HOROSCOP NOIEMBRIE 2015: PREVIZIUNILE ASTRALE pentru toate ZODIILE

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015. O luna plina de pasiune, sub influenta unei conjunctii Venus-Marte care ramane activa pe tot parcursul lunii. Aceasta pasiune se manifesta cu multa forta in dragoste, dar si in alte domenii. Oamenii au tendinta de a pune suflet in tot ceea ce spun si in tot ceea ce fac – uneori, chiar prea mult suflet. Iar in unele cazuri emotiile, sentimentele si instinctele sunt mai puternice decat ratiunea.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015. Conjunctia Venus-Marte poate conduce la iubiri pline de intensitate sau la creatii artistice memorabile, dar poate deopotriva sa genereze mari tensiuni, decizii impulsive, acte necugetate si chiar conflicte, mai ales in partea a doua a lunii. Un alt aspect care-si pune pecetea asupra lunii noiembrie 2015 este careul dintre Saturn si Neptun. La nivel macro, disonantele Saturn-Neptun creeaza un fundal care scoate in evidenta confuzia, fraudele, ideile politice utopice, idealismul bolnav, misticismul distructiv.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015. La nivel personal, careul dintre Saturn si Neptun poate aduce o tendinta catre deruta, dezorganizare, lipsa de coordonare sau de concentrare si ridica probleme legate de asumarea responsabilitatii sau lipsa de responsabilitate. Influentele careului Saturn-Neptun se simt pe tot parcursul lunii noiembrie 2015, dar sunt mult accentuate in ultima decada, cand aspectul ajunge sa fie perfect (pe 26 noiembrie) si, in plus, este potentat de conjunctiile pe care Soarele si Mercur ajung sa le formeze cu Saturn.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015. In acelasi timp, insa, Soarele si Mercur se indreapta si spre formarea unui trigon cu Uranus, actualizand astfel un trigon aplicant (in curs de perfectare) intre Saturn si Uranus. In consecinta, incepe sa se contureze tot mai bine un curent reformator, care favorizeaza progresul prin schimbari si innoiri controlate. Rezumand, ne asteapta un noiembrie 2015 complex, bogat in evenimente importante. Cea mai buna conduita in aceasta luna este sa ne pastram ratiunea si sa actionam tenace si coerent.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – BERBEC:

Ai o luna de renastere si reinventare, traiesti cu intensitate fiecare sentiment si emotie, cauti cu inversunare raspunsuri la cateva probleme care te contrariaza, muncesti foarte mult si consumi multa energie prin perfectionism si responsabilitati. Proiectele de serviciu si devotamentul prin care te implici in tot ceea ce faci luna aceasta iti vor aduce epuizare energetica, fizica, sau mentala. Pentru ca pui bazele unor etape noi de viata, cu un mare impact pe termen lung, iti dedici tot timpul in munca si idealuri.

Tocmai ce ai indreptat greseli vechi de acum 10 ani si ai o sete de reusita ce te-ar putea ambitiona pana la extenuare, dorinta ta fiind de a planta seminte pentru viitor. Fii temperat pentru a evita probleme ale ficatului si ale tranzitului intestinal, colon.

Multe griji iti pot genera insomnii, iar perfectionismul si frica de esec te poate consuma pana la slabirea imunitatii sau pierderea placerii de a te bucura de prezent, ceea ce, pe termen lung ti-ar putea genera furie sau probleme de sanatate. Dragostea te stimuleaza sa iti gasesti mai mult timp pentru tine sa sa te cunosti mai bine. Financiar vei avea imbunatatiri considerabile pana in toamna anului viitor.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – TAUR

Riscurile si speculatiile iti vor aduce satisfactii majore in acest sfarsit de toamna. Puterea iti creste si multumirea sufleteasca atinge cote unice si supreme pe care inca nu le-ai cunoscut pana la aceasta varsta.

Iti poti creste veniturile prin jocuri, actiuni la bursa si orice situatie care presupune un grad de risc. De fapt este o perioada de viata in care vei invata ca puterea si evolutia vin atunci cand ai curajul sa iesi din confortul personal si sa incerci si altceva, cand poti fi flexibil si te poti adapta in functie de contexte si evenimente.

