HOROSCOP MAI 2017. INFLUENTELE BENEFICE SE IMPLETESC CU CELE NOCIVE

HOROSCOP MAI 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE. O luna mixta, in care influentele benefice se impletesc cu cele nocive.  Venus a iesit din retrogradare si si-a reluat mersul direct pe 15 aprilie, iar Mercur isi reia si el mersul direct pe 3 mai 2017. Prin urmare, relatiile incep sa se clarifice, gandirea devine mai logica, iar comunicarea, mai cursiva. Unul dintre cele mai puternice aspecte ale lunii este trigonul dintre Saturn si Uranus: un aspect reformator, care aduce innoiri cu bataie pe termen lung si construieste progresul pornind de la unele fundamente vechi, dar solide si de nadejde.

HOROSCOP MAI 2017. Marte formeaza si el doua aspecte armonioase, novatoare, dinamice si foarte impulsionante: un trigon cu Jupiter (pe 12 mai) si un sextil cu Uranus (pe 31 mai). Cuvintele cheie ale perioadei sunt: energie, curaj, initiativa, actiune, inovatie, ingeniozitate. Dar luna mai 2017 ne lanseaza si provocari, ba inca dintre cele mai serioase. Mai intai, Marte, aflat in Gemeni, formeaza un careu in T cu Neptun din Pesti (pe 11 mai) si o opozitie cu Saturn din Sagetator (pe 29 mai). Aceasta configuratie induce nesiguranta si instabilitate, are accente brutale si poate sa scoata in relief probleme legate de credinte, migratie, fraude, perceptii false, vicii ascunse etc.

HOROSCOP MAI 2017. Careul Marte-Neptun este toxic din toate punctele de vedere: fizic, spiritual si moral. Accentueaza fanatismul, inclusiv pe cel religios, si creste frecventa incidentelor legate de minciuna, tradare, alcool, droguri, inselaciune, afectiuni psihice, poluare, coruptie, comploturi sau dezvaluirea unor secrete care fac valva.  Opozitia Marte-Saturn poate fi de-a dreptul periculoasa, anuntand un risc de bulversari politice, violenta, agresivitate, revolte si atentate, accidente grave, incendii, explozii si cataclisme naturale. Influenta opozitiei Marte-Saturn este mai puternica in partea a doua a lunii mai 2017.

HOROSCOP MAI 2017. Tot in partea a doua a lunii Venus, aflata in Berbec, face opozitie cu Jupiter (pe 19 mai), careu cu Pluto (pe 25 mai) si conjunctie cu Uranus (pe 29 mai), reactivand astfel careul in T Jupiter-Uranus-Pluto. Configuratia este amenintatoare mai ales pentru relatii, la toate nivelurile, fie ca este vorba de dragoste, casnicie, prietenie, asocieri, aliante politice, cooperare internationala, tratate, conventii sau chiar pace. Rezumand: luna mai 2017 are de toate, bune si rele. Aduce un suflu nou, elan si forta, dar ne expune si la pericole. De abilitatea si sansa fiecaruia depinde in ce masura poate sa fructifice partea buna si sa o ocoleasca pe cea neplacuta.

Horoscop Berbec mai 2017

Dragoste si viata in doi

Luna mai 2017 este luna limpezirilor relationale. Venus, planeta dragostei, care pentru Berbeci este si stapana casei cuplului, se afla in ultima parte a ciclului retrogradarii care a inceput pe 3 ianuarie si se va incheia pe 6 iunie (retrogradarea efectiva a durat intre 4 martie si 15 aprilie).

Dupa o serie de reculuri, blocaje sau dificultati diverse, acum Venus da piept cu realitatea intr-un mod categoric: face o opozitie cu Jupiter pe 19 mai, un careu cu Pluto pe 25 mai si o conjunctie cu Uranus pe 3 iunie. Prin urmare, se anunta evenimente care te determina sa intelegi exact cum stai, care te provoaca sa iei anumite decizii, sa faci anumite schimbari. Ai parte de actiune, nu gluma!

Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Berbec.

Munca si bani

Luna mai 2017 se anunta fructuoasa pentru Berbeci in plan profesional, fiindca Soarele se afla in casa banilor Berbecului si este in relatie buna cu Pluto, situat in casa carierei Berbecului. Mercur, stapanul casei muncii Berbecului, isi reia mersul direct pe 3 mai, iar apoi face o conjunctie cu Uranus si un trigon cu Saturn, aspecte ce trimit cu gandul la o reorganizare, la o modernizare sau o innoire a metodelor, a mijloacelor ori a mediului de lucru, in prima parte a lunii mai 2017.

In a doua parte a lunii, Mercur vine si el in casa banilor Berbecului, sporind interesul pentru cresterea profitabilitatii muncii. Tot acest proces mercurian ruleaza in fundal de mai multa vreme si face ca informatia, comunicarea si drumurile sa fie in prim-plan. La fel si colaborarile, care pot trece si ele printr-un proces de reconfigurare.

In horoscopul carierei 2017 pentru Berbec gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

O eventuala preocupare a Berbecilor pentru sanatate, daca a existat in ultimele saptamani, poate sa persiste si in prima jumatate a lunii mai 2017. De data asta, insa, cu folos, fiindca poate sa conduca la solutii si rezolvari. Se poate si ca aceasta preocupare sa aiba ca obiect nu sanatatea, ci forma fizica si stilul de viata.  Starea de spirit a Berbecilor este optimista in mai 2017, dar pot aparea unele accese de nerabdare sau nervozitate.

Horoscop Taur mai 2017

Dragoste si viata in doi

Se pare ca in luna mai 2017 Taurii au alte prioritati, iar relatiile raman intr-un plan secundar. Sau poate ca nu se intampla nimic deosebit, iar atmosfera relationala este de un calm plat.  Totusi, unele neimpliniri s-ar putea sa mai razbata, fiindca Venus, planeta iubirii, nu are o pozitie confortabila, iar ele sa fie mai vizibile in prima parte a lunii mai 2017, cand nici stapanul casei dragostei Taurului nu sta prea grozav.

In rest, fiindca stapanul casei cuplului Taurului se afla in zona banilor, probabil ca interesele practice primeaza. Este posibil ca tu si perechea sa aveti in comun o preocupare pentru afaceri, achizitii sau sporirea veniturilor, ori ca deciziile sentimentale sa-ti fie influentate de ratiuni materiale (si invers). Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Taur.

Munca si bani

Cu Soarele in zodia Taurului, primele doua decade din luna mai 2017 sunt favorabile avansarii ierarhice sau sociale, evidentierii, atragerii stimei si respectului din partea celorlalti. Primele doua decade aduc vitalitate, stimuleaza abilitatile organizatorice si administrative si genereaza succes. Simti nevoia sa fii la inaltime, te straduiesti si vei reusi.

In alta ordine de idei, luna mai 2017 are un puternic impuls financiar. Marte, planeta initiativei, se afla in casa banilor Taurului, imboldindu-te sa actionezi, sa iei decizii, sa te implici.

Atentie, insa: in plan financiar, lucrurile nu sunt nici atat de frumoase, nici atat de profitabile cum par, fiindca Marte se indreapta spre o opozitie cu Saturn, semn de dificultati sau blocaje.  In horoscopul carierei 2017 pentru Taur gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

Inca o luna in care trebuie sa acorzi mai multa atentie sanatatii – si gata! Luna viitoare, Venus, stapana Taurului, iese in sfarsit din lunga perioada de restriste, asa ca tonusul fizic si buna-dispozitie vor reaparea, ca prin farmec. Deocamdata, insa, este recomandat sa ai multa grija pe tot parcursul lunii mai 2017, poate chiar mai multa decat in lunile trecute. Incearca sa rezolvi amiabil conflictele! In aceasta perioada este greu sa castigi in fata adversarilor.

