Horoscop noiembrie 2017. Previziuni astrale complete! Nu dati crezare zvonurilor

Horoscop Noiembrie 2017. Previziunile astrale generale referitoare la sanatate, cariera, dragoste si bani pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop Berbec noiembrie 2017

In ziua de 4 sau in preajma ei, nu este exclus sa apara unele certuri intre voi si persoana iubita si/sau partenerul/a de afaceri. Dupa data de 5 a lunii, se anunta o perioada favorabila pentru calatorii in interes de afaceri sau de distractie la o distanta mare de casa, dar si pentru studii. Din 7 incolo, se poate ca situatia dintre voi si asociati/te sau partenerul/a de cuplu sa se complice destul de mult.

In data de 13 sau in jurul ei, se arata un moment prielnic sa intreprindeti afaceri, dar indicat ar fi sa nu aiba nicio legatura cu persoane de alta nationalitate. Daca se intampla sa treceti prin momente grele in cursul sau in preajma zilei de 16, veti realiza cat de rezistenti/te sunteti de fapt. Intre voi si asociati/te sau persoana draga, raportul de forte se destabilizeaza in jurul lui 19.

Pentru voi personal, s-ar putea ca cele mai propice zile ale acestei saptamani sa fie cele din jurul sau din cursul zilei de 25. Incercati sa faceti in asa fel incat sa beneficiati intr-un fel sau altul de contextul astral al acestui interval de zile. In cursul sau in jurul zilei de 28, s-ar putea sa fie nevoie sa va suspendati studiile pentru o scurta perioada de timp sau sa va amanati o calatorie in interes de afaceri.

Horoscop Taur noiembrie 2017

Profesional sau din punct de vedere medical, este posibil ca in cursul sau in preajma zilei de 4, sa nu va simtiti tocmai bine. Dupa data de 5 a lunii, straduiti-va astfel incat sa nu apara certuri legate de bani sau incredere cu asociatii/tele si/sau partenerul/a de cuplu. Din 7 incolo, se anunta o perioada favorabila pentru perioada de cuplu sau pentru parteneriatul in care sunteti implicati/te.

In cursul sau in preajma zilei de 13, se prevede o perioada prielnica pentru legarea de parteneriate, dar indicat ar fi sa va feriti sa faceti imprumuturi. In jurul sau in cursul zilei de 16, este propice orice activitate care implica conturarea de planuri de viitor in asociere cu persoana draga si/sau asociatii/tele. In jurul sau in cursul zilei de 19, s-ar putea sa treceti prin momente grele la locul de munca sau cu sanatatea.

Daca treceti prin evenimente dificile in preajma sau in jurul datei de 25, luati aminte ca ele sunt menite sa va faca sa vedeti ca sunteti mai puternici/e decat v-ati fi asteptat. Se poate ca, in jurul sau in preajma zilei de 28, sa aveti parte de conflicte cu cel/a pe care il/o iubiti si/sau partenerul/a de afaceri din cauza banilor sau a lipsei de incredere. Poate ar fi bine sa credeti mai mult in voi.

Horoscop Gemeni noiembrie 2017

In cursul zilei de 4 sau in jurul ei, va poate fi greu sa va impartiti cu succes intre viata sentimentala si cea sociala ori intre activitatile de moment si planurile de viitor. Dupa data de 5 a lunii, probabil ca veti comunica mai facil cu persoana draga, asociatii/tele, clientii/tele si/sau colaboratorii/arele. Din 7 incolo, se prevede mai multa armonie la locul de munca si lipsa grijilor prea mari in ceea ce priveste sanatatea.

In preajma sau in cursul zilei de 13, va bucurati de spor la locul de munca, dar intre voi si asociati/te, colaboratori/are si/sau clienti/te, pare sa se duca o lupta apriga pentru putere. Din punct de vedere profesional, se intrevede o perioada prielnica in cursul sau in jurul zilei de 16. Nu lasati gelozia si posesivitatea sa va domine in preajma sau in cursul lui 19.

