HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE despre SANATATE, BANI, CARIERA si DRAGOSTE

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE! Ce va rezerva ASTRELE in a doua luna de TOAMNA.

Horoscop octombrie 2017, Berbec:

In zilele de 1, 3 si 5 ale lunii, va bucurati de spor la locul de munca si buna intelegere cu colegii/ele de echipa. In jurul zilei de 8, puteti primi sarcini de munca ce va depasesc atributiile sau experienta profesionala. In cursul datei de 9, incercati sa reechilibrati raportul de forte dintre voi si cel/a drag/a si/sau partenerul/a de afaceri.

Dupa data de 10 octombrie, conexiunea emotionala dintre voi si partenerul/a de cuplu poate deveni mai puternica decat oricand. Profiturile obtinute in asociere cu terte persoane pot creste si ele, dar doar daca exista o doza ridicata de transparenta intre voi. In jurul zilei de 11, s-ar putea sa nu va simtiti tocmai bine, fapt pentru care ar fi indicat sa aveti mai multa grija de organismul vostru. Incepand cu 14, lucrurile merg bine pe plan sentimental.

In preajma datei de 15, pot aparea neintelegeri intre voi si partenerul/a de viata. Din 17 incolo, pot avea loc unele destainuiri in raport cu asociatul/a sau persoana iubita care va pot consolida relatia in jurul zilei de 18. Intre voi si cel/a drag/a si/sau partenerul/a de afaceri, lucrurile pot evolua mai repede dupa 22. Stati bine cu moralul in preajma lui 24. Incercati sa nu faceti instructie cu familia in jurul lui 28.

Horoscop octombrie 2017, Taur:

Viata voastra sentimentala urmeaza o curba ascendenta in zilele de 1, 3 si 5 ale lunii. Nu lasati gelozia si posesivitatea sa va acapareze in preajma zilei de 8. In jurul datei de 9, s-ar putea sa primiti sarcini de serviciu care va depasesc ca experienta sau atributii. Incepand cu 10 octombrie, relatia voastra cu partenerul/a poate evolua destul de mult.

Incercati sa nu va sufocati partenerul/a si/sau pe cei mici cu afectiune in preajma zilei de 11. Dupa data de 14, se intrevede o perioada prielnica pentru sanatatea si cariera voastra, cu exceptia datei de 15 cand se poate ca lucrurile sa se complice putin. Din 17 incolo, vorbiti parca mai usor pe limba partenerului/ei de viata si/sau afaceri, fapt care poate avea un impact mare asupra relatiei de cuplu sau profesionale.

Dupa 22 a lunii, sunteti mai productivi la serviciu, dar incercati sa nu va epuizati cu totul. Daca aveti in gand sa obtineti unele sponsorizari sau sa primiti membri/e in cadrul unui proiect, incercati sa preluati initiativa in cursul zilei de 24. La locul de munca, va puteti confrunta cu unele provocari in preajma datei de 28. Nu este exclus sa fie vorba de sarcini care va solicita mai mult fizic si intelectual decat de obicei.

Horoscop octombrie 2017, Gemeni:

In zilele de 1, 3 si 5 ale lunii, pot aparea evenimente semnificative in cadrul familiei care pot avea un impact emotional puternic asupra voastra. Nu le permiteti persoanelor dragi voua sa se amestece in viata voastra de cuplu in jurul zilei de 9. Dupa data de 10 octombrie, va bucurati de mult randament la locul de munca, dar aveti grija sa nu va epuizati. Nu permiteti nimanui sa se amestece in relatia voastra sentimentala in preajma lui 11.

Incepand cu data de 14, se anima atmosfera in relatia de cuplu si in raport cu cei mici. In preajma zilei de 15, incercati sa va impartiti corect intre viata sentimentala si cea sociala. Dupa data de 17, este posibil sa comunicati mai usor cu colegii/ele de munca, fapt care poate duce, in cursul sau in jurul zilei de 18, la unele realizari notabile. Din 22 incolo, se indulceste putin viata voastra sentimentala.

