HOROSCOP SAPTAMANAL 20-26 iunie 2016. PREVIZIUNI COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE

Horoscop saptamanal 20-26 iunie 2016: Soarele intra in Rac, iar Luna Plina care se produce in Sagetator aduce surprize pentru majoritatea semnelor. Horoscop saptamanal 20-26 iunie 2016. Previziuni pentru toate zodiile!

BERBEC

Te asteapta o saptamana plina de provocari din toate punctele de vedere. Sunt favorizate sectoarele Bani si Studii, asa ca nu e exclus sa obtii diplome importante in urmatoarea perioada. Din punct de vedere amoros nu ai de ce sa iti faci griji, iar cu sanatatea se rezolva totul daca ai avut recent vreo interventie chirurgicala sau ai urmat un tratament. Zile favorabile: sambata si duminica.

TAUR

Apare un context nou in planul comunicarii. Vei fi pus in fata faptului implinit fara sa constientizezi cu exactitate unde gresesti. Apar o serie de probleme la locul de munca, unde vei fi contestat chiar daca in majoritatea cazurilor nu ai nicio vina. Zile favorabile: miercuri, joi si vineri.

GEMENI

Apar serioase dificultati in sectorul negocierilor. Pot aparea si probleme in ceea ce privesc bunurile. Daca ai un proces legat de recuperarea anumitor obiecte ori terenuri, legea ti se va impotrivi mai ales intre 22 si 24 iunie. Zile favorabile: vineri si sambata.

RAC

Ai grija la drumetiile pe care le vei face in urmatoarea perioada. Nu tot ce zboara se mananca, deci trebuie sa iti iei masuri de siguranta din timp. Zila favorabile: marti si miercuri.

LEU

Nevoia de a ti se face dreptate in anumite situatii creste urias. Cu toate acestea, vei beneficia de protectia Soarelui care intra in Rac pe 21 iunie. Cu dragostea vei sta mai bine ca niciodata, insa cu banii apar cateva riscuri de care e bine sa tii cont. Zile favorabile: luni, joi si vineri.

FECIOARA

Trairile tale vor fi puternice si asta pentru ca reusesti sa capeti mai multa incredere in fortele proprii. Te asteapta multe momente importante deoarece Jupiter traverseaza din nou sectorul tau natal. Cu dragostea stai bine, iar cu banii apar surprize pozitive. Zile favorabile: luni, vineri si duminica.

BALANTA

Profita din plin de saptamana care urmeaza deoarece va fi una profitabila din toate punctele de vedere. Familia va fi alaturi de tine in ceea ce planuiesti, iar relaxarea si gandirea pozitiva sunt cuvintele de ordine. Zile favorabile: luni, joi si duminica.

SCORPION

Nesiguranta creste cu fiecare minut de tacere pe care il ai. Trebuie sa vorbesti cu cineva. Daca nu ai incredere in cei apropiati, apeleaza la un psiholog. Trebuie sa te descatusezi de toate blocajele si interdictiile pe care ti le pui din teama de a actiona. Zile favorabile: marti, joi si sambata.

SAGETATOR

Starnesti admiratia celor din jur si sefii tai descopera in tine o persoana de nadejde. Curajul si determinarea trebuie sa primeze in perioada urmatoare. Zile favorabile: luni si duminica.

CAPRICORN

Nemultumirile si neplacerile te vor cuprinde in perioada 22-25 iunie. Este ultima saptamana de cumpana din primul ciclu al anului, asa ca fa-ti planuri pentru redresarea ta spirituala. Zile favorabile: marti si vineri.

VARSATOR

Mofturile tale ii pot enerva pe cei din jur mai ales ca iti sare tandara din absolut orice. Termina cu nemultumirile si nu mai considera ca ai neajunsuri pentru ca nu stii ce inseamna sa iti lipseasca chestii vitale. Zile favorabile: miercuri, vineri si duminica.

PESTI

Apar probleme in familie si faci tot posibilul sa te redresezi din punct de vedere emotional. Soarele in Rac si Luna Plina in Sagetator te fac sa actionezi cu mai multa responsabilitate. Zile favorabile: luni si joi.

Sursa foto: astrolog