Sanatatea este influentata de excesele pe care le faci de ceva vreme incoace, de aceea ai nevoie sa fii mai atent la colesterol, circulatia sangelui si compozitia lui. Viata relationala se imbunatateste si cu o poveste de dragoste la serviciu sau prin schimbarea rutinei din dorinta de a iubi mai mult, mai deschis.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – GEMENI

Iti doresti sa imbunatatesti viata de familie si sa aduci mai mult confort la tine acasa. Daca te gandesti la o achizitie sau o schimbare de loc, vei avea mari bucurii din aceasta toamna si pana la urmatoarea. Esti mai dispus si mai dornic sa fii in sanul familiei, sa te simti implinit alaturi de ai tai. Sanatatea iti este un pic slabita printr-o intoxicatie sau probleme hormonale, ori tranzit intestinal, colon.

In special pe fondul unei lipse de autodisciplina si fara un regim de viata echilibrat. Ai putea fi semnalizat de probleme ale sanatatii despre care stii deja de acum 3-4 ani si pe care trebuie sa le ai in vedere pe urmatorii 5-6 ani. Financiar ai un plus la salariu sau un nou proiect prin care vei putea imbunatati fluxul veniturilor, si in aceasta luna si in inceputul anului viitor.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – RAC

Ai aspecte extraordinare pe domeniul vanzarilor si actelor, documentelor. Ai noroc dinspre frati si idei, comunicare, scris, exprimare, revelatii, drumuri, propuneri educative si proiecte,responsabilitati in educatie. Riscurile si speculatiile iti vor aduce mici plusuri financiare si ele, fiind in plus si mijloace de placere, distractie.

Sanatatea poate sa iti indice oboseala, sensibilitate in ceea ce priveste sangele, circulatia si compozitia lui, colesterolul, epuizarea interioara sau lipsa bucuriei la nivel profund ori stres provenit din pesimism si privire in viitor mai putin increzatoare.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – LEU

Cresterile tale cele mai mari din viata se deruleaza acum si se refera la domeniul financiar. Vor fi rezultatul initiativelor tale de mai bine de un an incoace si continua de acum o data cu nevoia de stabilitate si de confort, lux, multumire. Increderea pe care o ai in prieteni si copii ti-ar putea fi inselata in acest sfarsit de an.

Epuizarea din perfectionism si griji financiare va fi un fapt real si ea acum la final de toamna, atentie la gat, tiroida si voce, vorbire, corzi vocale, ochi, ficat si pancreas. Daca te stii cu una dintre aceste probleme iti recomand sa fii prevazator pe urmatoarele luni, pentru a veni in intampinarea unor neplaceri.

Inflexibilitatea sau incapatanarea sunt factori ce te-ar putea semnaliza pe sanatate de asemenea, in aceleasi probleme specificate mai sus. Cu cat eviti schimbarea, cu atat ai putea somatiza in plan fizic la nivelul gatului, fie sub forma de tuse, fie hormonal.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – FECIOARA

Incepi cel mai important an din viata ta, toate usile ti se vor deschide si iti poti face norocul prin initiative, cu mana ta…cum spune romanul. Esti in masura sa cresti cat de mult poti, ai doar nevoie de determinare si incredere. Pe masura ce te vei redescoperi te vei afirma si te vei autoeduca, observa, cizela.

Financiarul este in crestere in urma proiectelor incepute de un an jumatate incoace, fiind benefice si prospere activitatile de vanzari, media, comunicare, negociere, masini. Te poti gandi la solutii pentru a schimba locul, casa, tara, interesat fiind de cultura altor popoare si de locurile dragi sufletului tau.

Esti mai energic, mai increzator, mai curajos ca oricand si vei pastra aceaste stari de spirit mai bine de un an de aici inainte, fiind perioada ta cea mai de pret din aceasta viata pe care este bine sa o fructifici fara temeri sau indoieli.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – BALANTA

Ti se semnalizeaza de acum un an deja, situatii majore pe fondul sanatatii. S-au strans de 20 ani incoace tot felul de situatii de care ai avut grija mai mult sau mai putin si in functie de asta vei avea sau nu imunitatea scazuta sau probleme ale sistemului limfatic.

Iti recomand sa fii mai atent ca oricand asupra sanatatii toata perioada de acum pana in toamna anului ce vine. Ai putea evita probleme daca vei fi sincer cu tine.