Profesional vorbind, in cursul sau in preajma zilei de 24, se arata o perioada favorabila pentru voi in care va bucurati de productivitate. In jurul datei de 28, se poate ca gelozia si posesivitatea sa va acapareze, purtandu-va intr-un mod nepotrivit cu persoana iubita si/sau cei mici. Cautati sa le oferiti mai multa incredere si sa nu ii sufocati cu dragostea voastra. In caz contrar, lucrurile ar putea degenera.

Horoscop Rac octombrie 2017:

In cursul zilelor de 1, 3 si 5 ale lunii, se anunta o perioada avantajoasa pentru a negocia colaborari sau a lega parteneriate. In preajma datei de 8, pot interveni unele certuri cu colegii/ele de munca sau se strica aparatura de la birou si apar unele intarzieri. Dupa 10 a lunii, viata voastra sentimentala urmeaza o curba ascendenta. In jurul zilei de 11, pot aparea din nou dezacorduri cu tovarasii/ele de serviciu.

Din 14 octombrie, se anima atmosfera de acasa. In preajma sau in cursul zilei de 15, s-ar putea sa va impartiti cu greu intre viata de familie si cariera. Dupa data de 17, comunicati parca mai lesne cu persoana iubita si/sau cei mici, fapt care poate duce la unele revelatii in raport cu ei in jurul datei de 18. Incercati sa faceti in asa fel incat sa discutati lucruri importante pentru voi si ei.

Din 22 incolo, se dinamizeaza putin lucrurile intre voi si apropiati/te, fapt care poate duce uneori la infruntari. In jurul sau in preajma zilei de 24, lucrurile par sa se desfasoare frumos intre voi si cel/a drag/a. horoscop-urania.org va recomanda ca, in jurul datei de 28, sa nu lasati pe nimeni sa se amestece in relatia voastra sentimentala.

Horoscop Leu octombrie 2017

Financiar, s-ar parea ca stati destul de bine in preajma zilelor de 1, 3 si 5 ale lunii. Nu ar fi rau insa ca in jurul datei de 9 sa nu cheltuiti prea mult pe lucruri inutile. Pot aparea unele discutii in contradictoriu intre voi si persoana draga in cursul sau in preajma zilei de 9. S-ar putea sa vi se strice aparatura de la locul de munca si sa suferiti de pe urma asta.

Dupa 10 octombrie, relatia voastra cu membrii/ele familiei, dar mai ales cu parintii, poate deveni mai solida decat oricand. Nu risipiti banii in speranta de a impresiona partenerul sau copiii in jurul sau in preajma zilei de 11. Din 14 a lunii, abilitatile voastre de comunicare si socializare se maresc. Diferentele de mentalitate in raport cu interlocutorii pot duce la neintelegeri in jurul lui 15.

Dupa data de 17, comunicati parca mai usor cu familia, fapt care devine evident chiar in cursul sau in preajma zilei de 18. Dupa 22 incolo, deveniti ceva mai asertivi/e in comunicare. Daca treceti prin momente grele in jurul lui 24, apelati la ajutorul familiei. In cursul sau in preajma zilei de 28, nu este exclus sa ajungeti la conflicte cu unii/ele colegi/e de munca.

Horoscop Fecioara octombrie 2017

In preajma zilelor de 1, 3 si 5 ale lunii, va aflati intr-o dispozitie romantica, dar vi se si arata ocaziile de a cocheta si a va lasa admirati/te. In jurul datei de 8, feriti-va sa intrati in conflict cu persoanele dragi. Cumparati doar lucrurile de care aveti cu adevarat nevoie in cursul sau in preajma zilei de 9. Dupa 10 octombrie, sunteti ceva mai profunzi/de in comunicare si va intereseaza mai mult lucrurile care sunt de substanta.

Pot interveni iar neintelegeri intre voi si apropiati in jurul datei de 11. Din 14 a lunii, se pot inmulti sansele de valorificare a economiilor si/sau rotunjire a veniturilor, dar se arata si cheltuieli in cursul sau in preajma zilei de 15. Din 17 incolo, abilitatile de comunicare si socializare vi se maresc, fapt care devine cu adevarat evident in jurul datei de 18.

