HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. AFLA ce anume au rezervat ASTRELE pentru fiecare ZODIE

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Afla ce surprize de proportii ti-au pregatit astrele pentru luna octombrie in dragoste, cariera si nu numai, in functie de zodia ta! 

BERBEC

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Pentru Berbeci luna octombrie va fi destul de instabila, insa nu neaparat intr-un sens negativ. Cu toate ca vor da gres in unele situatii, acestia vor depasi cu usurinta momentul si vor fi chiar mai puternici apoi.

Pe plan profesional, nativii din aceasta zodie vor obtine ceea ce isi doresc, insa facand eforturi considerabile. Munca intensa depusa in ultimul timp va da roade. Nu accepta compromisuri si nu lasa pe maine ce poti face azi!

Pe plan sentimental lucrurile sufera o schimbare majora. Inca din primele zile ale lunii iti pica cu tronc cineva si esti dispusa sa faci orice pentru ca sentimentul sa devina reciproc. Perseverenta va aduce succesul.

TAUR

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Nativii din aceasta zodie au parte de liniste si armonie in luna octombrie. Nu se vor produce schimbari majore pe niciun plan asa ca Taurii nu se simt destabilizati. Mai mult decat atat, ei vor reusi sa intoarca orice situatie in favoarea lor.

Pe plan profesional, dar si financiar, Taurii se bucura de o sumedenie de oportunitati. Este foarte important sa iti mentii concentrarea si sa te ocupi la fel de bine de ceea ce faci deja, chiar daca apar si proiecte noi. Este foarte important sa crezi in tine si sa nu refuzi nici ajutorul celorlalti atunci cand iti este oferit.

In ceea ce priveste viata sentimentala, e vital sa aduci lucruri noi in relatia de cuplu, altfel risti ca rutina sa puna capaat acesteia. Nu te lasa influentata de vremea mohorata si invita-ti partenerul in oras!

GEMENI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Octombrie nu este tocmai cea mai linistita luna pentru Gemeni, dar cu atentie si vigilenta vei reusi sa depasesti orice obstacol. Nu ar trebui sa te implici in proiecte prea mari intrucat nu vei face fata. Timpul iti este cel mai mare inamic.

Pe plan profesional, inca din primele 10 zile ale lunii vei fi nevoita sa faci schimbari majore. E posibil sa ti se ofere un alt post la locul de munca pe care il ai deja ori chiar sa primesti o oferta din partea altei companii. Cantareste bine situatia inainte de a lua o decizie.

Nici pe plan sentimental lucrurile nu sunt prea roz in octombrie. Pentru a evita problemele, incearca sa inchei orice situatie nerezolvata din trecut, pentru a nu risca sa iti afecteze prezentul. De asemenea, pentru a nu iti pune in pericol relatia de cuplu, ai face bine sa nu pui conditii si sa nu oferi ultimatumuri.

RAC

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Pentru Raci luna octombrie este una de-a dreptul fabuloasa. Totul le merge din plin acestor nativi. Oportunitatile curg iar relatiile interpersonale exceleaza. Intelepciunea este cea care te ajuta sa iei cele mai bune decizii, iar intuitia te ajuta sa reactionezi perfect in situatiile limita.

Si pe plan profesional astrele te sustin, fie ca lucrezi intr-o companie, fie ca ai propria afacere. Nu este momentul oportun sa iti schimbi job-ul, indiferent de oferta pe care o primesti. Rabdarea iti va fi rasplatita asa ca nu te grabi. Renunta la orgolii inutile si vei avea numai de castigat.

La capitolul relatii amoroase e important sa nu te lasi influentata de nimeni, fie ca este vorba despre prieteni apropiati, fie ca este vorba chiar despre familie. Chiar daca acestia iti vor tot binele din lume, trebuie sa iti asculti inima pentru a nu risca sa ai regrete ulterioare.

Leu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Leii se vor bucura de un moment foarte pozitiv in octombrie 2015. Evenimentele care se intampla in jurul acestor oameni vor avea implicatii profunde, pe care Leii trebuie sa le recunoasca si sa le ia in considerare.

In zona finantelor si afacerilor, Leii vor fi influentati de Mercur in octombrie 2015. Asta inseamna ca acesti nativi trebuie sa se pregateasca bine pentru aceasta etapa a vietii lor, deoarece se vor gasi intr-un mediu cu care nu sunt familiari. Trebuie sa actioneze cu mare atentie.

In ceea ce priveste viata amoroasa, in octombrie 2015, Leii vor fi mult mai increzatori in propriile puteri. Inca din primele zile ale lunii, vor trebui sa incerce din greu pentru a pastra armonia in relatia cu partenerul de viata. Se pare ca Leii sunt sursa tuturor problemelor lor. Dar e o greseala sa incerce sa petreaca mai putin timp cu familia si prietenii.