In cursul sau in jurul zilei de 25, se anunta o perioada buna pentru a lega colaborari, a incepe relatii romantice sau de prietenie, deci fiti atenti. Puteti intampina unele probleme de comunicare in raport cu partenerul/a de cuplu, asociatii/tele, colaboratorii/arele si/sau clientii/tele in preajma sau in cursul zilei de 18, dar daca le gestionati cum trebuie, se pot dovedi a fi fost totusi in avantajul vostru.

Horoscop Rac noiembrie 2017

In cursul sau in preajma zilei de 4, va poate fi greu sa va impartiti cu succes intre viata de familie si cea profesionala, dar daca va gestionati timpul eficient, veti reusi cu siguranta. Dupa data de 5 a lunii, se prevede o perioada in care comunicati mai eficient cu colegii/ele de munca. Sentimental, dar si in raport cu cei mici, totul pare sa mearga din ce in ce mai bine incepand cu data de 7.

In preajma sau in cursul zilei de 13, pareti sa va bucurati de randament la locul de munca, dar luati aminte de faptul ca nu sunteti scutiti/te de provocari. Daca urmariti sa plecati intr-o scurta vacanta cu persoanele dragi voua, bine ar fi sa va programati o astfel de activitate in cursul sau in jurul datei de 16. In cursul sau in preajma lui 19, se anunta conflicte cu colegii/ele de munca ori defectiuni la aparatura de la birou.

Din cate se pare, pe plan profesional, va bucurati de cea mai favorabila zi a acestei luni in cursul sau in preajma datei de 25. Profitati de ea la maximum ocupandu-va de chestiunile chiar grele de la serviciu. In cursul sau in jurul datei de 28, ar putea interveni unele neintelegeri intre voi si colegii/ele de munca.

Horoscop Leu noiembrie 2017

In cursul sau in preajma zilei de 4, diferentele de mentalitate dintre voi si interlocutorii vostri se pot transforma in neintelegeri. Din 5 incolo, vorbiti parca mai lesne pe aceeasi limba cu persoana iubita si/sau cu cei mici. Dupa data de 7 noiembrie, aveti mai multa trecere in fata celorlalti/te, ceea ce v-ar putea castiga mai multi admiratori/are. In jurul sau in cursul lui 13, dati-va intalniri romantice, dar nu fiti posesivi/e.

Daca treceti prin momente mai putin placute in cursul sau in preajma zilei de 16, bine ar fi sa apelati la cei/le dragi ai/le vostri/astre. Cu siguranta se vor dovedi un sprijin de nadejde in momentele dificile. Daca apar defectiuni la aparatura de la birou sau disensiuni intre voi si colegii/ele de munca in cursul sau in jurul datei de 19, incercati sa nu se ajunga la o cearta.

Daca planuiti sa plecati intr-o scurta vacanta cu persoanele pe care le iubiti sau sa iesiti la o intalnire cu cineva de alta religie si/sau nationalitate, recomandat ar fi sa va programati astfel de activitati in preajma sau in cursul zilei de 25. In cursul sau in jurul zilei de 28, nu este exclus sa treceti prin momente in care comunicati mai greu cu persoana iubita si/sau cei mici.

Horoscop Fecioara noiembrie 2017

Financiar, este posibil ca, in cursul sau in preajma zilei de 4, sa nu va gasiti tocmai in cea mai favorabila perioada a acestei luni. Dupa data de 5 a lunii, comunicati parca mai bine cu rudele de origine. Din 7 incolo, felul in care comunicati va poate face mai populari/e. In cursul sau in jurul lui 13, nu lasati familia sa se amestece in relatia voastra de cuplu, chiar daca nu au intentii rele.

In cursul sau in preajma zilei de 16, se prevede un context astral favorabil discutiilor in cuplu si/sau incheierii de parteneriate. Daca aveti in gand sa il/o impresionati pe cel/a drag/a, un/o viitor/are posibil/a partener/a sau pe cei mici, indicat ar fi sa nu o faceti cumparandu-le cadouri costisitoare in jurul sau in cursul zilei de 19. S-ar putea sa dati o gaura in buget de care nu aveti deloc nevoie in perioada aceasta.