Horoscop Gemeni mai 2017

Dragoste si viata in doi

Luna mai 2017 musteste de pasiune, care poate lesne sa vireze in blocaj sau conflict. In casa dragostei si a erotismului Gemenilor se afla Jupiter, plin de resurse si de aviditate. Dar Jupiter nu se poate dezlantui dupa cum ar vrea sau, daca se dezlantuie, ajunge in impas, fiindca este in relatii ostile cu stapana casei ce-l gazduieste, Venus.

In zodia Gemenilor se afla pasionalul Marte, plin de dorinte si de frenezie. Din pacate, insa, Marte formeza in aceasta luna un careu cu nebulosul Neptun, configuratie care te poate atrage in situatii confuze sau dezamagitoare, si o opozitie cu rigidul Saturn, aflat in casa cuplului Gemenilor. Prin urmare, pentru a avea o viata relationala cu cat mai putine complicatii, trebuie sa navighezi cu multa indemanare printre patimi, ispite, capcane si stavile.

Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Gemeni.

Munca si bani

Mercur, stapanul Gemenilor, isi reia mersul direct pe 3 mai 2017, deci te poti astepta la o eficienta crescuta. Intreprinzatorul Marte se afla in Gemeni, plin de initiativa si avant. De regula, Marte confera un spirit curajos, decis si combativ. Poate ca va misca din loc unele lucruri, poate ca te va ajuta sa iti clarifici mai bine obiectivele. Oricum, se pare ca ai de dus o lupta sau ca e rost de un efort ori de o implicare mai mare decat de obicei.

Va trebui sa ai rabdare, fiindca lucrurile se vor aranja asa cum doresti doar dupa eforturi si multa staruinta. Veniturile Gemenilor sunt multumitoare in luna mai 2017, dar cheltuielile par a fi mai mari decat cele obisnuite.  In horoscopul carierei 2017 pentru Gemeni gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

Este bine ca Mercur, stapanul Gemenilor, isi reia mersul direct. Te simti, parca, putin mai in apele tale. Apoi, prezenta lui Marte in Gemeni iti da energie destula, iar in ultima decada primesti vitalitate si de la Soare, care intra in zodia ta pe 20 mai 2017. Toate astea nu inseamna, insa, ca esti scutit(a) de griji. Sanatatea poate sa-ti creeze probleme neasteptate si exista un risc de accidentari sau raniri. Ai grija! Este recomandat sa eviti situatiile cu potential conflictual, riscant sau violent. Pastreaza-ti calmul si simtul umorului!

Horoscop Rac mai 2017

Dragoste si viata in doi

Luna mai 2017 nu este o luna prea comoda pentru Raci in plan relational. Stapanul casei cuplului Racului si stapanul casei dragostei si a sexualitatii Racului se afla in sectoare dificile si nu sunt intr-o relatie prea buna. Senzatia generala ar putea fi de frustrare sau de constrangere.

Poate ca nu se intampla nimic grav, ci doar sperantele tale nu se implinesc pe de-a-ntregul. Sau poate ca relatia trece printr-o perioada complicata din motive obiective. Sau responsabilitatile prea numeroase (profesionale, in special) nu-ti lasa timp pentru o viata sentimentala armonioasa.

Si totusi, zilele din jurul Lunii Pline (9-11 mai 2017), care sunt incarcate de emotie si pasiune, ar putea aduce un eveniment important pentru Raci in plan amoros sau erotic.  Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Rac.

Munca si bani

In sfarsit, in luna mai 2017 situatia intra in linie dreapta. Venus se afla in casa carierei Racului (de data asta, in mers direct), promitand sansa, bunavointa din partea superiorilor, reusita datorata talentelor, diplomatiei sau unor relatii placute si utile, mai ales in prima parte a lunii.

Tot in casa carierei Racului isi reia mersul direct si Mercur, care, in urma deliberarilor din timpul retrogradarii, acum pare hotarat sa aduca innoirile necesare progresului.  Probabilitatea atingerii succesului este foarte mare in luna mai 2017, dar si eforturile vor fi pe masura. Asteapta-te la munca grea si fereste-te de posibilele masinatii din spatele cortinei: inamicii pot deveni foarte activi.

