HOROSCOP SAPTAMANAL 1-7 AUGUST 2016. PREVIZIUNI COMPLETE pentru toate ZODIILE

HOROSCOP SAPTAMANAL 1-7 AUGUST 2016. PREVIZIUNI COMPLETE pentru toate ZODIILE:

Leu

Incepi saptamana plin de energie si cu idei noi pentru ceea ce ai de facut. Nu vrei sa iti faci publice deocamdata proiectele pana cand nu esti sigur ca ai sanse maxime de reusita. Weekendul o sa te gaseasca in prezenta unor prieteni dragi.

Fecioara

Ai prins elan si nimic nu te poate opri. Nu lasa pe nimeni sa intervina intre tine si scopul final si alearga cat poti de tare. O sa inchei saptamana cu o reusita in plan profesional.

Balanta

Este momentul sa pui in aplicare planurile pe care le-ai facut pana acum. Lasa vorbele deoparte si fa mai multe. Nu te lasa tras inapoi de oameni care nu indraznesc sa riste nimic.

Scorpion

Te bazezi pe informatii reale atunci cand anunti ceva in mod oficial. Nu te astepta ca toata lumea sa se bucure de ceea ce spui, dar gandeste-te ca in acest fel prietenii se cern.

Sagetator

Trebuie sa incepi din nou sa lucrezi la ceva ce ai abandonat acum cateva saptamani. Credeai ca nimic nu mai poate fi salvat, dar informatiile noi pe care le primesti te ajuta sa privesti lucrurile dintr-un alt punct de vedere si sa abordezi situatia diferit.

Capricorn

Esti pus pe treaba in aceasta saptamana si nu lasi pe nimeni sa iti distraga atentia, nici macar pe partenerul de viata. Acesta va intelege urgenta ta, dar va trebui sa in weekend sa iti rezervi timp pentru voi doi.

Varsator

Esti foarte prompt si raspunzi imediat cererilor celor de la birou. Aceasta atitudine va atrage aprecierea unor persoane cu functii importante in firma, iar pentru tine asta poate insemna chiar si o recompensa financiara.

Pesti

Se apropie concediul sau tocmai te-ai intors si nu te poti concentra asa cum trebuie. Ai vrea sa poti sa scapi de unele sarcini si chiar o sa se intample. Un coleg se ofera sa faca ceva in locul tau.

Berbec

Este o perioada foarte aglomerata din punct de vedere profesional, dar linistita in privinta relatiei personale. Ai ajuns intr-un punct in care esti mereu de acord cu partenerul de viata si reusiti sa va intelegeti, lasand in spate micile certuri din ultima vreme.

Taur

Comunici fantastic cu oameni care sunt chiar si in afara tarii. Proiectele tale se dezvolta si simti, in sfarsit, ca munca ta nu a fost inutila si ca cineva iti multumeste pentru asta. Incepi sa te gandesti la urmatoarea etapa, care poate insemna urcarea pe scara ierarhica sau alaturarea unei alte echipe.

Gemeni

Ai acceptat de curand o oferta de colaborare, dar ceea ce ti se propune acum depaseste asteptarile tale. Esti pus intr-o situatie neplacuta, dar care te pune in miscare. Te mobilizezi rapid si o sa faci alegerea potrivita. Consulta-te si cu partenerul de viata inainte.

Rac

Nu reusesti sa iti dai seama daca ceea ce vrei sa faci are sau nu sanse de reusita si tocmai de aceea ai nevoie de sfatul unor oameni mai in varsta sau cu mai multa experienta. O sa ai parte de multe intalniri in zilele care urmeaza.

Sursa text: Ziare.com/ ZAZA