HOROSCOP SAPTAMANAL 5-11 SEPTEMBRIE 2016. PREVIZIUNI COMPLETE

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016. Balantele pot rasufla usurate in urmatoarea perioada. Jupiter va trece prin harta lor natala pe 9 septembrie. Marele benefic va ajuta o serie de zodii sa depaseasca problemele cu care se confrunta de la o vreme, in special pe cele de aer.

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Berbec:

In zilele de 5, 6 si 7 septembrie, asteptati-va la discutii destul de aprinse cu partenerul de cuplu pe seama banilor. Incercati sa potoliti conflictul inainte ca el sa inceapa de-a binelea. Din data de 9 incolo, se muta reflectorul cosmic pe relatia de cuplu. Va asteapta o perioada de un an si ceva in care relatia de cuplu poate evolua mai mult decat v-ati astepta. Persoanele singure isi pot gasi partenerul potrivit.

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Taur:

Din data de 5 pana in data de 7 septembrie, ar fi bine sa investiti mai mult timp si energie in relatia de cuplu. Aparent, este nevoie sa va concentrati mai mult pe acest plan al vietii voastre. In data de 9 septembrie, anturajul vostru ar putea ajunge sa se trieze brusc, motiv pentru care puteti ajunge in situatia de a crede ca viata voastra sociala nu isi va mai reveni niciodata. Poate nu ar fi rau sa fiti mai selectivi cu cei din viata voastra.

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Gemeni:

Zilele de 8 si 9 va surprind mai adesea decat de obicei in compania persoanei iubite, motiv pentru care vi se ofera un moment mai mult decat bun pentru a face ca lucrurile sa functioneze asa cum trebuie intre voi. Din data de 9 incolo, dragostea parca pluteste in aer, iar daca va aflati in cautarea partenerului potrivit, sansele sunt mai mari ca oricand sa il gasiti. Dati-va silinta sa fie totul bine!

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Rac:

In prima parte a saptamanii, puteti vedea progrese in raport cu partenerul de cuplu si cei mici, iar daca va aflati in cautarea persoanei iubite, puteti cunoaste pe cineva care se ridica la inaltimea standardelor voastre. Din data de 9 incolo, se prea poate ca voi si parintii sa incepeti sa va intelegeti mai bine ca oricand, fapt pentru care relatia voastra va avea mult de castigat in viitorul apropiat.

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Leu:

In prima parte a saptamanii va recomand sa petreceti mai mult timp cu familia. Timpul de calitate in compania lor va face bine atat la relatie, cat si pe plan individual. In a doua sa jumatate, se muta reflectorul cosmic pe felul in care va intelegeti cu persoana iubita si/sau copiii. Incercati sa nu le limitati sau sa le conditionati libertatea personala. Pot aparea certuri mari pe seama aceasta.

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Fecioara:

In data de 7 septembrie, emanati buna dispozitie, iar carisma voastra atrage multi/te admiratori/oare in jurul vostru. Se prea poate, de asemenea, ca si cei mici sa se simta mai bine decat de obicei in preajma voastra. Din data de 8 pana in data de 10, ar fi bine sa va concentrati pe viata de familie intrucat acolo este nevoie de prezenta voastra. In data de 10 septembrie se pot naste conflicte cu partenerul pe seama unor chestiuni casnice sau a parintilor.

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Balanta:

In a doua parte a saptamanii, mai exact in zilele de 8 si 9, nu este exclus ca rudele voastre apropiate sa fie mai prezente decat de obicei in viata voastra, mai ales daca se pune problema de o afectiune sau alta de o parte ori alta a baricadei. In zilele de 10 si 11 vine vremea sa acordati atentie familiei, dar asteptati-va sa se amestece mai mult decat ar fi cazul in viata voastra de cuplu. Nu le dati importanta!

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Scorpion:

Incercati ca in data de 7 septembrie sa va intalniti cu amicii, cu atat mai mult daca simtiti ca v-ati distantat oarecum unii de ceilalti in ultima perioada. Ideal ar fi ca in zilele de 8, 9 si 10 sa nu amestecati iubirea si/sau prieteniile cu banii intrucat exista riscul sa nu iasa ceva bun dintr-o astfel de manevra. In zilele de 10 si 11 septembrie, asigurati-va ca va rezervati timp pentru rudele voastre apropiate.

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Sagetator:

Este posibil ca in zilele de 8 si 9 sa nu reusiti sa va impartiti cu succes intre viata de familie si cea de cariera, fapt pentru care se recomanda sa va organizati timpul in asa fel incat sa puteti sa va implicati in ambele domenii ale vietii voastre. Tot din data de 9 incolo se anima treptat viata voastra sociala. Pot aparea prieteni noi in viata voastra sau cultivati mai mult decat v-ati asteptat relatia cu cei care va sunt amici.

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Capricorn:

Daca aveti nevoie de sfaturi in data de 7 septembrie, apelati la rudele apropiate ale partenerului sau la cei dragi ai vostri stabiliti in strainatate sau la mare distanta de casa. Acestia va pot ajuta sa vedeti lucrurile dintr-o alta perspectiva decat cea pe care o aveti voi. Nu va conturati parerile dupa barfe si zvonuri, mai ales in zilele de 8 si 9, pentru ca exista riscul sa emiteti unele judecati gresite.

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Varsator:

Zilele de 8 si 9 sunt presarate cu momente tensionate in raport cu amicii, cel mai probabil din cauza banilor si a invidiei. Daca anturajul vostru este format din oameni care au tendinta sa va foloseasca ori care nu se bucura de succesele voastre, poate ar fi cazul sa il triati. In caz contrar, nimic bun nu va rezulta de pe urma faptului ca va axati pe astfel de prietenii.

HOROSCOP 5-11 SEPTEMBRIE 2016, Pesti:

Ziua de 7 septembrie se anunta a fi potrivita pentru a prezenta prietenilor noul vostru partener sau a iesi cu persoana iubita si prietenii, deci faceti-va niste planuri cam in genul acesta la mijlocul saptamanii. In zilele de 8 si 9 septembrie, cariera voastra sau a partenerului se interpune intre voi doi sau poate unul ia decizii fara ca celalalt sa fie consultat. Poate ca ar fi cazul sa reganditi dinamica rolurilor jucate in cuplu.

Sursa text: horoscop-urania.org