In plan financiar, Racii sunt in avantaj in primele doua decade.  In horoscopul carierei 2017 pentru Rac gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017

Forma fizica si moral

Cu Marte si Saturn situati pe axa caselor medicale ale Racului, luna mai 2017 ti-ar putea pune probleme de sanatate. Este posibila reactivarea sau agravarea unei boli mai vechi, exista un risc de accidentari, infectii, sangerari si diverse complicatii.

Situatia poate deveni si mai serioasa in ultima decada. Ai grija de tine, nu te expune, nu te suprasolicita si respecta recomandarile medicului! Daca vrei sa obtii ceva, actioneaza discret si diplomat!

Horoscop Leu mai 2017

Dragoste si viata in doi

Luna mai 2017 este ultima dintr-o perioada in care aspiratiile amoroase ale Leilor par sa fi cautat catre orizonturi mai largi – poate geografice, poate culturale sau spirituale. Daca nu s-a definit inca, probabil ca in urmatoarele saptamani (luna mai 2017 si prima saptamana din iunie) se va defini ideea ca omul drag trebuie sa fie nu doar subiectul ispitei erotice sau partenerul cu care imparti responsabilitatile, ci si companionul care te insoteste intr-o uimitoare calatorie de descoperire a lumii, de la locuri si civilizatii pana la idei si principii.

Ingredientele care genereaza noi atractii sau pot suda o relatie deja existenta sunt comunicarea si impartasirea de informatii si impresii la un nivel ce trece dincolo de cotidian.  Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Leu.

Munca si bani

Fiindca Soarele, stapanul Leului, se afla in casa carierei Leului, in luna mai 2017 ai ocazia sa castigi mai multa autoritate, sa urci ierarhic, sa te evidentiezi, sa iti realizezi aspiratiile. Aria profesionala a Leilor este inviorata in aceasta perioada de un curent proaspat, innoitor. Succesul are legatura cu mediul stiintific sau cultural, cu studiile, voiajele sau cooperarea la distanta.

Marte iti impulsioneaza interactiunea cu colectivitatea, indemnandu-te sa te implici energic intr-un proiect de grup, in care, cel mai probabil, vei juca rolul de lider. Drumul nu este mereu neted, ci este presarat cu obstacole, pe care le invingi doar cu rabdare si diplomatie.

In plan financiar, esti in revenire de forma si poti avea unele surprize, probabil placute. In horoscopul carierei 2017 pentru Leu gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

Pe tot parcursul lunii mai 2017 dispui de un psihic robust si de o stare de spirit optimista si esti oarecum in limite normale in ceea ce priveste energia si rezistenta fizica. Totusi, avand in vedere ca stapanul casei bolilor Leului face o opozitie cu Marte, ar fi mai intelept sa te protejezi, mai ales in ultima decada, cand creste riscul de boli acute, crize, infectii, hemoragii, raniri si accidentari.  Citeste o carte buna, urmeaza un curs, viziteaza un muzeu, du-te intr-o excursie!

Horoscop Fecioara mai 2017

Dragoste si viata in doi

Luna mai 2017 este o luna pragmatica pentru Fecioare, o perioada in care preocuparile cuplului se indreapta indeosebi spre subiecte de ordin banesc sau material. Nu prea este timp de romantism. Sunt multe de rezolvat, nu doar in zona financiara, ci si in cea profesionala si in cea domestica (locuinta, familie), asa ca treci printr-o perioada in care apreciezi la celalalt productivitatea, eficienta, responsabilitatea. Simti nevoia sa te bazezi pe lucruri temeinice si concrete.

Daca, totusi, viata sentimentala trece printr-o perioada mai aprinsa, ai tendinta de a-ti face griji, de a despica firul in patru sau de a-ti supune perechea unor analize sau investigatii aprofundate. Iti este destul de greu sa te relaxezi, sa te porti degajat.  Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Fecioara.

