HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE 2016. Previziuni complete pentru toate ZODIILE

HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE 2016 PENTRU FIECARE ZODIE. O eclipsa de Soare si una de Luna, trecerea lui Jupiter din Fecioara in Balanta si incheierea completa a ciclului retrogradarii lui Marte, in timp ce retrogradarea lui Mercur este in plina derulare: septembrie 2016 se anunta a fi o luna cu evenimente importante, intamplari neasteptate si schimbari de macaz.

Plecarea lui Jupiter din Fecioara, pe 9 septembrie 2016, este un lucru bun, pe de-o parte, fiindca astfel se destrama careul in T Jupiter-Saturn-Neptun care ne-a dat atatea batai de cap in ultimul an, a creat atat de multa instabilitate si a scos atat de mult gunoi de sub pres. Pe de alta parte, sosirea lui Jupiter in Balanta conduce automat la formarea unui alt careu in T: Jupiter-Uranus-Pluto. Acesta, insa, desi are tendinte violente, va fi mai explicit, mai direct, mai decis. Poate fi si foarte motivant, chiar daca creeaza socuri.

Trecerea lui Jupiter in Balanta mai are inca un mare avantaj: naste o relație foarte armonioasa intre Jupiter si Saturn, un sextil cu receptie mutuala (Jupiter in Balanta se afla in exaltarea lui Saturn, iar Saturn in Sagetator, in domiciliul lui Jupiter). In astrologia traditionala, aspectele armonioase Jupiter-Saturn sunt considerate constructive, aducatoare de organizare si prosperitate, la nivel general si individual. Este o schimbare radicala de registru, avand in vedere ca, atata timp cat a stat in Fecioara (august 2015 – septembrie 2016), Jupiter a fost in careu cu Saturn, iar rezultatul a fost o mare harababura, impanata cu actiuni discontinue si contradictorii.

Deocamdata, insa, eclipsa de Soare din 1 septembrie 2016, care se formeaza la 9°21′ Fecioara, in opoziție cu Neptun si in careu cu Marte si Saturn, poate sa ne mai toarne o portie zdravana de stres, confuzie si deruta, daca nu cumva si mai rau. Iar eclipsa de Luna din 16 septembrie 2016 pare sa aiba tendinte similare.

Asadar, chiar daca anunța noi inceputuri promitatoare, luna septembrie 2016 ne mai poate da destul de furca. Atmosfera se va limpezi si va deveni mult mai respirabila catre finele lunii, cand, in sfarsit, Marte va parasi Sagetatorul, luandu-si valea dintr-o portiune de zodiac (Scorpion si Sagetator) pe care a batatorit-o indelung si cu multe daune incepand din ianuarie 2016. Ultima decada din septembrie 2016 parafeaza intrarea intr-o alta etapa: pe 22 Mercur isi reia mersul direct, pe 26 e randul lui Pluto sa-si reia mersul direct, iar pe 27 Marte isi incheie definitiv ciclul retrogradarii si intra in Capricorn, unde se simte foarte bine, fiindca este semnul lui de exaltare. Pana atunci, insa, s-ar putea sa mai avem de tras…

HOROSCOP SEPTEMBRIE BERBEC – O LUNA DIFICILA

Puterea si energia Berbecilor vor fi puse la incercare in luna septembrie. Va fi o luna de incercari si probe menite sa faca ordine in sentimentele nativilor. Lucrurile vor fi delicate si vor trebui luate niste decizii importante pentru viitor. In orice caz, odata confruntati cu aceste probleme Berbecii vor fi mai maturi si cu lectia invatata se vor simti usurati. Va trebui sa dea dovada de auto-control si sa fie sinceri cu ei si cei din jurul lor, pentru ca cu cat se cunosc mai bine pe sine si stiu pe cine pot conta cu atat le va fi mai usor sa ia deciziile cele mai potrivite cu o atitudine pozitiva. Nu trebuie sa se fereasca de a lua decizii grele, pentru ca altfel este posibil sa dea cu pieptul de evenimente neasteptate care sa le puna la incercare relatiile, locul de munca si deciziile. Astfel vor afla ca au parti mai putin bune de care nici nu stiau, dar si taria de caracter de a spune odata pentru totdeauna lucrurilor pe nume.

