HOROSCOP MARTIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE pentru prima luna de PRIMAVARA

HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE AFERENTE PRIMEI LUNI DE PRIMAVARA A ANULUI 2017

Horoscop martie 2017, Berbec:

Incepand cu data de 3, sarmul si carisma voastra nu se afla la cotele normale. Din data de 4 incolo, se anunta un timp favorabil meditatiei si introspectiei. Incapand cu data de 5, starea voastra de spirit pare a fi una buna, dand dovada de jovialitate si voiosie. Din data de 9 incolo, pareti mai activi/e in demersurile voastre de a va rotunji veniturile si/sau a va valorifica economiile. Bugetul are doar de castigat.

Crizele existentiale si cele de spiritualitate isi pot face aparitia in viata voastra prin data de 12. Incepand cu data de 13, va exprimati parca personalitatea mai lesne. Incepand cu data de 18, va recastigati parca ceva din farmecul personal. Cu toate acestea, evitati ca prin data de 23 sa dati curs conflictelor cu superiorii si ca in jurul zilei de 24 sa nu va certati cu partenerul/a de viata si/sau afaceri!

Prin data de 26, s-ar putea sa vorbiti ce nu trebuie si sa socati, nu neaparat intr-un mod placut. Chiar si asa, in jurul zilei de 29, nu prea puteti supara pe nimeni cu afirmatiile voastre deoarece reusiti sa vi le argumentati cu succes. Din data de 31 incolo, aveti incredere mai mult in fapte decat in vorbe si va vin tot felul de idei despre cum sa va suplimentati veniturile.

Horoscop martie 2017, Taur:

Daca ati tinut relatia de cuplu departe de ochii lumii, din data de 3 incolo pot aparea probleme. In jurul zilei de 4, simtiti ca nu va puteti baza pe unii amici sau dimpotriva, empatizeaza nesperat cu voi. Totusi, ar fi bine sa nu va implicati in proiecte de grup sau sa demarati afaceri atunci. In cursul datei de 5, pot avea loc evenimente bulversante emotional, dar veti vedea cat de puternici sunteti.

Din data de 9 incolo, nivelul vostru de energie creste simtitor. Prin data de 12, evitati sa dati ori sa luati bani cu imprumut deoarece pot aparea complicatii mai tarziu! Din data de 13 incolo, rabdarea voastra poate fi limitata, deci ganditi-va bine inainte sa spuneti ori sa faceti ceva! In data de 18, pot iesi la iveala chestiuni de cuplu pe care le voiati secrete. Starea voastra de spirit pare sa nu exceleze in ziua de 23.

La locul de munca sau pe plan medical, va puteti confrunta cu unele dificultati in jurul datei de 24. Fiti cat se poate de optimisti/te si totul va fi bine! Prin data de 26, va puteti enerva intr-un fel care ii ia si pe cei din jurul vostru prin surprindere. Starea voastra de spirit se schimba in bine insa dupa aceea, fiind una chiar buna in 29. Dupa 31 martie, abilitatile voastre de comunicare cresc vizibil.

Horoscop martie 2017, Gemeni:

Dupa data de 3, se pot raci relatiile cu unii amici sau constatati ca acei/le amici/e de care va plac nu va impartasesc sentimentele. In cursul zilei de 4, puteti primi semnale amestecate din partea superiorilor care va zapacesc. Prin data de 5, viata voastra sociala pare sa isi revina. Din data de 9, nivelul vostru de stres si tensiune poate creste alarmant, dar exercitiile de relaxare va pot ajuta sa va reveniti.

In jurul data de 12, cariera voastra sau a partenerului/ei se poate interpune intre voi. Dupa data de 13, parca vorbiti mai usor pe limba amicilor si nu mai apar divergente atat de des, cel putin in data de 18. Insa, prin data de 23, reveniti la anumite motive de neincredere la adresa unor prieteni. In cursul zilei de 24, va impartiti mai greu intre viata sociala si cea sentimentala. Fiti organizati/te!