Daca treceti prin evenimente neplacute in cursul sau in jurul zilei de 25, incercati sa le cereti sprijinul persoanelor apropiate. Cu siguranta, vor fi langa voi daca veti avea nevoie. Nu este exclus ca in cursul sau in preajma zilei de 28 noiembrie, sa intampinati unele probleme de comunicare in raport cu membrii/ele familiei, mai ales ai/le celei de origine.

Horoscop Balanta noiembrie 2017

In cursul sau in jurul zilei de 4, s-ar putea sa apara unele neintelegeri intre voi si partenerul/a de cuplu, colaboratori/are, clienti/te si/sau asociati/te. Dupa data de 5 a lunii, abilitatile voastre de comunicare si socializare se vor afla la cote maxime. Din 7 incolo, se inmultesc ocaziile de a va rotunji veniturile si/sau valorifica economiile pe care le-ati realizat pana acum.

In cursul sau in preajma zilei de 13, abilitatile voastre de comunicare si socializare sunt la inaltime, dar bine ar fi sa nu le folositi in scopul de a castiga anumite conflicte cu colegii/ele de munca. Daca planuiti sa purtati anumite discutii cu persoana iubita si/sau partenerul/a de afaceri, colaboratorii/arele sau clienti/tele, incercati sa o faceti in cursul sau in jurul zilei de 16. Tot atunci s-ar dori sa legati relatii profesionale.

In cursul sau in preajma zilei de 19, s-ar putea sa faceti unele cheltuieli inutile. Nu va cumparati lucruri care nu figureaza pe lista voastra de prioritati din perioada aceasta. In cursul sau in jurul lui 25, se prevede o perioada propice pentru a lega relatii sentimentale si/sau profesionale. In cursul sau in preajma zilei de 28, abilitatile voastre de comunicare pot da rateuri mari.

Horoscop Scorpion noiembrie 2017

Profesional sau din punct de vedere medical, este posibil sa intampinati unele dificultati, dar daca nu veti ceda, totul va fi bine. Din data de 5 incolo, va vin mai multe idei despre cum ati putea sa va suplimentati veniturile si/sau sa va valorificati economiile. Dupa data de 7 a lunii, carisma si sarmul vostru vor creste vizibil, fapt care va face mai populari/e in randul persoanelor dragi voua.

In cursul sau in jurul zilei de 13, o duceti, se pare, destul de bine cu banii, dar nu faceti sacrificii prea mari pentru a va achizitiona lucruri inutile. In cursul sau in preajma datei de 16, se anunta o perioada extrem de favorabila pentru Scorpioni, cel putin din punct de vedere sentimental. Nu dati crezare zvonurilor in cursul sau in jurul zilei de 19.

Din punct de vedere financiar, nu aveti motive sa va plangeti nici in preajma sau in cursul zilei de 25 deoarece nu duceti lipsa de ocazii de castig destul de mari. In cursul sau in preajma date de 28, s-ar putea ca sansele de a face bani sa se reduca putin, fapt pentru care si obiceiurile voastre de consum ar trebui sa se schimbe.

Horoscop Sagetator noiembrie 2017

In cursul sau in jurul zilei de 4, poate fi destul de greu pentru voi sa va impartiti cum se cuvine intre viata de familie si cea de cariera. Din data de 4 a lunii, abilitatile voastre de comunicare vor creste mai mult ca niciodata. Din data de 7 incolo, poate reaparea in viata voastra un/o fost/a partener/a sau poate incepeti o relatie departe de ochii lumii.

In cursul sau in preajma zilei de 13, va impacati cu fostul/a partener/a de cuplu sau lucrurile par sa decurga bine intre voi si acel/ea pe care o ascundeti de ochii lumii. Daca treceti prin momente grele in cursul sau in jurul zilei de 16, apelati la ajutorul persoanelor dragi si ei vi-l vor oferi negresit. In cursul sau in preajma zilei de 19, bine ar fi sa nu va faceti datorii la amici/e si sa nu investiti in proiecte de grup.

In cursul sau in jurul zilei de 25, se poate sa va bucurati de cea mai prielnica perioada pentru voi de luna aceasta. Profitati de ea asa cum puteti voi mai bine. Nu va incredeti prea mult in abilitatile voastre de comunicare si socializare in cursul sau in jurul zilei de 28. Lasati faptele sa vorbeasca pentru voi la sfarsitul lunii noiembrie.

