prin asta iti poate crea probleme cu sefii sau cu autoritatile.

Banii Balantelor vin pe doua cai: din succesul profesional si din colaborari, sponsorizari, cadouri, accesare de fonduri diverse, poate chiar dintr-o mostenire sau dintr-o retrocedare. Iunie 2017 este o luna buna pentru afaceri si pentru relatiile cu mediile financiare.

Forma fizica si moral

Luna iunie nu prezinta neaparat indicii de boala, dar este o perioada in care poti acumula foarte mult stres si care iti stimuleaza inclinatia catre excese. In plus, pozitia lui Venus, stapana Balantei, poate conduce la aparitia unor episoade de anxietate, fobie sau pesimism. Perioada este insa buna pentru auto-analiza si lucrul cu propriul subconstient. Cumpara ceva dragut pentru tine sau pentru casa!

Horoscop Scorpion iunie 2017

Dragoste si viata in doi

Iunie 2017 promite Scorpionilor noroc in dragoste. Venus, planeta iubirii si stapana casei cuplului Scorpionului, intra pe 6 iunie chiar in casa cuplului, unde ramane pana pe 5 iulie 2017. Sub aceasta influenta, ai multa afectiune de daruit si atragi, la randu-ti, multa afectiune.

Relatiile intime devin mai vesele si mai armonioase, iti creste capacitatea de a vedea calitatile celuilalt si de a te bucura din plin de compania sa. Iar daca esti single, ai putea avea sansa de a intalni pe cineva care sa-ti placa. Ofertele nu lipsesc.

Peste toate, iunie 2017 are o mare incarcatura erotica: intre Neptun (aflat in casa sexului Scorpionului), Marte (planeta dorintei) si Soarele natal al Scorpionilor, se formeaza o configuratie purtatoare de emotie si senzualitate.

Munca si bani

Munca in echipa, contractele, parteneriatele de afaceri si relatiile cu clientii sunt avantajate in luna iunie 2017, gratie tranzitului lui Venus prin sectorul aferent. Sansa este de parte ta in competitii, rivalitati sau litigii.

Zona studiilor, a calatoriilor si a activitatilor cultural-spirituale este intens dinamizata de Marte, care ii insufla energie si initiativa. Un alt sector foarte activ este cel al banilor. Cu Soarele si Mercur in casa opta a Scorpionului, ti se accentueaza simtul afacerilor si al investitiilor, apar castiguri suplimentare, cadouri si alte avantaje materiale prin intermediul altor persoane, iar contactele cu institutiile financiare (banci, asigurari, fisc etc.) devin mai frecvente sau mai semnificative.

Forma fizica si moral

In iunie 2017 treci prin unele framantari interioare si ai tendinta de a despica firul in patru si de a cauta raspunsuri la probleme complicate sau misterioase. Infloresti, insa, in prezenta celorlalti, care au asupra ta un efect terapeutic. Nu se intrevad neaparat probleme medicale, ci mai degraba o sensibilitate mai mare, care cere mai multa protectie. Deschide-te catre ceilalti, socializeaza, fa-ti prieteni noi!

Horoscop Sagetator iunie 2017

Dragoste si viata in doi

In primele doua decade din iunie 2017 relatiile devin pentru Sagetatori focarul de interes: in casa relatiilor Sagetatorului se afla Soarele si stapanul casei, Mercur. Omul drag iti polarizeaza toata atentia, existenta ta invartindu-se in jurul sau, iar viata de cuplu surclaseaza toate celelalte sfere de interes.

Venus, planeta dragostei, se afla in casa responsabilitatilor Sagetatorului, asa ca exista o legatura intre munca/obligatii si sentimente, cel mai probabil intr-un sens bun: poate ca lucrezi la ceva placut impreuna cu perechea, sau poate ca ai o poveste de dragoste cu cineva din sfera profesionala.

Situat in casa a opta solara, Marte, stapanul casei erotismului Sagetatorului, ti-ar putea reactiva niste obsesii sau te-ar putea incita sa incalci niste tabuuri.