Munca si bani

Cu Marte in casa carierei Fecioarei, in luna mai 2017 activitatea profesionala este intensa, punctata de decizii si initiative. Lucrurile se misca mai bine, mai ales ca pe data de 3 Mercur, stapanul Fecioarei, isi reia mersul direct. Nu perfect, fiindca trebuie sa faci fata unor probe de rabdare si anduranta, dar esti pe drumul cel bun.

Munca de conceptie sau de creatie, studiile, calatoriile (mai ales daca sunt de studii sau de afaceri), iti aduc succes si satisfactii. Chestiunile legate de castig, afaceri, investitii, accesare de fonduri, donatii, mosteniri, subventii etc. sunt in continuare foarte provocatoare, dar au mai multe sanse de reusita decat in ultima vreme – cu conditia sa nu supralicitezi si sa nu risti.

In horoscopul carierei 2017 pentru Fecioara gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

Esti in crestere de forma. Soarele, aflat in Taur, formeaza un aspect armonios cu Soarele tau natal, iar Mercur, stapanul Fecioarei, isi reia mersul direct pe 3 mai 2017 si pe 15 intra intr-un semn mai prietenos. Cu toate astea, te simti sub presiune (se poate ca uneori incordarea sa fie foarte mare) si nu esti complet ferit(a) de pericole, asa ca este recomandat sa fii prudent(a). Pastreaza-ti calmul, luciditatea si, mai ales, simtul umorului!

Horoscop Balanta mai 2017

Dragoste si viata in doi

Venus, stapana Balantei, este la ultima trecere prin casa cuplului Balantei, din tot ciclul retrogradarii (ciclu care a inceput pe 3 ianuarie, cu intrarea in Pesti, si se incheie pe 6 iunie, cu iesirea din Berbec). Retrogradarea efectiva a lui Venus s-a petrecut in intervalul 4 martie – 15 aprilie si a implicat ambele semne. Prin urmare, in aceasta perioada te confrunti cu unele probe, in urma carora incep sa se aleaga apele.

Venus face un careu cu Pluto (19 mai), o opozitie cu Saturn (25 mai) si se indreapta catre un trigon cu Saturn (1 iunie) si o conjunctie cu Uranus (3 iunie). Asadar, primesti o serie de provocari care tind sa aseze lucrurile in matca potrivita, totul implicand o innoire sau o schimbare.

Procesul nu este insa incheiat, fiindca Marte, stapanul casei cuplului Balantei, mai are si el de trecut probele lui, pana prin iulie.  Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Balanta.

Munca si bani

Cu Soarele situat in una dintre casele finantelor Balantei si cu Luna Plina in cealalta casa financiara, in luna mai 2017 motivatiile banesti ale Balantelor sunt foarte puternice. Fiindca pentru Balante Luna este stapana casei carierei, telurile profesionale au la baza tot ratiuni materiale. Intre altele, s-ar parea ca trebuie sa faci o investitie imobiliara sau in bunuri de folosinta indelungata.

Marte iti anima interesul pentru studii, cultura, calatorii, internet si colaborari la distanta, interes subliniat si de zona in care se produce Luna Noua. Colaborarile, aliantele, relatiile cu clientii sau munca de consiliere pot trece printr-o reforma sau reevaluare. Se mai poate sa ai parte de concurenta, rivalitati sau dispute, dar sansa invingatorului este de partea ta.  In horoscopul carierei 2017 pentru Balanta gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

Se mentine o nota de stres si incordare, care se accentueaza in partea a doua a lunii mai 2017, cand Venus, stapana Balantei, intra in conflict cu stapanul casei sanatatii Balantei (si nu numai cu el), creand tensiuni care se pot reflecta si la nivel fizic. Este recomandat sa eviti suprasolicitarea si excesele si sa duci o viata ordonata.  Ai nervii prea intinsi. Incearca sa fii mai zen! Don’t worry, be happy!