Interiorizarea si introspectia vor fi cele mai puternice aspecte pe termen lung si de aceea iti recomand ca prioritar sa ai un plus de atentie asupra nevoi de protectie si a nesigurantei, temerilor interioare netratate sau nerecunoscute si lipsei de armonie interioara.

Financiar mici imbunatatiri te vor bucura dupa inceputul acestei luni, fiind insa si cheltuieli si investitii pe care doresti sa le concretizezi.

Daca te gandesti la un business sau la un proiect financiar nou, ai tot sprijinul astral sa il realizezi cu succes si rabdare.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – SCORPION

Noi obiective si idealuri iti vei stabili acum si in viitorul apropiat. Ai o mare sete de progres si de independenta, te simti eliberat si dornic de crestere a mizei.

Financiar vei avea castiguri cu straini sau strainatate, pentru unele proiecte ar putea fi vorba chiar si de proiect de business in strainatate, realizat cu pasi mici dar siguri.

Pentru relatii ai putea avea insa o perioada mai grea, in care ai putea descoperi ca esti inselat. Sanatatea ti s-a stabilizat, dupa ce, anul ti-a fost dificil pana acum, ramai insa atent la imunitate si la coloana vertebrala pe termen lung.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – SAGETATOR

Maturizare, inteleptire si rabdare, acestea sunt cuvintele de ordine pe care le folosesti din ce in ce mai des. Esti in perioada in care singur te provoci si te incerci prin probe de rezistenta si autodepasire. Cresterile tale profesionale si sociale te tin atat de ocupat incat abia iti gasesti timp de tine cu adevarat.

Esti pe un val aparte prin care te vei bucura luni in sir de tot ceea ce ti-ai dorit vreodata ca imagine si statut personal. Esti atat de lider, pe care de bun exemplu poti fi pentru ceilalti. Daca ti-ai dorit celebritate acum este momentul in care sa iti dai aripi. Initiativele, curajul si logica sunt factori determinanti pentru a deschide usile pe care doresti sa ti le accesezi si nici nu-ti va fi greu. Sanatatea este importanta din punct de vedere digestiv si hormonal.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – CAPRICORN

Tristetea acumulata ca bagaj interior de 20-30 ani incoace este aspectul care iti destabilizeaza sanatatea si factorul care te impinge sa iei masuri de imbunatatire, echilibrare, armonie interioara. Calatoriile si relatia cu strainii, strainatatea si setea de a invata si de a cunoaste, de a intelege, de a-ti explica, te vor indruma pe cai si drumuri noi, spre mentori noi si spre o viata plina de progres.

Lectia momentului este: Invata sa primesti si sa fii flexibil. Sistemul limfatic este cel mai important pe linia sanatatii.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – VARSATOR

Renasti, te reinventezi, ai o viata plina de bucurii, favoruri, daruri si satisfactii intense. Profesional cresti si faci pasi noi de imagine, statut si implinire in cariera. Noi demenii de explorat si multe teluri de viitor cu bataie lunga. Renasti spiritual si te ridici la potentialul cel mai inalt al tau.

Sanatatea iti este de fier si cu cat este mai mare curatenia sufleteasca si interioara, cu atat mai intens vei trai din acest final de toamna. Risc in sanatate poate sa vina dinspre tranzitul intestinal, sistemul digestiv, intestinul gros sau probleme privind hormonii sexuali.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – PESTI

Daca stii sa imbini rabdarea cu increderea, sa pui un strop de condimente straine si sa cauti noi colaborari sau contexte relationale, atunci vei fi omul potrivit la locul potrivit, sincronizat perfect cu linia vietii tale.

Sanatatea s-a stabilizat de luna trecuta si asa va ramane daca nu te vei dezechilibra constient. Toate, de acum se vor concentra pe casnicia si relatia ta, spre noi orizonturi in dragoste si noi relatii.

Vointa Divina iti schimba un pic planurile de viata prin a-ti aduce situatii impuse, pentru a te indrepta spre intelegerea de cuplu si echipa perfecta.

O calatorie de dragoste va prinde aripi de la finalul acestei luni si poate ca de indoiala sau din alte motive vei intarzia sa o faci, dar va fi o reusita cand se va realiza. Profesional viata te indruma spre progres incet si sigur, probabil in relatia cu strainatatea.

Sursa text: e-astrolog, teo trandafir blog