HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 SEPTEMBRIE 2017. LASA NERVII si AI GRIJA de SANATATE

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 SEPTEMBRIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE IN PRIMA SAPTAMANA DE TOAMNA DIN ACEST AN

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Berbec:

Luna Plina din 6 septembrie se perfecteaza tocmai pe axa sanatatii din horoscopul vostru general, cu mentiunea ca, in cazul vostru, efectele acestui eveniment astral se resimte mai ales in casa subconstientului. Iata un moment favorabil sa faceti o detoxifiere emotionala si mentala. Incercati sa scapati de gandurile si sentimentele care nu fac decat sa va tina pe loc.

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Taur:

In zilele de 7 si 8 septembrie, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca nivelul vostru de irascibilitate poate creste destul de mult catre sfarsitul saptamanii. Este posibil sa spuneti sau sa faceti lucruri pe care ati putea ajunge sa le regretati mai devreme sau mai tarziu. In weekend, reveniti insa la normal si acest lucru se vede de la distanta.

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Gemeni:

Luna Plina din 6 a lunii se suprapune peste casa carierei si cea a familiei din horoscopul vostru general, cu mentiunea ca resimtiti cel mai intens efectele sale in perimetrul celei dintai. S-ar parea ca in intervalul 4-10 septembrie va preocupa serviciul intr-atat de mult incat nu ii oferiti atentia care merita familiei. Este adevarat ca apar rezultatele asteptate pe plan profesional, dar incercati sa fiti echilibrati/te.

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Rac:

Luna Plina din data de 6 septembrie se suprapune peste axa cunoasterii din horoscopul vostru general, cu mentiunea ca, in cazul vostru, se vrea sa aduceti schimbari sistemului de valori, principii si credinte in asa fel incat sa rezoneze cu cine sunteti voi cu adevarat. Daca lasati parerile altora sa va influenteze prea mult, puteti ajunge in situatia de a va ghida dupa repere care nu sunt de fapt ale voastre.

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Leu:

Axa peste care se perfecteaza Luna Plina din 6 a lunii face referire la posesivitate, semn cum ca saptamana aceasta va da tarcoale acest sentiment. Ar fi indicat sa nu cadeti in patima geloziei daca partenerul/a nu v-a dat niciun motiv serios sa il/o banuiti de infidelitate. Incercati sa discutati cu persoana draga faptul ca nu va dau pace astfel de ganduri. Va poate ajuta sa scapati de ele.

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE 2017. PREVIZIUNI COMPLETE DESPRE SANATATE, CARIERA, DRAGOSTE SI BANI

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Fecioara:

Luna Plina din 6 septembrie poate aduce tensiuni pe plan relational, dar mai ales in raport cu asociatii/tele, clientii/tele, dar si colaboratorii/arele. Puteti beneficia cu totii de pe urma legaturii voastre profesionale, deci incercati sa aflati cum anume va puteti completa. Daca nu faceti decat sa va cautati nod in papura, nu veti realiza nimic din ce v-ati propus.

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Balanta:

Luna Plina din data de 6 septembrie se suprapune peste casele sanatatii din horoscopul vostru general, semn cum ca ar fi indicat sa acordati o atentie sporita acestui sector al vietii voastre. Dispozitia voastra pare a fi una schimbatoare perioada aceasta, instabilitate care se rasfrange si asupra starii voastre generale de sanatate. Poate daca ati incerca sa va regasiti echilibrul, lucrurile ar sta altfel pentru voi.

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Scorpion:

Luna Plina din 6 a lunii interconecteaza casa iubirii si pe cea a prietenilor/elor din horoscopul vostru general, cu mentiunea ca, in cazul vostru, efectele acestei lunatii se resimt mai ales in cel dintai domeniu al vietii voastre. Asa se face ca, cel putin in zilele de 9 si 10 septembrie, va este greu sa va impartiti cu succes intre viata sentimentala si cea sociala. Incercati sa le combinati cumva si toti/ate vor fi multumiti/te.

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Sagetator:

Luna Plina din ziua de 6 septembrie isi face simtita influenta cu precadere in casa familiei din horoscopul vostru general, deci asteptati-va sa aveti parte de suisuri si coborasuri pe acest plan saptamana aceasta. Atat timp cat reusiti sa ramaneti calmi/e, niciuna dintre aceste fluctuatii nu va doboara. Depinde numai de voi sa restaurati echilibrul intre voi si persoanele dragi.

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Capricorn:

Luna Plina din 6 septembrie va indica faptul ca va asteapta o saptamana plina la serviciu. Puteti avea parte de multe intalniri si sedinte sau de negocieri in vederea legarii ori continuarii unor colaborari. Asteptati-va asadar pentru zile in care nu puteti sta prea mult timp departe de telefon si laptop. Aveti multe treburi de rezolvat, deci folositi-va timpul cu cap.

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Varsator:

Luna Plina din 6 a lunii se suprapune peste axa financiara din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca sectorul financiar ar putea fi solicitat mai mult decat de obicei saptamana aceasta. Tineti-va o evidenta clara a bugetului, nu cheltuiti mai mult decat v-ati propus si aflati care sunt cele mai bune oferte daca aveti in gand sa va achizitionati ceva scump. In caz contrar, s-ar putea sa aveti parte de unele pagube.

Horoscop 4-10 septembrie 2017, Pesti:

Luna Plina din 6 septembrie pune la incercare relatiile cu clientii/tele, asociatii/tele si colaboratorii/arele. Asteptati-va ca in zilele urmatoare sa va fie mai greu decat de obicei sa conlucrati cu ei/le. Depinde de voi intr-o mare masura sa nu ajungeti la un conflict de proportii foarte mari.

Sursa text: horoscop-urania.org