Horoscop Scorpion mai 2017

Dragoste si viata in doi

Venus, planeta iubirii si stapana casei cuplului Scorpionului, este in ultima faza de penitenta. Luna mai 2017 este ultima in care mai trebuie sa suporte constrangerile aferente prezentei ei in casa muncii, a bolilor si a obligatiilor Scorpionului, fiindca din iunie va fi libera sa zburde in voie si sa-ti aduca fericirea mult-asteptata.

Deocamdata, insa, lucrurile sunt complicate. Se intrevad solutii (mai ales prin comunicare), dar si o serie de incercari, prin care cuplul Scorpionului trece din vina unuia dintre parteneri (sau a ambilor) ori din motive de ordin exterior (cum ar fi unele probleme profesionale, financiare sau de sanatate ale perechii).

Trigonul dintre Soare si Pluton sugereaza parcurgerea unui proces de transformare sau distilare, care va fi spre binele relatiei. Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Scorpion.

Munca si bani

Luna mai 2017 aduce un reviriment in viata profesionala a Scorpionilor. Dupa ce Venus, aflata in casa muncii Scorpionului, si-a reluat mersul direct pe 15 aprilie, pe 3 mai este randul lui Mercur sa-si reia mersul direct, in aceeasi casa. Pare ca situatia a fost trecuta prin sita si acum stii exact ce ai de modificat, de innoit sau de remaniat. Evolutia este insa in desfasurare si mai ai de trecut cateva hopuri pana sa ajungi sa-ti optimizezi munca. Pana una-alta, reusesti sa o faci mai rentabila din punct de vedere material.

Pe tot parcursul lunii mai 2017, Scorpionii consuma multa energie in sfera financiara si pot sa castige bani frumosi, dar la fel de bine pot sa cheltuiasca exagerat sau sa ia decizii neinspirate.  Colaborarile profesionale cantaresc mult pentru Scorpioni pe tot parcursul lunii.

In horoscopul carierei 2017 pentru Scorpion gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

Preocuparea pentru sanatate s-ar putea mentine si in luna mai 2017, dar cu rezultate pozitive. Perioada este buna pentru tratamente, diete, terapii, controale medicale, imbunatatirea stilului de viata, ingrijiri corporale si cosmetice, mai ales in prima jumatate a lunii.  In ultima decada din mai 2017 se recomanda prudenta. Cerceteaza, analizeaza, investigheaza! Citeste o carte de psihologie, astrologie, tarot sau… magie!

Horoscop Sagetator mai 2017

Dragoste si viata in doi

Luna mai 2017 este intensa in viata sentimentala a Sagetatorilor. Iar prima parte a lunii este super-intensa! Venus, planeta dragostei, se afla in casa erotismului Sagetatorului, iar Marte, planeta dorintei, se afla in casa cuplului Sagetatorului. Foarte pasionala, combinatia se pastreaza pe tot parcursul lunii mai 2017 si creeaza fundalul perfect pentru o noua iubire sau pentru niste nopti de amor dezlantuit (ori pentru ambele).

Mai mult, pe 3 mai 2017 Mercur, stapanul casei cuplului Sagetatorului, isi reia mersul direct, iar pana pe 15 se afla intr-o configurare foarte favorabila. Pe data de 20 mai 2017 Soarele intra in casa cuplului Sagetatorului, iar viata de cuplu capata si mai multa greutate.

Cu toate astea, ultima decada este mai tensionata si poate fi marcata periodic de responsabilitati, complicatii sau chiar conflicte.  Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Sagetator.

Munca si bani

Stapanul casei carierei Sagetatorului isi reia mersul direct la inceputul lunii mai 2017. Prin urmare, demersurile tale profesionale devin mai fluente, mai eficace, mai norocoase.  Perioada este foarte potrivita pentru creatie, activitati de promovare, reprezentare sau lansare. Prima decada, in mod special, este excelenta pentru etalarea competentelor si punerea sub reflector a talentelor.

Soarele, aflat in casa muncii Sagetatorului, adauga si el o mai buna vizibilitate, recunoastere si profesionalism. Colaborarile si parteneriatele sunt importante pentru Sagetatori pe tot parcursul lunii mai 2017, dar au o relevanta deosebita in a doua jumatate a ei. Rivalitatile si litigiile nu sunt excluse.