In data de 26, puteti lega unele prietenii intr-un timp foarte scurt, dar aveti grija sa nu fie un foc de paie! Prin data de 29, viata voastra sociala se anima mult si se repune pe fagasul normal. Dupa data de 31, parca persistati in tipare de gandire fixe si coercitive care nu fac decat sa va incetineasca din evolutie. Ar fi bine sa renuntati la ele daca va doriti sa va atingeti adevaratul potential in viitor.

Horoscop martie 2017, Rac:

Daca voi si persoana iubita va situati pe trepte diferite in ierarhia sociala si/sau profesionala, pot aparea conflicte din dupa data de 3. In jurul zilei de 4, se anunta un timp favorabil atelierelor si cursurilor de dezvoltare personala. Profesional, se poate spune ca va asteapta o zi reusita in data de 5. Incepand cu data de 9, viata voastra sociala se anima mult, iar angajamentele sociale parca nu se sfarsesc.

Nu va asumati sarcini de serviciu care va depasesc, iar daca aveti probleme de sanatate, incercati sa ganditi pozitiv in cursul zilei de 12! Dupa data de 13, parerile voastre pot cantari mai greu in ochii sefilor decat de obicei, iar sarmul si carisma personale vin sa va ajute si mai mult in data de 18. Cu toate acestea, in jurul datei de 23, cariera voastra sau a persoanei iubite poate interveni intre voi.

Prin data de 24, va poate fi greu sa va impartiti echitabil intre viata de familie si cea de cariera. Aveti mare grija ce spuneti in conversatiile cu superiorii purtate in cursul zilei de 26! Puteti spune ceva socant si riscati sa va faceti de ras. Chiar si asa, se pare ca cel putin ziua de 29 va fi una profitabila la serviciu. Dupa data de 31, firea voastra comunicativa atrage prieteni.

Horoscop martie 2017, Leu:

Dupa data de 3, relatiile la distanta pot evolua ceva mai greoi. Acelasi lucru se aplica si in cazul persoanelor care formeaza un cuplu cu cineva de alta religie sau nationalitate. Prin data de 5, pareti sa va intelegeti fara cuvinte cu partenerul/a si/sau cei mici. Din data de 9 incolo, ascensiunea voastra profesionala poate fi una accelerata.

In jurul datei de 12, incercati sa nu va sufocati copiii si/sau partenerul/a cu prea multa afectiune. Dupa data de 13, incepe o perioada favorabila studiilor si calatoriilor. In cazul persoanelor care isi cauta un/o partener/a, acestea se pot dovedi de bun augur prin data de 18. Aveti mai multa grija de sanatatea voastra in cursul zilei de 23 si nu va luati in spate sarcini care va depasesc indemanarea! In caz contrar, se termina rau.

Ziua de 26 nu se arata a fi una prielnica calatoriilor ori sustinerii de examene, deci gasiti un mod de a le amana o perioada! Data de 26 poate veni la pachet cu o plecare in graba la distanta mare de casa. Se prefigureaza vesti bune pe planul sentimental in cursul zilei de 29. Dupa data de 31, opiniile voastre atarna parca mai greu in ochii superiorilor.

Horoscop martie 2017, Fecioara:

Din data de 3 incolo, s-ar putea ca relatia voastra cu partenerul/a sa devina una toxica. Interveniti chiar in data de 4 cand comunicati mai bine decat de obicei. Ziua de 5 poate veni la pachet cu unele evenimente cu impact emotional puternic, dar veti trece peste ele cu succes. Din data de 9 incolo, obtineti o mentalitate de invingatori/are. Cultivati-o si veti avea doar de castigat!

Ar fi bine ca in jurul zilei de 12 sa nu implicati membrii/ele familiei in conflictele cu persoana iubita. Din data de 13 incolo, revine spontaneitatea in cuplu, cel mai probabil datorita comunicarii bune dintre voi si partener/a. Nu lasati insa ca in jurul zilei de 23 sa intervina gelozia intre voi!

