HOROSCOP MARTIE 2016: CE AU REZERVAT ASTRELE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Marti incepe o noua primavara. In continuare va prezentam HOROSCOPUL LUNII MARTIE pentru fiecare zodie in parte

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – BERBEC

Este o perioada foarte interesanta, care aduce multe schimbari personale la nivel de mentalitate si relatii cu ceilalti. Fii prezent in viata ta si ia decizii singur, fara a te lasa impresionat de altii si problemele lor. Ai forta, stralucire, luciditate si suficiente dovezi palpabile care sa te ajute sa operezi in favoarea ta. In preajma datei de 09 Martie rezerva-ti momente de odihna, meditatii interioare, vizite in locuri sfinte. Starile tale de spirit vor fi oscilante, existand riscul accentuarii unor afectiuni mai vechi. Sunt sanse de a descoperi terapii alternative care te vor ajuta pe termen lung. Relatiile parteneriale se vor reconfigura definitiv incepand cu 19 Martie. Este nevoie sa renunti fie la partenerul de viata, fie la colaborari care stagneaza sau care au intrat clar in declin. La nevoie, sfatuieste-te cu cineva de incredere, pentru a avea si o parere impartiala. Rabdare, calm, concentreaza-te numai pe scopurile tale si ingrijeste-ti sanatatea!

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – TAUR

Prietenii, sanatatea si relatiile profesionale sunt domeniile de viata si activitate care vor iesi la iveala pe tot parcursul lunii Martie. In prima parte a lunii esti foarte popular, multi te sprijina in demersurile tale si chiar iti va placea aceasta postura privilegiata. Insa, aminteste-ti ca in umbra exista unii care au interese ascunse, total diferite de ale tale si doar profita de pe urma ta. Incepand cu 07 Martie ar trebui sa te gandesti serios pe cine mai pastrezi in preajma ta si la cine renunti din anturajul prietenilor si sustinatorilor profesionali. Dupa 20 Martie vei avea nevoie de multa odihna si discutii tainuite cu cei dragi si de incredere. Tine cont de sfaturile si experientele altora! La locul de munca exista multa tensiune, animozitati, neconcordante in relatiile colegiale. In preajma datei de 23 Martie se va inchiea o etapa profesionala importanta, astfel ca se pot schimba conditiile de lucru, colegii, sefii sau se poate restrange activitatea. Fii prudent!

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – GEMENI

Prima parte a lunii evidentiaza segmentul profesional si relatiile cu autoritatile. Se pare ca esti sustinut de catre sefi, existand posibilitatea sa primesti o functie de conducere, responsabilitati de anvergura si laude sincere pentru eforturile depuse in campul muncii. Fii prudent si nu te culca pe laurii victoriei profesionale, pentru ca, in culise exista detalii care, undeva, candva iti pot strica reputatia si confortul de la serviciu. Gandeste-te bine inainte de a lua decizii importante care te implica pe termen lung, mai ales in segmentul profesional. Dupa 20 Martie se intetesc relatiile cu prietenii. Sunt posibile discutii interesante, desfasurarea unor activitati inedite sau angrenarea in proiecte profesionale avangardiste. Unii vin in preajma ta purtand masti frumoase, care ascund interese meschine, de aceea fii prudent. Segmentul amoros este rascolit, tesnionat, iar o relatie sentimentala veche se poate incheia definitiv. Atentie si la relatiile cu copiii!

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – RAC

Gustul pentru arta, dorinta de a-ti rafina sufletul si largi orizontul cunoasterii sunt foarte accentuate in prima parte a lunii. Filozofia ta de viata se va imbogati cu valori noi, reusind sa depasesti temeri si cutume care nu iti mai sunt de folos. Iti sunt favorizate studiile, cercetarile, dialogurile cu persoane erudite si demersurile pentru calatorii in strainatate. Mentalul iti va fi animat de scopuri nobile, iar revelatiile din perioada 07 – 10 Martie sunt de notat intr-un jurnal. La locul de munca vei avea de lucrat mult si probabil sarcini de lucru de mare responsabilitate. Nu te baza pe colegi, pentru ca iti vor pune piedici daca te apropii prea mult de ei. In segmentul familial sunt posibile discutii aprinse cu membrii familiei si cu rudele. Cumva ceva se incheie, o activitate domestica, se rezolva un demers necesar casei sau patrimoniului familial. Fii intelegator cu cei dragi, deoarece s-ar putea sa fii nevoit sa-i sprijini material si moral. Ar fi bine sa lasi trecutul in urma si sa ierti totul.