In plan financiar stai destul de bine, cu conditia sa nu iei decizii riscante sau extreme.  In horoscopul carierei 2017 pentru Sagetator gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

Soarele este in casa sanatatii Sagetatorului, dar nu primeste aspecte stresante. Asadar, exista un interes pentru problemele medicale, sau macar pentru cele care vizeaza forma, aspectul fizic si rutina de viata. Toate pot fi imbunatatite acum.

In aceasta perioada calatoriile nu prea fac casa buna cu sanatatea, asa ca este recomandat sa ai grija la drum, iar daca pleci departe, sa-ti iei cu tine o minima rezerva de medicamente utile la nevoie. Incearca sa dai dovada de mai multa diplomatie si flexibilitate!

Horoscop Capricorn mai 2017

Dragoste si viata in doi

Cu Soarele in casa dragostei si a sexualitatii Capricornului, luna mai 2017 debordeaza de senzualitate si dor de aventura. Trigonul format de Soare cu Pluton (care este situat chiar in Capricorn) sporeste nevoia de sentimente intense si opereaza un fel de regenerare la nivel erotic. Ai zice ca e timpul pentru emotii mai tari. Si totusi…

Aflata in casa a patra solara, Venus, planeta iubirii, prefera sa se plaseze intr-o zona de siguranta si intimitate. Nu ca nu si-ar dori si ea emotii tari (doar se afla in Berbec!), dar se simte mai confortabil pe tren cunoscut. Poate ca pasiunea se consuma acasa, in dormitorul matrimonial – sau, cine stie, se reaprinde focul unui amor mai vechi.

Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Capricorn.

Munca si bani

Capricornii muncesc cu spor si sarguinta pe tot parcursul lunii mai 2017. Marte, planeta actiunii, se afla in casa muncii Capricornului, de unde formeaza un foarte productiv trigon cu Jupiter, aflat in casa carierei Caprcicornului. Asadar, ai tragere de inima, initiativa si operativitate, adica exact ceea ce-ti trebuie pentru a reusi, pentru a avea succes, pentru a te extinde si a inflori.

Efortul este mare, iar piedicile nu vor lipsi. Se poate sa existe un inamic puternic, care sa nu vada cu ochi buni progresul tau, sau pur si simplu uneori imprejurarile sa-ti fie potrivnice. Dar ai si momentele tale de sansa, conjuncturile tale oportune. Familia te sprijina material (sau invers), iar casa si proprietatile pot face obiectul unor investitii (reparatii, modernizari etc.).

In horoscopul carierei 2017 pentru Capricorn gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

Este cazul sa te ingrijesti cu mai multa luate-aminte si sa nu-ti neglijezi micile (sau mai marile) betesuguri. Marte si Saturn fiind situate pe axa caselor medicale ale Caprcicornului, trebuie sa privesti lucrurile foarte serios. Indiferent ce si cat de mult (sau de putin) te deranjeaza, du-te la medic fara zabava! Fa-ti tratamentele ca la carte si nu te expune niciunui risc!  Nu te cantona in sabloane! Este momentul sa fii creativ(a), sa dai curs liber fanteziei.

Horoscop Varsator mai 2017

Dragoste si viata in doi

Cu Marte in casa a cincea solara, in luna mai 2017 instinctele se manifesta in forta, adrenalina pulseaza in vene si respiri sexualitate prin toti porii. Situatia devine si mai fierbinte in ultima decada, cand Soarele intra si el in casa a cincea a Vasatorului.

Ar fi vremea aventurii si a iubirilor nebunesti. Numai ca Venus, planeta iubirii, se afla in casa mintii Varsatoului, deci ai tendinta de a strecura totul prin filtrul ratiunii. Iar de acest filtru trece numai cel/cea care reuseste sa-ti starneasca mai intai neuronii. Oricat ar fi de puternice, instinctele tind sa se canalizeze in directia cuiva cu care esti pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere intelectual, cu care comunici si impartasesti aceleasi interese.

