HOROSCOP SAPTAMANAL 24-30 IULIE 2017. DOUA ZODII au ceva probleme de SANATATE

HOROSCOPUL SAPTAMANII 24-30 IULIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE AFERENTE ULTIMEI SAPTAMANI DIN LUNA IULIE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscop 24-30 iulie 2017, Berbec:

In zilele de 25 si 26 ale lunii, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca ar trebui sa faceti din acest aspect al vietii voastre o prioritate. Incercati asadar sa aduceti unele schimbari stilului vostru de viata si alimentatie, mai ales daca ati fost destul de dezordonati/te la acest capitol in ultima vreme. Important este sa va puteti tine de modificarile pe care le aduceti.

Horoscop 24-30 iulie 2017, Taur:

In intervalul 27-29 iulie, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca in ultima parte a acestei saptamani ar fi indicat sa va concentrati pe stabilirea si/sau mentinerea unui echilibru interior stabil. Altfel, s-ar putea ca ceea ce va afecteaza emotional sa ajunga sa isi puna amprenta si pe starea in care se afla organismul vostru acum.

Horoscop 24-30 iulie 2017, Gemeni:

In ziua de 24, dar mai ales in 27, abilitatile voastre de comunicare si socializare pot fi potentate de astre, ceea ce v-ar putea ajuta ca in prima zi a saptamanii sa depasiti eventualele tensiuni care pot aparea intre voi si partenerul/a de afaceri, clienti/tele sau colaboratori/are. Nu va bazati insa pe faptul ca va veti bucura de acest privilegiu si in urmatoarele zile.

Horoscop 24-30 iulie 2017, Rac:

Cu exceptia zilei de 30 iulie, planul personal al vietii voastre nu este vizat de astre. Asa se face ca doar in ultima zi a saptamanii astrele va fac recomandari cu privire la acest domeniu. Ceea ce isi doresc ele pentru voi este sa stati mai mult in compania partenerului/ei si/sau a celor mici. Aparent, este nevoie de voi in preajma lor pentru ca lucrurile sa nu evolueze intr-o directie nepotrivita.

CITESTE SI: HOROSCOP AUGUST 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE. Totul despre SANATATE, DRAGOSTE, BANI si CARIERA

Horoscop 24-30 iulie 2017, Leu:

In data de 24 iulie, Luna se misca prin casa vitalitatii din horoscopul vostru general, semn cum ca nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Daca va concentrati totusi pe mentinerea bateriilor voastre la o cota normala, este posibil sa nu oscilati atat de puternic intre stari de letargie si altele de prea multa activitate. In definitiv, tine doar de voi sa va pastrati la un nivel echilibrat cat de cat.

Horoscop 24-30 iulie 2017, Fecioara:

In ziua de 24 iulie, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa va displaca si cand vi se ofera mai multa atentie si cand nu vi se da suficienta. Acest lucru poate duce la confuzii atat in ceea ce va priveste pe voi insiva/seva, cat si in raport cu ceilalti. Poate ar fi bine sa meditati asupra acestui aspect si sa faceti putina cercetare pe interior.

Horoscop 24-30 iulie 2017, Balanta:

In zilele de 25 si 26 iulie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, ceea ce ar putea face ca standardele voastre de perfectiune sa urce mai sus decat de obicei. In felul acesta, ati putea fi destul de nemultumiti/te cu voi insiva/seva si cu ceilalti, ceea ce v-ar putea afecta intr-o oarecare masura nivelul de popularitate. Ganditi-va cum anume puteti rezolva acest inconvenient.

Horoscop 24-30 iulie 2017, Scorpion:

In intervalul 27-29 iulie, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa nu va gasiti intr-o dispozitie prea echilibrata, din cauza faptului ca treceti prin unele provocari din punct de vedere relational. Poate ar fi mai bine pentru voi daca v-ati concentra acum pe redobandirea pacii interioare decat pe altceva.

Horoscop 24-30 iulie 2017, Sagetator:

In ultima zi a saptamanii, Luna ajunge in casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca ziua de 30 a lunii v-ar putea surprinde intr-o dispozitie nu tocmai buna. Intr-un fel sau altul, unele temeri, frustrari sau nemultumiri ar ajunge la suprafata, indiciu ca riscati sa va gasiti intr-o stare destul de proasta. Inconjurati-va de oameni pozitivi cu o energie pe masura.

Horoscop 24-30 iulie 2017, Capricorn:

Ziua de 24 va solicita atentia in directia parteneriatelor de afaceri, a colaborarilor sau a relatiei cu unii/ele clienti/te importanti/te. Iata asadar o situatia in care trebuie sa dati dovada de transparenta, mai ales daca realizati castiguri semnificative de pe urma acestor legaturi profesionale. S-ar putea ca un scenariu asemanator, dar cu mult mai multa greutate, sa aiba loc candva in cursul zilei de 27 a lunii.

Horoscop 24-30 iulie 2017, Varsator:

In ziua de 24, dar mai ales in 27, ar fi bine sa va concentrati pe relatia cu asociatii/tele, colaboratorii/arele si clientii/tele. Cea mai mare parte din atentia voastra ar trebui sa se intrepte catre acest domeniu intrucat se prea pare ca in aceasta directie faceti si cele mai mari progrese de saptamana aceasta. In zilele de 27 si 28 iulie, ar fi recomandat sa discutati pe un alt ton anumite subiecte de ordin financiar.

Horoscop 24-30 iulie 2017, Pesti:

In ziua de 24, dar mai ales in 27, astrele influenteaza climatul astral in sectorul sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn ca in aceste zile ar fi indicat sa aveti mai multa grija de organismul vostru. Persoanele nascute in acest semn zodiacal care sufera de boli cardiovasculare ar trebui sa se fereasca de caldura sau orice le-ar putea agrava boala. Preventia este cheia unei stari de bine.

Sursa text: horoscop-urania.org