Dupa 22 a lunii, este posibil sa faceti bani mai usor si mai rapid decat pana acum. Daca aveti in gand sa negociati un parteneriat sau doar sa purtati unele discutii importante cu persoana draga, preluati initiativa in cursul sau in preajma zilei de 24. In jurul datei de 28, incercati sa nu impresionati prin cadouri scumpe facute partenerului/ei sau celor mici. Puteti sa ii uimiti si fara sa cheltuiti mult.

Horoscop Balanta octombrie 2017

In cursul zilelor de 1, 3 si 5 ale lunii, este posibil sa treceti prin fel si fel de incercari cu impact mare emotional, dar daca simtiti ca nu mai rezistati, apelati la sprijinul familiei. Incercati sa nu plecati urechea la barfe in jurul datei de 8. Pot aparea unele probleme intre voi si persoanele dragi in jurul zilei de 9. Din 10 incolo, apar ocazii de valorificare a economiilor si/sau suplimentare a veniturilor.

Din 14 octombrie, va simtiti mult mai bine in pielea voastra. In jurul datei de 15, s-ar putea sa va impartiti cu dificultate intre viata de familie si cariera. Dupa 17 a lunii, va merge mintea brici, fapt ce va poate ajuta sa castigati bani mai usor, poate chiar in cursul sau in preajma zilei de 18.

Din 22 a lunii, sunteti ceva mai asertivi/e in atitudine decat de obicei. In cursul sau in jurul zilei de 24, nu este exclus sa aveti parte de unele mici noroace de bani. In raport cu familia, s-ar putea sa aveti parte de tensiune in preajma datei de 28. Faceti in asa fel incat sa nu se ajunga la un conflict.

Horoscop Scorpion octombrie 2017

Daca doriti sa atrageti finantatori/are sau sa primiti persoane in cadrul unui proiect, preluati initiativa in cursul sau in jurul zilelor de 1, 3 sau 5 ale lunii. Feriti-va insa sa faceti investitii in planuri de viitor si/sau idei de afaceri in preajma datei de 8. Nu ascultati la ce spun persoanele din jurul vostru in cursul zilei de 9. Se poate ca personalitatea voastra sa devina mai deschisa din 10 incolo.

Din 14 incolo, poate reaparea in viata voastra un/o fost/a iubit/a sau incepeti o relatie sentimentala departe de ochii lumii. In cursul sau in jurul zilei de 15, probabil nu veti sta tocmai bine cu sanatatea ori ati putea trece prin momente grele la locul de munca. Dupa 17 octombrie, sunteti mai sociabili/e decat de obicei.

Abilitatile voastre de comunicare ies in evidenta in preajma datei de 18. Dupa 22 a lunii, ar putea reveni in actualitate unele frustrari, vicii sau obsesii. In plus, fiti precauti la ce se ascunde in spatele zambetelor aparent binevoitoare. In cursul sau in jurul zilei de 24, se poate sa va bucurati de zile reusite. Nu raspanditi zvonuri in preajma datei de 28.

Horoscop Sagetator octombrie 2017

Zilele de de 1, 3 si 5, pot aduce ocazii de valorificare a economiilor si/sau de rotunjire a veniturilor. Pot aparea unele probleme intre voi si superiori in preajma datei de 8. Nu investiti in planuri de viitor si proiecte de grup in cursul sau in jurul zilei de 9. Dupa 10 octombrie, viata voastra interioara se dinamizeaza mai mult decat pana acum.

Pot reveni neintelegerile intre voi si sefi/e in preajma datei de 11. Din 14 incolo, s-ar putea ca viata voastra sociala sa urmeze o curba ascendenta. Asa se face ca in jurul zilei de 15 va impartiti cu dificultate intre amici/e si cel/a drag/a. Din 17 a lunii, se poate ca unele obsesii, vicii si frustrari sa revina in actualitate, devenind din ce in ce mai evidente in preajma datei de 18.

Planurile voastre de viitor si proiectele de grup ar putea evolua cu o viteza mare din data de 22. Daca treceti prin greutati in cursul sau in jurul zilei de 24, apelati la familie pentru sprijin emotional. In preajma datei de 28, nu investiti in proiecte sau idei de afaceri care nu sunt suficient de bine finisate. Mai lucrati putin la ele inainte.

