HOROSCOP SAPTAMANAL 19-25 SEPTEMBRIE 2016

HOROSCOP SAPTAMANAL 19-25 SEPTEMBRIE 2016. Va fi o saptamana a revolutiilor spirituale pentru zodiile de pamant si de apa. Apar o serie de perspective noi, dar si de provocari extrem de dure.

 Previziuni karmice 19-25 septembrie 2016:

RAC – E o saptamana greu de descris. In primul rand, trebuie sa faci pace cu toate persoanele cu care ai avut conflicte serioase in ultima perioada. Datoriile karmice trebuie platite inainte sa inceapa luna octombrie. In al doilea rand, pe plan amoros apar o serie de provocari in fata carora nu te mai poti ascunde.

SCORPION – La inima ta va bate ratiunea. Pe 22 septembrie, cand are loc echinoctiul de toamna, vei fi pus in fata faptului deja implinit. Te vei trezi cu o serie de informatii pe care nu vei sti cum sa le gestionezi imediat, insa ai suficient ragaz sa iei o decizie inteleapta.

PESTI – In sufletul tau se da o batalie pe care ceilalti nu au cum sa o inteleaga. Latura ta sensibila va fi din nou accentuata, insa de aceasta data vei invata mai mult din experientele tale pretins negative.

BERBEC – Va trebuie sa te reactivezi ca sa faci fata noilor presiuni. Ti se intampla mereu acelasi lucru: cand totul se armonizeaza apare acel haos greu de controlat care da totul peste cap. Unele teluri nu mai pot fi atinse si tocmai de asta va trebui sa iti propui lucruri noi.

LEU – Stii de ce nu ti s-au indeplinit dorintele pana acum? Pentru ca incerci mereu sa epatezi si sa ii indispui pe ceilalti, iar acest tip de comportament creeaza convulsii karmice atat in sufletul tau cat si in al celor din jur.

SAGETATOR – Ai la dispozitie 7 zile in care sa iei urmatoarele decizii: un domiciliu nou, un loc de munca nou si o schimbare profunda a modului in care iti traiesti relatia. Tic-tac, tic-tac…

GEMENI – Mare atentie la 18, 19 si 22 septembrie. Sunt trei zile in care nervii tai vor fi pusi la incercare. O persoana careia i-ai sapat groapa se poate intoarce acum din pamant ca sa iti strice planurile. Nu esti un bun gropar pentru ca ceea ce trebuia sa faci era sa iti ingropi frustrarile si neputintele, nu reusitele altora.

BALANTA – Un nou contract de munca te asteapta. Trebuie sa il analizezi din scoarta in scoarta, sa consulti oameni specializati in Codul Muncii pentru a nu avea surprize neplacute pe parcurs.

VARSATOR – Daca te consideri o elita a societatii, vei avea marea nefericire sa constati ca, uneori, te supraestimezi. Fa in asa fel incat sa demonstrezi ca stii ceea ce faci si spui.

TAUR – Te uiti prea mult in curtea vecinilor si asta dauneaza bunastarii tale spirituale. Trebuie sa iti regasesti echilibrul cu orice pret, altfel ai toate sansele sa o iei razna.

FECIOARA – Da-le paine oamenilor care iti vor raul, mangaie-i pe cei care se uita urat la tine. Nu raspunde cu aceeasi moneda criticilor. Ai sansa sa schimbi oameni care pareau greu de schimbat daca ii tratezi cu naturalete si bunatate.

CAPRICORN – Iti poti asum un rol determinant pentru cariera ta. Nu arunca cu pietre in ograda altuia sau in geamurile lor, asa cum spune proverbul. Risti sa demolezi tot ce ai construit vreodata.

Sursa text:teotrandafir