HOROSCOP MAI 2016: PREVIZIUNI ASTRALE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

HOROSCOP MAI 2016. Chiar daca are problemele ei, luna mai 2016 este mult mai indulgenta decat precedentele. Ba este chiar incurajatoare, in anumite privinte. In primele doua decade din mai 2016 relatiile fericite dintre Jupiter (Marele Benefic), situat in Fecioara, si planetele care tranziteaza Taurul (Soarele, Venus si Mercur) dau nastere unui val de entuziasm si optimism. Totul curge lesne, iar daca mai intampinam pe alocuri vartejuri sau impotmoliri, le abordam relaxat si gasim lesne cai de rezolvare. Se schimba trendul, dar, mai ales, se schimba optica…

HOROSCOP MAI 2016. Mercur este retrograd pana pe 22 mai 2016, cand isi reia mersul direct. Numai ca, de data asta, Mercur retrogradeaza intr-un context astral favorabil, care subliniaza partile avantajoase ale retrogradarii: sporirea capacitatii de a analiza situatiile in profunzime, de a reconsidera unele lucruri intr-o maniera constructiva. Este o perioada buna pentru a regandi o strategie, pentru a indrepta unele erori, pentru a relua o discutie, prezentand argumentele intr-o alta lumina, pentru a reconsidera, renegocia.  Jupiter isi reia si el mersul direct pe 9 mai 2016, ceea ce ii sporeste foarte mult forta.

HOROSCOP MAI 2016. Forta benefica a lui Jupiter este intarita de aspectele bune cu planetele rapide care traverseaza Taurul, ca si de vechiul trigon cu Pluto, care porneste spre perfectare (se va perfecta in iunie).  Exista, insa, si o forta jupiteriana rascolitoare, incurajata de aspectele adverse cu Saturn, cu Neptun si cu Marte. Aceasta forta rascolitoare poate crea dezordine in unele sectoare ale vietii personale in cazul fiecaruia dintre noi.

HOROSCOP MAI 2016. La nivel macro, forta rascolitoare a lui Jupiter poate pune in discutie cu mai multa putere subiecte legate de granite, migratie si afaceri internationale, de fraude si inselatorii de proportii (scandalul Wolksvagen si Dosarele Panama sunt doar doua exemple, care arata de ce este instare Jupiter cand este deranjat de careul cu Saturn si de opozitia cu Neptun), complicatii care vizeaza legislatia, invatamantul, religia sau cultura si sanatatea (valul de molime de tip Zyka &Co are legatura, si el, cu careul in T Jupiter-Saturn-Neptun, mai ales prin prisma semnelor zodiacale in care se afla cele trei planete), ba chiar poate participa la declansarea unor fenomene naturale distrugatoare.

HOROSCOP MAI 2016. In oricare dintre domeniile mentionate mai sus, lucrurile pot lua intorsaturi dramatice in luna mai 2016, dar mai ales dupa data de 20, cand planetele rapide (Soarele, apoi Venus) trec in Gemeni, de unde fac aspecte distonate cu Jupiter (aflat in Fecioara), Saturn si Marte (ambele in Sagetator), si Neptun (in Pesti).

HOROSCOP MAI 2016. In fine, Marte continua sa fie retrograd. Parcursul prin Sagetator este cel mai periculos, fiindca il leaga intr-un mod nedorit de combinatia Jupiter-Saturn-Neptun si, in a treia saptamana a lunii, de Soare si de Venus. Pe 27 mai 2016 Marte reintra in mers invers in Scorpion, unde se simte mai confortabil.  In rezumat, luna mai 2016 este o luna foarte interesanta si foarte stimulanta, care ofera multe oportunitati, mai ales in primele doua decade. Are insa si o latura riscanta, bulversanta sau destabilizanta, care se simte in special in ultima decada, si mai ales intre 20 si 27.

HOROSCOP MAI 2016 BERBEC: conflicte usoare in familie

Sfarsitul primaverii va fi plin de evenimente pentru Berbeci. In mai vor fi nevoiti sa faca fata multor provocari, in mod special de natura emotionala si spirituala. Acest lucru se datoreaza pozitionarii lui Marte si a lui Pluto, care vor avea o influenta majora asupra acestor nativi, in special in aspecte ce tin de familie. De aceea este posibil ca Berbecii sa traverseze perioade de conflict in familie insa care nu vor avea urmari pe termen lung.