HOROSCOP SEPTEMBRIE TAUR – PRIETENII SUB SEMNUL INTREBARII

Pentru Tauri aceasta va fi o luna mult mai optimista, care poate aduce o multitudine de idei noi si oportunitati de cariera, dar acestia trebuie sa asculte de sfaturile celor din jur, care este posibil sa fie mai in varsta si deci mai trecuti prin viata. Vor avea oricum multe de invatat, pentru ca evenimentele imprtante se vor succeda cu o repeziciune ametitoare si vor cunoaste multe persoane noi din toate domeniile. Primele doua saptamani vor fi cele mai potrivite pentru a lua decizii importante, deoarece atunci se vor dovedi mai rationali si vor putea observa semnificatia reala a oricarui eveniment. Mijlocul lunii poate fi foarte intens si unele prietenii vor fi reevaluate in timp ce toate lucrurile vor parea suspecte. Ar trebui ca acesti nativi sa fie atenti la intentiile ascunse ale celor din jurul lor. Septembrie va fi o luna obositoare si un ajutor esential il vor reprezenta suplimentele alimentare, este chiar indicat un complex de vitamine si mancare bogata in proteine, care sa sustina sistemul nervos.

HOROSCOP GEMENI SEPTEMBRIE – GRIJA LA EXPRIMARE

Gemenii vor fi foarte perspicace in Septembrie. Vor avea capacitatea de a privi evenimentele atat din prisma organizatorului cat si din cea a invitatului si isi vor da seama repede de ce a vrut cineva sa faca un anumit lucru iar asta va fi perfect pentru ei, mai ales daca vor avea nevoie de timp mai mult pentru a termina un proiect important in care s-au implicat de curand. Vor putea comunica mult mai usor cu partenerii de afaceri si cu membrii familiei, deci daca au nevoie de ajutor in a se face auziti in mediul personal sau chiar la munca acum astrele vor fi favorabil aliniate si le vor accorda tot ajutorul de care au nevoie. Modul in care isi vor expune dorintele va fi decisiv pentru viitorul lor de adulti si va avea efecte pe termn lung. Ar trebui sa isi aleaga cu grija cuvintele, deoarece acestea pot rani oameni nevinovati.

HOROSCOP RAC SEPTEMBRIE – TRECUTUL II PRINDE DIN URMA

Este posibil ca in mediul familial sa nu mearga tocmai bine treburile. Lucrurile vor avea tendinta sa o ia razna si sa provoace mai mult stres decat de obicei. Vor exista unele divergente cu parintii, ce nu vor avea o explicatie logica si vor cauza foarte multa anxietate. Unele lucruri din trecut este posibil sa iasa din nou la suprafata si sa provoace neplaceri pentru toata lumea, asta deoarece la momentul respectiv nu au beneficiat de lamuriri suficiente. Aceasta va fi luna in care secretele de familie se vor afla si nu va fi un lucru tocmai placut, dar vor trebui tratate cu calm si rabdare, fara a o lua razna din maruntisuri (nu mai mult decat este cazul), pentru ca privite obiectiv lucurile nu vor fi chiar atat de grave si isi vor gasi repede rezolvarea. Totusi ar fi indicat sa se reziste tentatiei de a vorbi despre problemele personale cu cei care nu sunt chiar atat de apropiati.

HOROSCOP SEPTEMBRIE LEU – PROBLEME IN PARADIS

In Septembrie Leii vor fi si mai sensibili decat de obicei. Vor suferi atat din punct de vedere emotional cat si in ceea ce priveste economiile, astfel incat schimbari la nivel de societate vor fi percepute foarte personal si vor afecta stilul de munca al acestora. Chiar daca de obicei urmaresc stirile sau nu, acestia ar trebui sa fie acum mult mai atenti la ceea ce se intampla in lume si cum aceste lucruri pot avea un impact major asupra lor si a familiei din care fac parte. Bine ar fi sa fie pregatiti pentru zile negre, dar sa nu devina paranoici, mai ales daca iau decizii in cunostinta de cauza. Ar trebui sa nu se bazeze prea mult pe ajutorul celor din jur, mai ales daca au decizii importante de luat sau activitati, deoarece la vremuri grele fiecare este de unul singur, pana si membrii familiei se distanteaza un pic.