FECIOARA

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Pentru acesti nativi, octombrie 2015 va fi o perioada ambigua, nu foarte bogata in evenimente si intamplari importante. In general, va fi o luna calma, dar in multe aspecte, Fecioarele vor trebui sa munceasca din greu pentru a iesi la liman.

Sectorul carierei nu va aduce venituri suplimentare sau noi oportunitati pentru Fecioare in octombrie 2015. Asa ca daca acesti nativi au planificat schimbari majore luna aceasta, va fi mai bine sa isi amane planurile. Este mai important sa isi optimizeze capacitatea si puterea de acum, nu sa atraga noi probleme. Daca Fecioarele vor sa semneze ceva important sau contracte, este mai bine sa mute toate aceste evenimente luna viitoare.

In sfera relatiilor personale, in octombrie 2015 Fecioarele nu vor face prea multe eforturi pentru a-si atinge obiectivele. Insa apare o intrebare: care este scopul lor si daca merita sau nu efortul. Probabil ca aceasta problema i-a urmarit de multa vreme pe acesti nativi si nu prea reusesc sa distinga intre realitate si propria lor viziune despre lume. Aceasta luna este un timp ideal pentru introspectie.

BALANTA

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Nativii din Balanta vor experimenta un mare contrast in multe aspecte ale vietii in luna octombrie 2015, o perioada care nu poate fi caracterizata ca fiind ambigua. Cel mai important este ca Balantele vor ramane fara un sprijin.

Sfera antreprenoriatului si afacerilor este cu adevarat o zona vulnerabila pentru Balante in octombrie 2015, un domeniu in care ar trebui sa isi indrepte atentia. Oponentii acestor nativi devin acum activi, iar Balantele vor duce o lupta lunga si dureroasa. Dar au probleme reale cu resursele vitale in acest stadiu al vietii, performanta lor va scadea si, din pacate, acesti nativi vor fi acaparati de lene.

In termeni de relatii personale, nu vor aparea probleme semnificative sau situatii ambigue in octombrie 2015. O dorinta va iesi la iveala foarte clar, in mod armonios si corect. Ceea ce se va intampla luna aceasta este rezultatul natural al actiunilor anterioare, fie pozitive, fie negative, intreprinse de nativii Balanta. Principalul lucru pe care trebuie sa il retina acesti nativi este sa nu fie nostalgici, deoarece pot pierde contactul cu realitatea.

SCORPION

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Este greu de imaginat, dar in octombrie 2015 soarta semnelor zodiacale Scorpion si Balanta se va intrepatrunde mai mult decat ne putem imagina. Chiar daca unele planete vor avea o influenta extrem de negativa asupra acestor nativi, nu se poate spune ca vor avea suficienta energie vitala si suficiente resurse vitale pentru a-si rezolva toate problemele actuale.

In ceea ce tine de sectorul carierei, Scorpionul va realiza multe proiecte variate in octombrie 2015. Daca nu aveau astfel de planuri, acestea vor aparea in viitorul apropiat deoarece, in ciuda aparentei lipse de vitalitate, acum este momentul in care circumstantele vor fi favorabile Scorpionilor. Iar rezultatul acestei combinatii va ffi cu adevarat epic in cariera acestor nativi. Evenimente fundamentale, care ar putea sa schimbe brusc viata Scorpionilor, sunt pe cale sa se intample.

Viata amoroasa va fi cu adevarat uimitoare pentru Scorpioni, iar octombrie 2015 va fi o perioada fertila. In primul rand, nativii acestia trebuie sa fie atenti la starea de spirit a partenerilor lor, deoarece aceasta va deveni un adevarat punct de reper, care ii va ghida pe Scorpioni departe de orice circumstante negative si ii va indrepta catre adevaratul lor scop.

SAGETATOR

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Luna octombrie va fi cu certitudine o perioada benefica pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal, o perioada plina de energie pozitiva si de surprize placute! Astrele prevad oportunitati si beneficii pentru nativii care chiar au dovedit ca le merita. Mercur impiedica influentele negative si ii sustine pe Sagetatori pe plan profesional, iar Jupiter are un impact pozitiv in toate ariile vietii nativilor din aceasta zodie.

Nativii din aceasta zodie nu vor fi nevoiti sa se straduiasca prea tare pe plan profesional si nu va fi nevoie de planificari clare pentru ca totul sa iasa asa cum isi doresc. E suficient ca nativii sa fie atensi la circumstantele favorabile generate de pozitia aliatilor si adversarilor. Nativii sunt incurajati sa ia decizii rapide si sa se mentina tari pe pozitie. Nu este suficient sa fie mai inteligenti decat adversarii, intrucat rapiditatea este factorul decisiv in aceasta perioada. Este, de asemenea, important sa nu se indoiasca de propriile abilitati. Astrele avertizeaza ca nu ar trebui sa plece urechea la spusele colegilor, care vor incerca sa le puna bete in roate nativilor din zodia Sagetatorului. Cei nascuti sub acest semn zodiacal nu trebuie sa piarda vremea explicand, ci trebuie sa lase actiunile sa vorbeasca de la sine.