Munca si bani

Soarele si stapanul casei carierei Sagetatorului se afla in casa a saptea solara, asa ca succesul profesional depinde in iunie 2017 mai mult ca oricand de munca in echipa, de relatii si de felul in care interactionezi cu cei din jur. Acum pot sa apara noi aliante sau propuneri de parteneriat, noi contracte, noi clienti. Tot acum poti fi, insa, implicat(a) si intr-o competitie sau intr-un litigiu, din fericire cu sanse mari de victorie.

Plasata in casa a sasea a Sagetatorului, Venus iti face munca mai pasionanta, atmosfera de lucru mai agreabila si iti incurajeaza creativitatea si afirmarea talentelor. Axa caselor financiare ale Sagetatorului este intens energizata de Marte si de Pluto, planete cu mare potential de castig, dar care pot aduce la fel de bine pagube si tensiuni.

Forma fizica si moral

Ca tonus general, iunie 2017 este o luna relativ neutra pentru Sagetatori. Este posibil, insa, sa te afecteze stresul si sa ai o neliniste interioara mai accentuata. Pe de alta parte, intervalul este foarte propice rezolvarii unor probleme de sanatate (fiindca interactionezi armonios cu personalul medical), ingrijirilor corporale sau cosmetice, precum si terapiilor “usoare”: masaj, reflexoterapie, meloterapie, aromaterapie. Implica-te intr-un proiect de grup!

Horoscop Capricorn iunie 2017

Dragoste si viata in doi

Iunie 2017 este pentru Capricorni o luna inundata de senzualitate si sentimente arzatoare.  Venus, planeta iubirii, se afla in casa erotismului Capricornului – combinatia ideala pentru aventuri romantice si savurarea placerilor carnale. Prezenta lui Venus in casa erotismului iti aduce sex-appeal si noroc in dragoste, deci poti profita de aceasta luna pentru a incepe o noua relatie sau pentru a o imbunatati pe cea existenta.

In casa cuplului Sagetatorului se afla Marte, cel plin de energie si dorinte fierbinti, ceea ce poate genera atractii bruste si curajul de a face primul pas sau de a porni campania unei noi cuceriri. Pe de alta parte, Marte este cam pripit, nerabdator si abrupt, iar daca nu ii temperezi putin pornirile, s-ar putea ca avantul lui sa sperie “vanatul” sau sa genereze ciocniri pline de scantei.

Munca si bani

Luna iunie 2017 ii avantajeaza pe Capricorni si in plan profesional. Aspectele armonioase pe care le fac Soarele si Mercur, aflati in casa muncii Capricornului, cu Jupiter, Marele Benefic, aflat in casa carierei Capricornului, promit succes, realizari, recunoasterea meritelor si implinirea sperantelor. Asta, cu atat mai mult cu cat Venus, stapana casei carierei, este puternica, neincomodata de alte planete si se afla intr-o casa plina de sansa. In ciuda unor mici piedici sau intarzieri, luna iunie 2017 este eficienta si productiva. Este o perioada favorabila etalarii talentelor si pasiunilor profesionale, campaniilor de lansare sau de promovare a propriilor produse. Zona colaborarilor si a contractelor este foarte activa, dar cere calm si diplomatie.

Forma fizica si moral

Axa caselor bolilor Capricornului este destul de incarcata in iunie 2017. Opozitia pe care o fac Soarele si Mercur cu Saturn, complicata de careul cu Neptun, poate avea efecte neplacute, cum ar fi reactivarea unor afectiuni mai vechi sau evidentierea unora noi. Se impune atentie, un regim de viata sanatos si vizitarea medicului la cele dintai simptome de boala. Organizeaza o intalnire de familie sau o petrecere cu prieteni vechi!

Horoscop Varsator iunie 2017

Dragoste si viata in doi

Prezenta lui Marte in casa a cincea a Varsatorului iti rascoleste toti hormonii in primele zile din iunie 2017. Dar chiar si dupa plecarea lui Marte, aceasta casa, a dragostei si a erotismului, continua sa fie foarte activa, gratie prezentei Soarelui si a stapanului ei, Mercur. Daca mai punem la socoteala si faptul ca Soarele, la randul sau, stapaneste casa relatiilor Varsatorului, putem schita tabloul unei luni incarcate de romantism si presarate cu nopti pline de pasiune arzatoare.