HOROSCOP SEPTEMBRIE FECIOARA – RASTURNARI DE SITUATIE SPECTACULOASE

Fecioarele vor putea beneficia de independenta la care viseaza si se vor putea exprima liber in orice circumstanta. Luna Septembrie va fi una agitata, in care evenimentele si oportunitatile vor decurge foarte rapid, iar nativii acestei zodii vor avea destul de putin timp de respiro, telefonul le va suna mereu, chiar si la ore nepotrivite din noapte, pentru a le cere diverse favoruri si viata le rezerva rasturnari de situatie spectaculoase, in sensul ca pot deveni peste noapte mostenitorii unui imperiu sau li se poate oferi o crestere substantiala de salariu la noul loc de munca datorita primei impresii bune pe care au lasat-o superiorilor. Va fi vremea in care se vor lega prietenii noi si de durata, in care comunicarea va veni natural, dar va trebui totusi sa se adapteze din mers la anumite situatii, pentru ca timpul va fi pretios si limitat. Este o luna a surprizelor si pentru a face lucruri memorabile e posibil ca Fecioarele sa trebuiasca sa iasa din zona lor de confort, dar nu vor regreta acest lucru.

HOROSCOP SEPTEMBRIE BALANTA – O LUNA FOARTE AGLOMERATA

Balantele trebuie sa fie pregatite pentru neprevazut in Septembrie, pentru ca poate fi o luna surprinzatoare, foarte aglomerata cu lucruri ce vor da uneori peste cap planurile. Vor fi binevenite conversatiile lungi si lamuritoare cu oameni instariti si bine situati in socitate, pentru ca ei vor putea fi ajutorul de care sa aiba nevoie acesti nativi cat de curand. Dar trebuie sa aiba insa grija ca vorbele sa nu le fie interpretate, pentru ca atunci se vor intoarce impotriva lor orice ar face. Va trebui sa lase frau liber imaginatiei pentru a nu se plictisi la evenimentele in familie la care vor trebui sa participe si pe care le-au tot ignorat in ultima perioada. Daca exista si alte lucruri, cum ar fi programari la medic sau intalniri cu prieteni vechi pe care au incercat sa le evite, acum va fi momentul sa le rezolve, pentru ca aceste “obligatii” nu vor disparea de la sine.

HOROSCOP SCORPION SEPTEMBRIE – ALEGERI DIFICILE

Nativii acestei zodii trebuie sa fie pregatiti pentru cateva schimbari majore in viata lor. Scorpionilor le place sa conduca si sa fie stapani pe vietile lor, dar s-ar putea sa aiba cateva surprize in Septembrie si sa fie nevoiti sa accepte tot. Probleme pe care au incercat sa le evite le revin acum in atentie si s-ar putea sa fie nevoiti ca dintr-o data sa isi schimbe stilul de viata ca sa se elibereze de ele. Vor avea tendinta sa actioneze si sa vorbeasca fara sa se gandeasca prea mult la repercursiuni si aceste fapte se pot intoarce rapid impotriva lor, deaceea ar fi bine sa se controleze si sa se abtina de la comentarii, dar sa actioneze in continuare conform principiilor proprii. In aceasta luna Scorpionii care nu vor fi atenti la comportamentul lor in societate vor avea de suferit, chiar daca vor ramane cu acea tensiune resimtita mai bine ar fi sa se plieze situatiei. Orice s-ar intampla parerile pe care le au si principiile de viata dupa care se ghideaza nu trebuie sa sufere modificari. Ceea ce spun si cand decid sa spuna este doar alegerea lor.

