HOROSCOP SAPTAMANAL 16-23 MAI 2016. PREVIZIUNI COMPLETE PENTRU TOATE ZODIILE

HOROSCOP SAPTAMANAL 16 – 22 mai 2016. Capricornul se intristeaza in incercarea de a intelege de ce anumite persoane il evita. Vezi ce iti rezerva astrele dupa intrarea Soarelui in zodia Gemeni (20 mai).

Berbec

Putina autocenzura nu iti strica in perioada ce vine. Vei fi nevoit sa taci atunci cand iti va veni sa spui cele mai mari grozavii din lume. Nu de alta, dar orice vorba spusa aiurea, chiar si daca nu o gandesti, te poate afecta foarte mult din punct de vedere profesional. In dragoste totul va decurge ca la carte, cu mici exceptii (discutii sterile) in zilele de vineri si sambata. Zile favorabile: marti, miercuri si joi.

Taur

Va fi o saptamana excelenta pentru tine. In sfarsit vei castiga suficient timp pe care sa il petreci cu oamenii la care tii cu adevarat. Vei reusi sa finalizezi cateva sarcini importante care iti pot aduce bani. E posibil sa incepi chiar si un curs de profesionalizare de care esti extrem de incantat. Zile favorabile: luni si marti.

Gemeni

Tentatiile de tot felul iti vor da tarcoale in perioada urmatoare. Patimile tale nu vor disparea oricat de mult ai crede ca poti avea control asupra situatiilor, iar crizele de gelozie iti vor schimba complet perspectiva despre cine esti tu intr-o relatie de dragoste. Zile favorabile: miercuri si vineri.

Rac

Principala ta preocupare in perioada cuprinsa intre 16 si 22 mai, in special din 18 mai incolo, va fi restabilirea acelui echilibru interior dupa care tanjesti de ceva vreme. Curatenia sufleteasca va continua cu pasi la fel de mici, dar bine facuti. Zile favorabile: sambata si duminica.

Leu

Gestionarea treburilor casnice iti da batai de cap, insa in zilele de miercuri, joi si vineri, vei fi atat de binedispus incat ai putea intoarce casa cu susul in jos. Te pregatesti pentru un eveniment important, iar banii vor fi suficienti cat sa nu te sperii cand te uiti in buzunare. Zile favorabile: miercuri si vineri.

Fecioara

Cu comunicarea vei sta ceva mai greu si asta pana nu iti clarifici propriile razboaie. Sufletul tau are nevoie de o noua perspectiva, de o altfel de hrana, de mai multa claritate, dar si de visare. In ultima vreme ai cam renuntat la toate visele tale si te-ai scufundat numai in prejudecati despre propria ta persoana, lucru mai rar intalnit la oameni. Zile favorabile: vineri, sambata si duminica.

Balanta

Relatia cu prietenii va fi capitolul principal la care vei munci cu sarg. E posibil sa ingropi securea razboiului in anumite cazuri. Reapropierea de persoane fata de care ai manifestat chiar si sentimente de ranchiuna te va ajuta foarte mult in noua etapa in care pasesti. Zile favorabile: vineri si duminica.

Scorpion

Nevoia de mobilizare la locul de munca isi va spune cuvantul inca din prima zi a saptamanii. Te vei izola in viata personala de cei din jur, insa nu vei lasa sa se vada ca este dorinta ta sa procedezi in acest fel. Va fi o saptamana in care vei petrece mai mult timp cu tine, asta neinsemnand ca nu vei fi cooperant la serviciu. Zile favorabile: joi, vineri si duminica.

Sagetator

Odata cu intrarea Soarelui in Gemeni, pe 20 mai, vor veni si roadele muncii pe care ai depus-o in ultima vreme. Trebuie sa fii foarte atent caci riscul de a striga „Ura” si apoi sa constati ca mai ai ceva de facut este foarte mare. Zile favorabile: marti si joi.

Capricorn

Tristetea iti va cuprinde sufletul intr-o lupta nemarginita pentru gasirea adevarului despre cum te percep cu adevarat ceilalti. Trebuie sa faci mari eforturi pentru a intelege de ce anumite persoane te evita fara sa iti dea nicio explicatie. Gandirea ta negativa si starea de neliniste te va afecta si pe plan amoros. Zile favorabile: miercuri si sambata.

Varsator

Aterizezi pe un taram ce iti pare strain. De fapt, din 16 mai revii cu picioarele pe pamant si tare te necajeste ca iluzia s-a terminat. Realizezi inca o data ca tot ce e frumos e efemer, ca pentru a fi fericit cateva secunde trebuie sa suferi alte zeci de mii de secunde. Zile favorabile: luni si joi.

Pesti

Iti vei face noi planuri de viata. S-ar putea sa schimbi tactica in mod radical la locul de munca, sa treci intr-o etapa noua de viata ca si cum ai trece de pe o parte a drumului pe cealalta. Zile favorabile: miercuri, sambata si duminica.

Sursa text: teotrandafir