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – LEU

Segmentul financiar comun cu altii reprezinta o tema importanta pe tot parcursul lunii. Este posibil sa primesti bani, bunuri, favoruri de la partenerul de viata, rude sau din colaborari. Pe de alta parte demersurile care privesc bunurile patrimoniale, creditele, achitarea datoriilor de orice fel se vor desfasura destul de bine. Fii prudent si verifica atent fiecare document, inscris sau discuta pe indelete cu diversi specialisti financiari. Unele detalii importante le poti scapa din vedere. Dupa 20 Martie, gandurile si eforturile iti vor fi atrase de studii, cercetari, calatorii indepartate. Participarea la seminarii, reuniuni pe teme filozofice cu persoane de buna calitate, la fel de interesate ca si tine de subiecte deosebite, vizonarea unor piese de teatru, filme de top sunt activitati care-ti linistesc si innobileaza sufletul. Sunt momente bune pentru a alcatui planuri de calatorii pentru un an de zile de acum incolo. Relatiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura, iar unele se vor finaliza definitiv, posibil cu cantec.

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – FECIOARA

Se vor produce schimbari in segmentul partenerial. Colaborarile vechi fie se reconfigureaza, fie se incheie definitiv. Este posibil sa primesti oferte de colaborare noi, deosebite, care se vor desfasura pe cel putin un an de zile de acum incolo. Nu te lasa impresionat de primele discutii pe teme profesionale, intrucat exista detalii si scopuri ascunse ale unora care doresc sa profite mult si bine de pe urma ta. Relatia cu partenerul de viata va fi tumultoasa, vor avea loc discutii pe teme comune, alcatuirea unor planuri personale de viitor si dizolvarea unor neplaceri care treneaza de mult timp. Fii deschis si alaturi de cei dragi! Financiar ar trebui sa o duci bine, in special dupa 20 Martie. S-ar putea sa primesti sprijin financiar substantial din partea rudelor, partenerului de viata sau din desfasurarea unei colaborari. Insa, veniturile obtinute de la un loc de munca oficial, salariul, fie se diminueaza in preajma datei de 23 Martie, fie apar vesti neplacute.

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – BALANTA

Sanatatea ar trebui sa fie tema cea mai importanta pentru tine, pe tot parcursul lunii. Se vor evidentia afectiuni ale picioarelor, sistemului digestiv si renal, de aceea ar fi bine sa-ti alcatuiesti un program cotidian in care sa alternezi orele de odihna cu cele de munca. Analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale pot fi frecvente. Totusi, pe cat posibil, evita-le in intervalul 08 – 11 Martie! Ai sanse sa descoperi remedii alternative care te pot ajuta foarte bine pe termen lung. Totul este sa ai rabdare cu tine insuti si sa crezi in capacitatea organismului tau de autovindecare. La locul de munca va fi multa forfota, schimbari majore, relatii colegiale tumultoase. Posibil sa primesti oferte noi de lucru sau, la actualul loc de munca poti primi insarcinari deosebite. Fii prudent si ai incredere ca te vei descurca foarte bine cu toate. Perioada 21 – 24 Martie iti aduce stari, senzatii si trairi fluctuante, unele neplacute. Odihneste-te si inconjoara-te numai de oameni dragi si pozitivi.

 HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – SCORPION

Iubirea pluteste in aer, mai ales in prima parte a lunii. Foarte usor o relatie veche, de prietenie se poate transforma intr-o idila pe termen lung. Sau, in relatia amoroasa existenta se vor produce schimbari interesante, fie ca se amelioreaza animozitatile, tensiunile, conflictele si se ajunge la pace si armonie, fie se incheie definitiv. Gustul pentru distractii si aventuri este la cote prea mari, de aceea fii prudent si evita extravagantele. Un soi de mister, de fascinatie tentanta predomina in relatiile sentimentale, insa in umbra pandesc dezamagirile. Ramai ancorat in realitatea cotidiana si nu te lasa purtat de val prea mult. Dupa 6 martie apare o predispozitie la cheltuieli greu de infranat. Poate fi vorba despre necesitatea unor cumparaturi urgente, fie pentru tine, fie pentru cei dragi care au nevoie de sprijinul tau material. Stabileste o lista de prioritati si urmareste-o indeaproape. La locul de munca incepe o etapa noua, de bun augur, in care vei primi sarcini de lucru noi, se vor imbunatati conditiile de lucru, dar si relatiile colegiale.