HOROSCOP MAI 2016 TAUR: luna mai este momentul pentru relaxare

Taurii vor fi sub lumina reflectoarelor. Luna mai va fi o luna ideala pentru a avea parte de un masaj, a incepe un hobby nou, pentru o plimbare in natura si pentru a face toate lucrurile romantice atat de dragi si importante pentru acesti nativi. Este momentul potrivit pentru a incepe o noua etapa, inclusiv in plan alimentar. Taurilor le este recomandata o disciplina care va contribui la cresterea nivelului de energie pozitiva, asa cum ar fi yoga, de exemplu. Nativii care au deja un partener vor avea ocazia sa faca o calatorie in doi, in timp ce Taurii singuri au sanse mari sa intalneasca potentiali parteneri in special spre finalul lunii.

HOROSCOP MAI 2016 GEMENI: comunicarea este esentiala

Cei nascuti in aceasta zodie trebuie sa tina cont de faptul ca persoanele dragi nu le pot citi gandurile. Atunci cand au ceva de spus,trebuie sa faca acest lucru in mod direct, fara sa apeleze la tertipurile caracteristice acestei zodii. In caz contrar, relatiile Gemenilor cu partenerii pot fi tensionate. Acesti nativi trebuie sa invete ca increderea trebuie castigata, nu este o chestiune cazuta din cer. Nativii singuri se vor afla in centrul atentiei si vor avea numeroase ocazii de flirt insa ar fi indicat sa aiba rabdare si sa lase timpul sa isi spuna cuvantul.

HOROSCOP MAI 2016 RAC: Gelozia poate aduce probleme in cuplu

Luna mai va aduce noi posibilitati de remarcare. Acest lucru inseamna ca Racii vor avea ocazia sa puna in practica ceea ce s-au indeletnicit sa invete in ultima vreme iar astefel de informatii sau abilitati pot fi fructificate financiar. La inceputul lunii in mod special, scopurile Raculir pot parea indepartate insa daca fac pasi mici si siguri in acea directie, vor avea doar de castigat. Aceasta este perioada ideala de a incepe noi proiecte, mai ales daca vor sa faca ceva de viitor. Totusi, este important sa nu se lase ghidati doar de impulsuri de moment.Trebuie sa evalueze bine situatia, sa fie impartiali,si mai ales, sa nu se lase stapaniti de gelozie. Mare atentie, acest lucru este posibil sa se intample mai ales la inceputul lunii.

HOROSCOP MAI 2016 LEU: sunt combatute efectele negative ale vampirilor energetici

Venus si Saturn vor avea o influenta benefica asupra tuturor aspectelor din viata Leilor in aceasta perioada. Pozitiile si conexiunea dintre cele doua astre le vor da libertatea de a actiona si vor elimina fortele negative care vor ataca Leii. Mai mult de atat, Saturn, patronul karmei, va tine departe vampirii energetici cu care se vor intersecta acesti nativi in special in a doua parte a lunii. Pozitia favorabila a astrelor nu ii scuteste pe Lei de eforturi, motiv pentru care sfarsitul lui mai va fi benefic doar pentru cei ce vor fi capabili sa isi prioritizeze treburile si sa isi organizeze eficient timpul.

HOROSCOP MAI 2016 FECIOARA: atentie sporita la starea de sanatate

Zodiile de pamant vor fi influentate in mare parte de pozitia Lunii, lucru atipic pentru acesti nativi, cu atat mai mult pentru Fecioara. In aceasta perioada cei care nu sunt angajati intr-o relatie amoroasa au toate sansele sa isi gaseasca jumatatea iar cei ce se stiu cu anumite probleme de sanatate ar fi bine sa le ingrijeasca. In acelasi timp, nu le-ar prinde rau deloc nativilor in Fecioara sa isi faca un set complet de analize pentru ca in aceasta perioada sunt foarte sensibili in mod special in ceea ce priveste sistemul digestiv.

