HOROSCOP SAPTAMANAL 18-24 SEPTEMBRIE 2017

HOROSCOP SAPTAMANAL 18-24 SEPTEMBRIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Berbec:

In zilele de 18 si 19 septembrie, Luna tranziteaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca ar fi de dorit sa va preocupati mai mult de bunastarea voastra la acest nivel. Cu putin sport, odihna si un stil de alimentatie echilibrate, sigur nu veti avea niciun motiv clar de ingrijorare. Incercati sa aduceti unele modificari de care va puteti tine usor un timp mai indelungat.

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Taur:

Luna Noua din 20 a lunii se formeaza in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, indiciu ca ar fi indicat sa dati dovada de echilibru pe acest plan in urmatoarele doua saptamani. Nu va propuneti sa aduceti ajustari regimului vostru de viata si alimentatie pe care nu le puteti mentine o perioada mai lunga de timp. Faceti pasi marunti in directia unui stil care sa va cultive starea de bine pe acest plan.

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Gemeni:

In intervalul 22-24 septembrie, Luna se plimba prin casa sanatatii din horoscopul vostru general, semn cum ca daca aveti parte de o vreo senzatie de disconfort in acest weekend, aceasta poate avea o componenta emotionala destul de puternica. Incercati sa va redobanditi echilibrul interior si veti vedea cum lucrurile se vor rezolva treptat de la sine.

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Rac:

Luna Noua din data de 20 se perfecteaza in casa familiei din horoscopul vostru general. Emotional, va aflati undeva cam jos in preajma acestui eveniment astral, iar daca persoanele apropiate voua sunt raspunzatoare pentru acest lucru, solutia pentru ceea ce simtiti vine tot de la ele. Faceti in asa fel incat sa cultivati o atmosfera calma intre voi si cei/le dragi. Veti remarca beneficiile acestei atitudini mai repede decat credeti.

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Leu:

Luna Noua din ziua de 20 se perfecteaza in casa comunicarii din horoscopul vostru general, semn cum ca progresul vostru depinde in urmatoarele doua saptamani de contrareactia pe care v-o ofera apropiatii. Bine ar fi asadar sa ii intrebati ce parere au de progresul pe care l-ati inregistrat in ultima vreme si sa tineti cont de ceea ce va spun. Va poate ajuta mai mult decat v-ati astepta.

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Fecioara:

In zilele de 18 si 19 septembrie, Luna se misca prin zodia nasterii voastre careia ii corespunde casa vitalitatii din horoscopul vostru general, semn cum ca fortele voastre ar putea creste sau descreste ca intensitate in primele doua zile ale saptamanii. Vestea buna este insa aceea ca in data de 20, Venus intra in semnul in care v-ati nascut voi, fapt pentru care se poate sa va simtiti confortabil in pielea voastra o perioada.

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Balanta:

Luna Noua din 20 a lunii se perfecteaza tocmai in zodia nasterii voastre, semn cum ca ar fi de dorit o schimbare de imagine. Din cate se pare, acesta este lucrul de care aveti nevoie pentru a va simti mai bine cu voi insiva/seva, cel putin in urmatoarea perioada. Nu este nevoie sa aduceti ajustari aspectului vostru exterior.

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Scorpion:

Luna Noua din data de 20 se desavarseste tocmai in casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi bine sa va schimbati modul de gandire in ceea ce priveste experientele neplacute de pe planul sentimental. Daca incepeti sa le vedeti mai putin ca pe o dezamagire si mai mult ca pe o lectie, multe lucruri s-ar schimba in ceea ce priveste fricile si obsesiile voastre.

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Sagetator:

Luna Noua din ziua de 20 se formeaza in casa proiectelor si a planurilor de viitor, semn cum ca acestea ar putea inregistra progrese uimitoare in urmatoarele doua saptamani. Trebuie sa tineti voi pasul cu ele si sa aveti pregatiti/te din timp urmatoare etapa. Veti ajunge foarte departe daca nu pierdeti sansele care se anunta ca vor veni in cele ce urmeaza.

 Horoscop 18-24 septembrie 2017, Capricorn:

In primele doua zile ale saptamanii, Luna se plimba prin casa filozofiei de viata din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi de dorit ca atunci sa va reevaluati convingerile referitoare la unele lucruri sau viziunea despre anumite aspecte ale lumii inconjuratoare. Incercati sa faceti in asa fel incat sa incorporati ultimele lectii de viata in actualul vostru sistem de principii, valori si credinte.

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Varsator:

Luna Noua din 20 a lunii va propune sa schimbati atitudinea in raport cu familia persoanei iubite sau vizavi de persoanele apropiate stabilite la mare distanta de locul de bastina sau chiar peste granite. Daca nu ati mentinut contactul stabil, poate ar fi bine acum sa incercati sa va interesati mai des cum ii trateaza viata. Veti vedea ca aceste modificari de comportament vor fi binevenite.

Horoscop 18-24 septembrie 2017, Pesti:

Luna Noua din data de 20 se perfecteaza in casa transformarilor din horoscopul vostru general, indiciu cum ca in urmatoarele doua saptamani se anunta multe evenimente cu impact emotional destul de puternic. Iata o oportunitate mai mult decat buna sa demonstrati ca puteti ramane stapani/e pe situatie, indiferent de circumstante. Sunteti capabili/e de mai mult decat credeti.

Sursa text: horoscop-urania.org