HOROSCOP SAPTAMANAL 17-23 APRILIE 2017

HOROSCOP SAPTAMANAL 17-23 APRILIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Berbec:

In intervalul 21-23 aprilie, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca este posibil sa nu va prea surada activitatile zgomotoase la sfarsitul acestei saptamani. Poate daca v-ati petrece timpul liber facand ceva relaxant care sa va deconecteze de la cotidian, lucrurile ar sta diferit. Evitati agitatia si aglomeratia!

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Taur:

In data de 21 aprilie, Marte patrunde in casa banilor si a bunurilor castigate prin munca proprie, semn cum ca ati putea ajunge in situatia de a va mari veniturile si/sau valorifica economiile cu mai multa usurinta decat in mod normal. Aveti grija totusi ca s-ar putea ca sumele intrate in cont sa vi se scurga printre degete la fel de usor cum ati facut rost de ele! Incercati sa puneti ceva deoparte!

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Gemeni:

Din 20 incolo, Mercur traverseaza casa prietenilor din horoscopul vostru general, semn cum ca nu veti duce lipsa unei vieti pline pe plan social. Daca exista insa cineva in viata voastra, faceti tot posibilul sa ii faceti loc si partenerului/ei in programul vostru. In caz contrar, s-ar putea crea un fel de competitie intre cele doua tabere. Fiti echilibrati/te!

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Rac:

In zilele de 17 si 18 aprilie, se intrevad momente favorabile pentru a fi petrecute cu partenerul/a de cuplu, cu atat mai mult daca programul aglomerat de saptamana trecuta nu a prea tinut cu voi din acest punct de vedere. Ganditi-va asadar cum ati putea sa il/o surprindeti placut pe cel/a drag/a si infrumusetati-i prima zi din saptamana! Cu siguranta il/o va tine bucuria si in zilele care vor urma.

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Leu:

In zilele de 17 si 18 aprilie, Luna traverseaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca atunci ar fi indicat sa aveti mai multa grija de bunastarea voastra fizica. In caz contrar, v-ati putea alege cu dureri de coloana sau dinti. Incercati sa faceti ceva in acest sens, punandu-va o oarecare ordine in stilul de viata si alimentatie! Tineti-va departe de excese!

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Fecioara:

In zilele de 19 si 20 aprilie, Luna traverseaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum ca ar fi bine sa va concentrati mai mult decat de obicei pe acest aspect al vietii voastre. Propuneti-va sa duceti o viata mai activa, aducand mai multa ordine in programul vostru de masa si de somn! Ganditi-va ca este spre binele vostru!

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Balanta:

In intervalul 21-23 aprilie, Luna tranziteaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca s-ar putea sa nu aveti o stare generala tocmai buna, iar felul in care va simtiti sa fluctueze destul de mult. Incercati sa priviti lucrurile mai optimist, lucrurile s-ar putea schimba in bine! Straduiti-va sa nu lasati ceva trecator sa va afecteze prea mult! In definitiv, nu depinde decat de voi.

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Scorpion:

Din data de 20 aprilie, Mercur tranziteaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca nu veti duce lipsa de lucruri care v-ar putea da batai de cap, atat din punct de vedere figurat, cat mai ales propriu. Incercati sa nu puneti la suflet tot ceea ce vi se intampla! Luati lucrurile asa cum vin si nu va mai faceti atatea griji!

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Sagetator:

In zilele de 17 si 18 aprilie, Luna viziteaza casa banilor si a bunurilor din horoscopul vostru general, semn cum ca v-ati putea intalni cu unele sanse de a va suplimenta veniturile. Incercati sa mai reduceti din cheltuieli si cautati sa descoperiti sanse de castig si in afara serviciului! Cert este ca aveti nevoie sa mai activati si pe alte planuri.

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Capricorn:

In zilele de 17 si 18 aprilie, Luna se perinda prin casa vitalitatii din horoscopul vostru general, indiciu cum ca starea voastra de spirit si nivelul de energie ar putea fluctua destul de mult. Ar fi bine sa nu va lasati dusi/se de val, ci sa va infigeti adanc cu picioarele pe pamant. Doar voi aveti puterea de a prelua controlul asupra propriilor persoane. Nu trebuie decat sa va doriti.

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Varsator:

Daca in zilele de 17 si 18 s-ar putea sa fiti destul de abatuti/te si ingandurati/te, nu acelasi lucru se poate spune despre zilele de 19 si 20 cand pare ca reveniti in apele voastre. Aceste fluctuatii de spirit ar putea sa va dea si pe voi peste cap, nu numai pe cei din jurul vostru, deci incercati sa va echilibrati starea de spirit. Meditatia se poate dovedi de un real ajutor!

Horoscop 17-23 aprilie 2017, Pesti:

Daca in zilele de 19 si 20 nu pareti a fi prea in apele voastre, nu acelasi lucru se poate spune despre intervalul 21-23. Atunci pare ca nivelul vostru de energie este acolo unde ar trebui sa fie, iar starea voastra de echilibru nu mai oscileaza atat de mult. Faceti tot posibilul sa cultivati aceasta stare pentru a incepe saptamana viitoare cu dreptul. In caz contrar, este doar o acalmie inainte de furtuna.

Sursa text: horoscop-urania.org