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – SAGETATOR

Schimbarile si peripetiile vor fi frecvente in segmentul familial. Sunt sanse bune, in prima parte a lunii de a discuta cu membrii familiei, de a revedea locurile natale si rudele dragi. Treburile gospodaresti le vei putea desfasura cu usurinta, iar reparatiile vor avea prioritate, mai ales cele necesare instalatiilor de apa. Achizitionarea si vanzarea bunurilor patrimoniale reprezinta teme de luat in calcul. Exista posibilitatea sa-ti schimbi locuinta sau macar sa incepi sa te gandesti la a te muta in alta locatie. Tine cont de sfaturile, nevoile membrilor familiei si opereaza schimbari la unison cu acestia. Relatiile sentimentale se anima dupa 20 Martie, astfel ca te vei bucura din plin de afectiunea persoanei iubite si a copiilor. Vor fi favorizate activitatile distractive, recreative, hobby-urile alaturi de cei dragi. Se recomanda prudenta in relatiile cu prietenii, deoarece iti pot strica multe planuri personale, profesionale si relatiile sentimentale.

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – CAPRICORN

Relatiile cu anturajul apropiat sunt accentuate in prima parte a lunii. Vizite la rude, prieteni si cunostinte, discutii cu multa lume, activitati intelectuale, un amalgam obositor, greu de urmarit si inteles. Se recomanda prudenta si selectarea persoanelor si temelor de discutie, intrucat mentalul este rascolit si tensionat. Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente, mai ales in prima parte a lunii. Intervalul 08 – 11 Martie incurca multe gandurile si limbile oamenilor, de aceea fereste-te de discutii si decizii importante. Ar fi bine sa faci o selectie drastica a tuturor persoanelor carora le mai permiti accesul la viata ta si la sufletul tau. In familie se anima atmosfera dupa 20 Martie. Discutiile cu membrii familiei se vor desfasura bine, cu note spectaculoase, iar activitatile domestice si cele recreative vor fi frecvente. Organizeaza mici reuniuni de familie si ocupa-te personal de confortul fiecarui participant. In segmentul profesional se anunta finalul unei etape importante in preajma datei de 23 Martie.

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – VARSATOR

Perioada lunii Martie este marcata de bani si cheltuieli majore. Veniturile tale obtinute din munca desfasurata se vor imbunatati, fie primind sume de bani consistente, cadouri interesante sau favoruri importante. Ar fi bine ca tot ce primesti sa fie pe munca cinstita, din surse si de la persoane de incredere. Din senin, aparent fara motiv este posibil a cineva sa-ti ofere un favor deosebit. Daca simti disconfort, nesiguranta, ceva dubios ar fi bine sa refuzi politicos, chiar daca ai crede ca ai nevoie de acel favor. Este vorba despre o capcana, bine pusa la punct, iar personajul care te ademeneste astfel are interese obscure, pe care spera sa i le rezolvi la momentul potrivit. Gandirea iti este umbrita si exista riscul sa iei decizii gresite si sa faci multe erori de judecata. Fii prudent si nu te hazarda in relatii si actiuni care te solicita prea mult, material si moral!

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016 – PESTI

Sunt momentele tale de glorie de peste an, pe tot parcursul lunii. In preajma datei de 09 Martie se contureaza o etapa personala si relationala noua. Ai sanse deosebite de a renunta la idei, planuri, situatii si relatii perimate si de a te indrepta spre orizonturi folositoare tie in aceasta etapa de viata. Decide numai tu singur ce anume sau pe cine mai pastrezi in viata ta si opereaza schimbarile necesare. Poate parea dificil la inceput, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi orice temere sau obstacol, cu bine. Segmentul financiar se imbunatateste vizbil dupa 20 Martie, astfel ca iti vor creste venituirile salariale, se vor lamuri chestiunile profesionale care au legatura cu salarizarea si conditiile de munca. Totusi ar fi bine sa eviti cheltuielile nefondate, oricat ar parea de tentante la prima vedere. Traversam o perioada in care trebuie sa te bazezi numai pe castigurile tale personale, intrucat din colaborari scurte sau dinspre partenerul de viata nu poti primi sprijin material deocamdata.

Sursa text: astrocafe