HOROSCOP MAI 2016 BALANTA: marte retrogard face ordine in viata amoroasa

Luna mai vine cu vesti bune pentru Balantele singure. In vietile lor vor aparea persoane noi, cunoscute cel mai probabil prin intermediul prietenilor. Vor simti o atractie sexuala foarte puternica si cel mai probabil, li se va raspunde pe masura. Trebuie sa fie insa foarte atenti si sa nu confunde dorinta, pasiunea si fanteziile cu dragostea. In cazul Balantelor care au deja o relatie, pot aparea unul sau doua conflicte puternice in cuplu din cauza influentei lui Marte retrograd. Desi suna dramatic, astfel de discutii aprinse au rol curativ pentru ca cei doi parteneri isi vor putea deschide sufletele si isi vor exprima foarte sincer nemultumirile pentru a se intelege mai bine reciproc si pentru a solutiona problemele.

HOROSCOP MAI 2016 SCORPION: nativii trebuie sa invete sa lucreze in echipa

Luna mai vine cu surprize pentru Scorpioni, in mod special pe plan profesional. Daca stiu sa isi joace cartile cum trebuie, pot fi promovati si pot primi o marire de salariu sau cel putin un bonus pentru performantele din ultima perioada. Marea provocare pentru ei va fi sa fie ceva mai cooperanti si sa lucreze mai mult in echipa. Se vor face remarcati indiferent de formula asa ca ar fi indicat sa renunte macar un pic la spiritul de competitie si sa se dedice mai mult muncii in echipa. Pe plan personal, nu se anunta schimbari foarte mari pentru Scorpioni si vor petrece luna mai in pace si armonie.

HOROSCOP MAI 2016 SAGETATOR: alegere serioasa in plan sentimental

Nativii in Sagetator nu au avut pana acum cel mai usor an din vietile lor insa luna mai se va dovedi a fi mai blanda cu ei si le ofera un moment de pauza de care aveau atat de multa nevoie. Din punct de vedere profesional sunt mai putin solicitati si vor avea cateva ocazii sa se relaxeze. In plan sentimental, vor avea o alegere serioasa de facut si trebuie sa cantareasca foarte bine toate optiunile. Dragostea si pasiunea pot fi confundate foarte usor, motiv pentru care e necesara o analiza profunda si obiectiva a sentimentelor.

HOROSCOP MAI 2016 CAPRICORN: cheful nou descoperit de flirt poate cauza probleme

Capricornii vor avea o perioada foarte incarcata in luna mai insa sunt tentati mai degraba sa se gandeasca la ceilalti decat la ei. Acest lucru trebuie pus pe seama faptului ca in perioada urmatoare, oamenii dragi din vietile Capricornilor au evenimente importante de sarbatorit iar nativii acestei zodii joaca roluri importante. In ceea ce priveste viata amoroasa a acestor nativi, ei trebuie sa fie foarte atenti la persoanele pe care le cunosc in aceasta perioada pentru ca in luna mai au chef sa flirteze si parca le place sa li se acorde atentie, mai mult decat de obicei. Pentr Capricornii singuri, desigur, nu este o problema insa partenerii Capricornilor care au deja o relatie le pot face reprosuri.

HOROSCOP MAI 2016 VARSATOR: nativii trebuie sa rezolve probleme din trecut

Nativii in Varsator vor da nasin nas cu trecuturile lor. In aceasta luna vor constata ca deciziile si actiunile lor din trecut au efecte nebanuite carora trebuie sa le faca fata de abia acum. Poate ca nu li se pare corect insa vor avea de invatat o lectie de viitor importanta. Pe plan amoros, pot aparea mici tensiuni din cauza banilor insa daca vor avea rabdare cu partenerii lor si vor da dovada de diplomatie, cu siguranta vor depasi usor aceste momente tensionate.

HOROSCOP MAI 2016 PESTI: momentul ideal pentru relaxare

Nativii in Pesti vor avea o luna mai dedicata relaxarii si activitatilor care le fac placere. Vor avea ocazia sa petreaca mai mult timp in compania oamenilor dragi si, mai mult de atat, sa repare relatii de suflet care, la un moment dat, s-au racit. Poate fi vorba despre relatia cu o ruda sau cu un prieten pe care nu l-au mai vazut de multa vreme. La fel de bine poate fi vorba de o veche poveste de dragoste iar acest lucru inseamna ca nativii care au deja o relatie vor fi pusi in fata unei decizii serioase.

Sursa text: e-astrolog, kudika