HOROSCOP SAPTAMANA 23-29 OCTOMBRIE 2017. Toata atentia trebuie indreptata catre sanatate

HOROSCOPUL SAPTAMANII 23-29 octombrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Berbec:

Din data de 23 incolo, Soarele tranziteaza casa transformarilor din horoscopul vostru general, semn cum ca debuteaza o perioada de cateva saptamani in care emotiile, trairile si sentimentele voastre ar putea avea cu totul alta intensitate. Asteptati-va, in plus, la evenimente cu impact emotional suficient de puternic care sa va arate ca sunteti mai puternici/e decat ati fi crezut.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Taur:

Incepand cu ziua de 23 octombrie, Soarele ocupa casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum ca aceste sector ar trebui sa primeasca o buna parte din atentia voastra in perioada urmatoare. Taurii care sunt implicati/te intr-o relatie ar putea s-o duca saptamanile acestea la urmatorul nivel, iar cei/le care isi cauta marea dragoste, ar putea intalni pe cineva cu totul interesant.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Gemeni:

In primele doua zile ale saptamanii, Luna tranziteaza casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum ca timpul liber de care dispuneti atunci, atat cat este, ar trebui petrecut cu partenerul/a de cuplu. Daca sunteti singuri/e, dar ati pus ochii pe cineva, ar fi indicat sa va dati o intalnire romantica atunci. Se poate ca lucrurile sa mearga mai bine decat v-ati astepta.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Rac:

In zilele de 23 si 24 octombrie, Luna tranziteaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca bunastarea voastra la acest nivel ar putea lasa intrucatva de dorit in primele doua zile ale acestei saptamani. Incercati sa faceti cumva incat sa evitati orice episod de disconfort fizic. Un program strict de masa si de somn va pot ajuta sa va incarcati bateriile. Aveti mai multa grija de voi.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Leu:

In zilele de 25 si 26 octombrie, Luna tranziteaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca daca va confruntati cu disconfort fizic pe acest plan, este posibil ca acesta sa apara candva la mijlocul acestei saptamani. Se poate sa fie vorba de dureri de spate ori de incheieturi, deci daca stiti ca aveti probleme pe acest plan, incercati sa le preveniti intr-un fel sau altul.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Fecioara:

In zilele de 27 si 28 octombrie, Luna tranziteaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca ar trebui sa acordati mai multa importanta acestui aspect al vietii voastre. Se stie ca sunteti destul de preocupati/te de bunastarea voastra fizica, dar n-ar fi rau sa va deschideti mai mult catre metodele de intretinere si vindecare alternative.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Balanta:

Din data de 23 octombrie, Soarele tranziteaza casa banilor si a bunurilor din horoscopul vostru general, semn cum ca in perioada care urmeaza se anunta ocazii demne de luat in seama de valorificare a economiilor realizate pana acum, dar si de rotunjire a veniturilor pe care le realizati in perioada aceasta. Este adevarat ca implica multa munca, dar sunteti capabili/e de mari eforturi.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Scorpion:

Din 23 a lunii, Soarele se misca prin zodiacul nasterii voastre careia-i corespunde casa vitalitatii din horoscopul vostru general, indiciu ca incepand din prima zi a acestei saptamani, bateriile voastre isi maresc considerabil volumul, devenind mai plini/e de viata decat de obicei. Incercati totusi sa nu va irositi energia pe fleacuri si faceti doar lucruri ale caror rezultate le veti vedea candva in viitor.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Sagetator:

Din ziua de 23 octombrie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca ar putea reveni in peisaj obsesii, frustrari, vicii si nemultumiri care v-au chinuit destul de mult in trecut. Incercati sa faceti cumva incat sa nu le lasati sa-si puna prea mult amprenta asupra voastra. Ganditi pozitiv si cautati sa vedeti partea plina a paharului. Este un efort pe care-l faceti pentru voi.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Capricorn:

In zilele de 23 si 24 octombrie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca s-ar putea ca prejudecatile si preconceptiile voastre sa ajunga sa va creeze deservicii in primele doua zile ale acestei saptamani. Puteti evita orice dezamagire daca va aratati mai deschisi/se la nou si diferit. Poate ca nu este usor de fiecare data, dar cu siguranta va va face fericiti/te aceasta abordare.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Varsator:

In zilele de 25 si 26 octombrie, Luna se plimba prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, ceea ce ar putea face sa persistati in tipare de gandire invechite care nu va lasa sa vedeti lucrurile dincolo de aparente. Poate ca daca ati incerca sa fiti ceva mai maleabili/e, situatia ar fi cu totul alta. Este adevarat ca nu sunteti niste persoane conformiste, dar aveti voi unele limite care nu va lasa sa priviti dincolo.

Horoscop 23-29 octombrie 2017, Pesti:

In intervalul 27-29 octombrie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care v-ati putea simti usor alienati/te fata de ceilalti/lelalte, negasindu-va parca locul in compania lor. Poate ca daca ati incerca sa va bucurati mai mult de personalitatea voastra, sentimentele voastre vizavi de aceasta situatie s-ar schimba cu totul. Retineti ca trebuie sa fiti autentici/e mereu.

Sursa text: horoscop-urania.org