Financiar vorbind, prin data de 24, nu o duceti foarte bine. Strangeti cureaua si nu vor aparea prea mari cheltuieli! Relatia cu membrii/ele familiei se intareste intr-un fel sau altul datorita evenimentelor din jurul datei de 29. Din data de 31 martie, ar fi ideal sa intreprindeti calatorii sau sa va apucati de cursuri. Ajungeti sa va cunoasteti mai bine.

Horoscop martie 2017, Balanta:

Dupa data de 3, puteti experimenta incercari in relatia cu partenerul/a de viata si/sau afaceri. Gandirea pozitiva va poate ajuta in data de 4 nu numai asupra sanatatii, ci si in plan profesional. Bazati-va pe intuitie! Atmosfera dintre voi si persoana iubita si/sau asociat/a poate deveni tensionata din data de 9 incolo. Divergentele pot pune presiune pe voi si colegii/ele de munca in 12.

Abilitatile voastre de comunicare va ajuta ca dupa data de 13 sa va intelegeti mai bine cu partenerul/a, fie el de viata sau afaceri. Exista riscul ca familia sa se amestece prea mult intre voi si partener/a in cursul zilei de 23. Asa se face ca prin 24 s-ar putea sa ajungeti din nou la certuri cu persoana draga. Incercati sa va rezolvati problemele in doi, lucrurile ar putea sta cu totul altfel!

Este posibil ca discutiile purtate cu partenerul/a in cursul zilei de 26 sa degenereze brusc intr-o cearta. Sau poate ajungeti amandoi in acelasi timp la aceeasi concluzie satisfacatoare. Tinand cont de miscarea astrelor pe data de 29, nu este exclus ca al doilea scenariu sa fie cel real. Din data de 31, va conectati mai usor si pe un plan mai profund.

Horoscop martie 2017, Scorpion:

Dupa data de 3, parca nu mai aveti chef de munca sau daca ati amestecat munca si placerea, puteti da de probleme. Pe plan sentimental, nu aveti insa motive sa va plangeti, cel putin pe 4. In cursul zilei de 5, se anunta sanse de mici castiguri, deci aveti grija sa nu treceti pe langa ele! Dupa data de 9, s-ar putea sa se tensioneze mult atmosfera intre voi si partenerul/a de viata si/sau afaceri.

Rezumati-va, cel putin in data de 12, la articolele de pe lista de cumparaturi! Nu este momentul sa cheltuiti banii pe lucruri de care nu aveti neaparat nevoie. Dupa data de 13, comunicati mult mai bine cu colegii/ele de munca si va faceti treaba mai usor decat de obicei. Se prea poate astfel ca in 18 sa constatati ca v-a revenit cheful de munca. Aveti grija insa ca in data de 23 pot aparea certuri cu tovarasii/ele de munca.

Ziua de 24 poate veni la pachet cu probleme de ordin medical sau profesional, deci incercati sa va repuneti pe linia de plutire! Daca reusiti acest lucru, este posibil ca data de 29 sa atraga dupa sine unele mici noroace de bani. Din data de 31 incolo, pare ca vorbiti mai lesne pe limba partenerului/ei de viata si/sau afaceri.

Horoscop martie 2017, Sagetator:

Dupa data de 3, viata voastra sentimentala se poate raci sau simtiti ca se indeparteaza cei mici de voi intr-o anumita proportie. Daca intampinati greutati de orice gen, discutati cu membrii/ele familiei in data de 4! Financiar, pare sa va descurcati destul de bine, cel putin in data de 5. Din data de 9 incolo, evitati epuizarea si nu lasati tensiunile sa va afecteze relatia cu colegii/ele de munca!

In ziua de 12 s-ar putea sa aveti parte de discutii in contradictoriu cu membrii/ele familiei. Incepand cu data de 13, comunicati mult mai bine cu partenerul/a si/sau cei mici. In jurul zilei de 18, se indulceste parca relatia cu colegii/ele de munca si o duceti ceva mai bine cu sanatatea. Evitati ca prin 23 sa cheltuiti mai mult decat va tine buzunarul! Ar fi bine sa nu va intindeti mai mult decat va tine plapuma.