Horoscop Capricorn noiembrie 2017

Diferentele de mentalitate dintre voi si interlocutorii vostri pot duce la certuri destul de aprinse in cursul sau in preajma zilei de 4. Dupa data de 5 a lunii, s-ar putea ca propriile voastre prejudecati si preconceptii sa devina mai evidente ca oricand. Din 7 incolo, sunteti mai populari/e pe plan social, indiciu ca va faceti amici/e noi care va impartasesc idealurile si viziunile.

In cursul sau in preajma zilei de 13, o duceti extrem de bine pe plan social, dar incercati sa nu dati crezare zvonurilor care circula in jurul vostru. In cursul sau in jurul zilei de 16, se anunta o perioada favorabila pentru a porni proiecte de grup sau pentru a va seta unele planuri de viitor. In cursul sau in jurul zilei de 19, aveti grija sa nu intrati in contradictii cu sefii/ele.

Daca treceti prin evenimente neplacute in cursul sau in jurul zilei de 25, cautati sa gasiti forta de a le vorbi persoanelor dragi despre ceea ce vi se intampla. Va fi mult mai bine pentru voi. In cursul sau in preajma zilei de 28, preconceptiile si prejudecatile voastre ar putea ajunge sa va faca rau. Renuntati la ele si veti vedea cum circumstantele voastre se vor imbunatati mult.

Horoscop Varsator noiembrie 2017

In cursul sau in jurul datei de 4, este posibil sa nu stati tocmai bine cu banii. Dupa data de 5 a lunii, abilitatile de comunicare si socializare va fac mai populari/e in randul cunostintelor apropiate. Din data de 7 noiembrie, va intelegeti parca mai bine cu sefii/ele ori va indragostiti de cineva aflat pe o treapta superioara in ierarhia profesionala si/sau sociala.

In cursul sau in preajma zilei de 13, o duceti foarte bine pe plan profesional, dar incercati sa nu oferiti imprumuturi prea mari. Financiar, va puneti usor pe picioare in cursul sau in jurul zilei de 16. In cursul sau in preajma zilei de 19, nu va preocupati mintea cu intrebari existentiale fara niciun raspuns.

In cursul sau in jurul zilei de 25, se anunta o perioada propice pentru a pune pe picioare proiecte de grup ori pentru a lansa planuri de viitor. Pana si iesirile cu amicii/ele se pot dovedi un real succes. In cursul sau in preajma zilei de 28, se prea poate sa treceti prin unele momente grele cu unii/ele prieteni/e.

Horoscop Pesti noiembrie 2017

In cursul sau in jurul datei de 4, s-ar putea sa nu o duceti tocmai bine din punct de vedere financiar. Dupa data de 5 a lunii, se prevede o perioada in care va intelegeti parca ceva mai facil cu superiorii. Din 7 incolo, se arata o perioada in care ati putea cunoaste o persoana de o alta nationalitate si/sau religie de care v-ati putea indragosti. Si relatiile la distanta par sa o duca neasteptat de bine incepand cu aceasta data.

In cursul sau in jurul zilei de 13, se intrevede o perioada favorabila din punct de vedere al studiilor si calatoriilor, dar evitati sa intrati in discutii in contradictoriu cu sefii/ele. In cursul sau in preajma zilei de 16, se poate sa va bucurati de cea mai buna perioada de luna asta pentru voi. In cursul sau in preajma zilei de 19, bine ar fi sa nu luati si nici sa nu dati imprumuturi mari.

In cursul sau in preajma zilei de 25, se arata o perioada favorabila din punct de vedere financiar, dar si profesional. In cursul sau in preajma zilei de 28, se poate sa nu mai comunicati la fel de eficient cu superiorii, iar din acest motiv, este posibil sa ajungeti la unele schimburi de replici mai acide. Incercati sa faceti in asa fel incat sa nu se ajunga intr-o situatie neplacuta ca aceasta.

Sursa text: horoscop-urania.org