Perioada este incitanta, deoarece creeaza circumstante ce favorizeaza aparitia iubirii si fiindca incurajeaza explorarea sexualitatii, in toate nuantele ei aducatoare de bucurie trupeasca. Sub aspect prozaic, configuratia astrala a lunii iunie stimuleaza preocuparea pentru copii si statutul de parinte.

Munca si bani

Pe 4 iunie 2017 Marte intra in casa muncii Varsatorului. Marte nu este doar planeta actiunii, ci este insusi stapanul casei cu pricina. Prin urmare, configuratia te inzestreaza cu multa putere de munca, te face mai dinamic(a) si mai eficienta(a). Prezenta lui Marte in casa muncii iti aduce un volum mare de lucru, situatii urgente sau momente de criza, in care trebuie sa ai curaj si viteza de reactie, dar te ajuta sa rezolvi restantele si sa indeplinesti cam tot ceea ce ti-ai propus.

Aspectul armonios pe care il face Marte cu Jupiter, planeta abundentei, si cu Neptun, aflat in casa banilor Varsatorului, este de asteptat sa iti aduca si o rasplata generoasa a eforturilor. Luna iunie 2017 este favorabila inclusiv pentru actiunile de promovare si pentru preocuparile creativ-artistice.

Forma fizica si moral

Ai o sustinere foarte solida din partea lui Jupiter, Saturn si Uranus, iar in primele doua decade si din partea Soarelui si a lui Mercur. Plesnesti de energie si te bucuri de o rezistenta fizica de invidiat. Marte, insa, nu este chiar planeta pe care ti-ai dori-o in casa bolilor, fiindca asta inseamna ca, in ciuda formei bune, te poti confrunta cu raniri sau accidentari, inflamatii sau alte neplaceri cu evolutie rapida sau dureroasa.Prepara o cina romantica sau da o nota mai senzuala dormitorului!

Horoscop Pesti iunie 2017

Dragoste si viata in doi

Cu Marte in casa erotismului Pestilor, in iunie 2017 energia ta sexuala atinge cote inalte, iar sentimentele tale sunt pline de un romantism arzator si… foarte intreprinzator.  Raspunzi rapid la provocari, iti place sa provoci, iar uneori te joci cu focul. Este suficient sa-ti vina o idee, ca o si pui in practica, indiferent cat de nebuneasca ar fi. Totul, doar pentru a-ti astampara setea de dragoste.

Aflata in casa a treia a Pestilor, Venus, planeta iubirii, iti pune miere in vorbe, te predispune la confesiuni, declaratii si ravase de amor si te indeamna la intalniri, plimbari si scurte drumuri intreprinse in scop romantic. Cuplurile rodate, cu state vechi, se intereseaza de camin, pe care vor sa-l faca mai primitor, mai frumos, mai confortabil.

Munca si bani

In iunie 2017 ti-ai dori mai degraba sa te distrezi sau sa te ocupi de casa si de familie, decat sa muncesti. De altfel, locuinta si proprietatile (case, apartamente, sedii de firma, dependinte, terenuri agricole, gradini etc.) isi fac loc in preocuparile tale mai mult decat alta data si pot interferea cu interesele profesionale: se confunda cu ele sau le blocheaza. Perioada este insa buna pentru a pune tara la cale, adica pentru intrevederi, negocieri, planuri si proiecte.

Ocupatiile intelectuale, cele legate de calcule, desen sau indemanare sunt avantajate. La fel si activitatile creativ-artistice, mai ales daca implica exprimarea in forta a unor emotii. Financiar, in luna iunie exista o oarecare presiune, iar risipa si riscul trebuie reduse pe cat posibil.

Forma fizica si moral

Iunie 2017 pare sa fie o luna cam apasatoare pentru Pesti. Stapanul casei bolilor Pestilor face o opozitie cu Saturn, asa ca e musai sa te ingrijesti, mai ales daca suferi de afectiuni mai vechi. Problemele ar putea veni si dintr-un regim de viata nesanatos sau din expunerea la conditii de mediu improprii.In schimb, acum este momentul optim sa incepi un program sustinut de exercitii fizice. Citeste sau, mai bine, invata ceva ce-ti place, scrie, decoreaza, picteaza!

Sursa text: eastrolog.ro