Luna Noua din ultima decada ar putea aduce Varsatorilor ceva nou in plan sentimental. Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Varsator.

Munca si bani

Axa formata de casa intelectului si casa comunicarii Varsatorului este bine garnisita in luna mai 2017, iar mintea incepe sa iti mearga brici, mai ales ca Mercur isi reia mersul direct in una dintre aceste case. Ai sclipiri de inteligenta, un discurs bun si multa putere de convingere. Marte iti confera energie creativa si forta de expresie si este de nepretuit cand vine vorba de promovare. Poti avea succes in domeniul imobiliar, cel agricol sau al constructiilor.

Luna Plina din jurul datei de 10 mai 2017 ar putea pune in lumina un obiectiv important pentru cariera unor Varsatori sau ar putea aduce o constientizare ori un deznodamant. Banii ii scoti din activitati intelectuale, cercetare, internet, calatorii, colaborari la distanta sau cu strainii.  In horoscopul carierei 2017 pentru Varsator gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

Esti in forma. Puterea de concentrare creste, tensiunea nervoasa se diminueaza, buna dispozitie revine.  Fizic, te lauzi cu un bagaj energetic demn de invidiat. Ai un gust special pentru sport, miscare, plimbari si calatorii. Activitatile dinamice, in aer liber, iti fac bine.  Redacteaza o lucrare, tine o prelegere, negociaza ceva!

Horoscop Pesti mai 2017

Dragoste si viata in doi

Banii, afacerile sau alte chestiuni de ordin material ocupa si in luna mai 2017 un loc major in preocuparile cuplului Pestilor, preponderent in primele doua saptamani. Venus, planeta dragostei, se afla in casa banilor Pestilor pe tot parcursul lunii, iar Mercur, semnificatorul relatiilor pentru Pesti, se afla in aceeasi casa pana pe 15. Prin urmare, atitudinea ta pare sa fie mai degraba pragmatica decat romantica. Dupa 15 mai 2017 se simte o anumita relaxare si se constata o crestere a importantei comunicarii in cuplu: se vorbeste mult, se schimba mai multe mesaje, se fac destainuiri sau declaratii, au loc discutii clarificatoare s.a.md.

Plimbarile sau excursiile romantice, precum si calatoriile intreprinse din motive amoroase, pot intra si ele in peisajul lunii.  Previziunile pe termen scurt si mediu ale horoscopului pe mai 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Pesti.

Munca si bani

Luna mai 2017 perpetueaza conexiunile dintre cariera si veniturile Pestilor. In continuare, dorinta de a castiga mai bine si dorinta de a dobandi o mai larga apreciere profesionala se potenteaza reciproc. Toate primesc un impuls suplimentar venit din indemnurile familiei sau din nevoile legate de camin. Nevoile caminului cer energie si efort, fiind concomitent si o potentiala sursa de batai de cap (repari, renovezi, construiesti, te muti, ai un stres legat de parinti, de chiriasi sau de proprietari, ori altceva de genul asta). Oricum, dovedesti multa ingeniozitate si creativitate in chestiunile financiare.

In sfera de interese a Pestilor in luna mai 2017 intra si activitatile intelectuale, cele legate de calcule, negocieri si schimburi diverse, drumurile si comunicarea.  In horoscopul carierei 2017 pentru Pesti gasesti previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt si mediu din horoscopul lunii mai 2017.

Forma fizica si moral

Prea multa energie fizica nu ai in perioada asta. Te mobilizezi insa bine la nivel mental, iar cand ai o motivatie puternica, poti sa-ti aduni fortele. Totusi, in luna mai 2017 este de dorit sa eviti suprasolicitarea si sa te protejezi cat de bine se poate. Ambii malefici, Marte si Saturn, sunt in aspect incordat cu Soarele tau din Pesti, asa ca “paza buna trece primejdia rea”. Adopta o viziune optimista, realaxeaza-te citind, plimbandu-te sau stand de vorba cu oamenii!

Sursa text: eastrolog.ro