In ceea ce priveste latura emotionala, Sagetatorii vor avea parte de satisfactii si implinirea tuturor dorintelor. Daca si-au planificat evenimente majore in ceea ce priveste sfera personala, pot sta linistiti, intrucat totul se va desfasura asa cum si-au dorit. Indicat este ca nativii sa nu incetineasca ritmul, sa fie flexibili, voiosi si activi in luna octombrie. Poate e timpul pentru un nou hobby? Nu ezita sa ceri parerea partenerului de cuplu, care iti va oferi o perspectiva surprinzatoare asupra problemelor tale. Traieste aici si acum si lasa viitorul sa te surprinda.

CAPRICORN

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Nativii din zodia Capricornului vor avea, in luna octombrie, de infruntat o serie de situatii diferite, al caror rezultat va fi dificil de prevazut.

In ceea ce priveste latura profesionala, luna octombrie nu va fi una lipsita de probleme, insa niciuna dintre circumstantele intampinate nu va fi suficient de dificila incat sa nu poata fi depasita. Incepand cu a doua parte a lunii octombrie va trebui sa mobilizezi toate resursele pentru a face fata presiunilor de la locul de munca. Cauta cele mai originale si neobisnuite solutii pentru probleme si incearca sa rezolvi orice conflict in mod cat mai diplomat cu putinta. Daca nu reusesti, inseamna ca nu te-ai implicat suficient.

Si in sfera relatiilor personale se vor arata nori ai discordiei. Pune relatia cu familia pe primul plan, incercand sa stabilizezi cumva situatia. Petrece mai mult timp alaturi de cei dragi, dar si de partenerul de cuplu. Politetea este de aur in aceasta perioada in relatia cu familia. Nu lasa haosul din jur sa te afecteze si alege-ti cuvintele cu grija.

VARSATOR

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. Nativii acestei zodii vor fi pusi in fata unor situatii exceptionale in luna octombrie, situatii care pot fi interpretate in diferite moduri. Combinatiile neobisnuite ale planetelor din aceasta perioada avertizeaza nativii din zodia Varsatorului cu privire la alegerea celor mai simple solutii pentru problemele intampinate, ceea ce ar fi o mare greseala din partea acestor nativi. Varsatorul trebuie sa incerce sa gaseasca o cale pozitiva de iesire din orice situatie.

Pe plan profesional, luna octombrie va fi una prolifica. Important pentru acesti nativi este sa nu se bazeze pe oameni in care nu au incredere si sa nu urmeze calea dictata de acestia. Indiferent de ceea ce ai de spus, gandeste mai intai. Stii foarte bine ce ai de facut, chiar daca uneori nu poti gasi argumente logice care sa iti sprijine in mod obiectiv actiunile riscante. Nu te abate de la directia pe care ti-ai propus-o, fiindca altfel vasul se va scufunda. Cu alte cuvinte, nu iti asuma riscuri de dragul aventurii. Ai incredere numai si numai in tine.

Latura amoroasa va fi ceva mai dinamica in aceasta perioada, dar si ambigua! Exista sanse mari ca in luna octombrie sa gasesti pe cineva care sa iti schimbe dramatic toate prioritatile. Gandeste cu atentie si analizeaza situatia in profunzime, fiindca te vei trezi cu siguranta in fata unei dileme de zile mari. Va trebui, probabil, sa rupi legatura cu familia sau sa pui punct relatiei pe care o ai in prezent. Singurul sfat pe care astrele ti-l pot da este acela de a-ti asculta constiinta. Nu-ti fie teama de necunoscut si fa ceea ce iti doresti, indiferent de opinia celor din jur.

PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015. O perioada pozitiva si lipsita de griji ii asteapta pe nativii din zodia Pestilor. Nu este, insa, un aspect care sa dureze, asa ca bucura-te cat poti de mult de sprijinul astrelor!

In sfera profesionala, Pestii vor descoperi o arma care ii va propulsa in cariera. Trebuie, insa, sa tina minte ca odata cu puterea vine si responsabilitatea sporita. Pestii vor avea resurse inepuizabile de energie vitala in aceasta perioada si ar trebui sa profite de ele din plin, pentru a-i impresiona pe cei capabili sa ii sustina pentru a-si atinge telurile.

Pe plan personal, Pestii se vor simti capabili sa rezolve problemele tuturor celor din jur. Astrele recomanda, insa, sa se concentreze asupra celor dragi. In primul rand, este important ca Pestii sa acorde atentie partenerului de cuplu si sa il implice in rezolvarea problemelor intampinate, oricat de nesemnificative ar parea. Asigura-ti partenerul ca este, intr-adevar, jumatatea ta si gandeste-te de doua ori atunci cand ochii iti fug dupa altcineva. Chiar daca esti sigur ca nu se va afla, oare vei putea trai tot restul vietii stiind ca ti-ai mintit partenerul?

Sursa text: feminis