Persoanele nascute in semnul Sagetatorului in cautare de partener/a ii poate lovi norocul candva in jurul zilei de 26. Sarmul si carisma voastra va pot ajuta mult in data de 29. Dupa data de 31, comunicati parca mai eficient cu colegii/ele de serviciu.

Horoscop martie 2017, Capricorn:

Dupa data de 3, atmosfera de acasa se poate raci destul de mult. In jurul zilei de 4, pot aparea unele divergente pentru ca sunteti evazivi/e sau neclari/e in exprimare. In cursul datei de 5, pot avea loc unele evenimente care au scopul sa va testeze limitele. Din data de 9 incolo, se anima atmosfera mult pe plan sentimental. Nu imprumutati prietenilor bani in data de 12 si sa nu investiti in proiecte fara garantii!

Din data de 13 incolo, comunicati parca mai bine cu membrii/ele familiei. Acest lucru aduce, cel putin in ziua de 18, o stare de liniste intre voi si persoanele dragi. Aveti grija insa caci pot reaparea conflicte in data de 23! In cursul zilei de 24 martie, exista riscul de a nu va putea imparti cu succes intre cariera si viata de familie. Daca va organizati insa timpul cum trebuie, veti face fata acestei incercari.

In cursul zilei de 29 pot avea loc evenimente tulburatoare care va aduc insa mai aproape de membrii/ele familiei. Din data de 31 incolo, va vine pofta de aventuri sentimentale, reusind sa comunicati mai usor pe limba celui/ei dragi. Poate veni vorba sa va mariti familia.

Horoscop martie 2017, Varsator:

Dupa data de 3, nu va incredeti prea mult pe abilitatile voastre de comunicare si socializare! Financiar, pot aparea ocazii prea bune ca sa fie adevarate in jurul datei de 4. Pe plan social, o duceti binisor in cursul zilei de 5. Din data de 9 incolo, atmosfera din interiorul caminului se poate tensiona destul de mult. Nu imprumutati bani amicilor si nu investiti in proiecte de grup fara garantii in data de 12!

Din data de 13 incolo, comunicati mai eficient, indiciu ca vorbiti parca mai usor pe limba celorlalti. Nu va luati dupa barfe si nu va implicati in intrigi in data de 23 deoarece ati putea avea mult de pierdut. In cursul zilei de 24, ar fi bine sa nu intreprindeti calatorii.

In jurul datei de 26, ar fi bine sa va ganditi de mai multe ori inainte sa spuneti ceva care s-ar putea sa genereze reactii pe care nu le puteti stapani. Pe plan social, se anunta o atmosfera agreabila in data de 29, indiciu cum ca nu duceti lipsa angajamentelor sociale de tot felul. Din data de 31 incolo, se pare ca reusiti sa va exprimati mai usor cu membrii/ele familiei.

Horoscop martie 2017, Pesti:

Dupa data de 3, sansele de castig par sa se rareasca, deci incercati sa strangeti cureaua la timp! In jurul zilei de 4, sarmul si carisma voastra sunt mult accentuate. Incercati sa profitati de acest lucru! Prin data de 5, pot aparea insa mici castiguri de bani. Din data de 9 incolo, atmosfera din interiorul caminului s-ar putea sa se tensioneze destul de mult. In cursul datei de 12, pot aparea unele conflicte intre voi si sefi.

Din data de 13 incolo, va vin parca din ce in ce mai multe idei despre cum anume v-ati putea valorifica economiile si/sau rotunji veniturile. Este posibil sa reusiti acest lucru chiar in data de 18. In cursul zilei de 23, evitati sa dati bani cu imprumut amicilor ori sa investiti in planuri de viitor fara garantii! Financiar vorbind, ar fi bine sa evitati cheltuielile in data de 24.

In jurul datei de 26, pot aparea sanse de castiguri rapide sau pierderi la fel de bruste. Din punct de vedere financiar, pare ca reusiti sa va redresati candva prin data de 29. Din data de 31 incolo, abilitatile voastre de comunicare si socializare se maresc vizibil, deci incercati sa profitati de ele din plin pe viitor!

Sursa text: horoscop-urania.org