Horoscop Capricorn octombrie 2017

In zilele de 1, 3 si 5 ale lunii, se poate sa va aflati cu moralul la inaltime. In jurul datei de 8, s-ar putea sa va confruntati cu o criza de personalitate. Incercati sa nu intrati in polemici cu superiorii in preajma sau in cursul zilei de 9. Din 10 incolo, viata voastra sociala poate urma o curba ascendenta. In jurul datei de 11, poate reveni nesiguranta in privinta voastra.

Dupa data de 14 octombrie, este posibil sa evoluati mai mult decat v-ati asteptat pe plan profesional. Insa, acest lucru va poate face sa petreceti mai putin timp alaturi de familie in cursul sau in preajma zilei de 15. In jurul datei de 17, comunicati parca mai eficient cu amicii/ele, sponsorii si colegii/ele din cadrul unui proiect in care sunteti implicati/te, fapt care devine clar in preajma zilei de 18.

Progresele inregistrate in cariera sunt mai rapide decat v-ati fi asteptat din 22 incolo. Comunicati parca mai lesne cu cei mici si partenerul/a in cursul sau in preajma zilei de 24. Nu este exclus ca, in jurul datei de 28, sa suferiti de pe urma neintelegerilor dintre voi si sefi/e. Nu exagerati deloc.

Horoscop Varsator octombrie 2017

Daca treceti prin anumite cumpene in cursul sau in preajma zilelor de 1, 3 si 5 ale lunii, fiti siguri/e ca nu sunt altceva decat provocari menite sa va redea increderea in voi insiva/seva. Nu imprumutati bani in jurul datei de 8. In cursul sau in preajma zilei de 9, puteti trece prin unele crize de personalitate. Dupa 10 octombrie, puteti inregistra progrese importante pe plan profesional.

Incercati sa nu ramaneti datori/are nimanui in jurul datei de 11. Daca sunteti singuri/e, s-ar putea sa va indragostiti de o persoana de alta nationalitate si/sau religie din 14 incolo. Nu lasati diferentele de mentalitate dintre voi si interlocutori sa conduca la certuri in cursul sau in preajma lui 15. Dupa 17 a lunii, comunicati parca mai bine cu sefii/ele, iar parerile voastre par sa conteze mai mult.

Din 22 incolo, pot interveni delegatii in strainatate sau la mare distanta de casa. In cursul sau in preajma zilei de 24, se ivesc sanse de rotunjire a veniturilor si/sau valorificare a economiilor. In jurul datei de 28 v-ar putea da tarcoale unele crize de personalitate foarte puternice.

Horoscop Pesti octombrie 2017

In zilele de 1, 3 si 5 ale lunii, se anunta o perioada prielnica pentru a purta discutii legate de perspectivele unei colaborari sau sa setati, impreuna cu partenerii/ele vostri/astre, unele obiective pentru viitor. Incercati sa fixati raportul de forte dintre voi si partenerul/a de viata si/sau afaceri in jurul datei de 8. Ar fi indicat sa luati sau sa dati bani cu imprumut in cursul sau in preajma lui 9.

Din 10 incolo, pot aparea ocazii de dezvoltare in cariera daca va reluati sau continuati studiile cu unele cursuri de formare continua sau reconversie profesionala. Sefii/ele s-ar putea sa nu aprecieze, in jurul zilei de 11, felul in care relationati cu partenerii/ele si/sau clientii/tele. Din data de 14 octombrie, se arata mici sanse de castig in asociere cu terti. In preajma lui 15, nu cheltuiti sume mari de bani.

Dupa 17 a lunii, pot interveni deplasari la distante mai mici sau mai mari de casa. Se prea poate sa apara chiar in cursul sau in preajma lui 18. Incepand cu 22, se nasc competitii in raport cu persoana iubita sau partenerul/a de afaceri. In jurul zilei de 24, pare ca stati destul de bine cu moralul. Nu apelati la prieteni/e daca aveti nevoie de bani in preajma lui 28.

Sursa text: horoscop-urania.org