HOROSCOP SEPTEMBRIE SAGETATOR – NOROC CU CARUL

In Septembrie va avea loc o eclipsa solara care va influenta foarte mult starea de spirit a Sagetatorilor prin aducerea in prezent a unor persoane de mult uitate, dar care se vor dovedi inca cu multa influenta asupra lor. Va fi insa o luna norocoasa, este posibil sa castige la loto daca joaca. Se vor speria de norocul care a dat paste ei si nu vor stii daca este un semn bun sau rau, dar ego-ul le va spune ca nu merita sa isi iroseasca energie pe griji inutile si sa se bucure de moment, sa traiasca clipa. Vor trece astfel mai usor peste criza de personalitate pe care o vor avea pe la inceputul lunii datorata evenimentelor petrecute de altfel in viata unor apropiati, nu a lor.

HOROSCOP CAPRICORN SEPTEMBRIE – MATURITATEA E O BOALA GREA

Septembrie va fi o luna decisiva si subiectele discutate in ultima vreme vor ajunge la o concluzie. Evenimente neasteptate vor testa dedicarea asupra drumurilor pe care si le-au ales pana acum Capricornii si este posibil ca anumite lucruri sa se schimbe. Toate evenimentele din aceasta luna vor trebui privite prin prisma destinului si sunt demne de luat in considerare ca fiind importante. E posibil sa apara ocazia de a se muta la casa proprie sau sa renoveze ceea ce au deja si chiar o mutare cu tot cu serviciu undeva in strainatate. Acum va fii timpul in care copii vor creste si vor deveni responsabili, vor pleca de acasa si isi vor intemeia propria familie fericita in casa proprietate personala sau in chirie iar dupa cum spuneam, in cautare de noi oportunitati se pot muta cu totul in alt oras sau chiar tara.

HOROSCOP VARSATOR SEPTEMBRIE – RECUNOASTERE PENTRU MUNCA DEPUSA

Varsatorii se pot implini profesional in Septembrie sau in orice caz, vor primi recunoastere si recompense pentru munca depusa, mai ales daca este vorba despre una creativa, scrierea unei carti sau a unui blog, a unui articol sau a unei cercetari stiintifice in care descopera ceva foarte important. In luna aceasta invatatul va veni natural si studentii vor avea parte de niste propuneri foarte decente inainte de a incepe cursurile. Varsatorii vor fi foarte preocupati de ecologie, de pacea in lume si bunastarea celor defavorizati, dar si de partea economica si politica, drept pentru care ar putea fi inspirati de evenimentele actuale sa se inscrie intr-un partid sau sa participe la vreo misiune umanitara. Ar putea astfel deveni un model pentru alti activisti, ceea ce este chiar recomandat, dar trebuie sa fie atenti sa nu iasa din limitele legale cu ceea ce fac, altfel vor ajunge sa fie pedepsiti conform codului penal.

HOROSCOP PESTI SEPTEMBRIE – DISTRACTIA ESTE CUVANTUL DE ORDINE

Pentru Pesti luna Septembrie va fi una foarte distractiva, plina de noutati, vor intalni persoane noi si vor incerca lucruri noi. Va fi de asemenea o luna in care talente mai vechi vor iesi din nou la iveala si abilitati noi vor fi descoperite iar evenimentele recente ii vor face pe acesti nativi sa se reorienteze profesional. Se vor intampla lucruri diverse si neobisnuite intr-un ritm ametitor, dar toate acestea ii vor incanta la nebunie pe cei nascuti in aceasta zodie. Vor avea loc multe petreceri la care vor participa mai mult din inertie, dar vor ajunge sa se distreze minunat alaturi de prieteni. Aceste escapade ii vor umple pe nativi de sentimentul maret de a crea noi posibilitati pentru ei si cei din jur, sentiment revigorant si energizant care se va mari odata cu intalnirea cu prieteni vechi. Pestii trebuie sa profite de orice ocazie de distractie si sa-si asculte inima cand vor sa faca ceva fara retineri.

Sursa text: kudika.ro, eastrolog.ro